Draxlith Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Prvni Druhy Doufam, ze se to bude aspon nekomu libit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Me se libi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Hej, přestala jsem to tady hlídat, protože sem nikdo nechodil,a samozřejmě že to tu ožilo... chrrmm xD Z těch tří se mi nejvíc líbí ty chibíci (2. obrázek), ta víla s tím drakem je super nápad, ale určitě by bylo lepší, kdyby to namaloval/a větší, a, jak říká At, s barvičkama by to bylo uplně yay *-* To Fischovo mi neco hrozně připomíná, jenže nevim co -_-' ale je to zajímavé Drax: pěkný manga-style, obzvláště ten první obrázek je hrozně kawaii x3 ----- Po překonání jisté krize mě to opět chytlo o:] Profa - Kirke sketch Gypsy - Gynekis sketch Gypsy- Gynekis full colour Wizna - Taiko full colour (sketch se mi sem davat nece xD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Sááákra z nÄkterých tÄch obrázku mi dou oči kolem je to hustý... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Já jsem si třeba nakreslila svojeho vlastního avatara tady na fóru... PřesnÄ takhle vypadá moje postaviÄka Ageku2 (má i tu maÄliÄku, která spadla z familiara ) Edit: Akorát jeÄtÄ nevím, jak přidat avatara tak se budete muset podívat na můj profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted August 27, 2008 Report Share Posted August 27, 2008 oki, mí´j jediný fanart, ktorý som kedy nakreslila k RO, je starý tak dva tri roky a má to byÂť akolytka, ale keÄ sa na to teraz s odstupom Äasu pozerám, tak to viac pripomína priestku ale ví´bec mi to do RO nezapadá... ach jo...http://i111.photobucket.com/albums/n159/Akrim13/IMGP0587.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirke Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 Po dlouhé dobÄ zas nějaký RO fanartek Tenhle je jako dík pro Crowleyho protože si vzal Gyn do parády bÄhem zvýÄených ratů *hug* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Jak si tak prohlížím tenhle topic, tak jsem nabyla názoru, že malá fan-art soutÄž by vůbec neuÄkodila HlavnÄ kdyby se hrálo o pár pÄkných cen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelwen Xolanus Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 To jsem uz snad nekdy navrhovala xD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted November 2, 2008 Report Share Posted November 2, 2008 TeÄ koukám, že jste to tu dokonce probírali. No jedna Fanart soutÄž právÄ chvíli probíhá po křídly Early Bapha téma jakékoliv. JeÄtÄ jsme žádný soutÄžní Fanart nedostali, takže máte velkou Äanci. (NeleknÄte se propracovaných obrázků, které jste v Baphovi vidÄli - vÄtčinou jsou úplně od cizích autorů)Jediná podmínka je aby obrázek mÄl něco spoleÄného s mangou / anime / nebo alespoř s RP a aby byl odeslán vÄas (tj. do 16. 11. 2008) íÄastnit se můžete v kategoriích ruÄnÄ malovaných obrázků ale i kreslených na PC. Nebo v obou kategoriích najednou. Ve hře je celkem 1M, Blue Hairband, 10 Yggdrasil Berry, 20 Dead Branch a spousta malých roztomilých zvířátek. Myslím, že jsou to ceny, o které se vyplatí bojovat. Jak se zapojit do soutÄže? NÄco naÄrtnÄte, poÄlete to jako přílohu mailu, na adresu early.bapho@seznam.cz a máte Äanci vyhrát!Obrázky bude hodnotit Ätyř-Älenná porota, složená z Early Bapho týmu, takže se nebojte nějaké zaujatosti. HodnÄ ÄtÄstí Bapho tým Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted November 16, 2008 Report Share Posted November 16, 2008 Z důvodů technických problémů a velmi malé íşÄasti protahujeme dobu trvání soutÄže do 15.12. ... tak se nebojte a poÄlete klidnÄ jen nějaký náÄrtek, s takovou malou íşÄastí máte obrovskou možnost vyhrát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 8, 2008 Report Share Posted December 8, 2008 Tak za týden máme uzávÄrku a zatím máme v každé kategorii jen jeden obrázek (odmÄny jsou pro první tři místa v každé kategorii) tak