Abaddon Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 www.heavenro.ic.cz - Ragnarok Online Free Server Je to jeden z novich ceskych free serverov na Rorate - 50/50/30Ochotny GM teamPridte medzi nas a zabavte sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted August 9, 2005 Author Report Share Posted August 9, 2005 www.heavenro.ic.cz - Ragnarok Online Free Server Je to jeden z novich ceskych free serverov na Rorate - 50/50/30Ochotny GM teamPridte medzi nas a zabavte sa 3644[/snapback] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AZ_Online Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 www.heavenro.ic.cz - Ragnarok Online Free Server Je to jeden z novich ceskych free serverov na Rorate - 50/50/30Ochotny GM teamPridte medzi nas a zabavte sa 3644[/snapback] HoÄ si to do Signatury, aÂť to není zas tak moc nápadná reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamome Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 1. Chrono Cross - najlepsie co Square kedy urobil - neporazitelna atmosfera2. Final Fantasy IX - najlepsia FF back to the roots, ako by povedal basnik3. Ragnarok Online4. Drakan5. Civilizacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Taky s Tebou souhlasím. hraji DrD léta a byl jsem nějaký Äas i redaktorem na serveru dracidoupe.cz, ale DrD+ mne nijak nenadchlo, stejne jako Ad&d. JestÄ jsem zkousel Shadowrun, ten je pomÄrnÄ zajímavý. Ale nenaÄel jsem hráÄe, se kterými bych mohl hrát častěji. Jinak na PC u mnÄ letí serie Might & Magic, ale hlavnÄ VII, nÄkdy i Heroes IV. A pak hokejové managery či napřiklad Starcratft, taková osvěděená klasika.3374[/snapback] Ach jo, dalsi ignoranti DrD je cele na.... dve veci. Jednoznacne AD&D drd som skusal raz a je to tak nedomyslene a nanic az to boli. O DrD+ ani nehovorim... Ale zato nepohrdnem inymi systemami, ako Vampire alebo Shadowrun, ked ma clovek GameMastera/PJ/StoryTellera/whatever, da sa vsetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Ach jo, dalsi ignoranti DrD je cele na.... dve veci. Jednoznacne AD&D drd som skusal raz a je to tak nedomyslene a nanic az to boli. O DrD+ ani nehovorim... Ale zato nepohrdnem inymi systemami, ako Vampire alebo Shadowrun, ked ma clovek GameMastera/PJ/StoryTellera/whatever, da sa vsetko 3718[/snapback] Každý má svůj názor a není hned třeba kvůli tomu nÄkoho nazývat ignoranty. Pravdou je, že jsem zkouÄel i ty tvé Vampire, ale to je opravdu zhovadilost a onicem, naprsta magořina. Mámli to vést ve tvém duchu Jinak na klasické DrD nedám dopustit DrD+ to už je o nÄÄem jiném (nemam ho rád), to je mutace s AD&D. Což mne zaráží, že se ti nelíbíkdyž se ti líbí jedna berze a přitom mají tolik spoleÄného. Jak jsem psal Shadowrun, mne zaujal. Ale rozhodnÄ to není nic svÄtoborného. Ale jak pro koho nÄkdo má rad punkový styl a scifi. je to rochu zmÄna odragování od klasických fantasy prvků. Nevím na kolik jsi byl ochoten vstoupit do herního systému samotného... Vedoucí hry, aÂť se zve jakkoliv, nemusí být terno. Mnohdy si hráči vystaÄí sami, jsouli zkuÄení a schopní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 10, 2005 Report Share Posted August 10, 2005 To ignoranti nebolo myslene ako urazka, len podpichnutie, jasne ze vam neberiem vas nazor DrD som skusal z viacerymi PJmi a ako hovorim nic moc. AD&D... To je dlha story. Prosto a v podstate som na tom vyrastal. A preco nie ine verzie? D&D som nehral a D&D 3 - 3.5 edicia su uplne koniny, ktore nechavaju vzdnikat poewrplayerov a podobne.... Vampire je uplne chutny, len treba mat storytellera dobreho a trosku sa v tom vyznat, predsa len to je troska zlozitejsie nez DrD. Ale zato tam mas prepracovany svet, aj system. A nepotrebujes ine kocky nez 10 stenky .Shadowrun je hlavne scifi. A co je na nom asik aj najlepsie je tam velmi zaujimavy sposob vyhodnocovania zasahov. Ziadne HP, v podstate staci jedna dobre mierena rana a clovek lezi, jedno ci ma tank alebo stoji nahy na ulici. Ale zasa stalo sa ze typek z ulice vykryl raketu , dobre si hodil (a nasledne chcipol na ranu z pistole ).A ono nezalezi len na systeme, zalezi hlavne na svete, pribehu a zo vsetkeho najviac na PJovi a hracoch. PJ je zaklad, pokial nevie ani ze co znamena to THAC0, tak nic nezahra (listuje pravidlamy ako divy), hraci sa vzdy daju usmernit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 1) Fifa 20052) Football manager 20053) Wizards and Warriors (dobra hra bohuzel tolik bugu nemel ani TES )4) Guilty Gear X5) VB a C++ tot seznam her co v soucasnosti u me bezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@gh0r Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilidian Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 1.Ro2.Cod3.Sacred4.Soldat5.GTA SA6.Heores 3 Complete7.War 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eliwood Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 1. Metal Gear Solid2. Metal Gear Solid 23. Final Fantasy 84. Operation Flashpoint5. Pro Evolution Soccer (Winning Eleven) Je jasnÄ vidÄt má obliba v japonských hrách. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted August 17, 2005 Report Share Posted August 17, 2005 Moje top 5 1.Pokemon Silver!!! hral jsem ji asi3 roky a neprestala me bavit! asi 6x odehrana od zacatku do konce!2.Tales of Symphonia!uzasne RPG pro Gamecube+moznost multiplayer! 3xdokonce3.Asi FF7, sistem manipulace s materiema je bezva,ani jednou dokonce, ale zkousim to od zacatku asi 5let XD4.FF9 na tu dobu bezva grafika a i kdyz pribeh neni tak dobry jako FF7 mam to rad 5.FF8, nebo Icewind Dale2 nemuzu se rozhodnout nicmene...RPG rulez!!! hraju RPG od 8 a Anglictina mi jde skvele XD Edit: OMG! ja zapomel na Ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted August 18, 2005 Report Share Posted August 18, 2005 Half life/Counter Strike family only RO je muj hrich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 JedinÄ RO a Knight Shift.. bez komentářů prosím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 rpg )zivotakcna )sexsportova )slovenska hadzanastrategicka )poldecakove clovece nezlob sesimulator ) masturbacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Mno na PC dle hrajem rad klasicke DUngeony , Japonske RPGcka, Strategie (hlavne Turn Based) semo tamo nejaku akcnu ak to ma dobru atmosferu. Inac hravame este DrD+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 sportova )slovenska hadzana4950[/snapback]Mate na Slovensku nejake specialni pravidla pro hazenou ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Samozrejme, hra sa v co najvacsom pocte kamaratov, aby ta mal kto niest domov. kazdy hra sam za seba a kto posledny zostane stat nezvracajuc vyhrava Hra sa samozrejme s poldecakmi, v pripade profikov z decakmi lubovolneho alkoholu, ktory hadzes do seba jeden za druhym. Niektori majstri dokazu skonzumovat na posedenie tak liter tvrdeho (posedenie sa mysli doba nie dlhsia ako jeden futbalovy zapas ). Zranenia su bezne, ci uz pri ceste/neseni domov, popripade su castejsie vnutorne zranenia, hlavne na peceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zacharo Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 1)zivot2)RO3)BG-cela serie (dohrano 10+ x xD)4)IWD, P:T, NwN... proste infinity/aurora engine 4ever5)PES4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordPetule Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 1. Albion - nej RPG co jsem hral2. Transport Tycoon3. Ufo: Enemy unknown4. Tie Fighter5. Day of Defeat, RO - dnes uz nic jinyho nehraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Matus Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Radim chronologicky B) 1)UFO: Enemy unknown2)Transpor tycoon3)Heroes 24)Fallout5)Counter strike S RO jsem zacal teprve nedavno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Hmm zkousel jsem hrat fallout tactics a snad2 ci co, ale moc me to nenatchlo, ty boje mi prijdou priliz zdlouhave Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubko Posted August 24, 2005 Report Share Posted August 24, 2005 Atomic Bomberman, Total Annihilation, Transport Tycoon, Dungeon Keeper, Counter-Strike, Knights & Merchants, Rise of Nations, Ignition, Perimeter, HOMAM2!, GTA1,3,4,5, Worms 2 . To uz by aj stacilo aaaa este som zabudol Starcraft . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hooven Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 1. Gothic 1-22. GTA San andreas3. Half-life 24. Splinter cell 1-35. Jagged Alliance 1-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raduz Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Mate na Slovensku nejake specialni pravidla pro hazenou ?5034[/snapback]to by si sa divil, co my na slovaci vsetko mame (: preto nas loony nema taq rad (= teda mimo vichana (. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.