Gell Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Alt+O a "skin". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Alt+O a "skin". Jo to som nato prisiel ale vobec mi to nejde nechapem preco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsix Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ahoj, mÄl bych takový dotaz ChtÄl bych pro nači Guildu uvařit nějaké podpůrné lektvary, které zvyÄují INT,DEX,VIT,AGI. Sehnal jsem si Cookbook v 9lvl a ostatní materiál, teÄ už mi chybí pouze Yellow,Red Spice a Savory,Sweet Sauce. Vyhuntit se pokud vím nedá, pouze nÄkde u NPC zakoupit a v tom jsem narazil na problém-nikde jsem nenaÄel žádnou takovou NPC, která by splnila mé oÄekávání.Poradí mi nÄkdo, kde bych ji naÄel? DÄkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josifek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ingredient Seller nebo Food Seller je prodava.Databaze je bohuzel nevyhledava, ale skoro v kazdem meste najdes jednoho Aspon orientacne:http://friends.reborn.cz/viewtopic.php?p=1816#1816 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Felessan Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nebo se muzes podivat do nasi online databaze...napises jmeno te veci, kterou hledas a tam ti to vyplivne, kde se to prodava...viz tady... (pod sekci, kde se vypisuje drop) a kdyz kliknes na nazev mesta vedle toho prodejce, otevre se ti i mapa mesta a na ni presna pozice, kde to najdes...viz tady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Mám pár dotázků:1)-----Jak mÄ mohou vyhodit z party? Dozvím se to? (Předpokládám, že jo). Ve Äkole totiž občas střídám PC dle obsazenosti. Na 14 jsem byla v partÄ XXX, ale pak jsem si bÄhem týdne pustila RO (na Flashce) z jiného PC, pak zase z 14 a najednou nemám u jména (XXX). Podobná vÄc se mi dÄje i u F12-liÄty, vždy se mi vyruÄí pokud sedím na jiném PC. NemÄlo by se takové info ukládat na Flash-disk? 2)-----Jak si mohu vymÄnit 2 zbranÄ? Když ji dám do F12-liÄty a použiji tak se mi tam "vyruÄí", musím tedy mít každé zbranÄ 2 kusy abych to mohla mÄnit přes F12 nebo to jde i jinak? 3)-----Co představují monstra s výskytem N/A? Chápu to u Petů, ale je to i u jiných moster. V poli "Drop By" (při hledání Itemů) je horní a dolní polovina. V obou se vyskytuje stejná (aspoř pro mÄ) příÄera, ale v 1. pol. má výskyt, a v 2. N/A. 4)----- Jak získám Item z Peta? 5)-----Může Alchemista používat schopnosti dražÄího prodeje a vykupování pro NPC a otvírat obchod (+ vozík)? 6)-----DÄlám Kaf(p)ra Quest pro levnÄjÄí cestování. ZaÄala jsem s TeakWon Girl, mám jich 5 ze 6. Šestý se vyskytuje na mapÄ s Hapiemi. Jenže jsem na nÄ slabá a pomalá. Mohu tento Quest dodÄlat silnÄjÄí postavou? 7)-----V obrázku munice a zbraní jsem si všimla 4. typu Bullets, ale u Gunslingera jsou zapsány jen 3. Je to ta v prvním řádku nábojů, 4. v pořadí. Možná je to zas jiný typ Sphere, ale ty na obrázku sedí. 8)-----Jak je postup na získání Peta? Mám taming, ale přesnÄ jsem nepochopila co je potřeba a jak mám budoucího peta nalákat. Díky za odpovÄdi a dufám, že se neptám na blbosti :-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Mám pár dotázků:1)-----Jak mě mohou vyhodit z party? Dozvím se to? (Předpokládám, že jo). Ve škole totiž občas střídám PC dle obsazenosti. Na 14 jsem byla v partě XXX, ale pak jsem si během týdne pustila RO (na Flashce) z jiného PC, pak zase z 14 a najednou nemám u jména (XXX). Podobná věc se mi děje i u F12-lišty, vždy se mi vyruší pokud sedím na jiném PC. Nemělo by se takové info ukládat na Flash-disk? Z party te nekdo muze vyhodit i kdyz nejsi online. To se provadi a uklada na serveru. Rozlozeni skillu se bohuzel uklada v pocitaci kde sedis do registru. Takze kdyz menis PC mizi to. 2)-----Jak si mohu vyměnit 2 zbraně? Když ji dám do F12-lišty a použiji tak se mi tam "vyruší", musím tedy mít každé zbraně 2 kusy abych to mohla měnit přes F12 nebo to jde i jinak? Dej si kazdou zbran na jiny Fko jedine. 3)-----Co představují monstra s výskytem N/A? Chápu to u Petů, ale je to i u jiných moster. V poli "Drop By" (při hledání Itemů) je horní a dolní polovina. V obou se vyskytuje stejná (aspoň pro mě) příšera, ale v 1. pol. má výskyt, a v 2. N/A. Ne vsecky monstra co jsou v databazi se vyskytujou ve hre. N/A znamena 'not assigned' coz v prekladu muze znamenat neco jako neni prirazeno, neexistuje atd. 4)----- Jak získám Item z Peta? Klikni pravym tlacitkem mysi na peta a zvol "Odebrat Vybavu". 5)-----Může Alchemista používat schopnosti dražšího prodeje a vykupování pro NPC a otvírat obchod (+ vozík)? Muze. Skilly Overcharge a Discount ma. 6)-----Dělám Kaf(p)ra Quest pro levnější cestování. Začala jsem s TeakWon Girl, mám jich 5 ze 6. Šestý se vyskytuje na mapě s Hapiemi. Jenže jsem na ně slabá a pomalá. Mohu tento Quest dodělat silnější postavou? Muzes. 7)-----V obrázku munice a zbraní jsem si všimla 4. typu Bullets, ale u Gunslingera jsou zapsány jen 3. Je to ta v prvním řádku nábojů, 4. v pořadí. Možná je to zas jiný typ Sphere, ale ty na obrázku sedí. Nevim co tim myslis. 8)-----Jak je postup na získání Peta? Mám taming, ale přesně jsem nepochopila co je potřeba a jak mám budoucího peta nalákat. Najdi si typ potvory na kterou mas taming, 2x klikni na taming a zamer potvoru. Pak jen klikni na automat kterej se ti objevi. Bud budes mit stesti a podari se ti ho chytit nebo ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 jenom bych doplnil: 1. na to ukládání BM/hotkeys tu byl na foru program od kennyho bo možná od někoho jinýho ? kterej ti to uloží do souboru a pak si to opět vyvoláš > http://www.reborn.cz/forums/index.php?show...t=120&p=41508 < odkaz + návod uprostřed strákny.. 2. N/A znamená že potvoru nenajdeš na fieldu ani v dungeonu proto jsou rozděleny na dvě poloviny ... buď budou použity někdy v budoucnu nebo vůbec nebo se využívají při různých příležitostech 6. ale měla by ta postava být na stejném íşčtě ne ? .. jinak kapra quest se ti aktivuje pro celý íşčet takže pak cestuješ levnějí se všemi postavami na tom íşčtě .. kdyby ti to opravdu nešlo tak zkus poprosit někoho nebo já tu budu o víkendu možná když se budu nudit doma (ptej se na maině - max13) a po víkendu spíš v noci přes den spim 7. taky netuším co myslíš.... chtělo by to přesnější popis o čem vlastně mluvíš 8. řada lidí řiká a já si to myslím taky že pomáhá když potvoře ubereš co nejvíc HP (ale aby zůstala na živu) a pak jí zkusíš tamnout .. a teď jedna neověřená informace: kdysi sem zkoušel na jinym serveru tamnout potvoru s luk 1 a s luk 100 .. s luk 100 byly výsledky lepší ale mohlo jít o nastavení serveru a nebo se to od té doby mohlo změnit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Jak si mohu vymÄnit 2 zbranÄ? Když ji dám do F12-liÄty a použiji tak se mi tam "vyruÄí", musím tedy mít každé zbranÄ 2 kusy abych to mohla mÄnit přes F12 nebo to jde i jinak?NemusíÄ ji mít dvakrát. DáÄ si ji z inventáře do liÄty, zmáÄkneÄ Fko, zbrař se equipne a v inventáři ji už nemáÄ - proto ti zmizí z liÄty a je tam místo ní bílé políÄko (jako když ti dojdou poty třeba). Když chceš mÄnit dvÄ zbranÄ, dáÄ si je na dvÄ Fka a vždycky jedna je vidÄt v liÄtÄ a druhou máÄ právÄ v ruce.V obrázku munice a zbraní jsem si všimla 4. typu Bullets, ale u Gunslingera jsou zapsány jen 3. Je to ta v prvním řádku nábojů, 4. v pořadí. Možná je to zas jiný typ Sphere, ale ty na obrázku sedí.Jestli myslíÄ ty obrázky v threadu o nových zbraních pro gunslingera atd, tak to jsou jen takový výhledový novinky. Mám pocit, že ty zbranÄ ve hře taky jeÄtÄ nejsou vÄechny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tak mam taky otazecku, jestli jste se s tim nesetkali: Nevite jestli redukuje AGI cooldown time u priestovskych skillu jako Lexa, TU, KE apod.