Tinka Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 strexii kde mas svoj ruzovy mobil nevidela som ho na ziadnej fotke Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 strexii kde mas svoj ruzovy mobil nevidela som ho na ziadnej fotkeuz mam jen pulku ruzovou, takze to uz nikoho nezajimalo:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 hmm... taky nÄkdy musím dojít Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Ahoj, fotky ze srazu. Ulricovi (ty uz jste videli) a Acriho. Vlevo kdyz otevrete album je moznost ke stazeni v puvodnim rozliseni. Enjoy. ZDE JSOU FOTKY edit: vsiml jsem si ze ke stazeni potrebujete ten samy program co na upload. nebojte se ho. mista to na disku moc nezabere a pak to muzete smazat mozna. A jestli nechcete stahovat pres picasa, tak muzete stahovat po jedne, ale 177 fotek chvili zabere. Edited May 5, 2008 by Marcop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Ahoj, fotky ze srazu. Ulricovi (ty uz jste videli) a Acriho. Vlevo kdyz otevrete album je moznost ke stazeni v puvodnim rozliseni. Enjoy. ZDE JSOU FOTKY Heeej ty si prase...Ulricovy se píÄe s tvrdym, protože Ulric je tvrÄák )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Heeej ty si prase...Ulricovy se píÄe s tvrdym, protože Ulric je tvrÄák )) Aj, shame on me >< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted May 5, 2008 Author Report Share Posted May 5, 2008 Super, ze skvelyho srazu jsou skvely fotky a hlavne skvely zazitky Koukam, ze had byl docela atrakci A dalsi fotky nejsou? Se jich nemuzu nabazit Jsem moc rad ze jsem tam videl vsechny znamy i neznamy tvare. A kdybyste nekdy hrali fotbalek, tak nikdy ne se strexim a proti Ren Potvrdilo se, ze strexi je fakt jen fanda a Ren umi dobre ovladat chlapy na hristi A taky se chci zeptat... jaka byla cesta domu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 A taky se chci zeptat... jaka byla cesta domu? Nepodarilo se mi najit zussku ve vlaku a nasral jsem tam vsechny, takze nic moc; a porad nevim, jestli dojela domu v poradku. Nastesti me nedefenestrovali a dokonce mi ani nikdo ze stojicich spolucestujicich, nadavajicich jak dlazdici, nerozbil cifernik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Nepodarilo se mi najit zussku ve vlaku a nasral jsem tam vsechny, takze nic moc; a porad nevim, jestli dojela domu v poradku. Nastesti me nedefenestrovali a dokonce mi ani nikdo ze stojicich spolucestujicich, nadavajicich jak dlazdici, nerozbil cifernikZusska imho dojela v poho, uz jsem si s ni psal.... Ale my s garim jsme pod 3 km z 20km vzbudili tatika a jel pro nas ve 3 rano To bylo po tom, co nas zastavili falesni cajti s nabídkou odvozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Tak jak tak koukam na ty fotky... musim rict ze me stve moje neucast xD ale tak snad na pristi bych uz mohl dorazit hlavne me docela zarazilo ze lidi na fotkach parej RO jak uz bylo receno ale v dnesnim svete je koneckoncu mozne cokoliv Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisimen Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 nej foto http://ulric.rajce.idnes.cz/Sraz_Reborn_2008/#P5030147.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Tahlen je podle me nej fotohttp://picasaweb.google.cz/sexynka/RebornS...923672105112194 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Jj, Hradec Kralove u Pardubic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Jj, Hradec Kralove u Pardubic Pffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Jj, Hradec Kralove u Pardubic Vedel sem ze se nekdo chytne, ale zrovna ty .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Vedel sem ze se nekdo chytne, ale zrovna ty .... A proc ne ja? Nejsem sice přímo z HK, ale rozhodnÄ je HK lepÄí než Pardubice.... EDIT: A reklamuju fotografa .( nemam zadnou spolecnou ani se Zusskou, ani s R-e-n sobicek. To bude tim, že fotila hlavnÄ Zusska.... a s R-e-n jsi to mÄl udÄlat jako Koca....přilepit se /swt Dobrou noc Edited May 5, 2008 by Ar.Ulric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) Jj, Hradec Kralove u Pardubic A proc ne ja? Nejsem sice přímo z HK, ale rozhodnÄ je HK lepÄí než Pardubice.... Ale my s garim jsme pod 3 km z 20km vzbudili tatika a jel pro nas ve 3 rano To bylo po tom, co nas zastavili falesni cajti s nabídkou odvozu NÄkterým vÄcem tu opravdu nerozumím .. 3 km, 20 km a cajty sem Äet snad desetkrát a furt nechápu PřekvapivÄ jsme noc s Erastem včichni přežili, teda krom hada, kterýho "nekdo" natrhnul No a vlak i autobus jsme taky včichni stihli, i když nÄkteří tÄsnÄ Edited May 5, 2008 by Gell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) NÄkterým vÄcem tu opravdu nerozumím .. 3 km, 20 km a cajty sem Äet snad desetkrát a furt nechápu PřekvapivÄ jsme noc s Erastem včichni přežili, teda krom hada, kterýho "nekdo" natrhnul No a vlak i autobus jsme taky včichni stihli, i když nÄkteří tÄsnÄ Jop, ja se omlouvam, psal jsem to ve spÄchu a taky jsem se tam přepsal.... Takže to napíÄu tak, aby se to (snad) dalo pochopit... S Garim jsme dorazili do HK a Äekala nas 20km dlouhá cesta domů a to peÄky... po cca 40minutách cesty (tj odhadem ty 3 km) nás zastavili policajti. NemÄli uniformy, služební auto, nic...jen nějakej retro průkaz, kterej rozhodnÄ nevypadal na pravej a navíc nás chtÄli svézt... prostě hodní hoÄani Odmítli jsme a zavolali si na odvoz mého tatíka, který mÄl pochopitelnÄ radost tak to bylo o naÄí cestÄ...když vynechám cestu vlakem s 28-mi letou paní z Ostravy ... (Äíslo na ní mám, ale psst)......... Mno jinak jako chudák had...když jsem koukal na fotky co se s ním vÄecko dÄlo... /shy Edited May 5, 2008 by Ar.Ulric Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) po cca 40minutách cesty (tj odhadem ty 3 km) nás zastavili policajti Haha, to by bylo, keby vas odvezli, okradli, znasilnili a vyhodili nekde u Liberce btw. jsem si myslel ze falesna policie je spise vyhradou Ruska a ze u nas se nevede Edited May 5, 2008 by Marcop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Haha, to by bylo, keby vas odvezli, okradli, znasilnili a vyhodili nekde u Liberce btw. jsem si myslel ze falesna policie je spise vyhradou Ruska a ze u nas se nevede Tak Garimu by se to třeba líbilo btw: jestÄ nÄkdo má nějaké fotky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argel Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Pamatuji si, že Zusska fotila obsah mého peta(Psa) a tak podobnÄ... Jen velká Äkoda, že moje fotka s Odolem (ve hře Durgen) na stojáka je rozmazaná... A já jsem si na vás připravila tak krásnÄ rafinovaný kostým i s ouÄkama... /sob Ale díky moc za sraz, byl bájeÄnej. Jen Äkoda, že jsme se s hodnÄ lidma, co jsem chtÄla poznat, minuli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Jen velká škoda, že moje fotka s Odolem (ve hře Durgen) na stojáka je rozmazaná... A já jsem si na vás připravila tak krásně rafinovaný kostým i s ouškama... /sob hmh? Mě to nepřijde rozmazaný http://picasaweb.google.cz/sexynka/RebornS...922688557600546 edit: Taky jsem to fotil s durazem na to, aby to bylo ostry. JeÄtÄ jedna vÄc? Jaká by byla potenciální íşÄast na srazu v OstravÄ? Myslim, že bych tam dostal tyhle lidi: Dani Filth, Voldemort, Acriko, Freecoolin, Dita von Teese, Ramosek, Minie, Ceris, 1Arwen1 a mozna aj Zussku. (to jsou 4 slecny a myslim ze kdyby prisel aj zbytek me gildy, tak by jich bylo 10). ^^ Edited May 6, 2008 by Marcop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Ostrava? hmmm To bych se aj kouknul)) To by urco prisla aj nejaka vetsina vladcu:) Edited May 6, 2008 by Johny16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Ostrava? hmmm To bych se aj kouknul)) To by urco prisla aj nejaka vetsina vladcu:) Ono se to nezdá, ale Ostrava a okolí skrývá netuÄené množství ROÄkařů. Jinak aj Auri by možná dorazila, ta to má taky blízko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 A dej to jeste na 24.5. nebo +- tyden kolem Vanoc. To sou jedine 2 terminy, kdy sem v Cesku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts