Erasto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 no jestli to je v ostrave tak to neni problem jelikoz sem z orlove:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 A dej to jeste na 24.5. nebo +- tyden kolem Vanoc. To sou jedine 2 terminy, kdy sem v Cesku Mno 24.5. je docela brzo po předeÄlém sraze, ale klidnÄ bych přijel. Problém je to tak rychle zorganizovat. A na Vanoce? To už je zas trochu moc dopředu. no jestli to je v ostrave tak to neni problem jelikoz sem z orlove:)) Zoorganizovat by to musel nějaký vůdÄí typ. (viz. výÄe). Já bych se toho chopil, ale jsem z Prahy a v OstravÄ neznám jedinný podnik a naposledy jsem tam byl před osmi lety. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 no jestli to je v ostrave tak to neni problem jelikoz sem z orlove:)) Zajedem spolecne ne?a Nemam pribrat sh00tyho? ) Zoorganizovat by to musel nějaký vůdÄí typ. (viz. výÄe). Já bych se toho chopil, ale jsem z Prahy a v OstravÄ neznám jedinný podnik a naposledy jsem tam byl před osmi lety. nechamu na starosti erastovi ne? my orlovaci to mame blizko, takze nekteri to tam trosku znaji:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 my orlovaci to mame blizkoPřesne tak, takže pro mÄ taky nebude problém dorazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Přesne tak, takže pro mÄ taky nebude problém dorazit. wtf? Ty jsi orlovak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 wtf? Ty jsi orlovak? Jop, vítej sousede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Jop, vítej sousede Tak pri pristim thoru pokecame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) no vy ste teda showmani .... ja sice sem z orlove ale ostravu znam maximalne z obrazku a vy by ste chteli at to zorganizuju:D(aspon si to myslim dokud nejsem strizlivy:D)... to by dopadlo:D navic byh na to nemel ani cas protoze momentalne znam jen plzen a ani tu neznam jeste celou ale pracuju na tom(jako dnes:D)) jinak shootyho klidne pritahni ... ja mu ukazu jak se hunti thara a popripade jestli bude agresivni tak mu udelam doprovod a rozmlatim okna:)) Edited May 6, 2008 by Erasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Tak a konecne doma:) diky za zraz bol faajn a hlavne za fotak a toho hada ktory mal trznu ranu:) uz ma aj meno..diky Koca Dosla som v pohode prepac Acri ale tiez som ta nikde nevidela a potom bol uz vlak uplne preplneny tak som sa nejak neodvazila odist z miesta..hehe...ale dosla som dobre )Looser ja od 12-30.5 nikam nemozem lebo mam 3tyzdennu prax v Piestanoch a mozem az v juni(6) )) tak ak chces mozes to prisposobit bola by som velmi rada Crowley ked vies mla si to..ja som vsade behala a ..zas na fotkach vyzeram aj tak hrozne nemozete tam dat cenzuru??Tinka ake fotky??? Inak pekna hromadna fotka v tom Brne ))No a tak este raz dakujem a som rada ze sa vam pacili fotky ktore som nafotila ja a pod ))Ale cakala som ze pride aj tak viac ludi ved ich bolo tolko..Moon!! napr ty:) akoze a ja som sa tesila(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Tinka ake fotky??? tie co si nafotila na cudzom fotaku na fotky sa muselo cakat boli sme zvedavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 (edited) omlouvam se, ale stale nemuzu najit foto kde bychom se meli NENUCENE fotit s ren doufam ze nekde je a ze ji prehlizim, a jestli ne tak apeluju na cloveka kdo to fotil aby mi tu fotku poslal Edited May 9, 2008 by strexi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorene Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Tak, další fotky budou snad večer, jestli se mi je konečně podaří nahrát...můj net je fakt na houby A já na fotkách skoro nejsem k nalezení /gg EDIT: Tak TADY jsou (zatím) Edited May 17, 2008 by Dorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts