Nanaki Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 a proÄ se mi teÄ povedlo že sem mÄl novice co sem dlouho nehrál..nechal sem ho v novice zonÄ (9/7) a najednou koukám... v prontÄ na hřbitovÄ O_o To je jasný, ne ? Jsi za nÄj dlouho nehrál, tak ti umřel a je na hřbitovÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 S novou svn se menily jmena kopii map... z new_1-1 - new_1-3 se staly new_zone01 - new_zone03 takze stary novice nechany v nzone meli jako last_map ulozenou neexistujici mapu -> objevili se na defaultni mape -> v Prontere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Co je to za povolání "Baby ***"? Zní mi to jako bych hrála za dítÄ a postupnÄ rostla v dospÄlého. Jsem nováÄek, co bych si mÄla spíÄ zvolit? (Doufám, že mám evoluÄní Äáru dobře :-))) ) 1) Archer >>> Gunslinger (Sniper) ... Je správnÄ Gunslinger (Reborn) nebo Sniper (CzechRO) 2) Archer >>> Hunter 3) Rogue >>> Assasin 4) Rogue >>> Assasin Cross Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Co je to za povolání "Baby ***"? Zní mi to jako bych hrála za dítě a postupně rostla v dospělého. Jsem nováček, co bych si měla spíš zvolit? (Doufám, že mám evoluční čáru dobře :-))) ) 1) Archer >>> Gunslinger (Sniper) ... Je správně Gunslinger (Reborn) nebo Sniper (CzechRO) 2) Archer >>> Hunter 3) Rogue >>> Assasin 4) Rogue >>> Assasin Cross Pokud chces hrat Baby class potrebujes rodice (= mamu a tatu ktery jsou oddany) a ty musis byt novice. Oni te muzou adoptovat, tim se stanes ditetem. mas ve hre mensi sprite, staty muzes mit max 80, nemuzes prestoupit na advanced class a jeste par daslich nevyhod. Na oplatku s tebou tvoji rodice muzou dat share i kdyz nesplnujes podminku na sdileni exp tj +-10 base level. Gunslinger je uplne jiny povolani nez Sniper. Na Gunslingera lze prestoupit z novice a je to povolani ktery se specializuje na pistole, brokovnice, bazuky... Sniper je advanced class od Huntera - na toho lze prestoupit jen pokud vyexpis huntera na 99 base level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Jsem nováček, co bych si měla spíš zvolit? (Doufám, že mám evoluční čáru dobře :-))) ) Normal Classes Novice (job 10) > Archer (job 40-50) > Hunter (base 99) > Novice High (job 10) > Archer High (job 45-50) > SniperNovice (job 10) > Archer (job 40-50) > Bard/Dancer (base 99) > Novice High (job 10) > Archer High (job 45-50) > Clown/Gypsy Novice (job 10) > Acolyte (job 40-50) > Priest (base 99) > Novice High (job 10) > Acolyte High (job 45-50) > High PriestNovice (job 10) > Acolyte (job 40-50) > Monk (base 99) > Novice High (job 10) > Acolyte High (job 45-50) > Champion Novice (job 10) > Swordsman (job 40-50) > Knight (base 99) > Novice High (job 10) > Swordsman High (job 45-50) > Lord KnightNovice (job 10) > Swordsman (job 40-50) > Crusader (base 99) > Novice High (job 10) > Swordsman High (job 45-50) > Paladin Novice (job 10) > Thief (job 40-50) > Rogue (base 99) > Novice High (job 10) > Thief High (job 45-50) > StalkerNovice (job 10) > Thief (job 40-50) > Assassin (base 99) > Novice High (job 10) > Thief High (job 45-50) > Assassin Cross Novice (job 10) > Merchant (job 40-50) > Blacksmith (base 99) > Novice High (job 10) > Merchant High (job 45-50) > WhitesmithNovice (job 10) > Merchant (job 40-50) > Alchemist (base 99) > Novice High (job 10) > Merchant High (job 45-50) > Creator Novice (job 10) > Mage (job 40-50) > Wizard (base 99) > Novice High (job 10) > Mage High (job 45-50) > High WizardNovice (job 10) > Mage (job 40-50) > Sage (base 99) > Novice High (job 10) > Mage High (job 45-50) > Professor Expanded Classes Novice (job 10) > TaekwonNovice (job 10) > Taekwon (job 40) > Star GladiatorNovice (job 10) > Taekwon (job 40) > Soul Linker Novice (job 10) > NinjaNovice (job 10) > GunslingerNovice (base 45) > Super Novice Do zavorek jsem psal, co je potreba na prestup na dalsi uroven...Snad tam nemam moc chyb... Edit: MichalPelc: diky, to vis, uz je to doba, co jsem prelejzal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Za archer high, acolyte high atd je potřeba job minimálnÄ 45. A wizard je s i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Díky za rady, už se koneÄnÄ vyznám v evoluci Jaký je rozdíl mezi Petem a Homunculusem? Pety znám a vím co asi tak jsou, ale Homunclus mi není tak moc jasný (není ve Wiku), ale asi je to >>> Pet, který se podobá člověku (např. člověk jezdící na jeÄtÄru / hadu). Jak je mohu získat? Můžu sejmout obrazovku pomocí Print Screen SysRq? Automaticky se bude ukládat do složky ScreenShot v JPG(E)? Díky (já se naotravuju, nojo to je už tÄžký íşdÄl zkuÄených :-))) ) Nemůžu spustit hru (chci ji hrát ve Äkole - to bude 1000% tím): Stále mi sem háže Ragnarok Setup a otevře 2x a pořád se mi objevuje T_T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Homun je takovej vylepsenej pet alchymistu-nikdo jinej krome nich ho mit nemuze.Sou 4 druhy a klazdej ma svoje vlastni staty a skilly(utocny,lecici,obrany,podpurny...)musis ho krmit a lecit.http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:alchemist_homhttp://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=435 jj,obrazky se ti budou ukladat do slozky ScreenShot To ze to nespustis ve skole,pokud mas stejnou kopii hry jako doma a doma ti to funguje,zbejva uz jen spatnej ovladac asi na grafickou kartu nebo hra mozna nejde spustit s Guest pravama,ale tim si vubec nejsem jistej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Nemůžu spustit hru (chci ji hrát ve Äkole - to bude 1000% tím): Stále mi sem háže Ragnarok Setup a otevře 2x a pořád se mi objevuje T_T.tohle mi to delalo kdyz jsem mela okopirovanou verzi RO z CzechRO - ze se neslo dostat pres setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 tohle mi to delalo kdyz jsem mela okopirovanou verzi RO z CzechRO - ze se neslo dostat pres setupJaj pravda,keny rikal ze Czechro ma upravenej Setup a proto s tim Reborn nebezi,pokud to tak je tak nekde nasdilime Original setup a bude to ok.Ale prave jestli mas tu samou verzi co doma a tam ti to bezi,bude to necim jinym :\\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurtz Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 S tim setupem mi to taky delalo. Ale uz si to uplne presne nepamatuju. Myslim ale ze to je tim ze czechRO si pri instalaci ulozi neco do registru a pokud hru zkopirujes tak ty registry tam chybej a ono to dela tohle. Stahni si ve skole jen instalacni balicek czechRO a to preinstaluj ho. Pokud to nepomuze tak si stahni jen balicek pro Reborn a ten taky nainstaluj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Zrejme nemate ve skole admin prava co? Vetsinou to tak bejva Taky jsem mel na vejsce tyhle problemy tak jsem si udelal takovou malou upravu aby to slo (pouze administrator muze ve winxp zapisovat do registru HKEY_LOCAL_MACHINE.. takze upravime setup a hru aby ukladala/nacitala nastaveni z HKEY_CURRENT_USER) Takze:1) stahni http://k3nny.wz.cz/public/RO-HKLM_2_HKCU_patch.exe a pust.2) Klikni na Patchnout a zvol nejdriv setup.exe a pak znova to samy pro reexe.exe3) Spust setup.exe, nastav si vse co potrebujes a pak pust normalne hru pres reexe.exe Jinak ten patcher bude psat neco o tom ze nemuze najit pattern.. jen klikni na Ano ze chces pokracovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Jinak pokud se jednou RO nainstaluje s admin pravy, pak uz bezi i pod normalnim uzivatelem (pod W2k, nemusi byt ani power user). Na patchovani je potreba write pristup do c:\program files\gravity\RO. Coby paranoik jedu bez admin prav a zadne problemy tohoto druhu s tim nemam. (to ze mi blbne reborn patcher je vec DLLek a patrne toho, ze se drzim (byt aktualizovanych) knihoven z MSIE5.5, admin prava na to vliv nemaji) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 ARIGATO k3dt!!! Funguje to!!! Ale nebude nic proti tomu administrátor mít? Já totiž internet doma nemám a proto jsem se mohla dostat až na přihláÄení (s tím, že si ale nic nezahraji T_T). TroÄku se bojím, on je (jmenuje se TomáÄ KolouÄek, možná ho nÄkdo na Rebornu zná) totiž moc fajn a nechci ho moc rozlobit, že tím způsobím něco Äpatného. Ale i tak STRAŠNÄÄÄÄÄÄ MOOOOOOOOOOOOOOOOOC DÄKUJííííííííííííííííííííííííí!!!!! >>>>>>>>>>>>>>>> Po 15 minutách depresí MřŽÂŽU JI HRíT NEVADí MU TO!!!! OK je, že jsem si ji instalovala doma a tady jen mám íşpravu exe souboru takže OK :-))))) (Já se radči zeptám i na tu nejvÄtÄí pitomost, než abych tím nÄkomu ublížila). Tak teÄ se už můžu jít s klidným svÄdomím učit na maturitní otázky z Äj a pak si zahraju :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Za archer high, acolyte high atd je potřeba job minimálnÄ 45. A wizard je s i Tohleto je IMHO spatna informace, protoze co sem slysel/cetl, tak to takhle funguje jen na Rebornu - na CzRO stopro staci jen joblvl 40 a na iRO pravdepodobne taky - zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Tohleto je IMHO spatna informace, protoze co sem