Vertol Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Jedna question... na GW je íşčinnÄjÄí u dagger str/dex/vit stalkera BB nebo mammo? Tedy řeknÄme 120-130 str, 110 dex agi cca 40-50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Bez jakyhokoliv songu: BBSe Stringy: BBS Riffem: BBSe Stringy i Riffem: BB ...... takze BB wins !! . Jen se to chce naucit ty mista kde nefunguje to ze da dva zasahy(pokud to teda u vas neni opraveny). Testovano Doddlerem Btw, jen 120-130 STR? Neni to malo? Stalker dokaze dat i 150 bez Gospelu a Godly equipu.... Jo a jeste EDIT: na GW kudly nenos(krome IP, Sword/MailBreakeru, etc.), Saber vychazi lip nez Gladius, pac nema postih na velikost cile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Mohl bych dát 140 str. Víc bych ale určitě nechtÄl... už tak jsem ubral abych mÄl vůbec nějakou agi abych mohl taky za nějakou tu dobu rozmlátit emp (bez ice picku samozřejmÄ ) Na 150 str budu potřebovat crampa a plno dalÄích blbůstek a když oželím nějakou str tak nasadím ring se sightem a plno jiných vÄcí a pokud bych opravdu nevěděl co s penÄzi tak to vrazím za vesper core nebo zherlsta nebo alici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 zaujimal by ma nazor odbornikov na tento build.. ci niekde nieco ubrat/pridat str 99+51(pocitane uz s +16str z chase walku)agi 25+bonus(na doddlerovi niesu niektore novsie itemy takze nesom si isty kolko tam presne bude.. ani u ostatnych statov )vit 60+xxdex 73+xxint/luk 1 equip je stavany hlavne na str, niektore casti by sa dali nahradit jedlom ak budem potrebovat redukcieskilly preserve(bowling bash) a full strip inac co sa tyka tych zon kde bb "nefunguje", nemyslim ze by sa to chcelo vyvojarom eatheny programovat takze u nas by mal fungovat normalne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Co se týÄe mých znalostí tak bych přidal dex, u BB to možná tak nepoznáÄ řeknÄme rozdíl mezi 80-110 dex ale u stripu budeÄ mít menÄí Äanci, navíc s tou agi nebudeÄ moct spamovat strip tak jak se dá (teda pokud se nepletu a rychlost full stripu se urÄuje podle aspd). A je rozdíl dávat BB se 150 str do cíle s redukÄníma kartama a velkou def než dávat BB se 140 str do cíle bez redukÄních karet a def. Nemám sice praktické zkuÄenosti se stalkoÄkem, ale vypotil jsem to svým selským rozumem Takže ber s rezervou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 ...no prave mne ide o to ze co by sa vyplatilo viac.. povodne som planoval len 140str ale jak som pozrel krasne to vychadza na 150 pripadne este +10 str jedlo a +20 za gospel... a to uz by mohla byt sranda tak preto sa pytam ci dat 150/140str a kam dat tie body ak ostanu ci dex/agi, alebo ci by sa viac oplatilo zmenit build na dexovi a na bb s lukom, tam by pekne vyslo 99dex 70agi 70vit, len problem je thara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Thara je dost podstatná, protože jak chceš full divestit nablízko bez thary? A navíc se Ätít určitě hodí kvůli close confirme... str dex build je melee dobrý rychlost spamování BB na dex docela záleží a pokud pojedeÄ spíÄ str agi build tak možná přemýÄlej o mammu. Nebo testni int dex build Dá se dát i 150 str a 110 dex na íşkor ostatních statů a když budeÄ divestit char co má 60 dex tak máÄ Äanci na full divest 25% se 110 dex což je podle mÄ rozdíl jestli nÄkoho divestneÄ naÄestkrát nebo naÄtyřikrát... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Zajímal by mÄ váÄ názor, případné rady, připomínky atd. k tomuhle buildu (bude to dagger stalker spis na MvP): Gank lvl 10 Mug lvl 4 Backstab lvl 10 Stalk lvl 5 Sightles Mind lvl 5 vÄechny Divesty vÄetnÄ Full strip na max - 25 skill pointutak a zbyde mi 10 skill pointu. Co s nÄma? Reject Sword na 5 a 5 do Stealt(=chase walk)? nebo do nÄÄeho jinýho? nebo je ten build postavený úplně ÄpatnÄ a bude to na nic? a pokud to není až tak Äpatné, co staty? jak je rozdÄlit a hlavnÄ co si dávat napřed a co potom (skilly i staty) aby se mi dobře expilo a vydÄlávaly zeny?? vim, že je to hodnÄ komplexní dotaz, ale tady jsou spiíÄ bow stalkeři (a to já nechci) nebo se bavíte o jednotlivých skillech ale tak nějak vÄeobecnÄ nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Zajímal by mÄ váÄ názor, případné rady, připomínky atd. k tomuhle buildu (bude to dagger stalker spis na MvP): Gank lvl 10 Mug lvl 4 Backstab lvl 10 Stalk lvl 5 Sightles Mind lvl 5 vÄechny Divesty vÄetnÄ Full strip na max - 25 skill pointutak a zbyde mi 10 skill pointu. Co s nÄma? Reject Sword na 5 a 5 do Stealt(=chase walk)? nebo do nÄÄeho jinýho? nebo je ten build postavený úplně ÄpatnÄ a bude to na nic? a pokud to není až tak Äpatné, co staty? jak je rozdÄlit a hlavnÄ co si dávat napřed a co potom (skilly i staty) aby se mi dobře expilo a vydÄlávaly zeny?? vim, že je to hodnÄ komplexní dotaz, ale tady jsou spiíÄ bow stalkeři (a to já nechci) nebo se bavíte o jednotlivých skillech ale tak nějak vÄeobecnÄ nic Stalker ma mimo Full Divestu najsilnejsi skill plagiarize(alebo intimidate alebo ako sa to tu vola. proste to co si "ukradnes" skill ineho classu) spolu s preserve. Takze na tvojom mieste by som rozhodne usetril na backstabe a isiel prave tento skill. Ked ho mas su asi zhruba dve verzie stat buildu. str>agi(toto je dagger build) pouzivas skilly ako mammonite a bowling bash alebo int ~ dex(tuto sa dagger asi neoplati), kde mozes pouzivat vsetky kuzla od wizzarda, DS, GC, ME a mnoho inych. U stalkera mi prijde este trosku zvlastne ist gank na 10. nechal by som to na urovni prerequisity. Reject sword mne osobne prijde velmi zaujimavy ale nikdy som ho neskusal tak neviem. kazdopadne ja by som asi dagger Stalkera isiel nejak takto: 4 gank2 stalk4 mug4 backstab5 slightless mind5 snatch (az potadeto su to prerequisity na intimidate )10 intimidate1 plagiarize25 full strip(myslim si, ze az potadeto je to viac menej standardny build..)a 9 skillov navyse. (takze u mna asi 5 counter instinct a zvysok rozdelit medzi chase walk a stealth) V poradi samozrejme ak planujes hlavne pvm tak najprv intimidate s plagiarize (to dosiahnes na 34 jobe)a ak to nemyslis vazne s gw kludne by som sa vykaslal aj na full strip ktory ma v pvm celkom male(ziadne) vyuzitie a je dost drahy na skilly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 dekuji moc. akorát jsem trochu nepochopila: pokud budu mít Indimidate a nebudu chodit na GW ale na monstra, tak kde se nauÄím ty skilly? Od nÄkoho ochotného v pvp Podle mÄ pokud už naexpíÄ stalkera tak jet ho čistÄ na pvm je Äkoda. NbudeÄ ho mít za pár dní, ale nějakou tu chvíli to potrvá i když tÄ bude tahat nÄkdo z guildy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat33gh Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 A staty k tomu buildu by mohly být třeba: Str 81 Agi 81 Vit 51 Int 20 Dex 50 Luk 1 ?Nebo by bylo lepsi ubrat int a dát to někam jinam? Najlepsie by bolo, keby si napisala build aj s planovanym equipom a job bonusmi. Takto to celkom nic nepovie. Male rady ktore uz zrejme poznas: STR zaokruhluj na cele desiatky, int sa u postav ktorym nezalezi na MATK zaokruhluje na nasobky 6 (kazdy takyto nasobok sa ti zvysi sp regeneracia). Tak si to este pekne prepocitaj v kalkulacke a postni este raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Takže bez equipu na lvl 99: Str 81+9 Agi 81+11 Vit 50+4 Int 21+3 Dex 50+12 Luk 1+6a zbyde mi 7 stat bodu S equipem (Renown Detective's Cap[1], Thief Clothes [1], Buckler [1] nebo Stone buckler [1], Fortune sword, Boots [1] a 2x Rossary[1]): Str 81+9 Agi 81+12 Vit 50+4 Int 21+3 Dex 50+12 Luk 1+13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Moment, bavíme se o rogue nebo o stalkerovi? V tom případÄ nevím na co máÄ rozárka, buckler úplně staÄí, na hlavu bych vrazil buÄ alice doll [1] nebo HBH místo thief clothes slotový chain mail (levnÄjÄí a dá se teda levnÄji vyplusovat) a to že je tÄžÄí str stalkerovi naprosto nevadí. Dal bych možná míř agi a víc str. S tolika agi to vypadá na používání mammonitu... str agi a dex zaokrouhluj na celé desítky s equipem. A ehm ty chceš expit s fortune swordem? Ten je možná tak na vláÄkování a tak, ale na normální pvm bych ho nebral... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 ...str agi a dex zaokrouhluj na celé desítky s equipem... OT:str na 10dex na 5 (na 10 nemusi nebude pouzivat luk)agi na aspd Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Moment, bavíme se o rogue nebo o stalkerovi? V tom případÄ nevím na co máÄ rozárka, buckler úplně staÄí, na hlavu bych vrazil buÄ alice doll [1] nebo HBH místo thief clothes slotový chain mail (levnÄjÄí a dá se teda levnÄji vyplusovat) a to že je tÄžÄí str stalkerovi naprosto nevadí. Dal bych možná míř agi a víc str. S tolika agi to vypadá na používání mammonitu... str agi a dex zaokrouhluj na celé desítky s equipem. A ehm ty chceš expit s fortune swordem? Ten je možná tak na vláÄkování a tak, ale na normální pvm bych ho nebral... Dobře a jakou dýku (ROZUMNÄ sehnatelnou) mi doporuÄíÄ? A jaké accesory? Ten Fortune sword mám +4, nevěděla jsem že je až tak Äpatnej, jinak bych ho neupgradovala .JeÄtÄ by mÄ taky zajímaly karty, který si mám dát. No bez nich s Alice doll: Str 90+10 Agi 69+11 Vit 44+4 Dex 58+12 Int 21+3 Luk 1+6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ty staty to máÄ tÄžký, záleží jak toho stalkera pojedeÄ, já osobnÄ bych se nebál s bonusama výbavou a se vÄím 150str, pak záleží jaký skill chceš kopírovat, jestli klasicky bowling bash tak bych ubral o dost agi a přidal dex. Äím vyÄÄí dex, tím rychlejÄí BB a vÄtÄí Äance na full divestint bych možná ubral, záleží na tobÄ a pokud budeÄ chtít jít na GW tak určitě přidej vit...K té výbavÄ- plebz na pvm by mohl být:Zbrař- buÄ VVVS damascus od rankera s endowem na přísluÄný element- dobrý na exp s double atackem nebo jednoruÄní meÄ buÄ VVVS od rankera na používání bowling bashe (nejsem si jistý jestli se přenáÄí element zbranÄ) nebo okartovaný +10 sabre (žijme ve snech )Na hlavu staÄí klasický plebz v podobÄ HBH, Ätít nejlépe sada okartovaných bucklerů na vÄechny typy monster, do manteau/muffíku nejspíÄ whispera, do botek nejlíp firelocka (pomÄrnÄ drahý, ale dá se využít i v ne +9 botkách) nebo cokoliv jiného využitelného... accesory buÄ neslotové ringy (doÄasnÄ) nebo slotové s mantisama/ kombo tarou + cramp, do brnÄa tÄžko říct co na exp já mám jeÄtÄ rogue a tahám porcellio ZapomnÄl jsem na něco? Jo a skilly bych doporučil vÄechny prereqs až po preserve, max stealth na +16 str buff (a ne jen kvůli nÄmu) a pak full strip= job 67 good luck (http://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyasha/skill3/index.html) btw. fortune sword není Äpatná vÄc, ale IMHO se nedá použít k expení přímo PřemýÄlela jsi i o jiných než str buildech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 150 str joU BB jsou 2 casy, prvni je casttime a ten se snizuje dex/stringama a pak aftercast delay a ten je zavislej na aspd/agi, ale kdyz da vic dex tak se to bude hodit pri stripovani.A element prenasi tzn kartovany saber + endow A raci bych vzal VVS + element, nez VVVS a byt nucenej se tahat s endowem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 U toho BB jsem to věděl, ale pochybuju, že dá tolik dex aby mÄla BB instantní a rychlost BB by byla omezena pouze aspd (teda pokud se mýlím tak se omlouvám a nÄkdo mÄ prosím opravte). A element se přenáÄí jen na samotný cíl nebo na celou ploÄnou dmg? S tím stripováním jsem to shrnul sám... za každých pÄt bodů dex víc než má samotný cíl = +1% Äance na strip, kdyby nÄkdo chtÄl konkrétní čísla. A ehm to je celkem vÄc každého jestli má endowera nebo utratí Xkrát víc za sadu elementárních kudlí nebo meÄů... ale to už jsme OT že? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 možná je to blbost ale nefunguje BB i s lukem ? tudíž by pak Älo dát dex na max a ovlivnilo by to BB dvakrát .. možná by toto Älo využít i u jiných skillů .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 S lukem půjde divestovat leda sebevrah. Navíc BB lukem žádnou extrémní dmg hráÄům nedává, a jelikož má stalker +16 str od chasewalku, dá mnohem víc str -> víc dmg meÄem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Tak a co říkáte na takovýhle build (pořád je to str stalker): Str 90+20 Agi 52+11 Vit 61+4 Int 15+3 Dex 63+12 Luk 1+6Výbava: Hot-blooded headband nebo Alice doll - podle toho, na co se zrovna půjde, damascusy s různýma elementama, manteau s whisper kartou, botky s Antique firelock kartou, 2x slotovej ring s tarou + carmp kombem ? EDIT: Staty: Vit 57+4 Int 11+13 s blessem Dex 68+22 s blessem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Tak a co říkáte na takovýhle build (pořád je to str stalker):ak plati to co si pisala pred par postami, myslim tie skilly ktore planujes, tak sa mi zda prilis vysoka vit na pvm build, skor by som zvysil agi alebo str, do str by si mohla zapocitat napriklad aj bonus za chase walk(+16str) ak mas pristup na nejakeho linkera tak s linkou ho mas na 5minut a to sa da celkom vyuzitco sa tyka mvp... no stalker podla mna nema velke sance na mvp.. hlavne ak nejde na intimidate a preserveale urcite pokial planujes len pvm tak by som dal menej vit a viac agi.. predsa len tu vit skoro nevyuzijes zato agi ti prida flee a aspd a to sa ti ako stalkerovi hodia este poznamocka ku ganku.. podla mna sa to na lvl10 neoplati davat... kludne staci lvl4 ktory potrebujes na mug.. vyssi lvl ovplyvnuje len sancu akou sa autosteal spusta a myslim ze ta je celkom dostatocna aj na lvl4.. aspon si to vyskusaj zo zaciatku nechat na 4 a ak sa ti to bude zdat malo tak to zvys na 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 DÄkuji za ten chase walk na ten jsem úplně zapomnÄla To je ta str +16 pořád, nebo jen když ho zacastím (asi jen při castu, že)? Ale jeÄtÄ se k tomu stejnÄ připoÄte bless a navíc nemám rozhodnutý jeÄtÄ jaký karty do armoru a Ätítu, ale pokud by byly taky se str, tak by to i mohlo vyjít zase na kulatý Äíslo...Když jsem psala ten první topic, tak (jelikož jsem vÄÄný smolař) jsem myslela, že se do žádné guildy nikdy nedostanu. Mezitím se stal zázrak a nÄkdo mÄ přece jen chtÄl Takže teÄ je to už GW build. Ale pokud je to na Gw pořád Äpatný, tak mi to prosím zkritizujte . LepÄí než abych pak stalkera musela dÄlat znovu. A skilly budu mít vÄtev k Preserve a pak vÄtev k Full divestu a reject sword vÄetnÄ, takže na ten gank mi stejnÄ nevyzbydou body:-)A taky dÄkuji vÄem za vÄechny rady, co jste mi kdy řekli. Jinak bych byla ten nejhorÄí stalker v historii rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ...tak ten bonus na str sa zapne po tom co si 30s v chase walku a trva 30s, ak mas rogue linku tak 5minutinac ak to planujes na gw napisem ti sem svoj build co planujemskilly preserve a full stripstaty:str 99+51 (bless chase walk alica cramp tarou mantis 2xring a skeleton manteau/ alebo ring s mantisom a skel manteau nahradim signom, redukcnym muffom a +6str jedlom)agi 31+24 (s agi up)dex 72+23(doplnene napriklad +6/+5 dex jedlom)vit 55+5 (s valkyria armorom by mal byt resist na stun celkom dostatocny, s linkou by zas mali poty od rankera doplnat dost hp)int 11+13 (s blessom 24, zaokruhlene na regen)luk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Bowling bash s lukem je mnohem silnÄjÄí, než s dýkou) AÂť už je to tím, že můžeÄ používát vÄemožné elementy, status Äípy, není závislý na lince a tak vůbec. Taky nechápu lidi, co si myslí, že bow BB stalk si vezme na divestování zase luk) Jste neslyÄeli o přehazování equipu nikdy? Vítejte v dvacátém prvním století) KaždopádnÄ dagger má taky jednu výhodu a to je, že může i rozbíjet empa. Takže kdo chce mít oÄéfované player killing techniques volí bow, kdo si spíÄ zahraje na rozbíjeÄe crystalů volí dagger) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.