GuestGirl Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 ja se obavam, aby GW neztratili na kvalite tim, ze na ne bude chodit min lidi...ono je prece jen jednodussi vyclenit si jeden den v tydnu nez 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Taky nevim,vetsina lidi chodi 3x tejdne na " velky " GW a k tomu jeste 2x tejdne SNGW - mam tucha ze by to moc velkou ucast nemelo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 Jedny tydne bohate staci Aspon vam nezevsedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 13, 2006 Author Report Share Posted May 13, 2006 Jedny tydne bohate staci Aspon vam nezevsedni.29290[/snapback]Jo tak s timhle absolutne souhlasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Mno nevim kam to napsat, ale dneska je to aktualni s Novice GW. Docasne nebudu aktivni na zadne sve postave ze dvou duvodu 1. blizici se maturita a 2. ten hlavni ze mi dnes odpoledne odesel jeden pevny disk na vecnost (bohuzel zrovna ten, na kterem jsem mel vsechno mimo systemu). Preji hodne stesti na NGW vsem guildam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted May 18, 2006 Report Share Posted May 18, 2006 Tomu se spis rika stesti ne pech. Kazdopadne hodne stesti u maturity tobe i tem, kterym jsem na pozadani daval IP bany pripadne kterym jsem radil at smazou RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 18, 2006 Author Report Share Posted May 18, 2006 Dik za prani btw: Ro jsem mazal uz 3x a IP ban jsem chtel taky ale pak mi doslo ze je se mnou n ajedny IP okolo 2000 lidi Edit: ja tomu taky rikam stesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Dik za prani btw: Ro jsem mazal uz 3x a IP ban jsem chtel taky ale pak mi doslo ze je se mnou n ajedny IP okolo 2000 lidi Edit: ja tomu taky rikam stesti Tak co Draxi uz to mas za sebou tu maturu ? zebysme se na ne dneska vrhli a zkusili udrzet aspon vic jak 10 minut ? ..... No jako opet to bude dneska mazec Jinak nechal bych urcite GWcka jenom jednou tejdne ..... protoze 5x tejdne gw by byl fakt velkej masakr .... nejen na to vydelat ale najit si i cas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Jeste nemam az v pondeli tak drzte palce , ale pristi tyden se vratim a budu silnejsi a hroznejsi nez kdy driv "nasleduje strasidelny smich" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Jeste nemam az v pondeli tak drzte palce , ale pristi tyden se vratim a budu silnejsi a hroznejsi nez kdy driv "nasleduje strasidelny smich" To vypada hrozivÄ Jinak Ralok už se pomalu na Reborn vrací, tak nevím, ale asi si to taky stáhnu a sem tam se kouknu, aspoř na SN gw. ... Nebude to hned, ale ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 To vypada hrozivÄ Jinak Ralok už se pomalu na Reborn vrací, tak nevím, ale asi si to taky stáhnu a sem tam se kouknu, aspoř na SN gw. ... Nebude to hned, ale ... Uz at ses tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 Uz at ses tady dík no Ganju ale asi nechám Johnymu, ať má za koho hrát a budu pokračovat na LittleDarje (46 battle SN) ale ještě uvidím, jak se domluvím s Peltakem na těch elementárních zbraních, možná budu muset jet Ganju Uvidím... P.S: Však já Tě doženu Majdalenko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 27, 2006 Report Share Posted May 27, 2006 dík no Ganju ale asi nechám Johnymu, aÂť má za koho hrát a budu pokraÄovat na LittleDarje (46 battle SN) ale jeÄtÄ uvidím, jak se domluvím s Peltakem na tÄch elementárních zbraních, možná budu muset jet Ganju Uvidím... P.S: VÄak já TÄ doženu Majdalenko Uz se tesim jak bude zas souboj o lvly .... ja to chci dotahnout na 90 abych mohl se soullinkem nosit vsechny cepice )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Uz se tesim jak bude zas souboj o lvly .... ja to chci dotahnout na 90 abych mohl se soullinkem nosit vsechny cepice ))To už je soullink i pro SN? No tak to na mÄ chvilku poÄky a půjdem na tÄch 90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Soulink pro SN je odjakziva ^^ * Spirit of the Super Novice (LV 5)Active Description: Imbues the Super Novice with the Spirit of the Super Novice, giving them special powerful buffs that lasts until the Spirit buff runs out. 1) Super Novice who are above LV 90 will be temporarily be able to equip ALL Upper/Middle/Lower head gears. 2) Super Novice who are above LV 90 has 1% chance to 'erase' the death record - which means, 1% EXP loss will be recovered. 3) Super Novice who are above LV 96 will be temporarily be able to equip LV 4 Daggers, 1H Swords, Axes, Maces, and Staff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Dík Meli, já to vůbec netučil. Bylo by supr, kdybych to doexpil Tak aspoř mám nějakej cíl. No vlastnÄ 2 ... jeÄtÄ Vás troÄku potrápit na GW no už se tÄÄím! Snad budu co nejdřív doma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 btw me tak napadlo, kdyz SN ma skilly od vsech first class, proc nema ty taekwonovsky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 btw me tak napadlo, kdyz SN ma skilly od vsech first class, proc nema ty taekwonovsky? Nj ale kdo by se s tím chtÄl Ätvát to předÄlávat s každým novým first classem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 Jednoduche, protoze kdyby chtel pouzivat skilly jako Warm Wind a pod tak by to muselo byt omezene jen na kopy ... a o skillech jako high jump ani nemluve uz takhle se neda Novice hrad ubranit Za dalsi kdyby si vsichni dali Fighting chant tak by to mohli int/dex sn zabalit, protoze Str/agi by k nim skocil pomoci Flyside kicku a dal jedno mammo na druhou stranu by me potom nevadilo dostat skily od Ninji a GS protoze tam by se int/dex dal pekne vyuzit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 btw me tak napadlo, kdyz SN ma skilly od vsech first class, proc nema ty taekwonovsky? Me spis tak napadlo muze Super Baby na novic gw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Jednoduche, protoze kdyby chtel pouzivat skilly jako Warm Wind a pod tak by to muselo byt omezene jen na kopy ... a o skillech jako high jump ani nemluve uz takhle se neda Novice hrad ubranit Za dalsi kdyby si vsichni dali Fighting chant tak by to mohli int/dex sn zabalit, protoze Str/agi by k nim skocil pomoci Flyside kicku a dal jedno mammo na druhou stranu by me potom nevadilo dostat skily od Ninji a GS protoze tam by se int/dex dal pekne vyuzit. kopy by mit nemohl, protoze nejsou sprity, ale warm wind a rest by mit mohl ne? high jump by byla na SN GW blbostninja a GS nejsou first class ale dalsi reborn class od archera a thiefa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted May 28, 2006 Author Report Share Posted May 28, 2006 kopy by mit nemohl, protoze nejsou sprity, ale warm wind a rest by mit mohl ne? high jump by byla na SN GW blbostninja a GS nejsou first class ale dalsi reborn class od archera a thiefamno kdyby nebyli kopy a high jump tak by mu zbylo > WW, resty, thumbling, sprint a fighting chant ja osobne si myslim ze radsi na SN nesahat , protoze tohle by udelalo neskutecnou zmenu. GS Ninja: aha ja myslel ze je to expanded class rovnou z novice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 mno kdyby nebyli kopy a high jump tak by mu zbylo > WW, resty, thumbling, sprint a fighting chant ja osobne si myslim ze radsi na SN nesahat , protoze tohle by udelalo neskutecnou zmenu. GS Ninja: aha ja myslel ze je to expanded class rovnou z novicepodle vseho ne. ma exp tabulku jako advanced, 70 jobu a v jednom simulatoru vzhledu je taky jako reborn class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 Me spis tak napadlo muze Super Baby na novic gw ? No já doufám, že nee Přece jenom to už teďka je celkem mela, co teprve s nima Ikdyž je pravda, že na serveru není zase tak moc SN na takových lvlech, aby to šlo, ale co už Edit: zajímalo by mě, jaký zbraně vůbec Baby můžou.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted May 29, 2006 Report Share Posted May 29, 2006 No já doufám, že nee Přece jenom to už teÄka je celkem mela, co teprve s nima Ikdyž je pravda, že na serveru není zase tak moc SN na takových lvlech, aby to Älo, ale co už Edit: zajímalo by mÄ, jaký zbranÄ vůbec Baby můžou.. No hele je to jenom muj nazor ale to co sem o babynech slysel tak si mylsim ze to sou postavy jako kazdy jiny (omezeny staty max80) a muzou je expit rodice ...... a myslel sem ze Super Baby bude neco jako SoperNovic .... ale mozna se pletu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.