Zvonecek Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Nevi nekdo co dostanu kdyz s thiefa prejdu na assasina z 50job lvl? /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 Dostanes na vyber jednu z tehle zbrani: Jur [3], Katar [2], Main Gauche[4] nebo Gladius [3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvonecek Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 a dostanu to jenom kdyz pudu z 50job nebo staci min? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeroX Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Odmeny jsou jen z jobu 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Jak je prosím ten vzoreÄek na chycení peta? NÄkde to bylo na foru, ale nedaří se mi ho najít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Nejsem si jistý tak se radči zeptám: -->Jak pomáhá element. brnÄní při íştocích jiných příÄer? řeknÄme že si narvu do brnÄní bathory card (do brnÄní shadow element) jak to redukuje poÄkození při íştocích příÄer různých elementů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 Normální íştoky přiÄer mají neutral element, pouze íştoky skillem nesou jiný element. V reborn DB si můžeÄ najít, co která dÄlá. Takže třeba brnÄní s pasanou ti proti kaho vůbec nepomůže, dmg ti zredukuje jen v případÄ, že kaho použije seciální íştok.NÄkde na netu byla taková pÄkná tabulka, kde bylo ukázáno, jak který íştok elementem vypadá, zkusím to najít, V podstatÄ to ukáže při zásahu nějakej barevnej flek (jako třeba u element boltů) nebo zasažená postava na chvíli blikne modře (shadow) atd. Možná na to nÄkde narazím a pak to sem hodím.Jo a ghostring íşdajnÄ proti potvorám nic neredukuje, protože Ätvrtinová dmg od naprostý vÄtčiny íştoků by asi bylo až moc íźber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 hmm tak to je v pr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Prosim vas nekde na foru je topik o novych cepicka dali by jste sem prosim ten odkaz potrebuji vedet z ceho se sklada a kde ji slozim Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Prosim vas nekde na foru je topik o novych cepicka dali by jste sem prosim ten odkaz potrebuji vedet z ceho se sklada a kde ji slozim 21892[/snapback] Myslis tyhle? Nebo jsou este nejaky novejsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 jo tyhle dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Chtel jsem se vas jen zeptat...Nedavno jsme s lidma testovali jeden link od SL...Nevim, jak se jmenuje, ale je to ten autoheal po physical rane...Je normalni, ze se to aktivuje i kdyz mam KE a ta rana se odrazi? Jeste to chci testnout se SW, az najdu nekoho, kdo nam ho hodi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexell Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 mno...newim kam to napsat ale tj jedno chtel bych se zeptat jestli je hrani ragnaroku bezpecny kuli virům hraju pres www.czechro.net a tak po dvou dnech hrani mam v compu min 5 trojských koni a UPC mi hrozi vypovezenim smlouvyZadnej antivir mi ty viry nezachytiNedá se stim neco udelat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Nehraj na czechro, hraj na rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 mno...newim kam to napsat ale tj jedno chtel bych se zeptat jestli je hrani ragnaroku bezpecny kuli virům hraju pres www.czechro.net a tak po dvou dnech hrani mam v compu min 5 trojských koni a UPC mi hrozi vypovezenim smlouvyZadnej antivir mi ty viry nezachytiNedá se stim neco udelat?22321[/snapback]dobrej vtip. sem zvedavej jestli ti na to nekdo skoci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Eee taka noob otazka, kde je hugel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 http://www.rocards.de/Worldmap.rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevidramon Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Mám menÄí problém uz pár dní mi nejde control panel... Zaujimalo by ma či to je tak u vÄetkých alebo je chyba u mřa Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 By me zajimalo co mas za prohlizec... Pokud ten control panel detekuje Firefox, tak zapne kompresi stranek, u ostatnich prohlizecu ji nechava vypnutou. Pokud nejakou zahadou neumi tvuj Firefox kompresi i kdyz ji uz od verze 1.0+ umi standartne tak vidis misto stranek vselijaky nesmyslny znaky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Kenny> Dik /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevidramon Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 By me zajimalo co mas za prohlizec... Pokud ten control panel detekuje Firefox, tak zapne kompresi stranek, u ostatnich prohlizecu ji nechava vypnutou. Pokud nejakou zahadou neumi tvuj Firefox kompresi i kdyz ji uz od verze 1.0+ umi standartne tak vidis misto stranek vselijaky nesmyslny znaky.22375[/snapback] no mozilu mám 1.4 ale už som aspoř zistil Äím to je... moc dik... teraz to už nejak vyriečim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anei Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 co presne obsahije guild quest?na forum sem to zatim nenasel.díky moc za odpovÄd Link to comment Share on other sites More sharing options...
M)o(M Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Uz som v koncoch 2 hodky. Search ani ujo google nepomohol, ani scrip polsky kde je udane toto alberta_in.gat,174,22,4 script Geshupenschte neni tam. Tak ja uz neviem. A tak prosim o radu lebo ja som uz bezradny. /sob ehmm tkaze us som to nasiel mal som preklep v hladani ked som to hladal na fore. /ic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Prestehoval se do Einbrochu. http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=einbrochresp. http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=ein_in01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M)o(M Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 Poskladal mi mec a povedal mi nieco ako izlude's gromgast. Co by nebolo az takze zle, no presiel som cele izlude a nic podobne tam nebolo ani ked som to skusal klikat na kazde mcp a kecat si s nim. najdene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.