Clavet Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) RAGNAROKTHE ANIMATIONUrčitÄ už jste vidÄli nebo aspoř zaslechli o anime seriálu, který je vytvořen podlenámi tak oblíbené MMORPG Ragnarok!!! Jestli jste jeÄtÄ nevidÄli toto fakt kvalitní anime (omlouvám se za přibarvenou recenzi svýmosobním pohledem, jsem jen fan...), můžete jej shlédnout zde! Díl první Díl druhý Díl třetí Díl Ätvrtý Díl pátý *Zbytek z drobných technických důvodů přijde brzy!!! DÄkuji za pochopení Edited February 6, 2008 by Clavet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 jestli to bude fungovat tak je to pekne dekuji zitra se podivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) RAGNAROKTHE ANIMATION Pekna prace. Ovsem sledovanim anime pres stream se clovek celkem hodne ochuzuje o plny zazitek.Spatna kvalita a zvuk. Je to jen muj nazor. Jinak vsem ostatnim opreju pekne pokoukani. Edited February 7, 2008 by barbar_6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premek Prkenapodlaha Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=75...0557&q=ragnarokparody subtitles? (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Souhlasím s Crowleym, je to nulový zážitek. Ja jsem spolupracoval na titulkách k tomuto anime (ke stažení na www.otakuland.cz) a v dohledné dobÄ se možná nÄkdo doÄká pokraÄování překladu.. Jestli to vyjde :-D Jinak výborné anime které stoji za to shlédnout, po obsahu bych to hodnotil tak 8/10, ale pro nás zaryté RO přivržence 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 a v dohledné dobÄ se možná nÄkdo doÄká pokraÄování překladu.. Jestli to vyjde :-D Ty tež musíÄ vÄe vykecat co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest a.ndre.w Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Samo :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meldon Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Souhlasím s Crowleym, je to nulový zážitek. Ja jsem spolupracoval na titulkách k tomuto anime (ke stažení na www.otakuland.cz) a v dohledné dobÄ se možná nÄkdo doÄká pokraÄování překladu.. Jestli to vyjde :-D Jinak výborné anime které stoji za to shlédnout, po obsahu bych to hodnotil tak 8/10, ale pro nás zaryté RO přivržence 10/10. Já bych tomu dal tak 1 možná 2/10 .. když to mám hodnotit jako anime .. jako uhm .. příznivce RO to vidím tak na 7/10 a z toho 2 body dostalo anime a 5 bodů Poi-Poi a ta malá merchantka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 akoze pozrem urco cele lebo ragnarok ale inak som videl prvy diel a taky FMA alebo Bleach je na uuuplne inej urovni..proste toto je robene ucelne..o ragnaroku.. kedze ragnarok ma vela tem prebratych z inych anime, tak je vtipne vidiet anime podla ragnaroku priklady: ninja - naruto, FMA - alchemisti [aj ked par zmien tam je]a ine Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) No, RO the Animation si naozaj zasluzi viac bodov hlavne kvoli Poipoi-ovi Ale to preberanie sa mi nezda. FMA alchemisti su uplne ini, jedine spolocne co ma napada je homunculus... A to predsa prebral aj FMA z historie ;-)Naruta nepoznam... Ale ninjovia su po celom dalekom vychode oblubeni :-D Edited February 11, 2008 by morgoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 nemyslel som to tak..ale ze napr skiny a tak sa dost odvolavaju na anime..nielen FMA..skus si spravit alchemistu kt. bude mat vlasy a oblecko ako edward elric a uvidis co tym myslim.. [tymto pozdravujem Elrica:-]a to je len jeden z mala prikladov..musim pozret viac casti toho ragnarok animation.. nemam asi objektivny posudok ale aj tak.. podla mna sa to klasickym anime tej tzv. 1. lige nevyrovna..nechcem anime ligovat ale nenasiel som lepsi vyraz pre "fakt casom a ludmi osvedcenymi anime " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=75...0557&q=ragnarokparody subtitles? (: Tak tohle nemá chybu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakashima Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 No nvm cim to bude ,ale me dostal tenhle dil zhruba od 05.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revy Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Já shlédla celé Ragnarok the Animation s Äeským Hardsubem na kterém se podÄlil můj milovaný bratr... nejvíc se mi teda asi líbil 2. díl, když ten Spore olízl Yuufu ale jinak nic moc... =( hodnÄ mÄ třeba mrzelo, že tam nebyl Monk T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 ...hodnÄ mÄ třeba mrzelo, že tam nebyl Monk T_T nebyl tam monk ale moncice jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revy Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 nebyl tam monk ale moncice jo Pfuu ale moncice nejsou tak přitažlivý jako Monci =P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted June 19, 2008 Report Share Posted June 19, 2008 (edited) potrebuje to vyvetlenie? Edit: nevidis tie svaly? manga monci su sexi nie mirinko the emokid (joke) Edited June 20, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 potrebuje to vyvetlenie? potrebuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazuki Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 jen tak pro porovnání? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mara Jade Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Tak Ragnarok the Animation som videla uz pred dost dlhou dobou a dost sa mi pacilo niektore diely som si pozrela aj viackrat :-D Sice stale sa opakujuce sceny s Yuufou a Keoughom (niisan, niisan, Keough-niisan.... X-P ) boli trosku trapne, ale inak super pocin, hlavne suboje s priserakmi a final battle a smutne sceny boli naozaj smutne, hlavne ten koniec Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 UpřímnÄ za nejsmutnÄjÄí scénu považuju smrt Jiltus... zrovna když se chtÄla polepčit... a smrt mutované Alice Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 když se na to člověk podívá z pohledu ne-hráÄe RO, tak je to dost, dost Äpatné anime... ale pro hráÄe RO to má jisté kouzlo i přes pár faktických chybiÄek (se mi líbilo jak tam ta maya bouchla nebo co a "profi" priest yuufa misto KE které už umí hodí angelus, který je v té situaci (předpokládaný asura-like íştok) uplnÄ naprd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Ja cekal nejakou pointu s tou GTB kartou Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Hmm ohlednÄ ní ( GTB c.) byl komentář na youtube u poslední kapitoly, že by Roanovi nerozbil Dark Lord Ätít, pokud by v nÄm byla GTB karta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flamey Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Jakože RO Animation je fajn no, rozhodně lepší než ta animace MapleStory. Anyways trošku necro-topic tohle, ale who cares. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts