Jump to content
Reborn fórum

Problémy s klientem

Recommended Posts

Guest Baalberith
  On 5. 4. 2014 at 10:09, Epi de Mie said:

Mám dotaz, lze v současné době používat / funguje RCX ?

To sa musis opytat vyrobcu RCX. My to nie sme :)

• 8 months later...
Guest Baalberith
  On 7. 1. 2015 at 11:19, chiplukas said:

ahoj

vyskočí mi tahle hláška:

vstupní bod procedury K32EnumProcessModules se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll nalézt

mám win xp sp4 a čerstvě stažený klient

Vypise to Patcher, alebo hra? Tj. dostanes to v tom malom okienku ked kliknes na Reborn zastupcu, alebo az po kliknuti na Spustit hru?

• 9 months later...

Nazdar, pred pár minutami u mňa došlo k odpojeniu serveru, po ktorom zmyzol môjmu alchovi vozík, čo by ani nebol problem, ale vynuloval sa mi účet v banke!!! Mal som okolo 135-135,5 M a teraz nemam ani fuka .... :( A to ani neviem, či ostali predmety v stratenom vozíku ...

Edited by Palantir

• 9 months later...

Zdarec :D nevím jestly tohle patří zde ale myslím že jo :) když se chci zaregistrovat tak mi to napišetohle Požadavek (INSERT INTO ragnarok_cp.query_log (Date, User, IP, page, Query) VALUES(NOW(), 'ChalanB', '2a00:1028:xxxx:xxxx:62fd:3a25', 'functions.php', 'INSERT INTO login (userid, user_pass, lastlogin, sex, email, level, vip_time) VALUES(\'ChalanBc\', \'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\', NOW(), \'M\', \'f******k@seznam.cz\', 0, UNIX_TIMESTAMP(TIMESTAMP(NOW(), \'30 23:59:59\')))')) selhal: Data too long for column 'IP' at row 1 nechápu co to je za blbost nevím jako jestly jde reborn do sr..... kdysy tohle nebylo a to vám říkám. vysvětlite mi to hle něják ?

Edited by jirkan
ip, mail a heslo zcenzurovano

• 5 months later...

Dobrý den,

měl bych pár dotazů:

1) Mám pár dní starou čistou instalaci hry (pár let jsem ji nehrál), staženou dle návodu a nechal jsem proběhnout patcher. Jenže když chci zapnout osekané efekty a Anti-shake, tak to píše problémy se soubory reborn.grf a palety.grf. Nic jiného než patcher neběží a navíc jsem ve hře nenašel palety.grf, ale jen palette.grf. Když jsem jej rozkopíroval na palety.grf, tak se podařilo uložit osekané efekty, ale Anti-shake ne - píše to "Seek pattern nebyl nalezen. Zkus reset patchů." - zkusil jsem, ale nepomohlo.

Anit-shake nutně nepotřebuji, jen nevím, jestli jsem něco nepřehlédl.

2) Novinky v patcheru obsahují i stavy classic/renewal servů, ale zřejmě přehozéné (probíhající reset to ukázalo na jiném serveru, než na WWW).

3) Quest okno má problém se zobrazováním textů - mám pocit, že nešlo ani před léty, ale ve výcviku jsou na to normální odkazy i v přeloženém textu do češtiny, tak nevím, zda nemám něco špatně. Zkoušel jsem i změnit ködování, nepomohlo.

Nebyl jsem schopen se něčeho dohledat, tak to raději píši sem.

• 1 month later...
  On 13. 3. 2017 at 17:44, Palantir said:

Od toho minulomesačného patchu mi nejde spustiť reborn na Viste. Dnes som skúšal inštalovať aj na notebook, kde mám tiež Vistu a vypisuje mi to tú istú chybu:

(0xc0000142) :(

Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc :)

On 14. 3. 2017 at 9:04, Zereges said:

Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc :)

Tam som skúšal hneď v prvý deň, mysleli si, že bude problém v grafickej karte, čo sa ale podľa mňa inštalovaním na iný prístroj vyvrátilo ...