Freesia Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 gracy@ jak pre koho....niektori tam chodia dost casto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Protoze pribyly dalsi questy ktere maji NPC v Payonu, rozhod jsem se na serveru zpristupnit i novy payon. Stary payon ma hodne malou mapu a nevejdou se na ni vsechny npc. 2 Payony mi tez prijdou zbytecne, si kluk sikovny a do toho stareho payonu ty npc nacpes i kdybys jim tam mel postavit mrakodrap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Payon by mÄl být jeden, jestli teda to musí být, tak udÄlat třeba ze starého Payonu NPC do nového, ale u Kapry nechat v nabídce jen jeden. PřípadnÄ ho přidat do "TeleportaÄní služby" Kafry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Já bych udÄlal dvÄ prontery, v tý druhý by byl vánoÄní stromek po celý rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freesia Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 no bolo by dobre, keby bol iba jeden payon, len by to podla mna musel byt ten novy (vetsi). tych npc je uz fakt dost a neni vylucene, ze v buducnosti tam budu pribudat dalsie. je mi jasne, ze spravit jeden payon a popresuvat vsetky npc da urcite dost prace, ale tak uvidime ako sa to vyvinie. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 No tak ty dva Payony jsou trochu divny, chtelo by to nejake INGAME vysvetleni, treba ten stary trochu ponicit nebo zamorit nejakyma mobama, proste nejaky pribeh, proc byl postaveny ten novy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Je to hodne prace, presunout vsechny ze staryho payonu do novyho, ale dobre, udelam to tak. Tohle je zatim provizorni reseni, aby byly dostupny NPC v novym payonu a nemusel jsem hledat misto pro npc ktery se tam maj presunout ze staryho. Takze casem az bude cas... tak se to vsecko zmeni na novy payon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 No tak ty dva Payony jsou trochu divny, chtelo by to nejake INGAME vysvetleni, treba ten stary trochu ponicit nebo zamorit nejakyma mobama, proste nejaky pribeh, proc byl postaveny ten novy. VysvÄtlení je v RO Animation ale tam se bohužel poniÄený Payon bere jako pay dung... KaždopádnÄ pokud by se znova řečilo který Payon zachovat, tak hlasuju pro "Nový Payon" líbí se mi hlavnÄ proto, že když jsem zaÄal hrát tak tu byl a taky je hezÄí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 VysvÄtlení je v RO Animation ale tam se bohužel poniÄený Payon bere jako pay dung... KaždopádnÄ pokud by se znova řečilo který Payon zachovat, tak hlasuju pro "Nový Payon" líbí se mi hlavnÄ proto, že když jsem zaÄal hrát tak tu byl a taky je hezÄí... aaa tak to jo, RO anim. sem nedal, pac me to nejak nechytlo(ani jsem to nedostahoval)..Lepsi jeden "novy" Payon nez dva, je to takove nastavovane, sic stary Payon jsem mel rad.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 aaa tak to jo, RO anim. sem nedal, pac me to nejak nechytlo(ani jsem to nedostahoval)..Lepsi jeden "novy" Payon nez dva, je to takove nastavovane, sic stary Payon jsem mel rad.. Stahovat RO Animation? tss youtube 4ever... konkrétnÄ ten díl s Payonem zaÄíná a pokraÄuje myslím až do 18. kapitoly...Ale abych nemluvil mimo topic...Koco když půjdu z nÄkterého z okolních polí do Payonu dejme tomu že mám warp na willowy a jdu do Payonu... do ktereho Payonu dojdu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 (edited) Koco když půjdu z nÄkterého z okolních polí do Payonu dejme tomu že mám warp na willowy a jdu do Payonu... do ktereho Payonu dojdu?Oba payony budou pristupne, kapra bude nabizet warp jak do stareho, tak do noveho payon. Warpy do payonu z okolnich map (Payon Forest 01, Payon Forest 08, Archer Village a Payon GW) budou kousek od puvodnich, zkratka budete mit pristup do obou.! Edited October 9, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 11, 2008 Report Share Posted October 11, 2008 Takze po restartu se kompletne zbavime stareho Payonu. Po restartu budou vsichni ze stareho presunuti do noveho, jejich savepointy se taky zmeni a mema ve starem payonu budou smazana. Kdo tam presto zustane, tak reset pozice v CP. Zbytek presunutych NPC:Suhnbi (Advanced Refiner)Jade (Gemstone trade)Inventor Jaax (Vyrobce toulcu) Payonsky Andel z Little Angels questuIsidora z questu na Hunter Hat - nahoru do palaceNaruto Uzumaki z Naruto Questu (Ramen Hat)Kral poringu z questu na Poring Tower - nahoru do palaceZelmira z questu na dalsi barvy od Tondy ToluenaWuex Gu Duehu z questu na Vacation Hat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurasek13 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja bych tam dal ten stary payon lip se ni v nem orientuje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splinter Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 ja bych tam dal ten stary payon lip se ni v nem orientuje :) To sice jo, ale mit dva payony je ponekud neprakticky a do staryho payonu se nevejdou vsechny NPC (K payonu se vztahuje hromada questu). Resp. vejdou, ale nevypadalo by to zrovna nejlip edit: o tom, jak moc prakticky/neprakticky to je se hadat nehodlam :X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Me se líbilo, když byly oba dva payony teda.. a neni to tak neprakticky ten skaredej pro npc a ten peknej pro nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Muj osobni nazor :-) : jeden pay uplne staci. Je tady hromada jinych peknych mest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 by som payon zrusil a do kapry dal na prve miesto Hugel lebo je nakrajsi (iny dovod nieje), a jo aj Morroc zrusit aj s obyvatelmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts