Jump to content
Reborn fórum

Novice Guildy/GW

Draxlith

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Mno nevim kam to napsat, ale dneska je to aktualni s Novice GW. Docasne nebudu aktivni na zadne sve postave ze dvou duvodu 1. blizici se maturita :) a 2. ten hlavni ze mi dnes odpoledne odesel jeden pevny disk na vecnost :blum: (bohuzel zrovna ten, na kterem jsem mel vsechno mimo systemu).

Preji hodne stesti na NGW vsem guildam. :)

Dik za prani ;)

btw: Ro jsem mazal uz 3x a IP ban jsem chtel taky ale pak mi doslo ze je se mnou n ajedny IP okolo 2000 lidi :)

Edit: ja tomu taky rikam stesti :)

Tak co Draxi uz to mas za sebou tu maturu ? zebysme se na ne dneska vrhli a zkusili udrzet aspon vic jak 10 minut ? :D .....

No jako opet to bude dneska mazec :)

Jinak nechal bych urcite GWcka jenom jednou tejdne ..... protoze 5x tejdne gw by byl fakt velkej masakr :D .... nejen na to vydelat ale najit si i cas :)

Jeste nemam :) az v pondeli tak drzte palce :P, ale pristi tyden se vratim a budu silnejsi a hroznejsi nez kdy driv "nasleduje strasidelny smich" :)

To vypada hrozivÄ :) Jinak Ralok už se pomalu na Reborn vrací­, tak neví­m, ale asi si to taky stáhnu a sem tam se kouknu, aspoř na SN gw. ... Nebude to hned, ale ... :thumsup4:

Uz at ses tady :):):thumsup4:

:P dí­k :) no Ganju ale asi nechám Johnymu, ať má za koho hrát a budu pokračovat na LittleDarje (46 battle SN) ale ještě uvidí­m, jak se domluví­m s Peltakem na těch elementární­ch zbraní­ch, možná budu muset jet Ganju :P Uvidí­m... P.S: Však já Tě doženu Majdalenko :)

:) dí­k :) no Ganju ale asi nechám Johnymu, aÂť má za koho hrát a budu pokraÄovat na LittleDarje (46 battle SN) ale jeÄtÄ uvidí­m, jak se domluví­m s Peltakem na tÄch elementární­ch zbraní­ch, možná budu muset jet Ganju :) Uvidí­m... P.S: VÄak já TÄ doženu Majdalenko :thumsup4:

Uz se tesim jak bude zas souboj o lvly :) .... ja to chci dotahnout na 90 abych mohl se soullinkem nosit vsechny cepice :P))

Uz se tesim jak bude zas souboj o lvly :thumsup4: .... ja to chci dotahnout na 90 abych mohl se soullinkem nosit vsechny cepice :)))

To už je soullink i pro SN? No tak to na mÄ chvilku poÄky a půjdem na tÄch 90 :)

Soulink pro SN je odjakziva ^^

* Spirit of the Super Novice (LV 5)

Active

Description: Imbues the Super Novice with the Spirit of the Super Novice, giving them special powerful buffs that lasts until the Spirit buff runs out.

1) Super Novice who are above LV 90 will be temporarily be able to equip ALL Upper/Middle/Lower head gears.

2) Super Novice who are above LV 90 has 1% chance to 'erase' the death record - which means, 1% EXP loss will be recovered.

3) Super Novice who are above LV 96 will be temporarily be able to equip LV 4 Daggers, 1H Swords, Axes, Maces, and Staff.

Dí­k Meli, já to vůbec netučil. Bylo by supr, kdybych to doexpil :thumsup4: Tak aspoř mám nějakej cí­l. No vlastnÄ 2 ... jeÄtÄ Vás troÄku potrápit na GW :) no už se tÄÄí­m! Snad budu co nejdří­v doma :)

Jednoduche, protoze kdyby chtel pouzivat skilly jako Warm Wind a pod tak by to muselo byt omezene jen na kopy ... a o skillech jako high jump ani nemluve uz takhle se neda Novice hrad ubranit :)

Za dalsi kdyby si vsichni dali Fighting chant tak by to mohli int/dex sn zabalit, protoze Str/agi by k nim skocil pomoci Flyside kicku a dal jedno mammo :)

na druhou stranu by me potom nevadilo dostat skily od Ninji a GS protoze tam by se int/dex dal pekne vyuzit. :thumsup4:

Jednoduche, protoze kdyby chtel pouzivat skilly jako Warm Wind a pod tak by to muselo byt omezene jen na kopy ... a o skillech jako high jump ani nemluve uz takhle se neda Novice hrad ubranit :)

Za dalsi kdyby si vsichni dali Fighting chant tak by to mohli int/dex sn zabalit, protoze Str/agi by k nim skocil pomoci Flyside kicku a dal jedno mammo :)

na druhou stranu by me potom nevadilo dostat skily od Ninji a GS protoze tam by se int/dex dal pekne vyuzit. :thumsup4:

kopy by mit nemohl, protoze nejsou sprity, ale warm wind a rest by mit mohl ne? high jump by byla na SN GW blbost

ninja a GS nejsou first class ale dalsi reborn class od archera a thiefa

kopy by mit nemohl, protoze nejsou sprity, ale warm wind a rest by mit mohl ne? high jump by byla na SN GW blbost

ninja a GS nejsou first class ale dalsi reborn class od archera a thiefa

mno kdyby nebyli kopy a high jump tak by mu zbylo > WW, resty, thumbling, sprint a fighting chant

ja osobne si myslim ze radsi na SN nesahat :thumsup4:, protoze tohle by udelalo neskutecnou zmenu.

GS Ninja: aha ja myslel ze je to expanded class rovnou z novice

mno kdyby nebyli kopy a high jump tak by mu zbylo > WW, resty, thumbling, sprint a fighting chant

ja osobne si myslim ze radsi na SN nesahat :thumsup4:, protoze tohle by udelalo neskutecnou zmenu.

GS Ninja: aha ja myslel ze je to expanded class rovnou z novice

podle vseho ne. ma exp tabulku jako advanced, 70 jobu a v jednom simulatoru vzhledu je taky jako reborn class

Me spis tak napadlo muze Super Baby na novic gw ? :D

No já doufám, že nee :D Přece jenom to už teďka je celkem mela, co teprve s nima :D Ikdyž je pravda, že na serveru není­ zase tak moc SN na takových lvlech, aby to šlo, ale co už :D

Edit: zají­malo by mě, jaký zbraně vůbec Baby můžou.. :P

No já doufám, že nee :D Přece jenom to už teÄka je celkem mela, co teprve s nima :D Ikdyž je pravda, že na serveru není­ zase tak moc SN na takových lvlech, aby to Älo, ale co už :D

Edit: zají­malo by mÄ, jaký zbranÄ vůbec Baby můžou.. :P

No hele je to jenom muj nazor ale to co sem o babynech slysel tak si mylsim ze to sou postavy jako kazdy jiny (omezeny staty max80) a muzou je expit rodice ...... a myslel sem ze Super Baby bude neco jako SoperNovic .... ale mozna se pletu :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...