Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

..čili ty když vidí­š čí­slo nějakýho zranění­ tak už dávno ta dmg proběhla a proto se ti zdá že na tebe íştočí­ dří­v než ty na ně..

Ok, ale i tak by mělo první­ čí­slo toho damage vyletět treba z Poringa na kterýho jsem zaůtočil.. Pokud by to bylo tak, jak si ří­kal, tak by to znamenalo, že mezi skutečným dmg a tí­m čí­slem mám ja i Poring íşplně jinej delay :newconfus: A nebo mi něco nedochází­ :crazy:

jirkan: Tu dvojitou damage mi delaji casto Rockeri :hammer: U nich to je videt moc dobre, protoze maji malou attack speed..

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

takže rockeři a poporingové: esli oba myslí­me to samý tak to je vÄc kolem "neopoždÄný" dmg..čili ty když vidí­Ä Äí­slo nějakýho zranÄní­ tak už dávno ta dmg probÄhla a proto se ti zdá že na tebe íştoÄí­ dří­v než ty na nÄ..

Myslim ze je to neco jineho, jen nevim co.

Konkretne ted jsem delal newbicka a delalo mi to u nej taky, attacknes potvoru, a obcas od tebe odletej okamzite dve cisilka (hned). Ale delaly to jen nektere potvory, jen si ted uz nevzpomenu ktera ano (tusim poring, ale ruku do ohne za to nedam). Pres nasazenim posledni SVN to nedelalo, a u zadne silnejsi potvory se mi to zatim taky nestalo.

Pocet HP tomu odpovidal taky, ze to tu dvoujitou damage udelalo okamzite.

Na Gunslingera mi už chybí­ jen 3 Rainbow Shell. Zí­skat je můžu ze dvou pří­Äer jedna má x100 HP a druhá x1000 HP. V encyklopedii není­ nic o tom, že by to Älo nÄkde koupit. Neprodává to nÄkdo na tržnici v Prontře?

Chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenosti s poustenim hudby na VT. Nekdo si pamatuje loonyho strasidelny zamek. Bohuzel loony uz si presne nepamatuje, jak co kde bylo nastaveny, tak jestli nema nekdo zkusenosti s tim, aby se posilal vystup z winampu, mp nebo jinyho prehravace do ventrila.

Diky za info

P.S. jinak zkousel sem pokusy typu nastaveni sluchatek jako line in a kupodivu to slyset bylo, ale nebylo to uplne nejlepsi reseni :)

Guest Baalberith

...

P.S. jinak zkousel sem pokusy typu nastaveni sluchatek jako line in a kupodivu to slyset bylo, ale nebylo to uplne nejlepsi reseni :)

j lepsie to nebude, na pustanie hudby to moc neni, predsa len je na servri nastavena sirka pasma na 2.2kB/s co je na hudbu nedostacujuce, ale na hlas staci:D loony pustal pokial viem tak dost hovoreneho slova tam to az tak nevidno

Mam taky jeden problem, vlastne dva a neviem kam s tym, mohli by ste mi pomoct?!

1. mam ninju base lvl 38, job lvl stale 21 a nejde mi vyssie, sibe mi a je to normalne alebo len nejaky bug? nedalo by sa to opravit?

2. preco v hre nejdu napisat slova alebo skratky ako "pls" "???" a "krupicova kasa" :( ? podla mna v tom nie je nijaka nadavka ani spam.

Dakujem :D

Ahoj možná už se na to nÄkdo ptal ale opravdu nemám sí­lu Äí­st vÄech asi 50 stránek, tak se omlouvám a snad mi nÄkdo odpoví­te :wub: . No, takže ví­m který NPC vyrábí­ juice (Marx Hansen), už jsem ho i naÄla jenže když si s ní­m promluví­m tak nějak nemůžu nají­t v jeho nabí­dce vyrobit juice nebo tak něco... :D a to mám u sebe Empty bottle i Banana. Nebo se to snad dÄlá z jiných ingrediencí­?Prosí­m poraÄte :(

Ahoj možná už se na to nÄkdo ptal ale opravdu nemám sí­lu Äí­st vÄech asi 50 stránek, tak se omlouvám a snad mi nÄkdo odpoví­te :wub: . No, takže ví­m který NPC vyrábí­ juice (Marx Hansen), už jsem ho i naÄla jenže když si s ní­m promluví­m tak nějak nemůžu nají­t v jeho nabí­dce vyrobit juice nebo tak něco... :D a to mám u sebe Empty bottle i Banana. Nebo se to snad dÄlá z jiných ingrediencí­?Prosí­m poraÄte :(

musí­Ä nejprve splnit quest:

http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:juice_quest

no třeba de napsát aaaaaaaaaaaaa nebo hmmmm a je to tak schválnÄ :(

me to tak napadlo kdyz mi to nechtelo povolit "brrrrrrrr brrrrrrr brrrrrrr Äkyt Äkyt brrrrr Äkyt brrrrmmmm"

Aby to nebyla nejaka ta diskriminace pismenek :D

Mam acolytu a pouzivam zbran od rankera kovare. Zbran je +5 very very strong earth stunner a kdyz gargu trefim, tak dostane ranu za 250-350, coz zrejme odpovida me nizke sile. Kdyz ji netrefim, dostane ranu za 20. Kdyz se na konci brani a neutoci, dostava rany za 20-70.

Proc nedava zbran od rankera minimalni damage 50?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...