Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Chtel bych se zeptat proc zustalo v ostrym provozu repair npc?Na starym foru byla o nem diskuze a z ni bylo zrejmy, ze tu nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 Repair npc bych nechal. Maximalne zvednout cenu za opravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taz Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Jen se chci zeptat, v diskuzi sem na to nenarazil. Muze si Merchant otevrit stanek kde chce nebo jen v Prontere na trzisti. Jeden rika to druhej zas ono. Samozrejme nemyslim uplne kde chce, ale treba tak jak to byvalo na czechru, treba v Payonu nebo Prontere na namesti a nemusi to bejt i nlizko Kafry, kdyz sem slysel argumenty ze to zdrzuje nacitani do hry kdyz se ma nacist 50 kupciku jakmile vejdes do Pyonu nebo Prontery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Repair npc bych nechal. Maximalne zvednout cenu za opravu.3225[/snapback]To bych rozhodne zvedl, na tomhle rate bude jinak rozbyti zbrane asi 3x drazsi nez jeji orpava... Coz trosicku zapacha Jen se chci zeptat, v diskuzi sem na to nenarazil. Muze si Merchant otevrit stanek kde chce nebo jen v Prontere na trzisti. Jeden rika to druhej zas ono. Samozrejme nemyslim uplne kde chce, ale treba tak jak to byvalo na czechru, treba v Payonu nebo Prontere na namesti a nemusi to bejt i nlizko Kafry, kdyz sem slysel argumenty ze to zdrzuje nacitani do hry kdyz se ma nacist 50 kupciku jakmile vejdes do Pyonu nebo Prontery.3227[/snapback]Ve mestech pouze v Prontere na trzisti, mimo mesta kdekoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Repair npc bych nechal. Maximalne zvednout cenu za opravu.3225[/snapback]Hmm, hra sama o sobe nabizi spoustu zpusobu jak se bez nej obejit. Rozlamani equipu se da predejit kartama, ktery sou celkem snadno huntitelny, protoze nedropujou z zadnych tezkych potvor. Je tu sada indestructible zbrani. Pak tu sou i alchymistovy protekce. A kdyz se preci jen neco rozlame, je tu a to je hlavni FUNKCNI skill repair weapon. Navic uz tu neni WS s meltdown.Podivej se na to z pohledu alchymisty. Tohle je postava stavena na gw, vetsinu skillu ma na gw. Priprava na gw bude stat nekolik hodin hunteni itemu a pripravu potu. Ja nemam sanci ze 100% neco zlomim, jedna sance je 13% a druha 5% tusim. A jediny co postava se zlomenym equipem udela je, ze se zastavi na par sekund u repair npc, kde si opravi zbran za smesnou cenu. Pak zas nastoupi a ja muzu zacit lamat znova... Tohle NPC omezuje povolani alchymisty.Pokud ho opravdu chces nechat, zrus narocnost kazdyho skillu na lahvicku nebo nech npc s prodejem surovin na vyrobu potu. Nebo vedle postav dalsich 20 NPC, jedno ti da resist na magii na 300 sekund, dalsi na stun, na poison... a vsechny je zpoplatni. Budou mit stejny efekt pro ostatni povolani jako ma Repair npc pro alchymistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nejsou statusy nahodou neco jinyho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nejsou statusy nahodou neco jinyho? 3232[/snapback]Tady nejde o statusy, ale o to ze to npc neexistuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Tady nejde o statusy, ale o to ze to npc neexistuje 3233[/snapback]Ja si myslim ze by naskriptovat slo Edit : jen domenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ja si myslim ze by naskriptovat slo Edit : jen domenka 3235[/snapback]Jo nejspis by to slo, ale kam by to vedlo... Az se nebude libit lidem asura, naskriptuje se npc proti asure? To mi jako dobre reseni problemu neprijde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Zase ale nesmies zabudnut na to ze existuju aj mobovia co lamu zbrane (ja som na to napriklad uz zakapal, nie po [ /omg ]e ale aj tak). A skus zhanat smitha, ked ziadneho nepoznas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Zase ale nesmies zabudnut na to ze existuju aj mobovia co lamu zbrane (ja som na to napriklad uz zakapal, nie po [ /omg ]e ale aj tak). A skus zhanat smitha, ked ziadneho nepoznas...3238[/snapback]Zbrane lamou bossove, alespon budes pecliveji vybirat partu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nevim jak vy, ale VASE super placena kafra od lvlu 20 pro me a par hracu co jsem potkal znamena akorat jediny: Nemit vubec nic, jen porad shanet prachy na cestovani. Opravdu dik za zabavnou hru.... A to jsem cestoval tak 3x. THX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nevim jak vy, ale VASE super placena kafra od lvlu 20 pro me a par hracu co jsem potkal znamena akorat jediny: Nemit vubec nic, jen porad shanet prachy na cestovani. Opravdu dik za zabavnou hru.... A to jsem cestoval tak 3x. THX3241[/snapback]A co si takhle udÄlat questy? MÄ to zabralo 30 minut udÄlat ty 2 questy(karty na ten třetí jeÄtÄ nemám) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 A co si takhle udÄlat questy? MÄ to zabralo 30 minut udÄlat ty 2 questy(karty na ten třetí jeÄtÄ nemám)3243[/snapback] ehm jenze ja uz nejsem pod lvl 20 takze cestovani me stoji tech 750, takze se muzu jit tak akorat bodnout, pac muzu jit akorat vydelavat nekam 7x750 na dementni porty... ten lvl pro placeni mel bejt jako minimalni tak 40-50 a ne 20... p.s. a jestli reknete ze remcam, tak se zeptejte nekolika lidi ve hre a uvidite na co akorat vydelavaj... vcera nas bylo v parte 5 a jedinej problem co sme resili, kde sehnat prachy na cestovani.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Nevim jak vy, ale VASE super placena kafra od lvlu 20 pro me a par hracu co jsem potkal znamena akorat jediny: Nemit vubec nic, jen porad shanet prachy na cestovani. Opravdu dik za zabavnou hru.... A to jsem cestoval tak 3x. THX3241[/snapback]Videl si film Pelisky? Pokud ano, dopln si citat: "VíÄ co, SaÄo? ... " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Zbrane lamou bossove, alespon budes pecliveji vybirat partu 3240[/snapback] No mne napriklad zbran zlamala aj cheppete, takze nielen bosovia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Videl si film Pelisky? Pokud ano, dopln si citat: "VíÄ co, SaÄo? ... "3248[/snapback] ty mlc, tebe to nestoji nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ty mlc, tebe to nestoji nic3251[/snapback]Vazne? A na tom si byl kde? Warpoval sem uz asi 15x, mam nakoupeno neco malo equipu (no dobre, dyku...), mam v kafre 200 meatu a v bance 5k. Lvl sem 28. Nevim kde vidis porad problem, ale zda se, ze ses jeden z mala, kdo ho ma. Tak ho mozna misto v ostatnich zkus hledat v sobe. Takze asi tak, Saso... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Vazne? A na tom si byl kde? Warpoval sem uz asi 15x, mam nakoupeno neco malo equipu (no dobre, dyku...), mam v kafe 200 meatu a v bance 5k. Lvl sem 28. Nevim kde vidis porad problem, ale zda se, ze ses jeden z mala, kdo ho ma. Tak ho mozna misto v ostatnich zkus hledat v sobe. Takze asi tak, Saso...3253[/snapback] Tak to ti gratuluju Saso... ses fakt dobrej. Kde vidim problem ti rikat nebudu, protoze paklize ti cena za warp pro lvl 20+ 750z prijde OK tak to ani nema smysl... Zeptej se hracu ve hre... btw na lvlu 28 mit kolem 20k - nechces bejt ministr financi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Tak to ti gratuluju Saso... ses fakt dobrej. Kde vidim problem ti rikat nebudu, protoze paklize ti cena za warp pro lvl 20+ 750z prijde OK tak to ani nema smysl... Zeptej se hracu ve hre...3256[/snapback]Ptal sem se; ale na lvl 20 neni nejmesi problem ji mit uz davno srazenou na 250. To ze TY ji nemas je tvoje blbost. Jinak si precti co ty si psal v Ankete o tom, jak ma byt resena kafra (kafra za mirnesji poplatky dle urovne hrace a mozno udelat quest na free warp) a zamysli se mozna... KONEC DEBATY Edit: Omluva vsem, co si tohle museli cist. Ale nekteri lidi me nekterejma vecma proste... Sasujou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jen detail.... kafra za mirnesji poplatky dle urovne hrace - coz mi teda na lvl 20 plna palba neprijde a delat quest kdyz sotva chodis a ses rad.... ehm .... proste no comment edit: ja se neomlouvam nikomu a doufam, ze ti co vcera remcali stejne se pridaj a nebudou zticha jako socky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 5, 2005 Author Report Share Posted August 5, 2005 Zase Yeniffer... Snizeni ceny na 250 zeny se do toho lvl 20 da krasne udelat... ale kdyz je clovek linej tak smula no. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ehm jenze ja uz nejsem pod lvl 20 takze cestovani me stoji tech 750, takze se muzu jit tak akorat bodnout, pac muzu jit akorat vydelavat nekam 7x750 na dementni porty... ten lvl pro placeni mel bejt jako minimalni tak 40-50 a ne 20... p.s. a jestli reknete ze remcam, tak se zeptejte nekolika lidi ve hre a uvidite na co akorat vydelavaj... vcera nas bylo v parte 5 a jedinej problem co sme resili, kde sehnat prachy na cestovani....3247[/snapback]Já nevím, ale když jsem vylezl z novice zony, tak jsem mel loot za 9k. Nechapu kde vidis problem nasbirat 5k na ty warpy které potřebujeÄ na quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 jen detail.... kafra za mirnesji poplatky dle urovne hrace - coz mi teda na lvl 20 plna palba neprijde a delat quest kdyz sotva chodis a ses rad.... ehm .... proste no comment edit: ja se neomlouvam nikomu a doufam, ze ti co vcera remcali stejne se pridaj a nebudou zticha jako socky3259[/snapback]sorry ale socka ses ty. sem na 16 levelu, investoval sem par penez do fly wingu. do yuna sem jel zadarmo a pak pesky do lighthaizenu a normalnze uz delam houbickovej quest. asi budu znit trochu drsne, ale bud drz hubu a hraj nebo jdi hrat jinam. to ze nepremejslis (a o tom questu si vedel) je jen a jen tvoje chyba, takze si tu laskave neotvirej hubu na Unicorna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ja si ten quest udelal na lvl 17 s battlemerchem, odchodil sem to vsechno pesky, sice to par hodin dalo a dvakrat sem potkal geographra <_< , ale udelat to neni problem. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.