NasaS Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 K soucasnemu stavu SN gw .. je jasne ze skritci sou nejsilnejsi SN gilda na rebornu a nikdo je uz nemuze dohnat jednak pocetne a taky v lvlech supernovicu .. na zacatku dyz tady chtel prosadit novic GW este Ozrala a Meliandor tak se mluvilo jake to bude vyrovnane a podobne, ono to chvili fungovalo ale ted si myslim ze je nacase v tom udelat poradek. Podle mne by nemeli mit novic gildy tolik clenu jako normali (tzn 10+10 guild e.) protoze i kdyz pocet lidi co hrajou SN stoupnul porad to neni na plne dve gildy. Je jasne ze ted zadna nova SN gilda nemuze prezit protoze skoro nikdo SN uz nezaklada a pocet SN je vicemene stabilni .. takze podle mne by pomohlo kdyby se aspon pocetne rozdelili lidi do vice nez dvou gild aby to bylo aspon castecne vyrovane a novice gw meli aspon trochu smysl. Tady to nejsou normlani gw a z hradu taky nic nepada takze jde jen o zabavu . Prosim ostatni at reknou svuj nazor a napady jak by se to dalo resit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 v gilde sme se dohodli, ze pred pristima ngw se poresi prehazeni clenu. no jinak... z toho hradu pada celkem dost peknejch veci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 v gilde sme se dohodli, ze pred pristima ngw se poresi prehazeni clenu. no jinak... z toho hradu pada celkem dost peknejch veci... Jj bude rozdÄlení, jinak pamatuju jeÄtÄ kdy to BurningLegion stejnÄ ownovala a pak kelly přeÄel ke skřítkům aby to bylo "vyrovnaný" tak nevím, jestli udÄlal dobře KaždopádnÄ se to teÄ musí rozdÄlit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 V guilde jsme se domluvili ze se to prohazi. Timto bych chtel pozvat vsechny SUPERNOVICE a SUPERBABY () na pristi ctvrtek v 19:00 do COMODA a tam se domluvime a rozdelime ..... jestli tam nekdo nebude jeho - Edit1: Napiste sem prosim vase nazory jestli si myslite ze udelat 2 guildy nebo 3 guildy .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 V guilde jsme se domluvili ze se to prohazi. Timto bych chtel pozvat vsechny SUPERNOVICE a SUPERBABY () na pristi ctvrtek v 19:00 do COMODA a tam se domluvime a rozdelime ..... jestli tam nekdo nebude jeho - Edit1: Napiste sem prosim vase nazory jestli si myslite ze udelat 2 guildy nebo 3 guildy .... Já bych to viděl tak max na 2 guildy. Vem to tak, že jen 2 hráči na serveru přežijou můj LB... ty a kelly Taky je pravda, že kelly rozbije empo během chvilky, což žádnej jinej hráč nedá! Peltak má taky silnýho battla, ale nemá výbavu na empbreakera. Až bude LittleDarja schopná konkurovat, tak z ní empbreakera udělám, ale teď... na 60 lvlu bych si ani neškrt. Takže to vydím tak, že kelly v jedné, pepe s peltakem v druhé. No a ikdyž to bude znít jako rozvracení rodiny, tak mi 2 spolu v jedné guildě, to by bylo asi taky moc Ale vzhledem k tomu, že máš silnější SN, měl bys asi jít s Majdou k Peltovi a Pepemu a já ke kelly. Ale je to jenom takovej můj osobní názor Jinak jak se rozdělí zbytek... nevím, bylo tam ještě před tím, než jsem odešel mnogo dalších dobrých hráčů, ale že bych si jich včera všim... edit: příští čtvrtek mám přímačky na VUT, tak snad to stihnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Mno jsem rad ze se drzite myslenky, kterou jsme Ozralou zacali... Kdyz ownovali BL tak k nam prisel Kelly, protoze nas bylo pul nez vas a neprosli jsme ani prvni warp. Od priste budu zase chodit na NGW vcera mi to nejak nevyslo. (byli jsme zapit maturitu s tridnim ) PS: prosim aby nejaky moderator presunul tuto debatu jiz starsiho topicu Novice guildy/GW ktery k tomu byl urceny, myslim ze na to neni potreba dalsi topic ^^, dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Decka prosim aby jste dneska prisli v tech 19:00 do Comoda !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Tak lidi hele nevim .... docela me nastvalo ze mluvite o tom ze to je nevyvazeny .... a pak neprijdete na rozdelovani ...... tedka bych uz jen doladil kosmeticky upravy v tech lidech .... a jestli zas nekdo bude rikat jak to je nevyvazeny ..... Hele diky Loony zes do toho stolu bouchnul a nakopnul to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 8, 2006 Report Share Posted June 8, 2006 Tak lidi hele nevim .... docela me nastvalo ze mluvite o tom ze to je nevyvazeny .... a pak neprijdete na rozdelovani ...... tedka bych uz jen doladil kosmeticky upravy v tech lidech .... a jestli zas nekdo bude rikat jak to je nevyvazeny ..... Hele diky Loony zes do toho stolu bouchnul a nakopnul to njn Äkoda, že tÄch pár lidí nedoÄlo, jinak už to bylo lepÄí, ale chtÄlo by to snížit, nebo úplně zručit ztráty investu při dobytí hradu, protože teÄka dáme empo za 10 minut a burning to dají s kelly tak za 5 (když jim pomůžeme, tak za 10 ) ale každopádnÄ nemá cenu protáÄet hrad 5x za gw, když si tím naprosto odrovnáte invest. Přece jenom se ten hrad dobýjí ohodnÄ lehÄeji, než když jsou normální gw! a když je to vyrovnaný, tak se to fakt dá protočit hodnÄkrát a to pak nÄkteří balijou GW jenom aby zbyl nějakej invest a to je podle mÄ naprosto ujetý... třeba by se u SN hradů mohl dát stálej invest...? nebylo by to Äpatný... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 ...burning to dají s kelly... co to? ja sem u BL? vcera sem se na to rozdelovani ani na gw nemohl dostavit... az do pulnoci sem delal rocnikovou praci do inf tak sem zvedavej jak ste to rozdelili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 co to? ja sem u BL? vcera sem se na to rozdelovani ani na gw nemohl dostavit... az do pulnoci sem delal rocnikovou praci do inf tak sem zvedavej jak ste to rozdelili však uvidíš no včera to bylo bez tebe a ještě měli skřítci trochu navrch, takže jsem se tak nějak předběžně domlouvali, že bys šel k BL a bylo by to +- vyrovnaný, teda aspoň myslím. Ale fakt by to chtělo něco udělat s tím -5 do investu při protočení hradu, to je fakt celkem humus, hlavně když je celkem lehký ten hrad dát, když nejsou plošný kouzla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpinious Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 vÄak uvidíÄ no vÄera to bylo bez tebe a jeÄtÄ mÄli skřítci trochu navrch, takže jsem se tak nějak předbÄžnÄ domlouvali, že bys Äel k BL a bylo by to +- vyrovnaný, teda aspoř myslím. Ale fakt by to chtÄlo něco udÄlat s tím -5 do investu při protoÄení hradu, to je fakt celkem humus, hlavnÄ když je celkem lehký ten hrad dát, když nejsou ploÄný kouzla... Nebo odstranit ten maxinvest ...... ale ja do toho uz mluvit nebudu uz sem se vo tom s K3dT bavil dostkrat .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 Nebo odstranit ten maxinvest ...... ale ja do toho uz mluvit nebudu uz sem se vo tom s K3dT bavil dostkrat ....Maxivest bych neodstrařoval, to by byla výhoda celkem. Možná by se to dalo vyřečit tím, že by se dali kupovat rychleji investy, nebo tak něco. Nebo by se prostě jen při prohození hradu odeÄetlo max 5 z investu a při dalÄích dobytích by se už z investu neztratilo nic. Nebo třeba max 10 ztráta, nebo něco takovýho, to by Älo, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 zbytecne si nevymejslejte kraviny. imho max invest se podle me muze v klidu zrusit, protoze pokud bude ucast jako minule tak je temer 100% jiste, ze se hrad minimalne 2x protoci, coz je -10 invest a za tyden se da nainvestovat max 14, ale delat denne 2 investy se okolo 20 nesmirne prodrazi (myslim, ze je to okolo 80k prvni invest a 240k druhej) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Hej, sry vÄem za moj (ne) íşÄast na GW. Ono moc neÄlo hrát, když bÄhem deseti sekund se mi 2x sekne net No zkouÄel jsem to, dokonce jsem stihnul dát i hide, ale pak sek...a nějak jsem se objevil až v ProtnÄ No co už Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 No..moje prvni novice GW...omlouvam se, ze sem to tak nejak lamil (hlavne tem, co se snazili zmrazit vse, co videli )jinak me to docela bavilo..i kdyz zatim porad chcipam (co chcete od lvlu 54? ) ale jinak se mi novice GW libej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 No..moje prvni novice GW...omlouvam se, ze sem to tak nejak lamil (hlavne tem, co se snazili zmrazit vse, co videli )jinak me to docela bavilo..i kdyz zatim porad chcipam (co chcete od lvlu 54? ) ale jinak se mi novice GW libej No ja vzdy hraval za sveho littleraloka (lvl57) a taky me vsechno fragovalo ale stejne to byla sranda tedka mam pod ochranou ganja coudika a to jemnohem vetsi sranda ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 No ja vzdy hraval za sveho littleraloka (lvl57) a taky me vsechno fragovalo ale stejne to byla sranda tedka mam pod ochranou ganja coudika a to jemnohem vetsi sranda )Jo a já jsem v druhé guildÄ a není vÄtÄí bezmocnost, než když mÄ sejme moje vlastní postava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 /e4 ale ver mi nejhorsi je kdyz te na SNGW sejme novice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Not ak dnesni gw gut az na to ze na azacatek GW sem byl online sam ale nakonec sme ten hrad "skoro" dali Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja bych rek, ze empo se este drzelo, ale na to kolik vas bylo dobrej vykon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja bych rek, ze empo se este drzelo, ale na to kolik vas bylo dobrej vykon sak skoro bylo v " )jinak kdyby tu byl peltak nejak by jsme to poprehazovali jenze on si dnes neprisel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja bych rek, ze empo se este drzelo, ale na to kolik vas bylo dobrej vykon No empu jsme dali podle odhadu tak +- 1/5 takže hooodnÄ slabý. Bylo to hlavnÄ tím, že kdyby neÄly moje postavy, tak fakt nevím. To je taky důvod, proÄ jsem nedoexpil LittleDarju. SNgw pomalu strácí na kvalitÄ, předtím to byly rubaÄky, ale teÄ? .... dost mÄ to mrzí a je to Äkoda, ale co se dá dÄlat Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 no hlavne reknete peltakovi at vam da pravo kick a nabirani do gildy, protoze kdyz to ma jen jeden clovek tak to pak dopadne takhle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 no hlavne reknete peltakovi at vam da pravo kick a nabirani do gildy, protoze kdyz to ma jen jeden clovek tak to pak dopadne takhle...neboj, už jsem mu to napsal a do příÄtích gw to budem mít no vlastnÄ i on by mÄl příÄtí gw přijít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.