Zereges Posted August 12, 2010 Report Share Posted August 12, 2010 taka doplnujuca otazka co sa tyka toho pravidla 1. Je zakázáno jakkoliv (pohyb, používání skillů,...) ovládat postavu majitele homunkula pomocí LUA skriptů.moze toto pravidlo nechtiac porusit clovek, ktory nevie co su to LUA skripty a pouziva iba tu AI(a jeho GUI) co je v reborn instalatore?Nechtíc asi ne, ono to je určitě nějak oÄetřené aby to neÄlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0RO Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 nazdar, mam filira , ale alch mi na nej nechce hazet poty, nevite proc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 nazdar, mam filira , ale alch mi na nej nechce hazet poty, nevite proc ? Pravidla pro homunculy:1. Je zakázáno jakkoliv (pohyb, používání skillů,...) ovládat postavu majitele homunkula pomocí LUA skriptů. EDIT: Jestli si myslel manuálně házet poty tak si zkontroluj zda daný pot máš v inventáři (ne vozíku) a zda používáš správný skill level Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 12, 2013 Report Share Posted January 12, 2013 Hi, mohu nějak homunovi nastavit, aby útočil na monstra na které útoÄí (určitý) hráÄ z party? Tedy aby hráči pomohl. NÄkde jsem Äetla, že se to nastavit dá (homun friend list nebo tak), ale nevím už, jestli to byl Homunkulus S (Máte již nějaké zkušenosti? AI, typ, vývoj z normálního homuna. Je nějaké doporuÄení (typu H-S) pro určité Alch buildy?) a nebo jestli to jde i u normálních, ale tady na Rebornu to třeba není aktivováno/povoleno. Trochu jsem fórum proÄetla, ale žádnou zmínku jsem nenašla. DÄkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuky Posted February 9, 2013 Report Share Posted February 9, 2013 Lidicky, mnel sem embryo a byl sem celej happy, ale kdyz sem pouzil skill Call Homunculus, tak sem o to embryo prisel a nedostal sem zadneho homuna, nyvyte co stim je a jak se to da napravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lingovec Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 mno ona je tam nejaka sance ze se z toho embrya nic nevyvine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuky Posted April 18, 2013 Report Share Posted April 18, 2013 Tedka mam jinej problem, nakonec sem si sehnal homuna i sam a dostal sem Filira, pak Lifku a pak mikenecne padl Amistr (Filira sem nechcel protoze se spatne expi a Lifka ma drahe zdradlo oproti ostatnim a ja sem stejne chcel Vanila nebo Amistra a Smistr se pri vice hodi na Homuna S nez vanil). No a problem mam stim, ze mi sam odsebe neutoci. Filir mi utocil a co ma kamoska Vanile tak ten ji taky utoci sam odsebe. S Lifkou sem to neskousel protoze jsem ji vubec nechtel a tak mne trapi, ze porad musim drzet alt a klikat pravym jak blazen jen aby mi ten homun vubec zautocil a chibi mi to ze on sam beha a zabiji co vidim. nejaky rady co stim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Tedka mam jinej problem, nakonec sem si sehnal homuna i sam a dostal sem Filira, pak Lifku a pak mikenecne padl Amistr (Filira sem nechcel protoze se spatne expi a Lifka ma drahe zdradlo oproti ostatnim a ja sem stejne chcel Vanila nebo Amistra a Smistr se pri vice hodi na Homuna S nez vanil). No a problem mam stim, ze mi sam odsebe neutoci. Filir mi utocil a co ma kamoska Vanile tak ten ji taky utoci sam odsebe. S Lifkou sem to neskousel protoze jsem ji vubec nechtel a tak mne trapi, ze porad musim drzet alt a klikat pravym jak blazen jen aby mi ten homun vubec zautocil a chibi mi to ze on sam beha a zabiji co vidim. nejaky rady co stim? Zkus Alt+T (prepnuti z pasivniho do agresivniho modu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.