Guest Baalberith Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Prosim poradte mi ja se dostanu ke scorpio huntu mam lvl75 knechta potrebuji to k ork warior huntu.Scorpion vubec nemam na tabuli.dikNa to musis mat splneny Thara Frog hunt a ten moze len merchant class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Mel bych dotazek: Kdyz vlezu do hunt domku tak mi to hodi chybku v ra_in.bmp (nebo tak nejak) ale staci ji odklapnout a hra bezi bez problemu dal. Dela to jen me nebo i vice lidem? Klient mam stary asi 4 mesice a pravidlene patchuju. Jinak se zlobim na hunty v dome hunticu...kdyz jsou za hunt 2 body tak sem doufal v 10 za finalni a ono jenom 5:( A Balu taky da bod jen 1 kdyz vlastne dokoncim finalni hunt (teda je jen 1:) Ja se tesil na 5:) No neberte to uplne vazne:) A nakonec jeste jeden napad. Co udelat zvlast hunty pro celou guildu. GuM by hunty bral a pocitali by se vsem clenum guildy kdyz zabijou danou potvoru. Pocty potvor by samozrejme byli adekvatni napr 50k na finalni dokonceni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 A nakonec jeste jeden napad. Co udelat zvlast hunty pro celou guildu. GuM by hunty bral a pocitali by se vsem clenum guildy kdyz zabijou danou potvoru. Pocty potvor by samozrejme byli adekvatni napr 50k na finalni dokonceni.Ten napad se mi nezda spatnej, trosku ho propracovat a bylo by to fajn ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 guild hunty by bola len obdoba party huntov, ktorych sa snad niekedy tiez dockame a nevidim v nich ziaden rozdiel oproti uz zmienenym party huntom:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 tak ja v tom rozdiel vidim lebo gildu ti (aspon kope ludi ) treba menit menej casto ako partu... a hlavne gildovy hunt nebrani expeniu v parte hmm napriklad by mohla byt odmena za ten hunt vstup do zvysneho guild dungu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted August 20, 2007 Report Share Posted August 20, 2007 mam malinkatej dotaz ...magnolia hunt otevrel breeze hunt, tento hunt se ale otvira i tusim pres cookie huntnemely by byt tyto dva hunty nejak odlisene, jak tomu bylo treba u skeleton worker huntu? (#2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted August 25, 2007 Report Share Posted August 25, 2007 Je to sice predcasna novinka... aktualni bude az zitra :-))), ale mozna vas to trochu navnadi :-).Po delsi dobe jsme konecne seskladali finalni verzi navrhovanych Guild Huntu. Vice informaci se dozvite ZDE :-)Zitra se spusti do ostreho provozu prvnich par Guild Huntu na vyzkouseni a uvidime, zda se chytnou a budou se tesit stejne oblibe jako jeho prototyp obycejnych Huntu v Hunt Spolku... :-)Doufame , ze se vam nove zpestreni nasi hry bude zamlouvat btw: na Party Hunty se rozhodne nezapomnelo... jen to chce jeste trochu casu ;-)... opet bude trochu jiny system :-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted August 26, 2007 Report Share Posted August 26, 2007 Pripomienky ku guild huntom piste prosim sem.Chyby prosim na ICQ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 tak som sa ja dala do huntikov nakoniec thiefenke sa to zatial paci a expi jej to pekne, sice nic nepada ale snad zacne akurat som si vsimla zopar chybiciek v low lvl hunotch, ako napr zle poradenie najlepsej lokacie(red mushroom ma sice spravne napisana kde, ale je tam zly navod ako sa tam dostat) a to, ze mi peco peco egg hunt zostal v ponuke aj ked som 30+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 tak som sa ja dala do huntikov nakoniec thiefenke sa to zatial paci a expi jej to pekne, sice nic nepada ale snad zacne akurat som si vsimla zopar chybiciek v low lvl hunotch, ako napr zle poradenie najlepsej lokacie(red mushroom ma sice spravne napisana kde, ale je tam zly navod ako sa tam dostat) a to, ze mi peco peco egg hunt zostal v ponuke aj ked som 30+drobne chybicky v popiskoch, budu po restarte snad opravene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 Pridal som na wiki (prehladny:)) graf vsetkych huntov (thx. patri Elfinke:)).Kto sa radsej orientuje v txt, tak ho ma tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Tak, zase raz par statistik, kedze zajtra (vlastne uz 4 minuty dneska:)) bude mat pocitadlo huntikov okruhle vyrocie.za 154 dni sa spravilo presne 100k huntikov, co je 650 za den.Vychadza to priblizne na 3M zabitych priser len kvoli huntom (nepocitam guild hunty:)).Podrobnejsie dopisem, ked bude troska viac casu Kazdopadne vsetko najlepsie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Proc je tolik huntu omezenejch na lvl 90? Takhle misto toho abych sel healovat undead potvory, tak mi zbejva jedine behat s linkerem na dualu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Od 750 bodů omezení lvlu neplatí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elfinka Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 novy, lepsi, chrumkavy - graf huntov, ktory po nadideni mysou nad dany vrchol aj ukaze zakladne info o hunteto co ukazuje je cerpane z wiki a sroti to programkom, takze hunty ktorym sa nazov lisi na grafe v na wiki, pripadne take ktore na wiki ani nie su to neukaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 novy, lepsi, chrumkavy - graf huntov, ktory po nadideni mysou nad dany vrchol aj ukaze zakladne info o hunteto co ukazuje je cerpane z wiki a sroti to programkom, takze hunty ktorym sa nazov lisi na grafe v na wiki, pripadne take ktore na wiki ani nie su to neukaze Nádhera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 novy, lepsi, chrumkavy - graf huntov, ktory po nadideni mysou nad dany vrchol aj ukaze zakladne info o hunteto co ukazuje je cerpane z wiki a sroti to programkom, takze hunty ktorym sa nazov lisi na grafe v na wiki, pripadne take ktore na wiki ani nie su to neukaze krasne, sikulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) na wiki jsem nenasel Baby leopard hunt v grafu ani v txttak jeste mi tam chybi Hodremlin a Whispertabule mi nabizi hunt goat, ale jeste nemam ani jednoho bigfoota Edited February 10, 2008 by betr Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 betr:nove hunty byly pridany jako dve velke vetve + dva oddelene, goat a whisper jednu vetev jste si uz v dobe vzniku grafu seskladali - proto je na wiki - druha vetev, kterou zminujes, je nezaznamenana (muzes ji zaznamenat) goat hunt je ve dvou ruznych podobach, jednou oteviraci u swordsman classu, jednou pro vsechny (tu, kterou ti nabizi tabule) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ehm, uz dlouho nepribyly zadny novy huntiky, tak se chci zeptat: neplanuje se nova varka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nova varka az se do me zapadle vesnicky pripoji internet ;-)... leda by se do neceho chtelo pustit jine gm :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ehm, uz dlouho nepribyly zadny novy huntiky, tak se chci zeptat: neplanuje se nova varka? To uz mas hotovy vsechny ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 To uz mas hotovy vsechny ? Vsechny nemam, ale kdyz kouknu na ceduli, tak mi chut na nejaky hunteni okamzite prejde:) Nemam rad hunty monster bez instant respawnu... jen pro zajimavost, tohle mi zbyva: Mastering Hunt --- 2x --- Toad Hunt --- 2x --- Eclipse Hunt --- 2x --- Vocal Hunt --- 2x --- Vagabond Wolf --- 5x vsechny predesle hunty --- Zherlthsh HuntGoblin Leader Hunt Kobold Leader HuntDragon Egg Hunt Hunt spolek:Angeling HuntDeviling HuntMysteltainn HuntExecutioner HuntOgretooth Hunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cocman Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 jen pro zajimavost, tohle mi zbyva: ... no fuj... a ja si stezuju ze nevim co huntit jinak, takovy sohee hunt by stal za hrich /ki2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts