Gul Mortar Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Nebo vysockujes od guildy thary a raydricy ...2478[/snapback] hh nebo taky nejaky whispery Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Hm ne kazdej muze huntit cely den poringy, ne kazdy je v guilde (par lidi neni v guilde) kde mu davaj karty, ne kazdy ma takove stesti pri ratu ktery bude, ze mu padne. I na tomto ratu jsem mohl kolikrat huntit jak chtel a proste dana karta nepadla... sel jsem expit a padla karta ktera byla na nic i pro vsechny ostatni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ze sem tak smelej.. je nekde popis toho questu? nejak sem ho nenaselbtw 2 dny nadhanet poringa mi neprijde super nekomu mozna jo :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Nebo vysockujes od guildy thary a raydricy ...2478[/snapback]a kolik myslis ze bude guild s temi questy co se planujou ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ak by bolo cielom tych questov to aby bola kafra zadarmo dosiahnutelna za 1 den tak by boli questy zbytocne... questy su super pretoze prve dva sa daju vpohode spravit aj na 30 lvly(kludne aj menej) a kapra za 250z nieje tak vela.. a tie karty.. casom ich bude dost a bude sranda pocuvat od ludi historky tipu "dnes som pekne obtiahol noobika, kupil som poring kartu za 1,5k" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ak by bolo cielom tych questov to aby bola kafra zadarmo dosiahnutelna za 1 den tak by boli questy zbytocne... questy su super pretoze prve dva sa daju vpohode spravit aj na 30 lvly(kludne aj menej) a kapra za 250z nieje tak vela.. a tie karty.. casom ich bude dost a bude sranda pocuvat od ludi historky tipu "dnes som pekne obtiahol noobika, kupil som poring kartu za 1,5k" 2485[/snapback] mno a to je prave jak to skonci.... vykup karet od noobu za nula-prd a prodej obchodniku za 50k+ uz to neresim... po [ /omg ]u si brblejte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReloadAO Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 mno a to je prave jak to skonci.... vykup karet od noobu za nula-prd a prodej obchodniku za 50k+ uz to neresim... po [ /omg ]u si brblejte...2486[/snapback]brblat budes asi len ty...aj po [ /omg ]u Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 mno a to je prave jak to skonci.... vykup karet od noobu za nula-prd a prodej obchodniku za 50k+ uz to neresim... po [ /omg ]u si brblejte...2486[/snapback]ja bych zas neresil ze by tu bylo tolik noobiku <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millinkovich Meo Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Uff najprv sem sa lekel že budu muset furt platit paÄ sem to mnesto podla popisu Sinarri nenaÄel.Ale ide o to že ona tam má chybu (ne že by sem sa nejak vyznal alebo by sem chcel pyskovat) lebo ona má napísané že z lhz_fild03 sa má ít dolava, dolava a dole korát u mna to bylo tak že z lhz_fild03 sem musel ít hore, dolava a dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Edit:Mno tak sa nato este pozriem lebo sa mi nieco nezda Tak som to pozrela a je to no ako by som povedala je to naozaj chyba, ale zase ze by sa to nedalo najt to zase nie, kedze je tam iba jeden warp je to vlavo hore ten warp, ja som to brala ako vlavo ,ale aj tak sa ospravedlnujem a opravim to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ja uz tam ma warp . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Tech 30 karet neni problem (je snad problem nabehnut do prontera dungu a neustale tlouct poringy ,lunaticy a podobne ?) Ale to obehat tech 6 ludi je strasnej vopruz hlavne kdiz mi to akurat laguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Tech 30 karet neni problem (je snad problem nabehnut do prontera dungu a neustale tlouct poringy ,lunaticy a podobne ?) Ale to obehat tech 6 ludi je strasnej vopruz hlavne kdiz mi to akurat laguje 2681[/snapback] Sry, ale tech 6 NPC mas po [ /omg ]u obehnutejch za fakt chvilku, ale tech 30 karet ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted August 2, 2005 Author Report Share Posted August 2, 2005 Teraz som si vsimla ze je nazov topiku opraveny tak dakujem GM ze to opravili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Jo rad by som vedel kde tych kafra employes hledat nemozem nejak najst toho u prontery Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ta cast sa da urobit 2 sposobmi, bud sa torchu posnazis a popremyslas, alebo ti niekto povie kde su . Ja som to mal za cca30-45 min (aj ked sme hladali 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Jo rad by som vedel kde tych kafra employes hledat nemozem nejak najst toho u prontery 2705[/snapback]Ten je pekelne schovanej. Na mape s frogama uprostred, nahore mezi stromama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Hehe, ja bych doporucil nekoukat prilis konkretne na to, kde se nachazi, ale spis pomuze napoveda, co zkouma . Kdyz zkouma vyuziti zabych stehynek (ci, co to kouma), tak koukni, kde je na mape zapadne od Pronty nejvic "zabicek" a tam ho najdes. Podobne s ostatnimi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Hehe, ja bych doporucil nekoukat prilis konkretne na to, kde se nachazi, ale spis mam pocit ze v RO sou prehodene svetove strany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gul Mortar Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ty lidi sou v pohode vetsinou bejvaj na mistech ktery sou jednou na ty mape.)asi ve 4pripadech:)ja to mel asi taky za cca 40-45min:)a to sem delal pulku bez warpu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathman Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Hele mate to nekdo spisany (ten quest ti kecy k tomu ) protoze sem nejak zapomnel kde sou zbyli 3 zamestnanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
joni Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 asi sa nenajde dobra dusa co sem napise mapu a suradnice tych ludi co treba najst Eriol - zapadne od PronteryOdar - Juzne od PayonuBrion - JV od YunaTeleris - SV od GeffenuSeban - Juzne od MorrocuAymer - Juzne od Izlude edit:tak som to chcel sem dopisat ale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Hele mate to nekdo spisany (ten quest ti kecy k tomu ) protoze sem nejak zapomnel kde sou zbyli 3 zamestnanci 2721[/snapback] No, on ti to Pan ucetni rad zopakuje jeste jednou, ale:Teleris: SV od Geff, zkouma jezkySeban: J od Mor. chysta se skocit z utesu, pac ho tam boda nejakej hmyzAymer: J od Izlude, krmi ptaky ne sve kureci farme. Edit: kdyz uz, tak vsechny:Eriol: Z od Prontery - griluje si zabickyOdar: J od Payonu - zachtelo se mu vlciho koziskuBrion: JV od Yuna- ten je fakt mazane schovanej, pac ho nahanej kozy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 asi sa nenajde dobra dusa co sem napise mapu a suradnice tych ludi co treba najst Eriol - zapadne od PronteryOdar - Juzne od PayonuBrion - JV od YunaTeleris - SV od GeffenuSeban - Juzne od MorrocuAymer - Juzne od Izlude2726[/snapback] Ono ale fakt neni tezky je najit, kdo by si psal souradnice: gef-fild 01, pay_fild 02, nevim, neznam, ale nasel jsem , mjolnir_06, moc_fild 018, moc_fild 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KatarTwister Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 asi sa nenajde dobra dusa co sem napise mapu a suradnice tych ludi co treba najst Ona by sa dusa aj nasla, len aby potom nezacali pisat dalsi ake su odpovede na quest v prestupen na BS a dalej . A neviem, tych questov v RO nieje zas tolko aby sa nedalo trochu s nimi pohrat. To uz potom ako by vyzeralo napr take forum na WoW . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.