Daisuke Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Neural said: No asi zkousi battle priesta6972[/snapback] to si nemyslim.. na BATTLE priesta ma dost malo str (...) a agi, coz jsou obvykle pro BP hlavni faktory.. na FS ma moc malo vit, skilly spis na monka, ale monk se str 1.. to vypada spis na hybrid priesta ^^; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 19, 2005 Report Share Posted September 19, 2005 URCITE je lepsi expit na Raydric Archer. Je jich vic, akorat se musi zdrhat pred Wind Ghost a Mimic. Osobne tam expim =) Navic to tam slusne leze i pres tu ctyricitku. Zkouseno u aco ->priest ale u monka fakt nevim =p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 Moonfighter - I tak to ale není žádná sláva.. už už dáváÄ raydricovi poslední ránu, mimic a rychle teleport pryÄ a expy žádný. Na firelocích ani na leaf catech není jinak nic íştoÄného. Jinak, fajn místeÄko jsou i zenorky s GC crusem ^^ To jen sedíte, občas ho healnete a boostujete.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 20, 2005 Report Share Posted September 20, 2005 njn, ale na druhou stranu je tam celkem dost lidi, tak ho nekdo dorazi Navic davaj o hooodne min expu. (Raydric Archer 3000/2000 (+/-), Firelock 1200/1000 (+/-). Tak to je asi lepsi obcas utect pred mimicem a ghostem a najit jinyho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted September 20, 2005 Author Report Share Posted September 20, 2005 Jenze kdyz ti zblbne pneuma a nedas si ji u 2 raydric archeru, tak to neprezijes, zatimco 4 firelocky rozchodis v pohode i bez pupy/roda frogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 nemam pupu/rodu a zvladam to v poho uz 8 job levelu.Dobry misto je Geff 3 s partou (expim tam se smithem a hunterkou z guildy) a celkem to jde, az na doppla ^^' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted September 26, 2005 Report Share Posted September 26, 2005 ACO se dobre expi z magem na metalingach (nemaji cast detect a kolem 20 lvlu kdyz mate solidni bless se tam naexpite perfektne staci mag z nejakym 8 fire boltem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Retro Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 Pokud nejedete priesta jako prvni postavu tak si huntnete 4x fabre (to je tak na 4hodky max. - nebo si to kupte), naexpete pneumu a heal 6+, vezmete vsechny grapes, honey, whatever na SP a bezte do Amatsu - nejrychlejsi exp co znam .... (ja tam sel uz na 27 base) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 pokud naexpit aco budouciho priesta staci slusnej heal (ma kazdej) a tak 40 lvl a daji se healem davat za solidni expy SS a SA a kdyz se objevi vic kaho nebo problemy tak teleport a je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 question1:jak se dá dostat do toho amatsu dungu? je na to nějaký quest? prý ho zadá nějaká babka, ale nikde v amatsu jsem ji nemohl najít... question2:jak se dostat do ayothaye? dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Gaijin said: question1:jak se dá dostat do toho amatsu dungu? je na to nějaký quest? prý ho zadá nějaká babka, ale nikde v amatsu jsem ji nemohl najít... question2:jak se dostat do ayothaye? dík15667[/snapback] Do ayothaye se jede stejne jak do amatsu - lodi z Alberty. Quest do amatsu dungu zacina u strazi pred domem old lady, ale v soucasne dobe se pro vetsinu classu s levelem min jak 70 da udelat jen s velkym stestim a pneuma. Edit: Lisku opravdu zabijes jen tim haaaa , co se naucis v jeskyni za hydrama, ale neni lehky tam dojit, port asi pomuze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 a jak je to s tím amatsu questem? jsem se doÄetl že nakonec musím zabít nine taila a to osobnÄ, jinak mám prý smůlu ??? pokud by to nejhorÄí mÄlo být TP před ten domek za hydrama, tak to by se jeÄtÄ dalo, ale liÄku fakt sám zatím nedám Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 mno kdyz sem ho delal ja, tak sem nic zabijet nemusel ) jen probehne dialog, ty v nem zarves a liska chcipne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 safik said: mno kdyz sem ho delal ja, tak sem nic zabijet nemusel ) jen probehne dialog, ty v nem zarves a liska chcipne )15709[/snapback] takže:pokecal jsem se stráží před domem babky, zaÄel jsem za vládcem Ama, pokecal jsem s týpkem u domu babky, zaÄel jsem do shrine na S dalÄí mapy, vrátil se k babce, zařval na ni a .... nic žádná liÄka se neobjevila, jen mÄ babka opÄt vyhodila. je tam nÄkde jeÄtÄ nÄkdo dalÄí? nebo musím sehnat nějaké ty noodles nebo o Äem to ten jeden mlel? tak nakonec se to napoÄtvrté povedlo, sláva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 Gaijin said: takže:pokecal jsem se stráží před domem babky, zaÄel jsem za vládcem Ama, pokecal jsem s týpkem u domu babky, zaÄel jsem do shrine na S dalÄí mapy, vrátil se k babce, zařval na ni a .... nic žádná liÄka se neobjevila, jen mÄ babka opÄt vyhodila. je tam nÄkde jeÄtÄ nÄkdo dalÄí? nebo musím sehnat nějaké ty noodles nebo o Äem to ten jeden mlel?15735[/snapback]No od toho lorda si mel jit jeste k jedne postave blizko domu old lady, ale jeslti te muz s kitsune mask naucil haaaaa tak pak musis tak dlouho chodit k old lady, az se to povede Pak uz si zajdes jen pro glejt k lordovi a je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Jestli jdes na priesta tak jde jit s partou kamkoliv. Od lvl 35 do 60 je dobrej Louyang-Field 01 s partou (nejlip mag) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 no job 50 udelat je docela tezky ale kdyz vas vemou do niffu je to v poho leze to tam hafo rychle a od lvl podle toho jaka bude parta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 at jedete monka nebo prista tak se da expit na RAYDRIC ARCHERACH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alzheimer Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Nevim jestli to uz nekdo nepsal tak se nerozcilujte - budouci monk i aco se daji expit v parte na metalingach(ale to jen cca do lvl 40 [job]),pak asi jen to co tu uz padlo -------------------- Alzheimer-9x/50 FS Priest-Kazatel Domu Assagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Hele lidi...to mÄ chcete vážnÄ namluvit že se dá naexpit 50job na raydrikách a gargách?? je to asi celkem k zbláznÄni co já mám teÄ job 36...zatim jedu na gargech...job mi leze kolem 4,5% za jednoho.....ale tak kolem 45jobu to asi bude malinko masakr Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Dasn9k said: Hele lidi...to mÄ chcete vážnÄ namluvit že se dá naexpit 50job na raydrikách a gargách?? je to asi celkem k zbláznÄni co já mám teÄ job 36...zatim jedu na gargech...job mi leze kolem 4,5% za jednoho.....ale tak kolem 45jobu to asi bude malinko masakr 17910[/snapback]Sólo můžeÄ jeÄtÄ třeba na firelock soldiery do Amatsu dungu, nebo na zombie prisonery/injustice do GH prison 1f (až budeÄ mít heal na 10) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 jahy said: Sólo můžeÄ jeÄtÄ třeba na firelock soldiery do Amatsu dungu, nebo na zombie prisonery/injustice do GH prison 1f (až budeÄ mít heal na 10)17913[/snapback] tak tam asi ne...jedu pure spirit monka...teÄ sem skouÄel ty raydriky a ve starcaise je to celkem maso....ty ÄarodÄjnice sou celkem nepříjemný a mimicové jakbysmet...zatim budu pokraÄovat na garkách a nebo zkusim to amatsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 btw...mohl by prosim nÄkdo hodit odkaz kde najdu přesnej popis toho questu do amatsu dungu....sem asi pitomej, paÄ stráže před domem old lady nenajdu...nebo hoÄte aspoř souřadnice moc prosím..díky stráže sem naÄel,ale stejnÄ by se hodil přesnej popis....předem dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 1. Promluvte se strazemi u domecku kde bydli stara, nemocna babicka. Potom si promluvte se samotnou babickou. 2. Jdete do palace, do 4.patra a promluvte si s lordem. 3. Vratte se za babickou. Opet nejdrive promluvte se strazemi a potom s ni. 4. Jdete si promluvit s chlapeckem Kouji. Stoji napravo od domu babci. Promluvte s nim dvakrat! 5. Jdete na vedlejsi mapu "ama_fild01" (warp vpravo nahore). Projdete ji az k severnimu chramu a tam promluvte s NPC ohledne Kitsune Mask. 6. Vratte se zpatky k babce a promlouvejte s ni do te doby nez vam da "Nine Tail". Napoprve ho vetsinou neda 7. Jdete znovu do palace za lordem a promluvte s nim. Da vam propustku do Dungeonu. 8. Jdete za NPC do podkrovi palace (o patro vyse) a ta vas warpne do dungeonu. Propustku muzete pouzivat na vsechny postavy na jednom uctu. Pokud pouzijete vstupenku u postavy na jinem uctu, vstupenka zmizi (toto nemam overeno). Jinak s mapkou to mas i tady:http://hcdraci.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=105 Jinak je taky dobry sehnat archera do party treba s priestem a jit na stingy/sealy/ottery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Scorpio said: 1. Promluvte se strazemi u domecku kde bydli stara, nemocna babicka. Potom si promluvte se samotnou babickou. 2. Jdete do palace, do 4.patra a promluvte si s lordem. 3. Vratte se za babickou. Opet nejdrive promluvte se strazemi a potom s ni. 4. Jdete si promluvit s chlapeckem Kouji. Stoji napravo od domu babci. Promluvte s nim dvakrat! 5. Jdete na vedlejsi mapu "ama_fild01" (warp vpravo nahore). Projdete ji az k severnimu chramu a tam promluvte s NPC ohledne Kitsune Mask. 6. Vratte se zpatky k babce a promlouvejte s ni do te doby nez vam da "Nine Tail". Napoprve ho vetsinou neda 7. Jdete znovu do palace za lordem a promluvte s nim. Da vam propustku do Dungeonu. 8. Jdete za NPC do podkrovi palace (o patro vyse) a ta vas warpne do dungeonu. Propustku muzete pouzivat na vsechny postavy na jednom uctu. Pokud pouzijete vstupenku u postavy na jinem uctu, vstupenka zmizi (toto nemam overeno). Jinak s mapkou to mas i tady:http://hcdraci.wz.cz/phpBB2/viewtopic.php?t=105 Jinak je taky dobry sehnat archera do party treba s priestem a jit na stingy/sealy/ottery17957[/snapback] dÄkuju moc...slavil sem upÄch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.