Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

kde se da prosim sehnat brneni na grand peco peco a co na to potrebuju sim :)

peco a grand peco pod knightem/crusaderem zadny armor nemaji

na petika peco peco potrebujes taming (Fatty Chubby Earthworm) a jako armor ma hrnec na hlavu (Battered Pot)

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

takze v czechRO je ten hollow poring ?

Už pár let není­.

• ChtÄl sem se zeptat planujete dalsi postavy do budoucnaa kdyz jo tak jaky :)

Gravity plánuje 3rd classy se zónou 13. Ví­ce zde

Chtel bych se zeptat kdyz zenorc sebere vec ze zeme a ja ho zabiju tak mi ta vec nevipadne.ProÄ?

vÄechny potvory co sbí­rají­ loot mají­ omezený poÄet vÄcí­ které mohou sebrat. Pokud se "překrmí­" tak dalÄí­ vÄci co seberou už nevypadnou

já mám takový zvláÄtní­ dotázek, kdybych to psal obecnÄ, tak by sme se v tom nevyznali, tak to popí­Äu na pří­kladu. Alligatora zabiju buÄ tí­m způsobem, že dám první­ DS a pak 3 normální­ rány, nebo dám první­ dvÄ normální­ rány a pak DS. Rozdí­l je +-1k dmg a výsledek stejný, proÄ? :)

P.S. Nestalo se mi to jednou, ale pokaždé, se stejnými boosty a equipem a stávalo se mi to i na jiných mobech, ne jen na alligatorech...

Vypni si efekty a koukej se pozornějš .. nebo si počí­tej ší­py .. nebo vypni nocontrol a dělej to hodně pomalu. Když máš noctrl zapnutej a dáš dvě rány a pak klikneš DS, tak spolu s DS vyletí­ ještě ta třetí­. V obou pří­padech ho zabiješ na DS+3 nebo 3+DS.

(Tohodle se to sice netýká, ale u nějakýho počí­tání­ bacha na to, že DS má 380%, není­ to 4x obyč íştok, takže třeba na 8 obyč ran nemusej stačit dvě DS.)

Vypni si efekty a koukej se pozornějš .. nebo si počí­tej ší­py .. nebo vypni nocontrol a dělej to hodně pomalu. Když máš noctrl zapnutej a dáš dvě rány a pak klikneš DS, tak spolu s DS vyletí­ ještě ta třetí­. V obou pří­padech ho zabiješ na DS+3 nebo 3+DS.

(Tohodle se to sice netýká, ale u nějakýho počí­tání­ bacha na to, že DS má 390%, není­ to 4x obyč íştok, takže třeba na 8 obyč ran nemusej stačit dvě DS.)

to s tou maskovanou ránou mě to nenapadlo... :)

jo a k tomu počí­tání­, tak DS dává 380% dmg, s dragontailem (+5% dmg s DS) to vychází­ na 399% dmg... pozor dávám :)

Hi,

jak míşžu ve hře napsat maila?

Chci ho polat pří­teli, ale nemám zpÄtnou kobntrolu. Objeví­ se mi podlouhlé okno s japonÄtinou.

Name:....

Title:

... samotná zpráva .....

tlaÄí­tko na Zeni ................

tlaÄí­tko 1.. tlaÄí­tko 2.....

VÄe vyplní­m, a zmáÄknu "tlaÄí­tko 1" to se mi zablokuje a tak můžu maÄkat jen"tlaÄí­tko 2" a to mi zavře okno.

Když se vÄak podí­vám k sobě donastavení­ "Přehled odeslaných a přijatých zpráv" tak tam nic nemám, takže vůbec netuÄí­m, jestli jsme to poslala nebo ne.

PS. Možná je to blbý dotaz, ale fakt neví­m jestli mi to funguje.

Hi,

jak míşžu ve hře napsat maila?

Chci ho polat pří­teli, ale nemám zpÄtnou kobntrolu. Objeví­ se mi podlouhlé okno s japonÄtinou.

Name:....

Title:

... samotná zpráva .....

tlaÄí­tko na Zeni ................

tlaÄí­tko 1.. tlaÄí­tko 2.....

VÄe vyplní­m, a zmáÄknu "tlaÄí­tko 1" to se mi zablokuje a tak můžu maÄkat jen"tlaÄí­tko 2" a to mi zavře okno.

Když se vÄak podí­vám k sobě donastavení­ "Přehled odeslaných a přijatých zpráv" tak tam nic nemám, takže vůbec netuÄí­m, jestli jsme to poslala nebo ne.

PS. Možná je to blbý dotaz, ale fakt neví­m jestli mi to funguje.

Pres tenhle dialog v klientovi se to posilat neda. Maily ve hre se pisi pres prikaz @sm adresat zprava.

Hi,

byla jsem v partÄ, ale protože občas musí­m zmÄnit PC (jsem ve Äkole a 3 uÄebnami výpoÄetky) - vÄtčinou i jí­t do jiné uÄebny - tak mÄ to z party vyhodilo. Zají­mavé je, že když jsem mÄla starýho klienta tak mi při tom "mizelo" nastavení­ skillů v panelu F12 (ty mi teÄ zůstavají­) a parta taky - mizela.

Neví­te, tedy nÄkdo o nÄÄem co by mi pomohlo (vedle zůstávaní­ na jednom PC)?

Party, stejne jako vetsina ostatnich veci ve hre se ukladaji na server, takze parta ti mohla zmizet jedine tak, ze te z ni party leader vyhodil nebo jsi ji sama leavnula.

Guest Baalberith

Hi,

z party jsem neodeÄla a kdyby mÄ vyhodili, nemÄla bych dostat o tom zprávu?

Protože se mi to stalo už 2x (starý i nový klient)

spravu dostanes len v pripade, ze si v tom momente online :D

JeÄtÄ zbývá možnost, že byla parta zcela rozpuÄtÄna (nebyla jsi tedy vyhozena cí­lenÄ) a nebo že doÄlo k systémovému smazání­ part, které se dÄlá Äas od Äasu a vÄtčinou je to napsané v novinkách. KaždopádnÄ se zcela určitě neukládá a neukládalo Älenství­ v partÄ na klienta, ale na server

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...