k3dT Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Dole vlevo. Warp do baraku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat MydlĂĄĹ� Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Dotaz. Jsem jen slepej nebo na rebornu nejsou Kapry? Po novice zónÄ mÄ to vyhodilo v AlbertÄ, tak jsem Äel automaticky na námÄstí, kde jsem Äekal Kapru jako na CzRO, že se portnu do Pronty nebo kam na quest First Aid a Kapra nikde? No jeÄtÄ mi řeknÄte, že jsme na rebornu kaperprostí a to bude radost, to mám za porty do ostatních mÄst cvakat zeny, kterých mám minimum? :-/ To mám teda radost :-/ Edit: Pokud to nepůjde, nepůjde, nebude se dát nic dÄlat, holt nebudu tak často cestovat mezi mÄsty jako na CzRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 V AlbertÄ není na námÄstí, ale v levém horním rohu u východu do lesa. Jinak kapry fungujou a jsou na obvyklých místech v centru mÄst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat MydlĂĄĹ� Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Díky za odpovÄÄ, už jsem se lekl, že tu nejsou, ono i na CzRO má jedno NPC v novice zónÄ řeči o tom, že dle nÄj to je nekalá konkurence Kafer Přece jen pro newbíky a low-level 1st classy je Kapra dar z nebes, co se portování týÄe Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 1, 2006 Report Share Posted February 1, 2006 Na tu Kapru ale pozor... do levelu 20 ji mas zdarma, ale pak se za ni plati 750 zeny za teleport. Pokud nechces platit, musis splnit 3 questy. Kdyz budes mit jeden hotovy, tak budes platit 500 zeny, dva 250 zeny a vsechny tri tak se bude teleportovat zdarma. Najdi si na foru topic Kafra Quest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kat MydlĂĄĹ� Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Kde se prosím nalézá chlapík vyrábÄjící džusy? Na CzRO byl v Payonu v baráÄku naproti třem ukecanejm ženskejm, jenže tady jaksi Payon vypadá "trochu" jinak a chlapíka nemůžu najít. Tři ukecané ženské mám, chlapíka ani bohovi. A vyhledávání na fóru nepomohlo :/ Edit: Díky Gaijinovi - nechci kvůli tomu psát dalÄí post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Kde se prosím nalézá chlapík vyrábÄjící džusy? Na CzRO byl v Payonu v baráÄku naproti třem ukecanejm ženskejm, jenže tady jaksi Payon vypadá "trochu" jinak a chlapíka nemůžu najít. Tři ukecané ženské mám, chlapíka ani bohovi. A vyhledávání na fóru nepomohlo :/18016[/snapback] je v Payonu úplně nahoře, chce to jen trochu trpÄlivosti při hledání Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihinka Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Ahoj můžu se zeptat jestli se dá nÄkde zjistit kteří hráči jsou zrovna online? Rozklikávat je po jednom ve výbÄru se mi teda nechce:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Zatim neda, ale brzo neco udelam. Uz jsem nad tim premyslel vcera. V Control Panelu to bude... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 3, 2006 Report Share Posted February 3, 2006 Mam alchemistu 67/21 a chtel jsem si udelat 2nd class quest skill Alchemist: Elemental Potion Creation (knizka) u NPC Pislik (mapa yuno_in04.gat). Kdyz ale dojdu za Pislikem, tam mi akorat rekne, ze mam prijit, az se naucim vic o tom, byt alchemistou. Cim je to omezene? Levelem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Potrebujes job level 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 4, 2006 Report Share Posted February 4, 2006 Potrebujes job level 40 18074[/snapback] Aha, tak to jeste asi nejakou chvili potrva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proger Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Zdarec, muze mi nekdo prosim rict jak se pouziva item neznama mapa?diky moc /bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Zdarec, muze mi nekdo prosim rict jak se pouziva item neznama mapa?diky moc /bo18134[/snapback]Tady najdes vse co potrebujes vedet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 /gawi Muze mi nekdo rict kde najdu NPC pro BS na zlevneni mamo a na zbirani veci,moc prosim? /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Geff. od kafer a kaper bež napravo (u BS spolku) zbytek najdeÄ /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berserkr Posted February 6, 2006 Report Share Posted February 6, 2006 Chcem sa opyta kedy bude bojovat moj pet - Munakuz mi je oddany ale nebojujepotrebuje pet armor alebo nie?alebo co mam robit aby zacal bojovatvzdy mi nieco hovori po anglicky aspon keby to bolo prelozene:)dik za odpovedivanss@post.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallcon Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 Ehm mam blbej dotaz /hmm jak vyplnim signaturu na foru ? /... Porad me to blbne .. /omg /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 7, 2006 Report Share Posted February 7, 2006 íplnÄ nahoře vpravo "moje nastavení" a pak v seznamu po levé stranÄ sekce osobní info-> upravit podpis. NaplácáÄ tam nějaký kraviny a potvrdíÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Je DEX divest shield? /hp Jedna se mi o GW. Podle dobre informovanych zdroju by mel mit Rogue min 15% sanci na divest + rozdil mezi jeho DEX a DEX cile. Nevim co je to tu rogue ale vydivestujou na 1 pokus cokoli byt treba nas Sage ma DEXu docela hodne. Je to bug nebo feature? B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Náhoda? S mou dex kolem 70 mnÄ vÄera divestovali helmu asi napoÄestý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 Náhoda? S mou dex kolem 70 mnÄ vÄera divestovali helmu asi napoÄestý.18514[/snapback] To asi jo, i s mou dex sem holej stejne jako kure za par vterin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 9, 2006 Report Share Posted February 9, 2006 strip_fix = dex_utocnika - dex_protivnikajestlize je strip_fix mensi nez 0, bere se ze strip_fix=0 Sance na divest v % = 5+2*skilllv+strip_fix/5 (bez zaruky ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 Možná už to tu na foru nÄkde je, ale já to nenaÄel tak se ptám. ZkouÄel jsem v test arénÄ mamonitovat kamaráda. Použil jsem k tomu dvÄ zbranÄ: 1 - double huricane tsurugi +52 - very very very strong vevercak tsurugi +6 DMG mamonitu zbrane c.1 byl v prumeru (zprumeroval jsem 5 pokusu) o 109 vetsi. Tak me napadlo, jestli zde fungujou bonusy za very a jestli bonusy za rankera, protoze atk zbrane c.1 je: 130 zaklad + 25 za upgrade + 40 za dve andre karty = (195atk)atk zbrane c.2 by mel byt: 130 + 30 + 50 za 3x very + bonus za rankera (bonusy za very jsou z ladikova fora o kovani), takze ta 3xvery zbran by mela mit atk 210 bez ranker bonusu, ktery tu asi neni. Proc teda dava mensi dmg nez zbran c.1? Dokonce i ve status okne mi hlasi atk o 40 bodu, mensi coz delaji prave ty 2 andre karty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted February 11, 2006 Report Share Posted February 11, 2006 atk zbrane c.2 by mel byt: 130 + 30 + 50 za 3x very + bonus za rankera (bonusy za very jsou z ladikova fora o kovani), takze ta 3xvery zbran by mela mit atk 210 bez ranker bonusu, ktery tu asi neni. Proc teda dava mensi dmg nez zbran c.1? Dokonce i ve status okne mi hlasi atk o 40 bodu, mensi coz delaji prave ty 2 andre karty.18715[/snapback]Rekl bych ze vvvs zbran nema bonus do ATK. Proste dava pri kazdem utoku navic 50 dmg, nezavisle na elementu a tom jestli se nekdo trefil. Takze techto 50 bodu se nenasobi skillem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.