Nelix Posted November 10, 2007 Report Share Posted November 10, 2007 Opatchovane to mam i prez ten specialni sak ale furt mi to nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 10, 2007 Author Report Share Posted November 10, 2007 Tak to se ti nepovedlo spravne :-) Musis si stahnout tu novou hru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodlikeSVK Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 stiahol som tuto verziu opatchoval hru uplne setko dam ze spusit hru a napise mi to "Nepodarilo sa správne inicializovat aplikáciu (xc0000142). Kliknutím na tláčitko OK mozete aplikaciu ukončiÂť." Prosim Pomožte Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 spustím patcher a: "vstupní bod procedury GetProcessImageFileNameW se nepodařilo v dynamicky propojované knihovnÄ PSAPI.DLL nalézt", dám ok, vyskoÄí to jeÄte jednou, zas ok a pak to jede jako by se nic nestalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 spustím patcher a: "vstupní bod procedury GetProcessImageFileNameW se nepodařilo v dynamicky propojované knihovnÄ PSAPI.DLL nalézt", dám ok, vyskoÄí to jeÄte jednou, zas ok a pak to jede jako by se nic nestalo...Z adresare hry smaz psapi.dll a pofachci to Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) tak nic kocoure ("přístup zamítnut" a já sem taková lama, že se přes to nedostanu )dokud to půjde spustit, tak to přežiju, ža mi RO nepojede vůbec, tak to vyřeším drastičtějším způsobem Edited November 30, 2007 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Nefunguje mi Sakray patcher, ked ho spustim vypiÄe iba sprpajam sa k serveru, ale aj po 10min sa napripojil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack009 Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ja mam docela velikej problem.U babicky dyz si stahnu RO a nainstaluju normalne de hrat.Ale kdyz restartuju nebo vypnu pocitac tak mi potom nejde bezdratova klavesnice!??Kdyz pak RO odinstaluju tak normalne jde.Doma mi to jde normalne.Sice nemam bezdratovou klavesnici ale to by nemnelo byt tim nebo jo?? Prosim pomocte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Nefunguje mi Sakray patcher, ked ho spustim vypiÄe iba sprpajam sa k serveru, ale aj po 10min sa napripojil.stahni si http://server.reborn.cz/k3/patcher.zip, rozbal do adresare se hrou a patchuj souborem runme.exe... bude to oukej S pripojenim na patchovaci servery bejvaj obcas problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Ja mam docela velikej problem.U babicky dyz si stahnu RO a nainstaluju normalne de hrat.Ale kdyz restartuju nebo vypnu pocitac tak mi potom nejde bezdratova klavesnice!??Kdyz pak RO odinstaluju tak normalne jde.Doma mi to jde normalne.Sice nemam bezdratovou klavesnici ale to by nemnelo byt tim nebo jo?? Prosim pomocte. Skíşs použiť iníş verziu Mouse Freedom, tj. nájsť niekde na nete iný dinput.dll, RO_MF.bin a RO_MF.ini (eventuálne ich odmazať a skíşsiť tak...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack009 Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 A kde to mam na netu najit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MKaiba Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Subor sem stahel, rozbalil ale ked chcem opatchovaÂť RO tak to vyhodi Effor downloading URL ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loque Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 me uz nejde neco pres 2 mesice opatchovat souborem ragnarok ani sakray, to mi patchuje a pak mi to hodi chybu a konec, srakray-reborn mi hodi chybu hned na zacatku ... co s tim? mam zkusit ten patcher co je tu na nej dokaz nebo neco jinyho? thx za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 me uz nejde neco pres 2 mesice opatchovat souborem ragnarok ani sakray, to mi patchuje a pak mi to hodi chybu a konec, srakray-reborn mi hodi chybu hned na zacatku ... co s tim? mam zkusit ten patcher co je tu na nej dokaz nebo neco jinyho? thx za odpovedUploadnul jsem k jirkanovi novyho opatchovanyho klienta (ke vcerejsimu datu)... je to jen zabalena hra, instalator tam bude pozdeji. Pro vsechny, kterym nejde patchovat, stahujte:https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/klient.