R-e-n Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Tento tyden oslavujeme se vsemi nezvhlednymi strasidly, duchy a vsim, co k tomu patri. Mnozi z vas si jiz jiste vsimli, ze v Prontere je nova a ne prilis vlidna pani, ktera mezi nami po dobu eventu (jednoho tydne) pobude. Event skonci ve stredu za tyden, do te doby si muzete uzivat specialniho halloween spawnu monster v Niflheimu. Nebudte prekvapeni, az potkate Giant Whispera cestou do kramu.Veci s eventem spojene (at se stale dokola neptate :-X) * spawn 10 Giant Whisperu v kazdem meste Kapry (krome Prontery) kazdych 30 minut* Giant Whisper ma pridanou v dropu Whisper Masku na 1%* Niflheim opustili puvodni obyvatele a na tyden jej okupuje eventove slozeni: hromada Familiaru, Drainliaru, Lude, Whisperu, Jakku, Christmas Jakku, Deviruchi, Dark Priestu a jeden zly Bloody Knight (opravdu zly)* pridano nekolik dropu Dark Priestovi; hlavne cepicky nebo itemy s cepickami souvisejici (na quest)* v Prontere NPC Trick or Treat, ktere meni itemy za Fantastic Pumpkin Hat (staty jsou jen eventovou zalezitosti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Letos opet budeme slavit svatek vsech duchu a strasidel a to presne od 26. rijna (po restartu, ktery probehne nekdy mezi 12-17 hodinou) do nedele 2.11. * Obyvatele Niflheimu opet opusti sva obydli a nahradi je hromada jakku, whisperu, familiaru, drainliaru, deviruchi, lude, par Dark Priestu, ale i upraveny Nagh Seiger a Entweihen Crothen, kteri Vas budou trochu skadlit * Ve vsech mestech se budou spawnovat giant whisperi, ale i ghostringove a devilingove. Respawn time bude nahodny * Pridany dropy Whisper Mask, Pumpkin Hat a Halloween Hat (funkce budou pouze po dobu eventu)* V Prontere se objevi NPC Temny Kouzelnik, ktery vam ukaze neco ze sveho umeni.* Behem tydne se v Prontere objevi NPC, ktere vas odmeni za urcity pocet Pumpkin Mojo. Posledni den eventu probehne opet hromadne foceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 juuuuu, super:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Juu tesim sa, hlavne na ten niffik /kis dufam ze to bude este lepsie ako minuly rok, ale aj vtedy sa mi eventik strasne pacil Inac, bude mat nagh seiger nejaky instant kill skill? (Helljudgement alebo earthquake?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kenjiro Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 Juu tesim sa, hlavne na ten niffik /kis dufam ze to bude este lepsie ako minuly rok, ale aj vtedy sa mi eventik strasne pacil Inac, bude mat nagh seiger nejaky instant kill skill? (Helljudgement alebo earthquake?)ee tento je upraveny , nieje to original z infinity tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Uff, uz som sa zlakol uz som ho aj v databaze videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) * Obyvatele Niflheimu opet opusti sva obydli a nahradi je hromada jakku, whisperu, familiaru, drainliaru, deviruchi, lude, par Dark Priestu, ...Hromada? Vsak tam musim portit aby som aspon nieco nasiel...Ak mam pravdu povedat, cakal som od tohoto eventu trosku viac... Edited October 26, 2008 by Sameth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 tak tak...hrozne malo tam toho je...skor by som povedal ze hracov je tam viac ako mobov...a Dark Priesta som tam nevidel ani jedneho...minuly rok to malo lepsiu uroven Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 jj.. clovek probehne mapu a ma za sebou bud nic nebo familiara a whispa.. desne malo potvor tam je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Ale tak vies, minuly rok boli ine GM a ta uroven bola o trochu ina... Preto je tento event horsi ako ten z minuleho roka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 * Behem tydne se v Prontere objevi NPC, ktere vas odmeni za urcity pocet Pumpkin Mojo. Je videt. ze to asi malokdo pochopil. Zajimave je ze si na to npc ani nepockate.My jsme to chteli udelat letos trochu jine. Aby neslo o to kdo si nahunti vic veci v niffu, ale kdo si nahunti vic "oblicejiku" na opravdove ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 To bych velmi rad, ale vzhledem k poctu potvor je hunteni tech xichtu nemozny ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Uz me vazne nebavite. GM se s tim vymysleji, delaji na tom, venujou tomu dost svyho volnyho casu jen aby vam udelali radost a takhle se jim odvdecite. Event zacal doslova pred par minutama a uz vyvozujete zavery. Znechutili jste Ren a ted znechucujete i ostatni, kteri jeste maji trochu vule pro vas neco delat. Nefnukejte na to jaky podminky vam udelali ale vyuzijte tech podminek ke svymu prospechu. Nebo si myslite ze vam budou plnit kafry odmenama za nulovou praci? Vy si vazne nezaslouzite, aby pro vas nekdo neco delal. S takovouhle si bezte hrat jinam, jiny hry, budeme jen radi. Delate nam jen ostudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) Ja nikomu nic neznechucuju, jsem rad ze to pro nas delate a nerikam ze je to spatny, ani nic podobnyho. Jen jsem podotkl, ze tech potvor tam je opravdu malo... tot vse...Ale asi mas pravdu, je brzo na to delat zavery... budu drzet hubu a krok.. a tesit se co se bude dit dal ;-) =) Edited October 26, 2008 by XOYA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Podla mna je ten event super!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Kdy vám naposled zazvonil nastronej harant na dveře a řek "trick or treat, smell my feet, give me something good to eat?" Vsadím se, že mnohem častějÄ choděj jehovisti. Víc íşchylnejch americkejch "svátků" plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noum@ Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Uz me vazne nebavite. GM se s tim vymysleji, delaji na tom, venujou tomu dost svyho volnyho casu jen aby vam udelali radost a takhle se jim odvdecite.Nedivim se ti, tohle by me taky nastvalo. Dik za event vsem, co na nem pracovali a nenechte se znechutit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Moznost nechat se premenit na nejake monstra (na nasem serveru i nektere ani nevidena) je super. Ale neslo by prosim, aby ve meste "jakoby" neslo na ne utocit. Musi se davat pozor aby se nekliklo na nekoho z nich, jinak litate po obrazovce sem a tam. A kdyz je hodne hracu ve meste, da se velmi tezko pohnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 To je bohuzel u klienta. Ten kdyz vidi NPC, chce s nim kecat, kdyz moba, chce na nej utocit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 (edited) Ale tak vies, minuly rok boli ine GM a ta uroven bola o trochu ina... Preto je tento event horsi ako ten z minuleho roka... Tohle uz je trosku prehnany, nemyslis?! Bud rad, ze se tu neco vubec dela, neremcej a soupej nohama. Jestli se ti neco nelibi, bez si hrat kulicky a neznechucuj tu lidem, kteri to delaji pro vas ve svym volnym case a bez odmeny, jejich praci. Edited October 26, 2008 by prcek Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Mne sa tento event veÂľmi páči, hlavne som sa pousmiala, keÄ som u temného kíşzelníka videla lude, ktoré sa zneviditeÂľnilo... vyzeralo to roztomile Iba Äkoda, že si ho príliÄ neužijem, kedže mi nevychádza Äas... ale díşfam, že si ho užijíş ostatný.A Äakujem gm, že nezabudli, Äoho som sa tak troÄka bála.A nemyslím, že tých potvor je málo, keÄ som sa portla, okolo mřa asi desaÂť familiárov a deviruchi, ktorý si ma dal na veÄeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Diky za eventik Pro ostatni komu se event nelibi at jsou ticho, soupou nohama a jdou hrat neco jineho kdyz jim to neni po chuti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Halloween je jednou z Rebornackych tradic a proto je dobre, ze na ni GM nezapomneli;a dali opet moznost ziskani event cepicek i jinych skvelych bonusu. Mnohokrat dekuji za temneho kouzelnika je tu vyborne NPCcko a preji GL vsem novym hracum co budou chtit v sest rano projit nake mesto Ohledne tech co si stezuji... Ja teda nwm ale pokud opravdu chcete huntit Moja ( kdo by nechtel ) tak si jich par nahuntite ale jestli si myslite ze s takovyma rozdilama rychlosti mezi lude, jakk, deviruchi a dark priestem za sebou dotahnete ke kempu vsecko co potkate tak se vam smeju... Díky GM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Přidávám se k pozitivním ohlasům =)) Líbí se mi to a i když využíváme volna tak, že malujem, občas tam zajdu =) DÄkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Je to super, akorát mám pocit, že ten bloody knight je vÄude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts