feech3ck Posted August 15, 2006 Report Share Posted August 15, 2006 heh nerikej ? hunter bow ma atk 125 a gakkung se dvema andre 100+20+20=140 ne ?Nj, ale hunter bow ma bonus za 100+ atk, takze vychazi opravdu lip Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincIII Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ja mam na gw zatim:poopoo hat, masquarade, gakk s hydrou, green boots, tights of champion, bowmasters mufflermno neni to upe podle predstav - este schanim karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ja mam na gw zatim:poopoo hat, masquarade, gakk s hydrou, green boots, tights of champion, bowmasters mufflermno neni to upe podle predstav - este schanim karty Beret/feather beretMasqueraderomantic flower +10 triplebloody boned composite bow?????+6 Unfrozen tights+6 Genies`muffler/+6 Immune muffler+6 Green boots/+X boots s Green ferusem+4> Cranial Valkyries/guard A accesorka jaka sezenes...Nejsem si s tim moc jistý, ale nejak takhle bych to tahal ja.....asi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Beret/feather beretMasqueraderomantic flower +10 triplebloody boned composite bow?????najlepsie je luk si ani nebrat, lebo potom to strasne laka stat ako trubka a strielat a nechat sa zabit ako trubka +x quadruple vital knife hiding rosaryno a ked pojde inde ako do geffu a ma vit, tak four leaf clover rosary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Já bych luk určitě nezahazoval, alespoř curse/stun s příluÄnýma Äípama do CP S tím lukem na demihuman... i silver Äípy do ED uchlastáÄ. Navíc fuj, rozdávat dmg bez thary Místo quadruple vital knife možná triple vital solid knife, ale to už je detail Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Já bych luk určitě nezahazoval, alespoř curse/stun s příluÄnýma Äípama do CP S tím lukem na demihuman... i silver Äípy do ED uchlastáÄ. Navíc fuj, rozdávat dmg bez thary Místo quadruple vital knife možná triple vital solid knife, ale to už je detail Ty statusy si myslim muzes prenaset i bb pomoci kartovane kudly a mozna i s vetsim uspechem a pritom nesudnavas tharu... Jiste netreba pripominat ze hunter je prvni postava kterou se snazi utocnici zabit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belldandy Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ahoj vyplati se pouzivat composite bow/4/ mimo GW? pripadne jake karty do nej na expeni(nejlepe na vsechny monstra ). diky za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Ahoj vyplati se pouzivat composite bow/4/ mimo GW? pripadne jake karty do nej na expeni(nejlepe na vsechny monstra ). diky za odpoved. No...nejlepsi by byl asi +10 compozitak se 4ma Turtle general card..ale to asi nevyjde... OsobnÄ bych si udÄlal luk na každou rasu/element/velikost...podle tvých možností... nejlíp to vyjde asi podle elementů...ale možná kecám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 no, ako univerzalny luk sa oplati asi najviac gakk s 2 archer skeletonkami. Mne sa este celkom paci archer kombo (dragon tail, merman, cruiser, anolian, aligator) s tym, ze cruiser je v gakkungu spolu s archer skeletonom. To je taka pohodova kombinacia, +20% za kombo na vsetky moby, +10% za zrcher skeletonku a dragon tail dava este bonus na DSko inak sa teda oplati spravit si luky bud kombinovane na jednotlive moby na ktore chodis (napr. na stingy 2+1+1) alebo ak nemas vytipovanu 1-2 lokacie na specialny typ luku, tak radsej cely luk na jeden race/element.Pri vela dex sa compositak oplati z lukov najlepsie, ale ja si napr robim radsej +7 gakk, treba do toho zhanat ovela menej kariet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 najjednoduchsie bude si spravit plus 7 gakkungy na velkosti s 2 krat desert wolf (small) 2 krat skell worker (medium) a 2krat minorous (large) a na elementy su najlepsie elementalne luky ktore nie su v sucasnej dobe drahe a staci ti do nich jedna karta: burning bow, earthen bow, gale bow a freezing bow ked si oblubis nejaku lokaciu alebo bossika tak si urcite sprav plus 10 composite so 4mi kartami neda mi nespomenut orc archer's bow ktory ma velky attack ale nema element, ked vsak pouzivas elemental convertery ktore sa daju zistkat z huntov alebo asperko tak je to no1 je to v podstate to iste co napisala elfinka ale pre novacika zrozumitelnejsie (dufam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 Kdyz sem jeste hraval tak mi v pohode stacilo compistak s 4 minorusema na MvP a nejaky ty velky potvory, a pak se rozhodnout jesltli budes stingovat nebo sealovat na 99 a tim se rozhodnout mezi compositakem s prislusnyma kartama (tusim ze to byly drainlar na sealy a nejaka karta na +20% formles monstrum proti stingam ale to si dohledas v databazi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cendik Posted January 17, 2010 Report Share Posted January 17, 2010 Cau chci se zeptat ma nekdo vyzkousene combo ulles cap + odins bless ? Zajimalo by me jestli se to vyplati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 často používané, agi + dex z ullesky se hodí a navíc to má díru (Willow třeba) a Odin taky není Äpatný (6def a nacpeÄ tam když soljeÄ kasy tak pasanu, jinak třeba porcko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 18, 2010 Report Share Posted January 18, 2010 Cau chci se zeptat ma nekdo vyzkousene combo ulles cap + odins bless ? Zajimalo by me jestli se to vyplati.... co vím tak to používal feech3ck a nestÄžoval si Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 co vím tak to používal feech3ck a nestÄžoval si ...a když si k tomu jeÄtÄ pořídíÄ Bowmana + Icaruse na prsty, a pod tebou bude hrát nějaká ta gypsinka, tak můžeÄ sharpovat do skoro nekoneÄna (1 SP) a nebo DSkovat do nekoneÄna (0 SP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Pokud to bude opravdu dobrá gypsy tak má snipa spotřebu sp redukovanou o 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Pokud to bude opravdu dobrá gypsy tak má snipa spotřebu sp redukovanou o 100% Mužu se zeptat kde se vyskytují takovéhle Gypsynky? Tu bych obdaroval nejen láskou, ale i mým bohatstvím. Představa ze nemusím mít Ulesku s Odinem a Icarus combo a stále mÄ skilly nic nestojí ....ach ach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 10% ulles kombo30% icarus kombo50% gypsy kiss+5% za dance lesson 10+5% za 50 int s bonusem (u dancky)=100% Takovou dancku naexpíÄ na geo za dvÄ odpoledne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Jak víÄ že to je 5% za dance lesson a 5% za 50int, ze kterého prstu sis to vycucal? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 Jak víÄ že to je 5% za dance lesson a 5% za 50int, ze kterého prstu sis to vycucal? Díky Click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 10% ulles kombo30% icarus kombo50% gypsy kiss+5% za dance lesson 10+5% za 50 int s bonusem (u dancky)=100% Takovou dancku naexpíÄ na geo za dvÄ odpoledne Icarus dává jen 25% ne? KaždopádnÄ Ulles kombo a Icarus kombo mám u snipa, a s Earth deleterem v Odinu je to super vÄc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Crap, mÄ se to hned nezdálo MáÄ pravdu... tak 100 int dancka Ale možná to na nÄkteré skilly bude jinak, ty sp se jeÄtÄ nějak zaokrouhlují. A deleter funguje na ranged íştoky? By jsi mÄl třeba na hill windech nekoneÄnÄ sp za DSka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Crap, mÄ se to hned nezdálo MáÄ pravdu... tak 100 int dancka Ale možná to na nÄkteré skilly bude jinak, ty sp se jeÄtÄ nějak zaokrouhlují. A deleter funguje na ranged íştoky? By jsi mÄl třeba na hill windech nekoneÄnÄ sp za DSka Aaano deleter funguje na ranged Jj nekoneÄnÄ sp je fajn vÄc Ono i třeba Pronterský guild dungeon se pÄknÄ sskuje Ale to hunter neumí..takže ti hill windi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkovac Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 prosim, mozete mi poradit, ktory z tychto lukov ma lepsi dmg: burning+kahogakkung+2xkahocomposite+3xkaho+1sw dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Záleží nejen na zbrani, ale taky na atk a pak ti pomže calculator, viz. http://calcx.wushuang.ws/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.