Ralok Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 hele kde vlastne sou ty geographerove?16494[/snapback] geographeru neni nikde moc mnohem lepsi je jit na GG (nejlepsi mapa payon dolu a 2x doprava ..ale bacha na ninetailse) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 Trochu mimo mísu, ale zkouÄeli jste už okolo lvlu 25-30+ expit na bigfootech a sohee? Myslím trik vystřel a uteÄ, sedni, vystřel, utíkej... .p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Trochu mimo mísu, ale zkouÄeli jste už okolo lvlu 25-30+ expit na bigfootech a sohee? Myslím trik vystřel a uteÄ, sedni, vystřel, utíkej... .p16596[/snapback]Hmm... a proc myslis, ze by to melo byt lepsi, jak strilet zdalky do greatest generala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 No, pokud jsi tam jeste s nekym tak si u toho uzijes vic a nemusis zdrhat pred horongy ,resp. pred liskou, zvlast kdyz ti dojdou fly wingy .) Potom taky jde o to, ze to jde delat skoro na kazdym lvlu... navic se ti nestane, že okolo tebe jde arch, ty ÄekáÄ na SP, za chvíli přitáhne s horongem za zády kterej se povÄsí na tebe a když se vrátíÄ, už tam není ani generál, ani loot, a samozřejmÄ ani expy Jen tak mimo, neřekla jsem, že je to lepÄí, jen jsem nadhodila mnou používanou variantu x3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 16, 2006 Author Report Share Posted January 16, 2006 Jen tak mimo, neřekla jsem, že je to lepÄí, jen jsem nadhodila mnou používanou variantu x316600[/snapback]No ja myslel mapu, kde jsou GG a eggyry a elder willow, pak zdrhas jen pred jednim vagabundem Stejne jakmile das porceliu 1400 pomoci 1 DS, tak sou potom asi nej ty porcelia. Edit: projdi se od yuna na jih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daisuke Posted January 16, 2006 Report Share Posted January 16, 2006 PoÄkej, poÄkej, porcelia? Sem jeÄtÄ neslyÄela, co to má být? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
morphi Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Ja som expil archera takto:1.Do 20 lvl na Florach2.Do 45 lvl na GG3.Do hunta Geographer, Porcellia Na zaciatku to bolo tazke, ale s vyssou dex to bolo v pohode.(hlavne odporucam co najskor na GG) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alzheimer Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Archer se dobre expi v payon cave 1 do 25lvl base to leze docela slusne a pak rovnou na GG(prvnich 5 lvl budete sice GG zabijet asi 5min. ale da se to vydrzet ).A pak uz jen expit expit atd.. az do lvl 40 job to jde vydrzet a do jobu 50 asi gargy a stingy to uz je na vas --------------------------Alzheimer -9x/50 FS Priest-Kazatel Domu Assagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genie Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 Archer se skoro vsude expi rychle. Nejlepsi je zacit v payon forestu (pupa, lunatic, poring, willow, poporing). Pak jit do pyon dungeonu (skeleton, zombie, familiar). Dale doa) Payon forest (wolf, snike, spore) b) Gefenn dungeon (1f)No a pak 45+ do a) Ork willage (ork lady, ork baby, ork warrior). Padaj zajimavejsi veci, vice zpenezitelne.b) Payon dungeon ( ..1f.. Archer skeleton, Draniliar, Kaho, Skeleton Soldier; .. 2f..Skeleton Soldier,Archer skeleton, Draniliar, Bon gun, Munak, Hydra ) rychlejsi expy, vetsi spotreba sp, A pak už jdete z 50 jobu na huntera ne? Tak sem chdodil ja. Jel sem dex a agi. Pomohla vypomoc wise hat (hat + illow card) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proger Posted March 15, 2006 Report Share Posted March 15, 2006 Zdarek, vim ze to sem asi moc nepatri, ale na tohle tema neni otevrena zadna mistnost.. Nuze. Moje otazka je kde se asi nejlip expi Bard.. Pokud budete nekdo opravdu hooodny poradte prosim. diky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Zdarek, vim ze to sem asi moc nepatri, ale na tohle tema neni otevrena zadna mistnost.. Nuze. Moje otazka je kde se asi nejlip expi Bard.. Pokud budete nekdo opravdu hooodny poradte prosim. diky moc! 23060[/snapback] skus to showerem na sealech Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insane Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 Ale aj na rockerfieldu sa da celkom dobre expit na poporingoch, nie? Teda ak uz mate DS tak dobry ze jednym poporinga nacnete a dorazite normalnym vystrelom. Ale asi sa mylim /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted May 19, 2006 Report Share Posted May 19, 2006 mam nove poznatky... lvl archer-lvl 25 payon cave f1dale:Hit-and-runmetaling, da se az do 40aligator, da se i do vyssich lvl (70, poslednich 10 lvl neni treba hit run) Kytkyflora-az do 40gg-az do 55geo-az do 60ench. peach tree-prilis adrenalinova varianta, nejmin 60lvl a HODNE fly wingu DSpayon, dvakrat doleva-do 45payon, doleva dolu-az do hunta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loannes Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Za archera je to nejlehÄí. Hned co vyjdete z novice zony můžete jít do Payon dungu, pokud máte pupu a tuny masa . Tam se dá expit cca do 30 lvl, potom na Poison spore asi do 40 lvl a zbytek třeba na soilech až do 50 job. Když jdete ze 40 job lvl, dá se to stihnou do jednoho dne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaleth Posted August 14, 2006 Report Share Posted August 14, 2006 heh... nejlepsi je to takhle : 10-20 - payon cave f120-33 - metaling (stone arrow) , od 33 lvl mate gakkung33-xx - geographer... geo davaj na 50 lvlu stale 5% do base takze tam muzete vydrzet pomerne dloho, hlavne si nezapomente fire arrow.. celkem se sikne skill Improve Concentration a awakening potiony... ale hlavni je DS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusadr Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Kde expite sveho archera? Ja ho hraju prvne (kdyz nepocitam par minut pred [ /omg ]em).Zatim jsem low level (14) a expim na willowech a obcas DSkem sejmu nejakou houbicku (Spore). Mate lepsi mista nez obligatni willow - poison spore (geff1, culverts 2-3) - geff 2, geffen 3? nejepsi kdyz si sezenes nejaky obycejny luk pak fire sipy a sup na madragory naplnis si dex aspon 30 a pak kline na flory na ty taky fire. Po florach jak rika terka generalove samozrejme dex50 aspon ana ne wind:)po nich ti doporucuju jit na geographery de se einbroch dolu dolu a pak napravo tam si vem fire sipy a aspon nejakej lepci luk treba arbalest ale gakkung best:-D ale mezitim muzes s acolytem na gargy nebo geff 3 tak hodne stesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Na greatest generály water, ne wind. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted September 5, 2006 Report Share Posted September 5, 2006 archer-25 pay cave f1, -35(40) metaling, - second class geographer, a pak jen soily soily soily s bardem mydlit melody strikem (zere jen 9 sp coz je obnova pri 25 int) a s huntem DS DS DS popr. normal strely Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 IMHO nejrychlejsi je asi tohle (pro NB, ktery nema support postavu): Zacatek: INT9, DEX9, AGI9 (pokud neni build jinak) Novice zona: davat JEN do DEXu NB - obyc sipy, dotahnout na pupach/poringach/willovech job 6 (Owls Eye 3, Vulture 2) Mandragory - obyc luk, obyc sipy, dotahnout base 18. Prodat Vykupcimu Stemy, za ne si koupit Great Bow, upgradnout tak na +5 (neni nutne, ale urychli to), a sup na Flory. Po dosazeni base 33 prodat stemy a blosoomy, koupit Arbaleist/Gakkung, nakoupit v Einbechu hodne fire sipu (*) (po 2 zeny, jinde jsou v toulcich drahe) a sup na Geographery, na nich dodelat job 42-50. (*) Varianta pro sporive: na lvl 35 si v Morrocu udelat quest na Arrow crafting, sipy delat se zabitych Metalingu, krome luku to vyjde na zadarmo Staty: Dokud nedavate dobre Geo, tak DEX DEX DEX, pak AGI.Skilly: Owl3 - Vult 2 (kvuli dosahu mandragory)- Owl 10 (zvysuje agi+dex), Vult 10 (zvysuje hit), DS tusim 5 (na sundani looteru, ale hlavne prerekvizita na shower), Arrow shower 1 na oddelovani potvor od sebe, jinak se geo lecej kdyz jsou moc u sebe), dojet DS10, dojet IC10, pak otazka jestli jit z 42 nebo dojet Arrow Shower na 9 . Tohle je samozrejme pro solo, moc zabava to neni.Pro expeni v parte - zalezi asi s kym chodite, tam bych vyjel nejdriv Vulture, DS, asi bych dal dost brzo do INTu kvuli SP na DS. Varianta je naopak davat DEX+AGI a chodit s acolytou normalnim utokem (bez DS)..-----na 2nd classu bych chodil ne ciste exp, ale tam kde padaji veci co potrebuju, expy pritom lezou taky - pro AGI/DEX buildy asi:Sohee (Muffler[1]), Geffen 2 (Whisperka (nutnost), Tights[1]), Amatsu 1 (s aco s pneumou - dobre joby a pada tam AoA), High Orky, Stingy, zajimavi jsou clockove treba... tech moznosti uz jsou miliony a je lepsi si je otukat co komu vyhovuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lemon party Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Ehm, tak ako som ja naexpila svojho archa, ktoreho som nutne potrebovala ako tahaca.Takze po novice arene a obstarani dreva som sa vybrala do einbrochu.Chvilku som sa hrala s poringami, dropsami a thief bugami.Secko davala do dex.Potom som sa zacala nahanant s poporingami.Prisli na radu metalingi, celu dobu som si davala iba do pasivou, aby bola medzera medzi mojim archom a nimi co najvecsia.Nakoniec DS.Ked som mala DS na 10 a zvladala na jednu ranu porcelia, vykutrala som z kapri ohnive sipy a sla na geo.Flory a spol som velmi rada vynechala.Je to sice o nervy, hlavne, ked mate position lag a neviete, de ten metaling je.Ale ak mate cas a nevadi vam, ze budete zo zaciatku utekat, tak je to docela dobry sposob, ako naexpit co najrychlejsie v co najkratsom case. None Hope - guild blacksmith Link to comment Share on other sites More sharing options...
McAzzy Posted August 1, 2007 Report Share Posted August 1, 2007 mno ja se svojim archerem lvl 36 expim v Einbrochu na Metalingach...dava to docela good exp,ale až budu mít 45+ base tak jdu na geo,případnÄ soil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shook Posted June 2, 2010 Report Share Posted June 2, 2010 Takze asi takhle 0-9 novice zona, 9-25 mandragory prontera na vzchod a sever, 25-65 geographer..¨ze zacatku je to na geo spatny ale da se to prezit.. Tak takhle asi expim ja ..me to vyhovuje a lezt nekam do Gh je strasny...jo geo mapka je einbroch na sever.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taibur Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 .. 25-65 geographer..¨ze zacatku je to na geo spatny ale da se to prezit.. ..Mezi Mandragory a Geographery se dá vložit jeÄtÄ kytiÄkový mezistupÄř na Florách Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Mezi Mandragory a Geographery se dá vložit jeÄtÄ kytiÄkový mezistupÄř na Florách tu uz radsi metalingy, stejne expu za min prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skruf Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Podle mÄ je pro ty co zaÄínaj s RO nejlehÄí jít:1-12lvl výcvik/když výcvik projdete tak přestup na archera a prontera doprava udÄlat pár job lvl.12-cca20lvl prontera doprava a nahoru na mandragory.20-30+lvl z mandragor dÄte o jednu mapu nahoru na flóry.Tady je nejlepÄí asi udÄlat pár lvlů na geo-einbroch nahoru.cca do 60lvlPotom se přesuřte na Hill windy kde si krásnÄ vydÄláte do budoucna na eq=sbírejte loot, udÄlejte si mercha a skill na dražÄí prodávání itemů.Tady můžete bejt až do huntera a i jako hunter zde můžete dost dlouho expit. Nakonec chci dodat, že na vÄechna monstra krom Hill windů vám staÄí fire Äípy....na Hill windy si naopak vemte stone Äípy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.