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Tak mam taky otazecku, jestli jste se s tim nesetkali: Nevite jestli redukuje AGI cooldown time u priestovskych skillu jako Lexa, TU, KE apod.?pokial viem tak u nas nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Musím mít ve složce RO hudbu? SpouÄtím ho z Flasky a tu používám i jako uložiÄtÄ a dochází mi na ní místo. Můžu MP3 vyručit a pak zakázat (v Setupu) přehrávání a nebude při tom házet chybu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Musím mít ve složce RO hudbu? SpouÄtím ho z Flasky a tu používám i jako uložiÄtÄ a dochází mi na ní místo. Můžu MP3 vyručit a pak zakázat (v Setupu) přehrávání a nebude při tom házet chybu?Kdyz to v setupu vypnes, tak to ROcko nebude vyzadovat, tudiz ti to pojede.. z vlastni zkusenosti vim ze to funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 lidi jaky si mam dat staty kdyz bych chtel byt ninja? co na to potbeju (kde mam prejit na co z noviceho) dekuji za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 lidi jaky si mam dat staty kdyz bych chtel byt ninja? co na to potbeju (kde mam prejit na co z noviceho) dekuji za odpovedPouzij nasi wikihttp://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:ninja popripade napis do topicu venovaneho Ninjum (Povolani/Expanded class/..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Vím jak se mám stát 2-1e/2e Class, ale nevím jak se stát High ***. Na High Novice vím, ale jak na 1-1e? Stanu se tím ve svém mÄstÄ (kde jsem se stala 1-1/2 Class)? Na žádné stránce jsem nenaÄla informace ani skilly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 1st advanced (high swordman, thief ..) se z tebe stane tam, kde se dÄlá normálnÄ přestup na swordmana, thiefa .., a to bez questu. Na 2nd advanced (lord knighta, paladina, stalkera ..) se zmÄníÄ u valkyrie v Yunu, taky bez questu. (2nd povolání musí být stejné jako si mÄla před přestupem na transcendent, nejde z cruse udÄlat lord knighta a podobnÄ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doomsday Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 Ahoj lidiChtěl bych se zeptat,-jaký může být rozdíl lvl.-lidí v partě,aby šlo ještě navolit sdílené zkušenosti. Diky za odpovědi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 MaximálnÄ deset lvlů rozdíl (jedenáct různých lvlů postav), například 10-20, ale 10-21 už ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 výjimku tvoří pouze manželé kteří adoptují dítÄ ... ty mohou mít (pouze) s dítÄtem share na jakémkoliv lvlu ale musí být lognuti včichni tři najednou a výjimku tvoří taky to když náhodou v partÄ nÄkdo udÄlá lvl .. tučim že to jeÄtÄ tak jde ..když se nerelogne a má o jeden lvl přes share a ani ten co na "druhý stranÄ" share nerelogne tak by ten share mÄl vydržet takže by pak Älo i to 80-81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 a výjimku tvoří taky to když náhodou v partÄ nÄkdo udÄlá lvl .. tučim že to jeÄtÄ tak jde ..když se nerelogne a má o jeden lvl přes share a ani ten co na "druhý stranÄ" share nerelogne tak by ten share mÄl vydržet takže by pak Älo i to 80-81 V takovém případÄ ale nejen že nesmí relognout, ale také nesmí zmÄnit mapu, nebo portnout - tohle vÄechno share zruÄí. Ale není takové jednání, tedy obcházení systému, nazýváno bugováním? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 možné to je já toho byl svÄdkem snad jenom 1x či 2x a samotnýmu se mi to tučim nikdy nepovedlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Äusik je možné na serveru zmÄnit pohlaví postavy a co by to stálo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Čusik je možné na serveru změnit pohlaví postavy a co by to stálo ? Samozrejme ze jde. Bude te to ale stat 3M zeny. Viz tohle + ostatni sluzby dole v pravidlech tu: http://ucty.reborn.cz/pravidla Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 bude nekde nejaky pekny seznam, kde budou sepsany vsechny zmeny a vychytavky, prichozi s novou SVN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.