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loque Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 to mi moc nepomuze, jen tohle bych stahoval asi tak 12h s mou rychlosti netu a na to se muzu vis co nejake jine reseni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 to mi moc nepomuze, jen tohle bych stahoval asi tak 12h s mou rychlosti netu a na to se muzu vis co nejake jine reseni?Muzes zkusit ten novej patcher: http://server.reborn.cz/k3/patcher.zip a pokusit se opatchovat. Ve vetsine pripadu to ale stejne spadne, pokud jsi uz nepatchoval takhle dlouho. Za posledni 2 mesice je tech patchu pres 300 MB, proto jsem k jirkanovi upnul opatchovanyho klienta... Nejlepsi reseni je ale stahnout novyho klienta. Bud sam (asi pres noc), nebo u kamarada, kterej ma lepsi net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Uspesne jsem udelal kompletni vanocni hunt na santa poringy a jako finalni odmenu jsem obdrzel 5íWrapped Box. Kdyz jsem se jeden z nich pokusil otevrit, nabehly tri chybove hlasky a hra spadla. Kompletne jsem opatchoval a zkusil to znovu, stejne tri chybove hlasky a opet hra spadla. O oba wrapped boxy jsem prisel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Uspesne jsem udelal kompletni vanocni hunt na santa poringy a jako finalni odmenu jsem obdrzel 5íWrapped Box. Kdyz jsem se jeden z nich pokusil otevrit, nabehly tri chybove hlasky a hra spadla. Kompletne jsem opatchoval a zkusil to znovu, stejne tri chybove hlasky a opet hra spadla. O oba wrapped boxy jsem prisel.Bohuzel ty wrapped boxy shazujou hru. Vec z nej pri otevreni dostanete, ale stejne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Mne pomohlo vypnout efekty a pak to fungovalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Uz to je opraveny. Patchnete si reborn a vesele otevirejte Wrapped Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loque Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 tak pres tady ten novej patcher se mi patchnuly cely ty 2 mesice vpohode, jen pak jak se to zapisovalo tak to zas hodilo chybu sakray.exe myslim ze 28.11. ale kdyz sem to pak spustil znovu, tak uz to bylo ok, jinak ten ragnarok neni potreba patchovat? sem byl zvyklej patchovat oba dva soubory ... /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 Ragnarok vubec nemusis, bohate staci sakray. I ten gigovej grf soubor muzes smazat, ragnarok vubec neni potreba, vsechno je jen sakray. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 mno,tak jsem upgradoval na 64-bit visty z důvodu zvýÄení RAM:) a po spuÄtÄní Reborn.exe vyskoÄí toto pÄkné okénko:( vedle mÄ leží notebook s 32-bit vistama a na nich ragnarok jede parádnÄ..nevíte nÄkdo co s tím? mám nejnovÄjÄí ovladaÄe na grafiku,DX taky...zvláÄtní:)snad to neni nepodporou 64-bit OS,abyste kvůli Chrastymu nemuseli patcher kompilovat pro x64:Dtak díky,chci i na desktopu zahrát:) zkus příÄtÄ kliknout na podrobnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) mno,tak jsem upgradoval na 64-bit visty z důvodu zvýšení RAM:) a po spuštění Reborn.exe vyskočí toto pěkné okénko:( vedle mě leží notebook s 32-bit vistama a na nich ragnarok jede parádně..nevíte někdo co s tím? mám nejnovější ovladače na grafiku,DX taky...zvláštní:)snad to neni nepodporou 64-bit OS,abyste kvůli Chrastymu nemuseli patcher kompilovat pro x64:Dtak díky,chci i na desktopu zahrát:) Pravdepodobne v 64bit chybi urcite knihovny. Nepamatuju si ale uz jake. Zkus si nahrat do System32 a nebo primo do adresare hry soubor msvcr71.dll (nekde najdi na netu nebo i jineho programu na disku). Ale uz nevim jestli nebylo potreba jeste neco. Edited December 26, 2007 by Kurtz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 A jinak ragnarok funguje? Zkus si nainstalovat flash player do internet exploreru. Musis stranku adobe.com otevrit v IE7 a nainstalovat znova Flash Player - to je nejcastejsi duvod padani Reborn patcheru ve Vistach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts