Vertol Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 120 str LK s koncentračkou a aura blade dá větší dmg na BB než 150 str stalker. Nemluvě o tom 99 str overkillu, buď pak nemá stalker vit nebo agi. Tzn. buď chcípne na každý pleskanec nebo ho to LK ještě přespamuje BBčkem. LK s koncentračkou má navíc ještě šílený hit O něčem jako, že si divestneš char a pak ho budeš BBčkovat, tomu nevěř A byorgue/porcellio, tj jen situační, v pvm máš v hodně lokacích spíš ele armor a na gw unfro/ED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 pripájam muj build na GW-divest stalka STR 41+21(41+37 s chw bonusem)AGI 2+24VIT 89+11INT 16+14DEX 99+31LUK 1+7 HP:15473SP:921 4slot zbran 3xfabre 1xgolemVinit dollka s geminivalk stit s thara frogemvalk armor s marcemdia boty s GFdia mantak s raydrikemEWEorleanka ze zeromemdia ring ze zeromemHT skily:DA 10ID 10hiding 10envenom 3detoxify 1steal 10 stalk skilly:chase walk 5stalk 5sightless mind 5snatch 5gank 4mug 4backstab 4intimidate 10preserve 1a všetky divestyostane 1 bodik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Skilly dobry, ale ten equip a staty sem se chvilema chytal za hlavu. Neuveritelne zbytecne overkillujes dexu. 130 dex jen na Divest je zbytecnych. Misto zeromu gatory. Nejlepe v tech dia ringach, pokud ne, tak Rosarka. Tj -8 dex z accek, cize bonus 23, kdyz to chces nak extra zaokrouhlovat staci 97 dex. Ja bych ale radeji dal 87 (110 s bonusem) a tlacil Str na nosnost, Agi na pasti a 2 body do vit (za chvili vysvetlim proc)89+11 vit. Dalsi imo blbost. Na stun immune na eathene staci 97vit. Curse s touhle vit taky trva desetiny sekund. Mas tam ale veci na bonus +5 vit. Nuz s fabre nepocitej, na rebornu uz combat neni problem ziskat. Stalker musi jit do close contactu, tze potrebujes kazdu 1 redukciu.Vinit dollku z podobneho dovodu nahradi Feather Beret/Angeling Hat. 1 Gemini karta naprosto postrada zmysel. Ono na stalkerovi by i ty 2 byli dost nanic. Je to char, kterej nema problem tahat na GW ED (ktere ti tam btw chybi) a kdyz uz bys mel bryle, tak proti sleepu do nich muzes dat Nightmare. Ono 35% a 52% na demi human (Thara, TopHead, CK, Gent pipe) je vcelku rozdil.Takze to mas vit z 89+11 > 91+6.Taky bych do Dia Mantaku misto Raye spis pocital Noxe. Asury beztak prezivat nebudes a jinej neutral dmg nic nedala (na demo mas LR reduce) Takhle bych to sel ja, kdyby me nekdo nutil hrat Divestakahttp://calcx.wushuang.ws/?caCbLbiaYaFbDbzababEbaagvaaaaaaaaalkaa4aaaaaakXaad7aYeuiMbnnDgCnEgKnMdSnMdSaaaaaikkaaaaaabkkaaaaaaaabaaacuaaaakaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephisto111 Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 dik za postrehy... a co INTa? ty tam mas 1+15..nebude to malo? myslim iba z pohledu na učinost BP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 dik za postrehy... a co INTa? ty tam mas 1+15..nebude to malo? myslim iba z pohledu na učinost BP?Tie body ti usetria mozno 10-20BP/GW. Za to by mi to nestalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 osobne bych prodal BP a nakoupil "Yggdrasil Seed" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Jestli ti jde o prachy, můžeÄ si spoÄítat sám kolik uÄetříÄ s vyÄÄí int. Za 1 bod int se ti zvedne efektivita potů o 2%. Pokud ti jde o nostnost, v drtivÄ vÄtčinÄ případů je str (nosnost)>int(íşčinnost). Pokud taháÄ seedy/berry na SP, tam potřebujeÄ kapacitu sp a str, ne int. Pokud s 1+15 int utratíÄ na gw 200 BP, s 15+15 int utratíÄ cca 165 BP. A co se berryn týÄe, s cenou jako je na rebu se zaÄínají přibližovat k BP, záleží kolik BP máÄ na full SP. Např. u low int champa jsou berry lepÄí než BP na cenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Jakubicek. Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Jestli ti jde o prachy, můžeš si spočítat sám kolik ušetříš s vyšší int. Za 1 bod int se ti zvedne efektivita potů o 2%. Pokud ti jde o nostnost, v drtivě většině případů je str (nosnost)>int(účinnost). Pokud taháš seedy/berry na SP, tam potřebuješ kapacitu sp a str, ne int. Pokud s 1+15 int utratíš na gw 200 BP, s 15+15 int utratíš cca 165 BP. A co se berryn týče, s cenou jako je na rebu se začínají přibližovat k BP, záleží kolik BP máš na full SP. Např. u low int champa jsou berry lepší než BP na cenu. a navic bych dodal,ze byt neviditelny,je jednim z predpokladu stat se dobrym stalkerem (crossem) (ale vzhledem k upravam GRF je to mozna uplne jedno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 a navic bych dodal,ze byt neviditelny,je jednim z predpokladu stat se dobrym stalkerem (crossem) (ale vzhledem k upravam GRF je to mozna uplne jedno) Aj kdyz jsou upravene GRF se s tim dá dostatecne blbnout,bohuzel budes muset vic pouzivat hide nez chase mno .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 To jo, na rebornu se dá se stalkerama víc blbnout. Na HRtech a serverech s BG jsou jeÄtÄ sunlight boxy úplně common. A ani tu nikdo nemá mayu (jedna tu tuÄím je, ale na nějakém nehrajícím charu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 A ani tu nikdo nemá mayu (jedna tu tuÄím je, ale na nějakém nehrajícím charu). tak v tom pripade jsou tu dve, a ta druha na hodne zivem charu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ale je,vid Peto,skoda ze ten se na GW objevi jednou za rok nebo spis uz ani to ne.. Aby bylo jasno pekne jsi me nastval,já jich zabil pres 1,6k a prd z toho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Ahoj.. Napíšu sem build na PvM copy stalka, takze poznamky na GW nic nedas, neprezijes atd. neberu ..;-) Je to delane jen s EQ a Job bonusama .. :-D STR 90+20 (ring, marrionetka, evil/angel wing ears, cramp-tarou, mantis) AGI 80+15 (HOrn of buffalo, matyr, thief clothes) DEX 48+12 VIT 39+4 Tady se to moc nepovedlo..:-/ ale dobrejch 9315 HP s Matyrem INT 21+3 SP 782 coz na PvM podle mne staci LUK 2+8 xD S berserkem a dagger type zbrani to ma 180.4 ASPD.. EQ- nemam moc dream, ale neni spatnej :-) +4 Marrionete doll - Cramp evil/angel wing ears Gangster scarf +4 Thief Clothes - Porcellio c. +4 Thorny shield - Redukce +4 Manteau - Whisper - S tou AGI to je 252 Flee O.o +4 Boots - Matyr Ring - mantis Horn of the buffalo - tarou Zbran- +5 Elementarni damasky popřípadě okartované Mesy.. Předem děkuju za všechny rady a připomínky.. Sekop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 V té str bych poÄítal ten +5str boost od chase walku (jestli s ním poÄítáÄ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 V té str bych poÄítal ten +5str boost od chase walku (jestli s ním poÄítáÄ) JasnÄ, ale nato potřebuju Linku , aby to aspoř chvilku vydrželo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 LUK 2+8 xDNemůžu si pomoct, ale nemám absolutní tušení jak ti vyšlo 10 LUK, protože mně kalkulátor při stejnym equipu a buildu dává jen 8(2base+6job) - je samozřejmě možný že sem něco opomenul, páč mám teď v novejch itemech docela slušnej zmatek(vrátil sem se k ROčku po třech letech ) Další věc: Horn of Buffalo se dá nasadit jenom jeden? Protože jestli jdou dva, tak když jim nahradíš Ring[1] ubereš 2 base AGI a přidáš 1 base STR tak ti zbyde ještě 8 stat pointu navíc. K equipu: nebylo by lepší Tidal Shoes + Wool Scarf set namísto Boots + Manteau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Nemůžu si pomoct, ale nemám absolutní tušení jak ti vyšlo 10 LUK, protože mně kalkulátor při stejnym equipu a buildu dává jen 8(2base+6job) - je samozřejmě možný že sem něco opomenul, páč mám teď v novejch itemech docela slušnej zmatek(vrátil sem se k ROčku po třech letech ) Další věc: Horn of Buffalo se dá nasadit jenom jeden? Protože jestli jdou dva, tak když jim nahradíš Ring[1] ubereš 2 base AGI a přidáš 1 base STR tak ti zbyde ještě 8 stat pointu navíc. K equipu: nebylo by lepší Tidal Shoes + Wool Scarf set namísto Boots + Manteau? Asi máš pravdu, ale já zas nejsem tak bohatej, abych si mohl dovolit Tidalky a wool. S tim Hornem to zkusim jak to pujde. BTW ten LUK jsem napsal špatně.. Má tam být 2+6 ;-)Jinak děkuju moc za radu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 AHoj lidi.. V Kalkulátoru udÄlanej build na stalkera, mi nejde na test serveru.. je to tim, ze tam neni high novice? Staty s eqSTR 91+19AGI 78+17VIT 41+4INT 21+3DEX 48+12LUK 1+6Neptejte se na eq.. berte to s rezervou, jen mi prosím řeknÄte, zda je to reálné, nebo jak to mam udÄlat na testu.. v kalkulátoru to vyÄlo tahlec. dÄkuju moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 AHoj lidi.. V Kalkulátoru udělanej build na stalkera, mi nejde na test serveru.. je to tim, ze tam neni high novice? Staty s eqSTR 91+19AGI 78+17VIT 41+4INT 21+3DEX 48+12LUK 1+6Neptejte se na eq.. berte to s rezervou, jen mi prosím řekněte, zda je to reálné, nebo jak to mam udělat na testu.. v kalkulátoru to vyšlo tahlec. děkuju mocJestli ti to vyšlo v calcu, musí ti to vyjít i na testu, zkus toto: @job Stalker @blevel 98 @streset a pak klikat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Já to právÄ zkouÄel, a nevyÄlo to.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Ahoj.. Můj nový build.. nejde mi to pořádně načíst takže se to Stalker 1http://calcx.wushuang.ws/Za vaše rady ,typy a triky děkuju.Je to MvP.: http://calcx.wushuang.ws/?caCbLbibKbxavaVacabEbaaakfdrbSbSaalnehHaaaaaakWezgnaanaiMfylybplIbCfEbKlZbNeeggaikkkaaaaaaaabaaacuaaaaHaaaa to je ono.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 14, 2010 Report Share Posted November 14, 2010 Ahoj.. Můj nový build.. nejde mi to pořádně načíst takže se to Stalker 1http://calcx.wushuang.ws/Za vaše rady ,typy a triky děkuju.Je to MvP.: Save as URL a ten odkaz sem nakopiruj .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 mvp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sekop Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Ano. ProÄpak se ptáÄ? Nelíbí se ti na tom něco?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Myslím že sniper a champion sou lepÄí mvp chary než stalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.