snad mnÄ nechcete naÄtvat a ty ceny mi nechat . Sakra tak nakreslete nějaké slátaniny, co vám zaberou 5 minut i se skenováním / focením a posláním na mail , teoreticky můžete i takhle levnÄ vyhrát 1M zenů, mít tu možnost já tak kreslím jak blbej, aÂť už jsem picasso nebo člověk co nevzal tužku do ruky JeÄtÄ jednou připomínám: uzávÄrka 15.12. - 23,59,59 mail kde obrázky posílejte: early.bapho@seznam.cz íşÄastnit se můžete jak v kategorii "od ruky" tak v kategorii "od poÄítaÄe" nezapomeřte přidat svůj nick ze hry Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 to bude asi tým, že na fórum veÂľa Âľudí nechodí...ale nieÄo tu pre teba mám za snahu, ale neviem, či je to dosti manga, aby to mohlo ísÂť do síşÂťaže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Teoreticky pokud to nebude vypadat jako fotka tak to může být cokoliv... klidnÄ steampunkový robot ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 pár rychlých obrázků na téma RO http://fc92.deviantart.com/fs41/f/2009/030..._by_neoRaze.jpghttp://fc30.deviantart.com/fs41/f/2009/030..._by_neoRaze.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 moc hezky!!! to je tvoje prace? posli odkaz na profil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 moc hezky!!! to je tvoje prace? posli odkaz na profil StaÄí poprosit strejdu googla a seženeÄ i icq kontakt EDIT: Jinak obrázky íşžasné HlavnÄ ten modrý beret mi je povÄdomý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hentai Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Tak když jsem si všimla, že sem Elven Äoupla Comission pro mÄ, musím sem Äoupnout Comission pro ní... Hh... Art Trade FTW KaždopádnÄ tímto krátce přeruÄuji váÄ anime maraton http://img4.imageshack.us/img4/3334/elvenyu3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 moc hezky!!! to je tvoje prace? posli odkaz na profilJojo, moje =) btw http://neoraze.deviantart.com ^^ StaÄí poprosit strejdu googla a seženeÄ i icq kontakt EDIT: Jinak obrázky íşžasné HlavnÄ ten modrý beret mi je povÄdomý jj, je to totiž modrý beret EDIT: btw, icq kontakt na mÄ už má (Kristacom)Tak když jsem si všimla, že sem Elven Äoupla Comission pro mÄ, musím sem Äoupnout Comission pro ní... Hh... Art Trade FTW KaždopádnÄ tímto krátce přeruÄuji váÄ anime maraton http://img4.imageshack.us/img4/3334/elvenyu3.jpg a sakra, prokouklas mÄ O.Obtw, proÄ máÄ takové srandovní nicky? nejdřív Yaoi, pak Hentai >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Jojo, moje =) btw http://neoraze.deviantart.com ^^ jj, je to totiž modrý beret EDIT: btw, icq kontakt na mÄ už má (Kristacom) a sakra, prokouklas mÄ O.Obtw, proÄ máÄ takové srandovní nicky? nejdřív Yaoi, pak Hentai >< To bude tím, že to je MřŽJ modrý beret, a ty nicky má proto, že má ráda ujetý jména (a Hentai bylo dřív jak Yaoi) a vůbec, nekritizuj jí je, jsou fajn, nebýt nicku Hentai, tak jsem se s ní nezaÄal bavit (asi) A co se týÄe toho, že tÄ prokoukla...tak jsem tÄ spíÄ prásknul Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 nebýt nicku Hentai, tak jsem se s ní nezaÄal bavit (asi)co spolu máte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 co spolu máte? Niiiic i když....velkej íşÄet za telefon určitě Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hentai Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Takhle mÄ tu drbat! SprávnÄ, NIIIIIIIC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 no... necem sa chvastat cudzou pracou, ale sestra sa trosku "stydi", nece sa jej zakladat ucet na fore a je tu zevraj inkognito ale cela trosku pageview-ov tak tu pridavam aj jej galeriuhttp://kaila-chan.deviantart.com/ P.S.: pod tymto ani podobnym nick-om ju v hre nenajdete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Fuuu... řekni sestře, že se nemá za co stydÄt, málokdo má takový talent.... Age snad chválit nemusím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.