Guest RODIX Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 a nie je lepsia : Guillotine(1369) ? hm nie guillotina urcite nie...to si si musel s necim pomylit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Zdravím, mÄl bych jednu otázeÄku (stupidní otázeÄku samozřejmÄ ). Dá se íşčinÄ používat na GW meÄ tirfing na CT? S advanced adrenaline rushem by mÄl mít stejnou aspd jako war axe (nepoÄítám +0,05 aspd za +2 dex). A +5 tirfing by mÄl mít vÄtÄí atk než +7 diligent war axe pokud poÄítám správnÄ. Jen jediná vÄc... jak se projeví na GW dark element vzhledem k poÄtu EDÄek? Díky za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
halikarnas Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Zdravím, mÄl bych jednu otázeÄku (stupidní otázeÄku samozřejmÄ ). Dá se íşčinÄ používat na GW meÄ tirfing na CT? S advanced adrenaline rushem by mÄl mít stejnou aspd jako war axe (nepoÄítám +0,05 aspd za +2 dex). A +5 tirfing by mÄl mít vÄtÄí atk než +7 diligent war axe pokud poÄítám správnÄ. Jen jediná vÄc... jak se projeví na GW dark element vzhledem k poÄtu EDÄek? Díky za odpovÄÄ mno ad 1) daji ti dispell a mas po lince tj. uz nemas advanced adrenaline rush => mas titernou aspd s tim tirfingem ad 2) lidem s ED nebudes delat zhola nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 To jsem potřeboval slyÄet, vesmÄs se mi nechtÄl tahat endow na obejití raydra, ale radči si teda pořídím war axe a budu si házet endowy Díky za help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 No ono i na tyrfinga bys moh mít endow, aby fungoval na ED a zároveř obcházel raye. Nebo ideálnÄ nosit obojí a bez linky přehodit na nějakou tu sekeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 Já to chtÄl ten meÄík hlavnÄ abych uÄetřil prachy za ty war axe a zippera, tirfing by mÄ mÄl vyjít levnÄjc. Na nějaké to mvpÄkování bez icepicku nebude o linku nouzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 otazocka : Ako ziskam toto a ci je to wobec mozne to ziskat : ID 1373 - Refined Bloody Axe (Refined Brood Axe) dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Z refined bloody axe boxu (ID 13506), který lze na oficiálu získat pouze zakoupením za real peníze. Po otevření boxu ti ta vÄc asi po týdnu zmizí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Z refined bloody axe boxu (ID 13506), který lze na oficiálu získat pouze zakoupením za real peníze. Po otevření boxu ti ta vÄc asi po týdnu zmizí. tak ze si kupim box , kliknem wyrobi mi to axe a ta neskor zmizne ? Tak ak je to tak, tak jeto pekna blbost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 tak ze si kupim box , kliknem wyrobi mi to axe a ta neskor zmizne ? Tak ak je to tak, tak jeto pekna blbost viz. http://iro.ragnarokonline.com/kafrashop/itemmallguide.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXIP Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Dakujem . balbe si borec ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Zdravím, nějakou dobu se spawnuje v rachelu gloom... má nÄkdo nějaký tip na kalkulátor co by zahrnoval 1377 - Hurricane Fury[1] (Hurricane's Fury) vÄetnÄ bonusu z refinů? Zatím jsem nic nenaÄel a dost by mÄ to zajímalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Zdravím, nějakou dobu se spawnuje v rachelu gloom... má nÄkdo nějaký tip na kalkulátor co by zahrnoval 1377 - Hurricane Fury[1] (Hurricane's Fury) vÄetnÄ bonusu z refinů? Zatím jsem nic nenaÄel a dost by mÄ to zajímalo no spawnuje se ale ta sekera z nej pada od nove svn akoratjednodusi je asi z orc lorda ten doom slayer nebo co to je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Doomslayer... WSko se 140 aspd neni WSko. To už radči heart breaker s thief kombem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Doomslayer... WSko se 140 aspd neni WSko. To už radči heart breaker s thief kombem no ja mam v kafre bardiche jesti by to stalo za zminku jako sekyrka na termy Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepan Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Malej dotaz kam bych mel strcit u WS myst case c.?Kam by to bylo nejvhodnejsi? Předem diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 Malej dotaz kam bych mel strcit u WS myst case c.?Kam by to bylo nejvhodnejsi? Předem diky Pravdepodobne Marionette doll (1), nebo něco jednoduchého univerzálního Link to comment Share on other sites More sharing options...
stepan Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Mno diky ja byhc taky prave rekl spis ta marionette doll protze me nic jineho nenapada,ale diky vito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kodiak Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Funguje alice doll na CT ? koukal sem na video z 2007 a behal tam WS s maskaradou a alici, tak me napadlo zda to mel na mamo nebo na CT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted May 4, 2009 Report Share Posted May 4, 2009 Funguje alice doll na CT ? koukal sem na video z 2007 a behal tam WS s maskaradou a alici, tak me napadlo zda to mel na mamo nebo na CT Mal som to na str Jo a vtedy to imo fungovalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Mal som to na str Jo a vtedy to imo fungovalo Kdyby tenkrat zvedala dmg CTcka alice, potom by to same musela delat i hydra, ne? To mi prijde jako hovadina. Nebo si nosil i sekeru s hydrama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Mal som to na str Jo a vtedy to imo fungovalo Nefungovalo taky jsem si ji delal a behal s tim na palici jak blbej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucas Walgrenis Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 LOOOOOL Jak tu tak koukám na ty EQ a buildy tak se mi chce zvracet TroÄku vás seznamím se svým EQ headgear Majestic Goaty s vanberkem, welding mask +7 meteor plate s EDckem+5 Hurricane fury s cecil deamon c.+7 wool scarf s aliotem +7 tidaly s green ferusem2* ring s mantisem 91+39 str s str 5 jidlem aspd 18414108 hp603 sp38+22 dex74+ 7 vit a zbytek agi tusim nejakych 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 LOOOOOL Jak tu tak koukám na ty EQ a buildy tak se mi chce zvracet TroÄku vás seznamím se svým EQ headgear Majestic Goaty s vanberkem, welding mask +7 meteor plate s EDckem+5 Hurricane fury s cecil deamon c.+7 wool scarf s aliotem +7 tidaly s green ferusem2* ring s mantisem 91+39 str s str 5 jidlem aspd 18414108 hp603 sp38+22 dex74+ 7 vit a zbytek agi tusim nejakych 64 a ty jsi ktery? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.