Lucky Luke Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 ..čili ty když vidíš číslo nějakýho zranění tak už dávno ta dmg proběhla a proto se ti zdá že na tebe íştočí dřív než ty na ně.. Ok, ale i tak by mělo první číslo toho damage vyletět treba z Poringa na kterýho jsem zaůtočil.. Pokud by to bylo tak, jak si říkal, tak by to znamenalo, že mezi skutečným dmg a tím číslem mám ja i Poring íşplně jinej delay A nebo mi něco nedochází jirkan: Tu dvojitou damage mi delaji casto Rockeri U nich to je videt moc dobre, protoze maji malou attack speed.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 takže rockeři a poporingové: esli oba myslíme to samý tak to je vÄc kolem "neopoždÄný" dmg..čili ty když vidíÄ Äíslo nějakýho zranÄní tak už dávno ta dmg probÄhla a proto se ti zdá že na tebe íştoÄí dřív než ty na nÄ..Myslim ze je to neco jineho, jen nevim co.Konkretne ted jsem delal newbicka a delalo mi to u nej taky, attacknes potvoru, a obcas od tebe odletej okamzite dve cisilka (hned). Ale delaly to jen nektere potvory, jen si ted uz nevzpomenu ktera ano (tusim poring, ale ruku do ohne za to nedam). Pres nasazenim posledni SVN to nedelalo, a u zadne silnejsi potvory se mi to zatim taky nestalo.Pocet HP tomu odpovidal taky, ze to tu dvoujitou damage udelalo okamzite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Na Gunslingera potřebuji heÄtÄ 3 Zarogns, 3 Rainbow shells a 1 Trunk. Kde to seženu? Musím zabít příÄery, nebo to jde nÄkdÄ koupit? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Na Gunslingera potřebuji heÄtÄ 3 Zarogns, 3 Rainbow shells a 1 Trunk. Kde to seženu? Musím zabít příÄery, nebo to jde nÄkdÄ koupit? Díkyvsechno se dozvis zde: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Na Gunslingera mi už chybí jen 3 Rainbow Shell. Získat je můžu ze dvou příÄer jedna má x100 HP a druhá x1000 HP. V encyklopedii není nic o tom, že by to Älo nÄkde koupit. Neprodává to nÄkdo na tržnici v Prontře? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 U npc to nekoupis. Jestli to ma nekdo v obchodech na to se budes muset podivat sam... Nebo nekoho poprosit aby ti to vyhuntil kdyz ty potvory nedokazes sejmout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Stainera zabít není celkem problém. On totiž gunslinger není zrovna designovaný na to, aby byl první postavou. Pokud máÄ jakoukoliv jinou, tak to nebude problém. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Chtel bych se zeptat, jestli nema nekdo zkusenosti s poustenim hudby na VT. Nekdo si pamatuje loonyho strasidelny zamek. Bohuzel loony uz si presne nepamatuje, jak co kde bylo nastaveny, tak jestli nema nekdo zkusenosti s tim, aby se posilal vystup z winampu, mp nebo jinyho prehravace do ventrila. Diky za info P.S. jinak zkousel sem pokusy typu nastaveni sluchatek jako line in a kupodivu to slyset bylo, ale nebylo to uplne nejlepsi reseni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasiel Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Mno nejsem si jistej ale co takhle vyskouset v setupu verntlila. Ve Vioce, kolonka line zaskrtnout Line-in, nebo What U Hear. Sice nebudes moct kecat ale možna to pude. Neskousel sem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tidus Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 V line si daj tvoj vystup bo pripadne i what you hear malo by to robit to iste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ...P.S. jinak zkousel sem pokusy typu nastaveni sluchatek jako line in a kupodivu to slyset bylo, ale nebylo to uplne nejlepsi reseni j lepsie to nebude, na pustanie hudby to moc neni, predsa len je na servri nastavena sirka pasma na 2.2kB/s co je na hudbu nedostacujuce, ale na hlas staci:D loony pustal pokial viem tak dost hovoreneho slova tam to az tak nevidno Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Neni problem pustit na serveru Shoutcast... kdyby nekdo chtel provozovat Reborn radio Ale jen vaznymu zajemci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ok diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Zvysovat kvalitu kodeku ventrila nebudu... uz ted je pri GW traffic 20-30Mbit/s.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 uz ted je pri GW traffic 20-30Mbit/s..alebo ked je logly miltank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 tak miltankovi by obcas nestacila ani paterni sit celeho internetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaya Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Mam taky jeden problem, vlastne dva a neviem kam s tym, mohli by ste mi pomoct?! 1. mam ninju base lvl 38, job lvl stale 21 a nejde mi vyssie, sibe mi a je to normalne alebo len nejaky bug? nedalo by sa to opravit? 2. preco v hre nejdu napisat slova alebo skratky ako "pls" "???" a "krupicova kasa" ? podla mna v tom nie je nijaka nadavka ani spam. Dakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 ehm k tomu prvnimu ... asi potrebujes vice expu nez na predesle lvl a ktomu druhemu ... z krupicove si oddelej kru a va ... a dostanes odpoved ... a btw tohle jidlo nesnasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
esed Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ahoj možná už se na to nÄkdo ptal ale opravdu nemám sílu Äíst vÄech asi 50 stránek, tak se omlouvám a snad mi nÄkdo odpovíte . No, takže vím který NPC vyrábí juice (Marx Hansen), už jsem ho i naÄla jenže když si s ním promluvím tak nějak nemůžu najít v jeho nabídce vyrobit juice nebo tak něco... a to mám u sebe Empty bottle i Banana. Nebo se to snad dÄlá z jiných ingrediencí?Prosím poraÄte Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Ahoj možná už se na to nÄkdo ptal ale opravdu nemám sílu Äíst vÄech asi 50 stránek, tak se omlouvám a snad mi nÄkdo odpovíte . No, takže vím který NPC vyrábí juice (Marx Hansen), už jsem ho i naÄla jenže když si s ním promluvím tak nějak nemůžu najít v jeho nabídce vyrobit juice nebo tak něco... a to mám u sebe Empty bottle i Banana. Nebo se to snad dÄlá z jiných ingrediencí?Prosím poraÄte musíÄ nejprve splnit quest:http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:juice_quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Dotaz : proc nektery pismena jdou napsat vic nez 2x a nektery ne? Nebo sem blázen a zadny nejde vic nez 2x? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 no třeba de napsát aaaaaaaaaaaaa nebo hmmmm a je to tak schválnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 no třeba de napsát aaaaaaaaaaaaa nebo hmmmm a je to tak schválnÄ me to tak napadlo kdyz mi to nechtelo povolit "brrrrrrrr brrrrrrr brrrrrrr Äkyt Äkyt brrrrr Äkyt brrrrmmmm"Aby to nebyla nejaka ta diskriminace pismenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted January 28, 2007 Author Report Share Posted January 28, 2007 Mam acolytu a pouzivam zbran od rankera kovare. Zbran je +5 very very strong earth stunner a kdyz gargu trefim, tak dostane ranu za 250-350, coz zrejme odpovida me nizke sile. Kdyz ji netrefim, dostane ranu za 20. Kdyz se na konci brani a neutoci, dostava rany za 20-70. Proc nedava zbran od rankera minimalni damage 50? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Tusim ze aby daval pri missu 50 musi bejt VVVS - ty mas nej VVS + element Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.