Thror Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Tak toto je ÄalÄí z topicov, Äo mi tu chýbal Na íşvod sem postnem dva obrázky: budem sem postupne hádzaÂť Äalčie SnáÄ prispejíş aj ostatní, mí´žme spraviÂť aj menčiu galériu (btw, ospravedlřujem sa za kvalitu papiera, robil som to v Äkole do zočita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Sikula. Mas neco v barve nebo kresleny na pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 moc hezke --- smekam )radsi sem nic nedam protoze by ste se s toho pozvraceli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 Sikula. Mas neco v barve nebo kresleny na pc? bohužiaÂľ...v kreslení na pc som docela drevo a Äo sa farby týka...preferujem len čisto kresbu, ak už vyfarbovaÂť, tak len ceruzkou a používaÂť rí´zne Ärafíşry a tak...síce je mi jasné, že niektorí Âľudia považujíş čisto ceruzkou nakresleníş vec za nedokonÄeníş, ale mne sa to tak proste páči Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 moc pekny:) taky neco postnu, ale je to ve strasny kvalite (jeste bohuzel nevlastnim scanner) :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Prijemny prekvapeni ze tu mame skryty talenty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Tady jsou nějaký moje blbinky, nic moc, ale jako wallpapery jsem to i chvilku používal (prostě trošku upravený) : [Něco pro LoTRy ] [Něco pro milovníky Radegastu] [Něco pro milovníky warcraftu] [Trocha anime] A moje značka : [jj tady je ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Puzivas Gimp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Puzivas Gimp ?Ja? Gimp? Co to je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted June 3, 2006 Author Report Share Posted June 3, 2006 Puzivas Gimp ?Mne to skí´r pripomínalo photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Mne to skí´r pripomínalo photoshop Aha, takže to je prográmek na krelení No tak v tom případÄ ... Corel PhotoPaint 12 rulezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted June 3, 2006 Report Share Posted June 3, 2006 Takže.. Mi to nedalo, abych sem taky nějaký ten rychlo-výtvor nehodila, aÄkoliv ta kvalita je straÄná, stínování žádné a jistých detailů jsem si dobře vÄdoma, takže mne neukamenujte a pamatujte, že si za to můžete sami Moje malá Lucinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZycaR Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 dancerka, assasin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ta dancerka je dobre nakreslena Zatim nejlepsi dilo co jsem tu videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 dancerka, assasin ta dancerka je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted June 4, 2006 Report Share Posted June 4, 2006 Ten prvni na me pusobi celkem jednoduse, ale zato velice efektivne Dobra prace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 dancerka, assasin Moc pÄkný... Talent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Tak na TOHLE se fakt radči nekoukejte (výplody celoveÄerní nudy bez internetu) první hnusněco jako Äervená Karkulka ?>< to samý v hi-res Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Tak na TOHLE se fakt radči nekoukejte (výplody celoveÄerní nudy bez internetu) první hnusněco jako Äervená Karkulka ?>< to samý v hi-res nic proti ale líp už snad umí kreslit naÄe koÄka.. možná i já ty abstraktní Ämáranice do sečitu /gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Kdybys radči Äel spát VaÄe koÄka (i s tím jedním poloslepým okem) určitě udÄlá křivou (kulatou?) Äáru plynulejÄí (rovnÄjÄí? křivÄjÄí?) než já, straÄnÄ se mi třese ruka A vůbec, já jsem varoval předem, že to je dÄs, bÄs a hrůza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ...mne sa to paci .. ten styl je podobny ako GoblinArt len ten bol kusok farebnejsi edit: pre tych co nepoznaju mala ukazka Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 naše kočka nemá poloslěpý oko .. ale jak to tak vidím tak taky něco schválně nakreslím a bude to na téma guild a flame war..takže nejspíš zprzněnina nějakejch flejmařů .. až se mi něgdy bude chtít... a spát pudu.. právě teď si jdu ospočinout na 3 hodiny pak si udělám snídani a sedám zas k PC a k RO vlastně nemám čim skenovat takže naštěstí se tomu vyhnu:X:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Priestka acolita to asi nema s ro nic spolenyho Tj pár vÄcí co sem si naÄmáral ale vetčinou si to nÄčim umažu snad to tak nevadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Ten posledni se mi hodne libi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted June 9, 2006 Report Share Posted June 9, 2006 Tohle jsou moje pokusy, už zveřejnÄné na czechru.... mne sa to paci .. ten styl je podobny ako GoblinArt len ten bol kusok farebnejsi edit: pre tych co nepoznaju mala ukazka No Ellesi ;DD Já si to asi hodim zas do podpisu ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.