Frenky. Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Vdaka pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 od posledneho patchu sa u niektorych hracov nezobazuje popis ku skillom (objavi sa len tenky pasik)...resetovanie patchov nepomohlo...nejake napady ako to opravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 od posledneho patchu sa u niektorych hracov nezobazuje popis ku skillom (objavi sa len tenky pasik)...resetovanie patchov nepomohlo...nejake napady ako to opravit? Popisky skillu zrejme souvisi s klientem, vyckeje az se k3dt vrati z dovolene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 po dnesnim opatchovani uz nejde spustit setup.exe.... reset patchu nepomohl ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 po dnesnim opatchovani uz nejde spustit setup.exe....Asi mas neco spatne, prepis to tim co je zde (aktualni platne):https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-02-20/(bacha oboji je HKCU, takze si to v patcheru prepni jestli pouzivas HKLM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japer Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Nevim co je spatne, ale klient mi dela to same co u Skywalkera, a vím o dalÄích dvou PC kde se to chová stejnÄ.Při pokusu o setup to hodi stejnou chybu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Nevim co je spatne, ale klient mi dela to same co u Skywalkera, a vím o dalÄích dvou PC kde se to chová stejnÄ.Při pokusu o setup to hodi stejnou chybu.Mne se to stalo taky, ale reset patche zafungoval (jen mit o smazlo upravy v grf). Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 20, 2011 Author Report Share Posted February 20, 2011 jj moje chyba sorry... do 10 minut bude v patcheru oprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkovac Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 v inventari mam Masked Ball (id 10034), bez obrazku. pri predaji itemu npc spadne klient hru pustam cez patcher.exe, resetol som patche, stale ten isty problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) v inventari mam Masked Ball (id 10034), bez obrazku. pri predaji itemu npc spadne klient hru pustam cez patcher.exe, resetol som patche, stale ten isty problem. opatchuj i sakray(nebo renewal) podle toho, jakou verzi instalace pouzivas. me to pri plnem opatchovani nepada Edited February 24, 2011 by Skywalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkovac Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 opatchuj i sakray(nebo renewal) podle toho, jakou verzi instalace pouzivas. me to pri plnem opatchovani nepada opatchoval som sakray (cez sakray.exe), item uz ma obrazok, klient nepadne. ostava vsak problem pri portovani do Brasilis, kde mi klient stale padne a musim resetnut poziciu cez CP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 ostava vsak problem pri portovani do Brasilis, kde mi klient stale padne a musim resetnut poziciu cez CP. Ted jsem v Brasilis, klient mi nepada. Je mozne, ze se ti spatne stahnul nejaky sakray patch a proto ti to pada... a reset sakray patchu neni, leda stahnout noveho klienta... Ale Brasilis stejne jeste nema zadne moby, zatim je prazdne Tak se stahovanim noveho klienta nemusis pospichat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkovac Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 dnes som stiahol decembrovu full instalacku rebornu a vsetko som opatchoval a uz je to v poriadku. skoda len, ze teraz mi nechce fungovat rcx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 dnes som stiahol decembrovu full instalacku rebornu a vsetko som opatchoval a uz je to v poriadku. skoda len, ze teraz mi nechce fungovat rcx no vidis a s rcx nepomuzu, nepouzivam Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 (edited) Chtel jsem vyskouset mercenary, tak jsem koupil a vyvolal a takhle to dopadlo: Co s tim? Opraveno, bylo spatne ..\reborn\AI Edited April 6, 2011 by joechip Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUFF Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Äáu lidi mám problém se spouÄtÄním Když to spouÄtím přes ikonu na ploÄe, tak to akorát vyhodí takovou tu chybu s možností odeslat chybu a dál nic V chybÄ je totok:EventType : clr20r3 P1 : reborn.exe P2 : 1.0.0.0 P3 : 4b824a13 P4 : system.configuration P5 : 2.0.0.0 P6 : 4889de74 P7 : 1a6 P8 : 136 P9 : ioibmurhynrxkw0zxkyrvfn0boyyufow ¨Před tím to jelo normálnÄ, dokud jsem neopatchoval RO, pak už to neÄlo.. ZkouÄel sem nainstalovat nový .net framework 3 a nic..Nevíte co s tím ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Nevíte co s tím ?Jen me napada (nevim, tipuju) je patcher patcher.exe nebo reborn.exe? V kazdem pripade kdyz ti patcher nefunguje, stahni si potrebne fajly tady a hru spoustej pres reexe.exe.https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/2011-03-23/ (Jestli bude v Novinkach neco ve stylu "opatchujte Reborn", tak aktualni soubory vystavuju vetsinou stejny den, kontroluj https://ssl.jirkan.cz/jirkan.cz/ro/mirror/reborn/ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eurys Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 Zdravím. VÄera jsem reinstaloval RO a od tej doby se mi nedaří pripojit se do hry. PíÄe to : "Chyba připojení k serveru". ZkouÄel jsem x krát reinstalovat, patchovat.. stáhnul jsem nÄkolik verzí klienta, ale pořád nic nepomáhá. Nevěděl by nÄkdo co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkovac Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 (edited) okrem detekcie makrovacich programov a sifrovania je aj znefunkcneny rcx. to bolo v plane alebo len nejaky bug? edit: tak uz reexe.exe vobec nefunguje.. vsetko opatchovane a nic. ani chybova hlaska, nic. Edited April 7, 2011 by peterkovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Zkus reset patchu... Btw RCX vim proc nefunguje... predelal jsem exe a dll aby to fungovalo jak predtim ale ted se to sekne pri nacitani (viz http://www.k3dt.eu/rcx_zasek.png ) a ja vubec nevim proc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 7, 2011 Author Report Share Posted April 7, 2011 Ok... tak sem na to asi prisel... zkuste to nekdo: http://k3dt.eu/roi/ edit: uz je to v patchi.. tak patchujte reborn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Zdravím, chtÄl jsem si na nový poÄítaÄ nainstalovat Reborn, ale nechce se mi to rozjet. PíÄe mi to chybnou hláÄku "Chyba k připojení k serveru", po zadání přihlaÄovacích íşdajů. Mám novÄ stažený balíÄek Reborn-Full a mám i plnÄ opatchováno. Nastavení jsem si dával stejné, jako mám na starém poÄítači. Jen pro doplÄní mám OS W7-64 bit a NET Framework 4.0. Díky za odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Zdravím, chtÄl jsem si na nový poÄítaÄ nainstalovat Reborn, ale nechce se mi to rozjet. PíÄe mi to chybnou hláÄku "Chyba k připojení k serveru", po zadání přihlaÄovacích íşdajů. Mám novÄ stažený balíÄek Reborn-Full a mám i plnÄ opatchováno. Nastavení jsem si dával stejné, jako mám na starém poÄítači. Jen pro doplÄní mám OS W7-64 bit a NET Framework 4.0. Díky za odpovÄÄ. Take me to nechodilo, tak jsem Resetoval Patche a pomohlo to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 Take me to nechodilo, tak jsem Resetoval Patche a pomohlo to. Super, pomohlo mi to...díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Assapan Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 (edited) Ahoj, mám problém s clientem nebo spíš s připojením, do dneška mi to ještě šlo ale padalo mi to tak jsem zkoušel patchovat ale nepomohlo pořád padalo tak jsem sáthl Clienta z reborn.cz a naistalovat ale nejde píše to viz. obrázek.. zkoušel jsem to s .NET FW 2.0 nešlom .NET FW 3.0 nešlo.. ale FWčkem to nebude pomužete mi? děkuju // Vyřešené =) Edited April 17, 2011 by Assapan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts