Gell Posted October 13, 2009 Report Share Posted October 13, 2009 Jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacicka Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 spravil som chybu,ktora ma teraz hneva :](novacik) zatial mam 10 FB,1 sight, 4 Fball...hm lenze som si dal na 5 sp recovery ...co som si uvedomil az po precitani...Budu mi tie 2-3 body az tak moc chybat? chcem wiznu cisto na expenie ..mozno obcas sa pozret na woe...hmm nejake rady? Dakujem ..GN/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 Jestli chceš wiznu na expení tak 5kový SP recovery není vůbec chyba, sám mám zkuÄenosti že v Ice Dungu wizna ze stringu nemÄla SPÄka, klidnÄ bych ho dal i na 10. Ten Soul Strike moc nevyužijeÄ maximálnÄ na ghost/undead moby, 10 Fire Wall sice vydrží dlouho ale s vyÄÄí dex už nebudeÄ potřebovat aby vydržela tak dlouho a mi vystačila 5ková. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacicka Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 takze to spravit takto?:Firebolt 10Fireball 4Sight 1 Firewall 5SP 10Soul Strike 10Cold Bolt 5Light Bolt 4Thunder Strom 1Frozen Diver 2 Ostali este 3, s tymi kam?...Hm, este otazka ohladom dex a int, odkedy mam ist viac do int ako dex? Ist s dex do 50-60 a pak uz len INT INT INT ? Dakujem za odpoved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted November 2, 2009 Report Share Posted November 2, 2009 takze to spravit takto?:Firebolt 10Fireball 4Sight 1 Firewall 5SP 10Soul Strike 10Cold Bolt 5Light Bolt 4Thunder Strom 1Frozen Diver 2 Ostali este 3, s tymi kam?...Hm, este otazka ohladom dex a int, odkedy mam ist viac do int ako dex? Ist s dex do 50-60 a pak uz len INT INT INT ? Dakujem za odpoved!popravde pri expeni SP skutecne dochazi, ale to SP recovery te zrovna moc nevytrhne, beztak si budes muset sednout s magni a to pak mas SP zpet velice rychle. kdyz uz jsi tam dal nejake body, tak je nech, ale rozhodne dalsi nepridavej.dale.. ja mam FW lv10 a vubec nelituju, za HW ho taky pojedu desitkovej a to klidne na ukor FB. kdyz se s nim clovek nauci tak dokaze divy. delka trvani pri tom nehraje ani takovou roli jako spis pocet ran ktere udeli [me vetsinou koncil ne po 14sekundach ale spis driv protoze mi ho moby "proslapali"].soul strike bych radeji vynechal pokud nemas v planu jit po safety wallu, ver mi ze casem si ani nevzpomenes ze ho mas a vyuzijes ho opravdu svatecne. ono ty nemrtve klidne muzes smazit fire boltem a ghost potvor co by stali za rec moc nepotkas. v kazdem pripade je to pro me 10 vyhozenych bodu.misto toho bych premyslel nad frost driverem ktery se na expeni a predevsim hunteni dost hodi. edit: jo a ohledem int a dex tak klasika, int do hodnoty 70-90 base podle chuti a potreby na expeni a pak dex aspon na 90. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proky Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Jakej build na budouciho wizze potrebuju nejakej abych udelal v poho prestup plzz napiste mi nejakej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.