Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Nejsem si jistý tak se radči zeptám: -->

Jak pomáhá element. brnÄní­ při íştocí­ch jiných pří­Äer?

řeknÄme že si narvu do brnÄní­ bathory card (do brnÄní­ shadow element) jak to redukuje poÄkození­ při íştocí­ch pří­Äer různých elementů?

Normální­ íştoky přiÄer mají­ neutral element, pouze íştoky skillem nesou jiný element. V reborn DB si můžeÄ nají­t, co která dÄlá. Takže třeba brnÄní­ s pasanou ti proti kaho vůbec nepomůže, dmg ti zredukuje jen v pří­padÄ, že kaho použije seciální­ íştok.

NÄkde na netu byla taková pÄkná tabulka, kde bylo ukázáno, jak který íştok elementem vypadá, zkusí­m to nají­t, V podstatÄ to ukáže při zásahu nějakej barevnej flek (jako třeba u element boltů) nebo zasažená postava na chví­li blikne modře (shadow) atd. Možná na to nÄkde narazí­m a pak to sem hodí­m.

Jo a ghostring íşdajnÄ proti potvorám nic neredukuje, protože Ätvrtinová dmg od naprostý vÄtčiny íştoků by asi bylo až moc íźber.

Chtel jsem se vas jen zeptat...Nedavno jsme s lidma testovali jeden link od SL...Nevim, jak se jmenuje, ale je to ten autoheal po physical rane...Je normalni, ze se to aktivuje i kdyz mam KE a ta rana se odrazi? Jeste to chci testnout se SW, az najdu nekoho, kdo nam ho hodi... :D

mno...newim kam to napsat ale tj jedno chtel bych se zeptat jestli je hrani ragnaroku bezpecny kuli virům

hraju pres www.czechro.net a tak po dvou dnech hrani mam v compu min 5 trojských koni a UPC mi hrozi vypovezenim smlouvy

Zadnej antivir mi ty viry nezachyti

Nedá se stim neco udelat?

mno...newim kam to napsat ale tj jedno chtel bych se zeptat jestli je hrani ragnaroku bezpecny kuli virům

hraju pres www.czechro.net a tak po dvou dnech hrani mam v compu min 5 trojských koni a UPC mi hrozi vypovezenim smlouvy

Zadnej antivir mi ty viry nezachyti

Nedá se stim neco udelat?

22321[/snapback]

dobrej vtip. sem zvedavej jestli ti na to nekdo skoci....

By me zajimalo co mas za prohlizec... Pokud ten control panel detekuje Firefox, tak zapne kompresi stranek, u ostatnich prohlizecu ji nechava vypnutou. Pokud nejakou zahadou neumi tvuj Firefox kompresi i kdyz ji uz od verze 1.0+ umi standartne tak vidis misto stranek vselijaky nesmyslny znaky.

By me zajimalo co mas za prohlizec... Pokud ten control panel detekuje Firefox, tak zapne kompresi stranek, u ostatnich prohlizecu ji nechava vypnutou. Pokud nejakou zahadou neumi tvuj Firefox kompresi i kdyz ji uz od verze 1.0+ umi standartne tak vidis misto stranek vselijaky nesmyslny znaky.

22375[/snapback]

no mozilu mám 1.4 ale už som aspoř zistil Äí­m to je... moc dik... teraz to už nejak vyriečim.

Uz som v koncoch 2 hodky. Search ani ujo google nepomohol, ani scrip polsky kde je udane toto alberta_in.gat,174,22,4 script Geshupenschte neni tam.

Tak ja uz neviem. A tak prosim o radu lebo ja som uz bezradny. /sob

ehmm tkaze us som to nasiel mal som preklep v hladani ked som to hladal na fore. /ic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...