slysel/cetl, tak to takhle funguje jen na Rebornu - na CzRO stopro staci jen joblvl 40 a na iRO pravdepodobne taky - zdroj Možná sis toho jeÄtÄ nevšim, ale tohle je fórum Rebornu a tedy se vÄnuje převážnÄ jemu. Na Rebornu je třeba na přestup ma Advanced Job 45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 To ze nemas internet doma je dost blby... to je ti pak hra k nicemu. Pokud ji chces hrat musis byt nonstop pripojena k internetu. Je cas premluvit rodice... :] Az po maturite samozrejme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Musis to udelat jako kamarad.Musis jim vysvetslit vyhodi internetovyho bankovnictvi,ze tam najdou televizni program,maminka ze najde recepty,tatka co ja vim co,ze ty se potrebujes ucit,hledat otazky a tak.No a co cert nechce,nahodou si sem tam zahrajes i s nama na Rebornu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Možná sis toho jeÄtÄ nevšim, ale tohle je fórum Rebornu a tedy se vÄnuje převážnÄ jemu. Na Rebornu je třeba na přestup ma Advanced Job 45.Trosku premyslej nez neco napises! Kdybych si toho nevsim, proc bych potom psal "tak to takhle funguje jenom na Rebornu"? Trosku logiky prosim. Az mi Kenny napise ze to je Reborn feature, tak zmlknu, do ty doby to je pro me bug, tecka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Neni to Reborn feature takhle to je uz od zacatku ve zdrojacich... a vazne resite koninu... prestupovat na adv. z job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 No tak třeba na paladina by mi stačilo 42 a s jakýmkoli archer povoláním taky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 No tak třeba na paladina by mi stačilo 42 a s jakýmkoli archer povoláním taky Toho archera nesouhlasim Kazdy zkuseny hrac (a to by mel byt kazdy kdo prestupuje) velmi dobre vi, ze s kazdou novou SVNkou prichazeji nektere veci prijemne, nektere neprijemne, a ze nikdo nezaruci ze se neco nezmeni.A je velmi blbe mit treba snipera a najednou zjistit, ze ten arrow shower je uz zase pouzitelnej, jen by byl potreba aspon tech 8-9 a ne 1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Toho archera nesouhlasim Kazdy zkuseny hrac (a to by mel byt kazdy kdo prestupuje) velmi dobre vi, ze s kazdou novou SVNkou prichazeji nektere veci prijemne, nektere neprijemne, a ze nikdo nezaruci ze se neco nezmeni.A je velmi blbe mit treba snipera a najednou zjistit, ze ten arrow shower je uz zase pouzitelnej, jen by byl potreba aspon tech 8-9 a ne 1....Tak takhle presne sem premyslel ja kdyz sem prestupoval na Gypsy, rikal sem si "Co kdyz ten AS zlepsej" tak sem sel z 50ky a k cemu mi to bylo? K nicemu . I kdybych jeste ted porad hral, tak by mi ten AS stacil na 1. lvlu.Kdybych se mel rozhodnout znova, stejne bych sel z 50ky, protoze ja uz takovej sem, tu praci navic si stim dam, cas tomu obetuju, ale je spousta lidi, kteri ten cas navic nemaj. Btw, treba u prestupu na Creatora, staci Pushcart, Enlarge Weight Limit, prerequisity a mozna tak Mammo(a i bez nej by to slo), na Trade skilly si muze udelat Mercha a bude to mit mnohem rychlejsi - navic, tezko ty skilly nejak upravej, aby pozdeji litoval ze je nema na hlavni postave, ale na vedlejsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Cau Byl jsem ted na Rockerech a to jak utoci mi prijde divny. Kdyz mu dam ranu, tak on mi nekdy da dve desne rychle za sebou... byva to po me prvni rane, pak uz je to ok. Jakto???Nebo treba Poring mi stihne dat 1 ranu jeste driv, nez mu ji dam ja.. Myslim tim prvni ranu. Nemel by utocit az po tom, co mu dam nejaky DMG?? A jak je to se dnem a noci?? Jednou se mi stalo, ze jsem se lognul a zaril jsem jak kdybych vylez z Cernobylu Pry kuli tomu, aby me bylo ve tme videt, ale stalo se mi to jen jednou a po relogu na te same mape a v ten samy cas se uz nic takoveho znovu nestalo... Dik za odpovedi... Jsem tu novy, tak me nekamenujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 takže rockeři a poporingové: esli oba myslíme to samý tak to je vÄc kolem "neopoždÄný" dmg..čili ty když vidíÄ Äíslo nějakýho zranÄní tak už dávno ta dmg probÄhla a proto se ti zdá že na tebe íştoÄí dřív než ty na nÄ.. a to se dnem a noci... kdyby sis nahodil link od soul linkera tak záříÄ podobnÄ.. nevim proÄ se to tak dÄje ale má to práwÄ souvislost s tim že v linku od SL ti podobnÄ ztmavne krajina a nÄkdyy se přidá i ten druhej efekt a to je to záření kolem tebe .. nevím Äím to je ale je to tak už dlouho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.