Berry Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Jak jste si mozna vsimli, tak na Rebornu je mozne rybarit a proto sem napsal tento navod: Takze pro rybareni potrebujete tyto itemy: -Rybarsky prut (acessory)-Rybarsky listek (staci mit v inventari)-Navnady (acessory) Jak ziskat rybarsky prut:V Amastu (presneji 250,88) je postava Rybar. (Od lodi kterou priplujete z Alberty je to doprava).Tomu musite donest tyto veci: 50x Piece of Bamboo20x Oil Paper1x Scarlet Dyestuffs30x Thin Trunk1x Meat Za tohle vam rybar udela rybarsky prut. U nej si take muzete precist jak se vlastne rybari. Doporucuju precist. Co je potreba udelat pro rybarsky listek: Ten dostanene od krale v Pronterskem hrade. Tento quest jde delat po dokonceni questu s prutem a vasim ukolem je zabit Moonlight Creamy (Specialni Creamy pro tento quest a najdete ji vlevo od Prontery). Kdyz se vam podari ji najit a zabit, tak se vam v okne chatu objevi zprava "ukol byl splnen". Vratte se ke kralovi a dostanete od nej rybarsky listek. Take jako kazdy rybar potrebujete navnady. Zakladni navnady se daji koupit za Izlude (kdyz pujdete smerem zpet k Prontere a projdete warpem). Je tam prodavac ktery vam proda destovky. Pozdeji bude pridan kybl s destovkama (protoze navnada je vlastne acessory a nejde kupovat po vice kusech soucasne). Chycenim ryby prijdete o navnadu stejne jako kdyz pozde zaseknete. (viz. nize). Tak a ted mate vse potrebne a muzete vyrazit..... zacatecnicky rybarsky posed najdete v prt_fld08 souradnice 373,114 (neviditelne NPC - krovi). Jak rybarit? Pokud mate equipnuty prut a navnadu, tak staci promluvit si s NPC a cekat. Objevi se zprava, ze mate nahozeno a cekate na zaber. Pak chvili musite pockat nez se objevi ze ze ryba zabrala. V tu chvili musite rychle stisknout Enter (nebo Next) a podle toho jestli mate stesti tak mozna i neco chytite dalsi navnady budou pridavany postupne, stejne jako mista na rybareni. Rybareni zdar Berry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 No ja by som chcela vediet co konkretne mam s toho rybarenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 No ja by som chcela vediet co konkretne mam s toho rybarenia?2253[/snapback] Da se na tom slusne vydelavat... a clovek se i odreaguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 No ja by som chcela vediet co konkretne mam s toho rybarenia?2253[/snapback]az dodelam ty ***** guildy tak se vrhnu na vareni a budes mit healing itemy. holt budou alchove zase rvat jak je znevyhodnuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 ...tak se vrhnu na vareni a budes mit healing itemy.Hmm to znie zaujimavo <_< Dakujem vsetkym za odpovede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 az dodelam ty ***** guildy tak se vrhnu na vareni a budes mit healing itemy. holt budou alchove zase rvat jak je znevyhodnuju 2263[/snapback]Pokud nebudes delat healing itemy stylem heal bomby a pokud to nebude dostupny jako poty u toola tak nevidim ke rvani zadnej duvod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 V Amastu (presneji 249,10) je postava RybarMalinka chybicka neni na 249,10 ale na 250,88 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Pokud nebudes delat healing itemy stylem heal bomby a pokud to nebude dostupny jako poty u toola tak nevidim ke rvani zadnej duvod 2268[/snapback]co som to skusal tak za 30minut som mal cca 5-6 ryb a ak pocitam ze este 50% sa nepodari uvarit tak sa konkurencie vazne bat nemusis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 co som to skusal tak za 30minut som mal cca 5-6 ryb a ak pocitam ze este 50% sa nepodari uvarit tak sa konkurencie vazne bat nemusis 2285[/snapback]no ta sance na chytani je mala kvuli testovani, pak bude o hodne vetsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unicorn Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Da se na tom slusne vydelavat... a clovek se i odreaguje 2258[/snapback]Neda. Aspon zatim ne. Vetsina ryb stoji pri prodeji tolik, ze po odecteni ceny navnad mas ze 100 navnad zisk +- 100 zenu Hlavne kdyz uvazim, kolik ryb se ti utrhne i s navnadou, protoze nemas dost velkej skill lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Neda. Aspon zatim ne. Vetsina ryb stoji pri prodeji tolik, ze po odecteni ceny navnad mas ze 100 navnad zisk +- 100 zenu Hlavne kdyz uvazim, kolik ryb se ti utrhne i s navnadou, protoze nemas dost velkej skill lvl2292[/snapback] Aspon se to blizi realu Ja jsem dodnes (v realu) nechytil dost ryb (v prepoctu cena/kg) na to, aby se mi vratili veskere vydaje , ale je aspon sranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berry Posted August 3, 2005 Author Report Share Posted August 3, 2005 Malinka chybicka neni na 249,10 ale na 250,882270[/snapback]Nj pri mereni sem stal kousek mimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Rybareni je fakt parada Uplnej mazec Akorat bych se chtel zeptat kdy budou ty kyble s tema destovkama ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Rybareni je fakt parada Uplnej mazec Akorat bych se chtel zeptat kdy budou ty kyble s tema destovkama ??? 4641[/snapback]snad to dam dokupy odpoledne spolecne s novymi misty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilian Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 snad to dam dokupy odpoledne spolecne s novymi misty4648[/snapback]No ne ze bych chtela rejpat, ale nechtel bys upresnit, ktere odpoledne mas na mysli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 No ne ze bych chtela rejpat, ale nechtel bys upresnit, ktere odpoledne mas na mysli? 5518[/snapback]ja neeeevim :-( primarni je udelani palet, to hori vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lilian Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ja neeeevim :-( primarni je udelani palet, to hori vic5519[/snapback]To beru Ale neslo by prece jen, jestli zbude chvilka casu, alespon nejak provizorne opravit ten jeden stavajici rybarsky posed (dobu chytani + pravdepodobnost)? PS: Ber to spis jako dotaz, ci napad ... nemam vubec poneti kolik by ta uprava zabrala casu a jak je to slozite ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 To beru Ale neslo by prece jen, jestli zbude chvilka casu, alespon nejak provizorne opravit ten jeden stavajici rybarsky posed (dobu chytani + pravdepodobnost)? PS: Ber to spis jako dotaz, ci napad ... nemam vubec poneti kolik by ta uprava zabrala casu a jak je to slozite ...5523[/snapback]tohle uz mam davno hotovy, jen dva posedy a je to. akorat sem se k tomu nedokopal kdyz byl cas a ted barvim jak o zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mareku Posted August 26, 2005 Report Share Posted August 26, 2005 snad to dam dokupy odpoledne spolecne s novymi misty4648[/snapback] ChtÄl jsem se zeptat jestli je nějaký seznam kde se dá chytat.ChtÄl bych zkusit chytat v řece a v moři.Ale vůbec nevím kde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Tak můj Super Novic Evžen už si z vesela rybaří Je to fajn, chvili si posedÄt a otestovat si postřeh a rychlou reakci. Jinak jsem v Rybaření na lvl 20 (aktualnÄ mam chyceno 77 rybek) a připadá mi, že na tom posedu u Izlude, už se vyÄ nedostanu. Ryby mi neutíkají nepozorností, ale tím, že na nÄ nemám dostateÄnÄ vysoký level (trhají vlasce). A i přestože chytám nějakých 5 zakladnich ryb, nepřipada mi, že by to tam mÄlo jit jeÄtÄ výÄe? TÄÄím se tedy na dalÄí místa u nějaké řeky a u moře a na vyÄÄí lvl a taky na to až nÄkdy vylovim nějaky předmÄt Tak Äup, Äup s barviÄkama, aÂť se mužu oddat rybařeni Dotazy: 1) NeÄlo by dat do infa Rybářského posedu info o tom jakého lvl je? Tedy jak se u nÄj da max. zlepčit? Myslím, že to niÄemu neuÄkodí. 2) NeÄlo by v Control panelu, či v nějakém infu přímo ve hře udÄlat žebříÄek rybářů, dle levelu skillu Rybaření, popřípadÄ íşspÄÄnosti v jednotlivých oblastech rybaření? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 vsechno tohle je v updatu. ten je zel bohu jen na mym disku. ryby zatim neprodavej. prioritu maji palety, pak ryby a nakonec vareni. s guild questem uz toho moc neudelam, leda by vyvojari opravili par bugu v athene a posed u izlude nejde nad vic jak skill 20. dalsi posedy sou do 50, 200, 500, 800 (ale to je pro hodne trpelivy hrace ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Ryby neprodavam, předpokladam, že budou i souÄásí nějakých dalÄích kvestů v rybaření, jako třeba: "Budu ti prodavat navnady na XX pokud, mi dokážeÄ že jsi schopný rybář a doneseÄ mi třeba 50 candátů" A když budou i na něco jineho budu jenom rad. A zrovna ti candáti, nějak moc neberou )) KaždopádnÄ líbí se mi vtipné popisky jednotlivých ryb a pak taky zavÄreÄný popisek, když člověk konÄí na posedu. "Ryby ti na rozlouÄenou mavají asi tÄ tu opÄt rády uvidí" nebo nějak v tomto smyslu. Jen tak dále v tomto stylu A taky jsem zvÄdav na to až nÄkdy vylovím i něco jiného než rybu. Ale to bude asi až od podstatnÄ vyÄÄích levelů rybaření, nemýlim-li se. Snad to bude i něco jiného než například Destroyed Armor, či sandaly Jinak už zauÄuji do rybaření (plníme kvest) dalÄí postavu jedné hráÄky, tak se pomalu rozroste rybařská kolonie Jojo a taky se tÄÄím na ten kýbl deÄÂťovek, protože naklikat si průmÄrnÄ 30-50 návnad, je celkem k uklikání. Jinak mohly by byt i darkove balení návnad, za nějaké vzácné íşlovky. PřípadnÄ by bylo fajn mít možnost získta pozdÄji i nějaké lepÄí pruty, opÄt asi u NPC za nějaké kvanta ryb a cenné íşlovky? LepÄí pruty, které by třeba byly odolnÄjÄí a vydržely by chycení ryby o 1-3 lvl výÄe, byla by u nich vÄtÄí Äance na chycení nějakého druhu ryby apodobnÄ. A taky by mohly mít třeba i silnÄjÄí vlastnosti, ale stím že by u nich hrozilo zniÄení, nebo vytržení rybou a odvleÄení do moře... zakladní prut by mÄl byt asi nezničitelny, jestli jsem to pochopil spravnÄ. PřípadnÄ je nějak řeÄena ztráta prutu? Lze si ho opÄtovnÄ vyrobit u rybáře v Amatsu? protože ten už se pak výrobÄ s poostavou nebaví. O prut se muže přijít přeci jen, nějakou chybou, nebo tím, že ji hráÄ nějakým způsobem vyhodí na zem a nevšimne si toho (lama ). Je na toto myÄleno? Hehe, jsem to ale otrava. Ale snad jsem přinesl i nějaký nápad, či něco na cos při tvorbÄ zapomnÄl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 mysleno na to neni. dalsi pruty pujdou ziskavat questem nebo koupit od npc kteri s vami budou mluvit po splneni urciteho poctu normalnich questu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 Tak a jsem tu znovu Nevim jak moc aktivne se testovalo rybareni pred [ /omg ]e, ale dnes nam to celkem lagovalo. A to až nepříjemnÄ ZkouÄeli jste rybařit na jednom místÄ najednou ve více lidech? Nám to dnes stačilo jen ve dvou a Äekací doba na zabrání ryby se protáhla od půl minuty po nekoneÄna. To znamena ryba se prostě nechytla ani po nÄkolika minutách, když jsme mÄli nahozený prut oba dva. Můj Evžen a přítelkynÄ ve hře kristy Ono nejde tak ani o to, že by člověka mohlo znechutit to, že civi do bíleho pole a ono se tam nic neobjeví, ale když už člověku dojde trpÄlivost a on tedy odklikne next aby nahodil novou navnadu, tak semu objevi "byla chycena ryba XY". A to bez toho že by zabrala, ona se nezobrazila a trvalo to do nekoneÄna. Kristy takto chytila napřiklad na první pokus, po jak řekla "destiminutách Äekání" Candáta, a to je celkem dobrej for, jenže ono se to stalo. Ne že by se to tedy dÄlo jen na mém poÄítači, ale i na jejím. Pak tam byla s jeÄtÄ dalÄím rybářem už beze mnÄ a situace se opakovala i u nÄj. Ryby buÄ zabraly za nepřirozenÄ dlouhou dobu nebo vůbec, a když vůbec tak po kliknuti na next byla ryba chycena. Tomu říkam teda pÄkna chyba. Dle toho dneÄního rybaření prostě rybářský posed nezvládá najednou víc jak jednoho rybáře, k Äemuž ale docházet bude. Ne vždy tam bude sedÄt samotinky jeden rybář. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 21, 2005 Report Share Posted September 21, 2005 hm. god bless eathena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.