Jump to content


Photo

Problémy s klientem


  • Please log in to reply
864 replies to this topic

#81 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 19 May 2007 - 10:22 PM

Zdravím,jsem tu dnes nový.Mám problem se spuštěním hry.Všechno jsem udělal podle návodu,instalace v pohodě,registrace v pohodě ale když spouštím hru tak mě po vložení Jmena a hesla zamrzne spuštění a už nereaguje.Nevíte čím by to mohlo být,dík za odpovědi.


No v setup.exe si nastav spouštění v okně, jestli nemáš (aspoň budeš moci rovnou napsat, co se vlastně děje). Napiš sem konfiguraci, aspoň přibližnou, tvýho počítače. Zkus si stáhnout nový ovladače od GPU (nemělo by to mít vliv, jelikož RO je hodně stará hra, takže by neměla mít problémy na žádný grafice). Jo a vlastně zkus stáhnout i Direct X (9.0c na XP; 10 je jen pro Visty a na těch by ti nejspíš RO nešlo ani spustit)

Další možnost je, že esli bydlíš v praze, tak to někomu přines :sorcerer: nebo v Brně :sorcerer:))

Jestliže se ti krom "zamrznutí" objeví i něco jinýho, tak napiš sem, ale lepší bude na IRC, to budeš mít možná rychlejší odezvu.

Edited by TheERay, 19 May 2007 - 10:29 PM.

  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#82 Kurtz

Kurtz

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 76 posts

Posted 20 May 2007 - 09:37 AM

S nejvetsi pravdepodobnosti je to firewallem. Dela jich to bohuzel vetsina. Zablokuje to aplikaci aby nic nemohla delat a pak ti vyhodi hlasku jestli net povolis nebo ne. Bohuzel na tu hlasku na pozadi se ale pak nejde nijak dostat a vypada to zamrzle. Takze spustit v okne - pak net muzes povolit a nebo si povolit net pro Reborn predem ve firewallu.
  • 0
Kurtz - H Wizard - Member of Xenogears

#83 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 20 May 2007 - 10:54 AM

kdyby to bylo firewallem, tak se ti jen ukáže chyba připojení k serveru..neznám firewall, co by, jak ty řikáš, pozastavil aplikaci. A ani nevim, proč by se na to okno "v pozadí" nešlo přepnout. ctrl shift esc, ctrl alt del, shift alt tab, alt tab, win key, win L (rychlé přepínání účtů - občas při seknutí aplikace to blokuje výše uvedené, ale RO to určitě nedělá; nebo taky uzamykání počítače), pak taky občas stačí zmáčknout enter hned po zamrznutí (chybová hláška vyskočí, ale hra ještě není ukončena, tudíž aktivní okno máte přepnuto "ve win", ale vidíte pořád jen hru; po enteru se hra ukončí).

Edited by TheERay, 20 May 2007 - 10:54 AM.

  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#84 Kurtz

Kurtz

    Smokie

  • Hráči
  • PipPipPip
  • 76 posts

Posted 20 May 2007 - 11:07 AM

Muzes se mnou nesouhlasit ale to nic nemeni na tom ze je to jak rikam ja:) Psal sem o firewallech bakalarku a dost podrobne se tim zabyval. Delaji to napr. Zonealarm, Jetico, SensiceGuard a dalsi. Napr. Kerio je uplne v pohode. Mozna ze nejnovejsi verze uz ten problem nemaji ale jeste asi pred rokem meli. On ma mozna jiny problem ale podle toho jak to popisuje tak se presne choval napriklad ZA. Chyba connection by se objevila az pokud bys to spojeni zamitnul...dokud to visi na hlasce tak se nic neukaze a ten process je tak nevhodne zastavenej ze se nejde prepnout nikam.

EDIT: jen priklad ze ten problem je davno znamej-prvni vec co sem o tom vygooglil- http://www.freeorion.org/index.php/FAQ

On WinXP with the ZoneAlarm firewall, when I start a fullscreen game, the program hangs my computer. What's going on?
A: This is related to the above internet access firewall issue, and ZoneAlarm's popups to allow or block net access. When the FO client attempts to communicate with the server, ZoneAlarm halts it to ask the user if it should be allowed. If FO is halted while in fullscreen mode, the popup may not be able to be displayed over the client window, leading to the appearance of a halted system. To avoid this, run FO in windowed mode the first time you start a single player game, and again for your first multiplayer game, or prempttively set ZoneAlarm to allow FO to access the internet and trusted zone. Alternatively, use another firewall, or disable ZoneAlarm while running FO.

Edited by Kurtz, 20 May 2007 - 11:17 AM.

  • 0
Kurtz - H Wizard - Member of Xenogears

#85 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 20 May 2007 - 12:35 PM

teda nic proti, ale zonealarm sem měl párkrát kdysi a už bych se k němu nevracel..řikám firewally, co znám, to nedělaj a tim myslim hlavně kerio, kterej je podle mě obecně nejlepší výběr pro lidi, co s fw začínaj ...

no a jelikož kerio proces nepozastavuje, tak se ti rovnou ukáže "chyba připojení k serveru" .. stejně tak symantec například, panda, bitdefender, avg, f-secure... jetico a senseguard sem nikdy neviděl a to čtu o testech bezpečnostních balíků asi každej půlrok, takže zřejmě nebudou moc dobrý .. i když poslední dobou stejně nemám žádnej antivir ani fw a pohoda :D
  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#86 Shana

Shana

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 9 posts
  • Location:LBC
  • Interests:MMO, Music and more

Posted 03 June 2007 - 11:22 AM

Mel bych problem...dnes rano jsem bezproblemu RO spustil...ale ted v tento cas mam problem:
Okno patcheru mi zamrzne pri hlasce
Stahovani patchu dokonceno, instaluji ...[1/1 - popisky.grf]

zkousel sem spoustet nekolikrat ale nic nepomaha...pomuze mi nekdo ?
  • 0
---------------------------------------------------------------------
Kdyz uz mas pratele, je cas najit si nepratele.
-GOLD MMOPRG RULE
---------------------------------------------------------------------
Kdyz uz hrat...tak kvuli kvalitni komunite...bohuzel jsem v cechach zadnou nenasel (cest vyjimkam [Sengaia])
Pure PvP jako od Perwolu? HERE > www.GuildWars.com
Na co cekat? ???

#87 Darker

Darker

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 10 posts

Posted 14 June 2007 - 08:58 AM

Při úspěšném loginu, mi client hodí nějaky bmp.char.login error... nevím co se děje, nikdy se mi to nestalo, díky
  • 0

#88 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 14 June 2007 - 09:04 AM

Při úspěšném loginu, mi client hodí nějaky bmp.char.login error... nevím co se děje, nikdy se mi to nestalo, díky



Mas staryho klienta. Hrajes na CzechRO? Bud si soucasnyho opatchuj nebo stahni novyho z http://www.reborn.cz...ad/Ragnarok.exe
  • 0

#89 Darker

Darker

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 10 posts

Posted 14 June 2007 - 09:29 AM

Nj, díky, RO jsem už pár měsíců nehrál :devil2: Ale už se zase chystám :D
  • 0

#90 frostsilenec

frostsilenec

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 15 June 2007 - 11:35 AM

ve skole kde mam asi zakazany zapis do registru kdyz chci spustit RO at uz prez reborn.exe nebo reeexe.exe tak na me vyskoci setup ja nastavim rozliseni etc.. a vyskoci to na me znovu po stisknuti OK(protoze se to neulozi do registru protoze mam nizky prava??) , da se to nak obejit abych to nemusel nastavovat? :devil2:
  • 0
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#91 Gell

Gell

    retired

  • Supporters
  • 1,838 posts
  • Gender:Male

Posted 15 June 2007 - 12:16 PM

Lognout účet s admin právama a nastavit si na svůj účet taky admin práva? :devil2:
  • 0
"The purpose of life is to end."

#92 frostsilenec

frostsilenec

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 15 June 2007 - 12:22 PM

Lognout účet s admin právama a nastavit si na svůj účet taky admin práva? :devil2:


dobre a jeste jine resneni treba naky special exe ci uprava nakyo ini souboru? :D
  • 0
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#93 TheERay

TheERay

    Therakuluza

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 869 posts
  • Location:vleže . možná občas 64 . 69 moc nemusim . kolmo na holku je to zajimvý :)

Posted 15 June 2007 - 12:25 PM

je pár nástrojů, co ti zjistí/přepíšou heslo k účtu pod win XP, takže pak by ses moh lognout na ten admin acc spustit nastavit, nastavit BM.. a pak hrát normálně pod non admin acc.. někde se tu psali ty cesty v registrech a tak
  • 0

Server je skvělej.. lidi tu jsou *censored* :) Happyend is a story which hasn´t ended yet .. originalne >>MAxl3<< ]==> Max13 }==> max13

Nebejt na světě blbejch lidí, zůstal bych asi sám.. docela dilema |

The Midgard doesnt belong to us anymore .. in happy memory of all players i have met /swt :(

Praud membr of rborn pro-lamas plejrs [$S$] - )˛Most´-lamaring-Shovels,( - 1st multy gejms pro-lejmink klan

and

F.F.G.
,,Everything that has a beggining has an end´´
,,Sometimes hope is all we have´´

my love is vengeance, my wife is death,

i can feel the depression coming to me
cause there is no longer we
i can feel the death coming to you
cause there is some vengeance to do

my lover is bullet, and you'r fucking dead


TheMostPerfectSilenceIsWhenThereIsNoNeedToSpeak :P/gg

#94 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 15 June 2007 - 12:27 PM

Uhm to jsou rady....

http://server.reborn..._HKCU_patch.exe

Opatchuj stim reexe.exe a setup.exe, pust setup.exe - nastav hru a pak pust reexe.exe a hraj
  • 0

#95 frostsilenec

frostsilenec

    Hyegun

  • Hráči
  • PipPipPipPipPipPip
  • 414 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brno

Posted 15 June 2007 - 12:45 PM

jo supr uz to funguje ze se dostanu do logovacicho okna ale ocividne nemam verejnou IP adresu tak se muzu jit klouzat (akoze napisu login a heslo a pak "chyba pripojeni k serveru" ) :devil2: , mno nic pohraju si ete pristi patek ve skole ted uz nenadelam nic.. jinak diky moc k3dT za ten patch :D

Edited by frostsilenec, 15 June 2007 - 12:49 PM.

  • 0
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#96 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 15 June 2007 - 02:18 PM

Mate blokovany porty... ;<
  • 0

#97 spom

spom

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 11 posts

Posted 20 June 2007 - 03:39 PM

při spuštění hry mi to zahlásí: Error, Audio system init failed

hru spustim jen když v setupu nastavim No sound, zkoušel jsem opatchovat a nic, do včerejška mi to normálně šlapalo. Nevíte někdo co s tim? Díky
  • 0

#98 k3dT

k3dT

    Admin

  • Admin
  • 5,305 posts
  • Gender:Not Telling

Posted 20 June 2007 - 03:42 PM

Preinstaluj DirectX nebo ovladace zvukovky... klasika
  • 0

#99 Myster!us

Myster!us

    Poring

  • Hráči
  • Pip
  • 6 posts
  • Location:Praha

Posted 16 July 2007 - 10:44 AM

Chtel bych se zeptat, protoze mam jeden problem a nevim co s nim.

Zapnu RO a hodi mi to nabidku setup, ktera ale nejde vubec zrusit a porad se zobrazuje znova, takze nevim co s tim :baby:

Ja vim, moc daleko se nedostanu, ale mohl by mi nekdo prosim poradit co s tim ?

Budu moc rad za kterou koliv radu. :bye: dekuji
  • 0

#100 Gell

Gell

    retired

  • Supporters
  • 1,838 posts
  • Gender:Male

Posted 16 July 2007 - 11:06 AM

Pravděpodobně nemáš práva na zápis do registrů, takže si to nemůže nastavení uložit.
  • 0
"The purpose of life is to end."




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users