k3dT Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Neda. Ale nemusel by bejt problem priradit tomu efektu aspon nejakou emotikonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Neda. Ale nemusel by bejt problem priradit tomu efektu aspon nejakou emotikonu To by bylo fajn, protože takhle je ten katar skoro nepoužitelnej. Když budu vědět, že dostal external bleeding tak ho nechám a jdu dál s tím, že pravdÄpodobnÄ vykrvácí, ale pokud to nevím, tak ho radÄji zabiju nÄÄím jiným na jistotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ahoj mam mensi problem. chci se stat roguem, už jsem donesla i vÄci co po mnÄ chtÄli a teÄ mám najít nějakýho chlápka. jmenuje se Aragham junior a ma byt východnÄ od majáku Pharos v nějakým domku. ten jsem taky naÄla, mám mu ale říct heslo. tak říkám a on mÄ stejnÄ poÄle pryÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ahoj mam mensi problem. chci se stat roguem, už jsem donesla i věci co po mně chtěli a teÄ mám najít nějakýho chlápka. jmenuje se Aragham junior a ma byt východně od majáku Pharos v nějakým domku. ten jsem taky našla, mám mu ale říct heslo. tak říkám a on mě stejně pošle pryč Nejsi prvni ani posledni.. Na ty mape jsou jsou 2 baraky pro ten quest, tudiz ses pred spatnym .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Nejsi prvni ani posledni.. Na ty mape jsou jsou 2 baraky pro ten quest, tudiz ses pred spatnym .)no jeden je vpravo dole a ten druhy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Viz http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=cmd_fild09 - najed mysi na Aragham Junior nebo na Hollgrehen Junior a ukaze se ti obrazek na ty mape podle cehoz zjistis kde je +- najdes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Nejsi prvni ani posledni.. Na ty mape jsou jsou 2 baraky pro ten quest, tudiz ses pred spatnym .)Cim to jen je, ze vetsina lidi, najde nejdriv ten spatnej Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Viz http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=cmd_fild09 - najed mysi na Aragham Junior nebo na Hollgrehen Junior a ukaze se ti obrazek na ty mape podle cehoz zjistis kde je +- najdesdekuji moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Měl bych dva dotazy ohledně soul linkera: Funguje Eska i na bosse? Jak funguje Kaupe (Kauf)? Jestli jsem to dobře pochopil, na lvl 3 mi dá 100% flee a po jednom vyhnutí se íştoku zase zmizí? Děkuji za odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 MÄl bych dva dotazy ohlednÄ soul linkera: Funguje Eska i na bosse? Jak funguje Kaupe (Kauf)? Jestli jsem to dobře pochopil, na lvl 3 mi dá 100% flee a po jednom vyhnutí se íştoku zase zmizí? DÄkuji za odpovÄÄ.na lvlu 3 je to tusim na 2 utoky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nevite nahodou nekdo jak se da dostat do nizsich pater Thanatos Tower(konkretne do tretiho patra)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Nevite nahodou nekdo jak se da dostat do nizsich pater Thanatos Tower(konkretne do tretiho patra)?neviem ci je quest implementovay aj u nas ale ak ano tak tu je taky... mensi navod z czRO noviniek Kompletně předělány spawny a skilly potvor v Thanatos tower ve všech patrech, doplněn quest na přivolání Thanatose .) Do 3+ patra mají přístup jen lidé, kteří se registrovali v přízemíDo 8+ patra mají přístup jen transcendent classes. Ve věži je rozmístěno 5 Strange Machine, které vydají hráči barevnou kartu.- Každý hráč může získat při průchodu věží jen jednu kartu, proto je na vyvolání Thanatose potřeba min 5 hráčů.- Karty lze vrátit mašině a stavit se u jiné, kdyby někdo omylem vzal kartu špatné barvy. Ve věži je dále rozmístěno 5 Magic Seal, které zareagují na nositele správné karty (ostatní ignorují).- Magic seal aktivuejte zadáním názvu klíče, tzn napíšete Red Key.- Přijdete přitom o Red Key, ale získáte Red Magic Stone. V 12. patře je 5 soch, do každé patří jeden Magic Stone. Po zasazení všech 5 kamenů se na 3 minuty otevře uprostřed mapy warp na špičku veže. Na špičce věže je centrální plošina a 5 malých plošinek propojených s ní můstky. - Je potřeba aktivovat jednotlivé symboly na každé z těchto plošinek, počínaje Circle Of Agony.- Na aktivaci Circle of Agony je potřeba 1 Fragment Of Agony, přijít k Circle of Agony a zadat "Fragment Of Agony". Pobijte potvory a pak jděte podle hodinových ručiček.- Na aktivaci posledního Circle of Thanatos je nutné zadat "Thanatos". Objeví se vlna monster a po jejím pobití samotný Demon Knight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 V oficiálním questu je potřeba být v partÄ o 5 a více lidech, pokud se chceš dostat do 3. patra. CzechRO quest je jen zhruba podle ofic. Skripty v nových lokacích (Lighthalzen a dál) musím psát od zaÄátku, buÄ podle popisu hráÄů z ofic serverů a nebo podle eatheny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 THANATOS QUEST Jop to souhlasi... Pokud se chcete dostat do tretiho patra musite pokecat s Tour Guide kterou najdete v 1. patre na souradnicich 149,78 zapsat se u ni do "Thanatos Tower Task Force" pak pokud nemate partu tak si ji udelejte... musi vas byt aspon 5, dodete k Tour Guide do 2. patra, postavte se kolem ni a nekdo s ni pokecejte a vyberte "Yes, please warp us!" warpne celou partu do 3F. Ve tretim patre je npc Mechanical Device kde muzete zvolit "Get rid of the strong power" a pokud mate dost silnou zbran (level 4) tak dostanete Red Key. Ve ctvrtem patre je dalsi npc Mechanical Device kde musite zadat spravny 3ciselny kod (100-999). Mate 10 pokusu Pri spatnem pokusu vam zarizeni ukaze jestli je zadane cislo vetsi nebo mensi od toho spravneho. Pokud cislo uhodnete tak dostanete Yellow Key. V patem patre je opet dalsi Mechanical Device ktere musite s partou "nazvednout" (staci se postavit kolem neho) a zvolit z menu "Try it together". Pokud se povede dostanete Blue Key. V sestem patre najdete dalsi Mechanical Device ve kterem uvidite ozubeny kolecka, draty a spinace. Musite prijit na spravnou kombinaci. Pokud se povede dostanete Green Key. V devatem patre je posledni Mechanical Device. Jen date "Investigate the device" a Black Key je vas. Dale na mapach najdete 5 NPC Seal. Do tech postupne zasunete posbirane klice a aktivujete je napsanim nazvu klice. Tj napr. "Blue Key". Takto ziskate barevne Magical Stone. Pak tu jsou npc Stone Statue (1x tha_t09, 2x tha_t10, 4x tha_t11, 6x tha_t12) u Stone Statue ktere jsou mimo tha_t12 staci zvolit "Pull the lever" u npc ktere jsou v posledni patre musite postupne psat jmena Magical Stone-u napr "Red Magical Stone". Pote staci dojit k npc Carvings ktere vas pokud mate vse splneno warpne pred thana_boss jinak vas warpne do ulicky ktera vas vrati do tha_t11. Pak staci jit rovne a jste na mape thana_boss. Samotny vyvolani Thanatose je stejny jako psal Ulric krome toho ze je treba psat "Thanatos" Enjoy .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 mám dotaz co znamená ten warm: (0%) ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 warm = horlivý, ohnivý (vroucí), teplý, ohřívat, teplo atd. Pokud ale myslis warn tak to je varovani na foru pokud provedes nejakou spatnost nebo porusis pravidla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Samotny vyvolani Thanatose je stejny jako psal Ulric krome toho ze je treba psat "Thanatos"Ne že bych se tam nÄkdy dostal, ale jen ze zvÄdavosti - ten rozdíl u konce s psaním "Thanatos" - první Ätyři Circle jsou stejný a u posledního se Thanatos nepíÄe, nebo se Thanatos píÄe u vÄech pÄti? mám dotaz co znamená ten warm: (0%) ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ne že bych se tam někdy dostal, ale jen ze zvědavosti - ten rozdíl u konce s psaním "Thanatos" - první čtyři Circle jsou stejný a u posledního se Thanatos nepíše, nebo se Thanatos píše u všech pěti? Ten kdo se tam dostane at si na to prijde sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 warm = horlivý, ohnivý (vroucí), teplý, ohřívat, teplo atd. Pokud ale myslis warn tak to je varovani na foru pokud provedes nejakou spatnost nebo porusis pravidla. a dá se to nějak dát pryÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Mas 0% tak co chces davat pryc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 SpíÄ myslel, aby ta celá ta ikonka zmizela... Btw : Warm 0% bych si taky dal, víkendové ochlazení Prahu nějak divnÄ minulo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Mas 0% tak co chces davat pryc? A da ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Vazne inteligentni diskuze... K cemu by to bylo? Za chvili se budete ptat jestli se da zmenit avatar na vyhledavaci policko googlu nebo tlacitko Reply ne? To taky dava smysl .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payne31 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Sorry jsem mrzák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Dva dotazy:1) Funguje uz Gemini karta? (= funguje stejne jako je napsano v popisku?) Add 30% resistance against Silence and Stun if the user has 90 or more base AGI points.Add 50% resistance against Stone Curse and Sleep if the user has 80 or more base VIT points. 2) Pokud tomu rozumim spravne tak efekt karty bude fungovat i kdyz budu splnovat jen jednu podminku, tj.: kdyz budu mit 90 VIT, tak budu mit o 50% mensi sanci na SC a Sleep, nebo pokud budu mit treba 100 AGI, tak bude sance na stun o 30% mensi a pokud budu mit jak AGI, tak VIT vetsi nez je podminka budou fungovat oba efekty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.