Guest Baalberith Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 Mám dotaz, lze v současné době používat / funguje RCX ?To sa musis opytat vyrobcu RCX. My to nie sme Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiplukas Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 ahojvyskočí mi tahle hláška:vstupní bod procedury K32EnumProcessModules se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll naléztmám win xp sp4 a čerstvě stažený klient Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 ahojvyskočí mi tahle hláška:vstupní bod procedury K32EnumProcessModules se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně KERNEL32.dll naléztmám win xp sp4 a čerstvě stažený klient Vypise to Patcher, alebo hra? Tj. dostanes to v tom malom okienku ked kliknes na Reborn zastupcu, alebo az po kliknuti na Spustit hru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Zkus nainstalovat starsi verzi NET framework. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiplukas Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 vypise to hra patcher je okzkusim ty netframy Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiplukas Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 tak uz mi to jede preinstaloval jsem netframework i klienta a jede to diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted October 30, 2015 Report Share Posted October 30, 2015 (edited) Nazdar, pred pár minutami u mňa došlo k odpojeniu serveru, po ktorom zmyzol môjmu alchovi vozík, čo by ani nebol problem, ale vynuloval sa mi účet v banke!!! Mal som okolo 135-135,5 M a teraz nemam ani fuka .... A to ani neviem, či ostali predmety v stratenom vozíku ... Edited October 31, 2015 by Palantir Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChalanB Posted August 8, 2016 Report Share Posted August 8, 2016 (edited) Zdarec nevím jestly tohle patří zde ale myslím že jo když se chci zaregistrovat tak mi to napišetohle Požadavek (INSERT INTO ragnarok_cp.query_log (Date, User, IP, page, Query) VALUES(NOW(), 'ChalanB', '2a00:1028:xxxx:xxxx:62fd:3a25', 'functions.php', 'INSERT INTO login (userid, user_pass, lastlogin, sex, email, level, vip_time) VALUES(\'ChalanBc\', \'xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx\', NOW(), \'M\', \'f******k@seznam.cz\', 0, UNIX_TIMESTAMP(TIMESTAMP(NOW(), \'30 23:59:59\')))')) selhal: Data too long for column 'IP' at row 1 nechápu co to je za blbost nevím jako jestly jde reborn do sr..... kdysy tohle nebylo a to vám říkám. vysvětlite mi to hle něják ? Edited August 9, 2016 by jirkan ip, mail a heslo zcenzurovano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 9, 2016 Report Share Posted August 9, 2016 Jasne ze ti to vysvetlime - kdysi jsi nemel IPv6 adresu Zkus to ted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolling Sten Posted January 30, 2017 Report Share Posted January 30, 2017 Dobrý den,měl bych pár dotazů:1) Mám pár dní starou čistou instalaci hry (pár let jsem ji nehrál), staženou dle návodu a nechal jsem proběhnout patcher. Jenže když chci zapnout osekané efekty a Anti-shake, tak to píše problémy se soubory reborn.grf a palety.grf. Nic jiného než patcher neběží a navíc jsem ve hře nenašel palety.grf, ale jen palette.grf. Když jsem jej rozkopíroval na palety.grf, tak se podařilo uložit osekané efekty, ale Anti-shake ne - píše to "Seek pattern nebyl nalezen. Zkus reset patchů." - zkusil jsem, ale nepomohlo.Anit-shake nutně nepotřebuji, jen nevím, jestli jsem něco nepřehlédl.2) Novinky v patcheru obsahují i stavy classic/renewal servů, ale zřejmě přehozéné (probíhající reset to ukázalo na jiném serveru, než na WWW).3) Quest okno má problém se zobrazováním textů - mám pocit, že nešlo ani před léty, ale ve výcviku jsou na to normální odkazy i v přeloženém textu do češtiny, tak nevím, zda nemám něco špatně. Zkoušel jsem i změnit ködování, nepomohlo. Nebyl jsem schopen se něčeho dohledat, tak to raději píši sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted January 31, 2017 Report Share Posted January 31, 2017 Dobrý den, měl bych pár dotazů: Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted March 13, 2017 Report Share Posted March 13, 2017 Od toho minulomesačného patchu mi nejde spustiť reborn na Viste. Dnes som skúšal inštalovať aj na notebook, kde mám tiež Vistu a vypisuje mi to tú istú chybu:(0xc0000142) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Od toho minulomesačného patchu mi nejde spustiť reborn na Viste. Dnes som skúšal inštalovať aj na notebook, kde mám tiež Vistu a vypisuje mi to tú istú chybu: (0xc0000142) Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc Tam som skúšal hneď v prvý deň, mysleli si, že bude problém v grafickej karte, čo sa ale podľa mňa inštalovaním na iný prístroj vyvrátilo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts