Zereges Posted October 18, 2011 Report Share Posted October 18, 2011 TO je možný, můžeÄ mi říct jak přesnÄ udÄlat abych to umÄl i já? Prohledal sem to tam a nenaÄel sem nic... :-(Nevím ale jak se to bude chovat s full screenem WindowWidth = 1440WindowHeight = 900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epi de Mie Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 MÄl by nekdo radu? Přestaly se mi zobrazovat v oknÄ eqipu popisky itemů. ( přesnÄji alt q, kliknu třeba na acesorko, objeví se okno s pojmenováním, ale chybí detailni popis co to umí, váha, pro jaky povolání atd...)DÄkuji za případný rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Resetni si patche v nastaveni Reborn patcheru, to by melo pomoct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Continent Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Äau,stáhl jsem si Reborn-Full-2011-05-24.exe a při patchování nejprve stáhne patch8.txt a potom vypíÄe chybu Failed to retrieve 2011-05-25data_x.gpf. Poradí nÄkdo, co s tím můžu dÄlat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 12, 2011 Report Share Posted November 12, 2011 Äau,stáhl jsem si Reborn-Full-2011-05-24.exe a při patchování nejprve stáhne patch8.txt a potom vypíÄe chybu Failed to retrieve 2011-05-25data_x.gpf. Poradí nÄkdo, co s tím můžu dÄlat?Kasli na to tenhle klient ti bude fungovat i kdyz budes patchovat jen Reborn... (reborn.exe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 zdravím! mám takový problém a sice: po spuÄtÄní patcheru - mi nezkontroluje patche a hra nejde spustit, misto toho to vypíÄe tohle: Objevil se problém: [urÄené přetypování není platné.] Stacktrace: [ v System.Runtime.InteropServices.Marshal.ThrowExceptionForHRInternal(Int32 errorCode, IntPtr errorInfo) v System.Management.ManagementScope.InitializeGuts(Object o) v System.Management.ManagementScope.Initialize() v System.Management.ManagementObjectSearcher.Initialize() v System.Management.ManagementObjectSearcher.Get() v Patcher.formPatcher.PatchClient()] zkouÄel jsem resetovat patche, stahnul sem noveho klienta a nic..řákou chvíli už to trvá... neví nÄkdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 zdravím! mám takový problém a sice: po spuÄtÄní patcheru - mi nezkontroluje patche a hra nejde spustit, misto toho to vypíÄe tohle: zkouÄel jsem resetovat patche, stahnul sem noveho klienta a nic..řákou chvíli už to trvá... neví nÄkdo co s tím?STahni si do adresare hry vsechno z https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-11-17/ a kdyz to nebude stacit (neni tam .exe apod.) tak to co tam nebylo dopln z https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-09-27/ (reexe.exe, setup.exe a roi.dll) Chybu to asi nespravi, ale budes mit (doufam ze funbgujici) aktualni hru (tu spoustej pres reexe.exe) P.S. kdyz udelam nejaky dulezitejsi update klienta, davam ho ke staceni podle data pod https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/ - prave kvuli lidem kterym z jakehokoli duvodu nejede patcher (treba i ja na NB ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 STahni si do adresare hry vsechno z https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-11-17/ a kdyz to nebude stacit (neni tam .exe apod.) tak to co tam nebylo dopln z https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-09-27/ (reexe.exe, setup.exe a roi.dll) Chybu to asi nespravi, ale budes mit (doufam ze funbgujici) aktualni hru (tu spoustej pres reexe.exe) P.S. kdyz udelam nejaky dulezitejsi update klienta, davam ho ke staceni podle data pod https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/ - prave kvuli lidem kterym z jakehokoli duvodu nejede patcher (treba i ja na NB ) No tak sem udÄlal vÄe jak jsi řekl.... ale nemůžu to spustit... vždy když kliknu na reexe.exe tak to vyhodi po mne pozadavek na povoleni na spusteni Setup.exe. Když to stornuju tak to vyskoÄí znovu a samotný reborn se nerozjede... když to povolím a v tom okynku setup.exe kliknu na ok/cancel, tak to vyhodí dalÄí požadavek na spuÄtÄní setup.exe. Takhle to de do nekoneÄna, dokud proces reexe.exe nevypnu přes správce íşloh... heh.. tak by mne zajimalo co se mi tu podelalo kdyz to pred nedavnem jelo este na pohodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 No tak sem udÄlal vÄe jak jsi řekl.... ale nemůžu to spustit... vždy když kliknu na reexe.exe tak to vyhodi po mne pozadavek na povoleni na spusteni Setup.exe. Když to stornuju tak to vyskoÄí znovu a samotný reborn se nerozjede... když to povolím a v tom okynku setup.exe kliknu na ok/cancel, tak to vyhodí dalÄí požadavek na spuÄtÄní setup.exe. Takhle to de do nekoneÄna, dokud proces reexe.exe nevypnu přes správce íşloh... heh.. tak by mne zajimalo co se mi tu podelalo kdyz to pred nedavnem jelo este na pohodu... Aha Stahni reexe.exe a setup.exe ze stejneho adresare (mozna jestli je v tomhle spatne, tak z minulejsiho). Jde o to, ze patcher umoznuje volit mezi registry klicem HKEY_LOCAL_MACHINE (na to potrebujes ale admin prava) a HKEY_CURRENT_USER. Pokud reexe.exe nenajde konfiguraci v jeho klici, pusti setup.exe aby sis to nastavil - a kdyz je jeden HKLM a druhej HKCU, dela to presne tohle.Je mozne ze je tam mam spatne v nejakem adresari, kdyztak to v pondeli zkontroluju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luparo Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Aha Stahni reexe.exe a setup.exe ze stejneho adresare (mozna jestli je v tomhle spatne, tak z minulejsiho). Jde o to, ze patcher umoznuje volit mezi registry klicem HKEY_LOCAL_MACHINE (na to potrebujes ale admin prava) a HKEY_CURRENT_USER. Pokud reexe.exe nenajde konfiguraci v jeho klici, pusti setup.exe aby sis to nastavil - a kdyz je jeden HKLM a druhej HKCU, dela to presne tohle.Je mozne ze je tam mam spatne v nejakem adresari, kdyztak to v pondeli zkontroluju... dobrý, tak jsem to stáhl ze stejného adresáře a jede to,takže díky za pomoc akorát mne troÄku zarazila ta kurzíva kterou je vÄechno psané Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twiz Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Mohl by mi nÄkdo vysvÄtlit proÄ mi avast i po smazání, stažení a reinstalaci klienta hlásí že soubory reexe-roi.exe a reexe.exe jsou infikovány virem Win32:IllRT[susp] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Mohl by mi nÄkdo vysvÄtlit proÄ mi avast i po smazání, stažení a reinstalaci klienta hlásí že soubory reexe-roi.exe a reexe.exe jsou infikovány virem Win32:IllRT[susp] ?Dneska ráno po zmÄnÄ antiviru (avira -> avast) taky a taky mi ho smazal, je to tím že tam má kenny nějakou ochranu proti haxování. Trochu naÄtvalo že mi ho avast smazal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Mohl by mi nÄkdo vysvÄtlit proÄ mi avast i po smazání, stažení a reinstalaci klienta hlásí že soubory reexe-roi.exe a reexe.exe jsou infikovány virem Win32:IllRT[susp] ?Bohuzial tu ide o chybu Avastu, predpokladame, ze to odstrania v priebehu niekolkych dni... zatial pomaha vypnut Avast a nechat v patcheri resetovat patche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Bohuzial tu ide o chybu Avastu, predpokladame, ze to odstrania v priebehu niekolkych dni... zatial pomaha vypnut Avast a nechat v patcheri resetovat patche.SpíÄ než vypnout celej avast! staÄí přidat vyjímku na složku/program v residentním Ätítu (nebo jak se to menuje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twiz Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 jo tu moznost s vyjimkou sem taky samozrejme zkousel ale avast to nejak nechtel prechroupat ... takze ted tady mam avgcko a uz to frci .. no nechtelo se mi verit ze by tam opravdu byl nejaky virus Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Dneska ráno po změně antiviru (avira -> avast) taky a taky mi ho smazal, je to tím že tam má kenny nějakou ochranu proti haxování. Trochu naštvalo že mi ho avast smazal ... veskera anticheat ochrana je v roi.dll takze jednoznacne Avast FAIL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Toz jsem zmenil antivir, jak tu nekdo doporucoval mam nove MS Security Essentials a nahle mi to naslo trojana: file:C:\Program Files\Ragnarok Online\shake-patch.exe (a soubor to smazlo).http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?name=Trojan%3aWin32%2fDynamer!dtc&threatid=2147638124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 file:C:\Program Files\Ragnarok Online\shake-patch.exe (a soubor to smazlo).shake-patch.exe prece neni soucast Reborniho klienta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 shake-patch.exe prece neni soucast Reborniho klienta... Nebyl to programek od Kennyho proti klepani obrazu pri nekterych skillech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Nebyl to programek od Kennyho proti klepani obrazu pri nekterych skillech?Mozna byl, ale ted uz je tohle nastaveni soucasti patcheru jako takoveho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 neni se co divit ze to najde jako vir... pac to neumi analyzovat... jsem to zapackoval polymorfnim encryptorem a microsoft to neumi rozbalit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belldandy Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 neni se co divit ze to najde jako vir... pac to neumi analyzovat... jsem to zapackoval polymorfnim encryptorem a microsoft to neumi rozbalit A muzes poskytnout nezavirovany roi.dll ? Me s tim antivir stale otravuje a bez nej nespustim hru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 vsak si to dej do vyjimek ne... ale muzes zkusit http://k3dt.eu/roi.dll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belldandy Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 vsak si to dej do vyjimek ne... ale muzes zkusit http://k3dt.eu/roi.dllTak zavirovanou instalacku neni moc pekne poskytovat. Mam free Aviru a ta me pri kazdem spusteni Win otravovala jestli smazat nebo vyjimka. Celkem otravne. Tahle knihovna OK. Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 1, 2012 Author Report Share Posted February 1, 2012 DOBREJ antivir to nedetekuje jako problem... ostatni prudej, protoze to nedokazou analyzovat = spatny antiviry. Ta DLL je naprosto neskodna a rozhodne neni zavirovana. Jsem rad ze pomohlo, dalsi uz encryptovat nebudu(i kdyz je ted mala sance ze by se snad nekomu povedlo obejit tyhle anticheat ochrany). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts