kukuxumusu Posted August 19, 2007 Report Share Posted August 19, 2007 A co potom takovyto poring . njn ale jen na nejake urcite mape kam musi mit char nejmin xlvl nebo nejak tak . takze v czechRO je ten hollow poring ? a mam jednu otazku o zeny knife ten je jen 1 v celem midgardu nebo se da najit questem atd. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honzas92 Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 kde se da prosim sehnat brneni na grand peco peco a co na to potrebuju sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acri Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kde se da prosim sehnat brneni na grand peco peco a co na to potrebuju sim peco a grand peco pod knightem/crusaderem zadny armor nemaji na petika peco peco potrebujes taming (Fatty Chubby Earthworm) a jako armor ma hrnec na hlavu (Battered Pot) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 kde se da prosim sehnat brneni na grand peco peco a co na to potrebuju sim to hezké brnÄní na slepici mají adv. classy (paladin a lord knight) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 >> K3dt: Arigatoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bruky Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 takze v czechRO je ten hollow poring ?Už pár let není. ChtÄl sem se zeptat planujete dalsi postavy do budoucnaa kdyz jo tak jaky Gravity plánuje 3rd classy se zónou 13. Více zde Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuÄ�an Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Chtel bych se zeptat kdyz zenorc sebere vec ze zeme a ja ho zabiju tak mi ta vec nevipadne.ProÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted October 7, 2007 Report Share Posted October 7, 2007 Chtel bych se zeptat kdyz zenorc sebere vec ze zeme a ja ho zabiju tak mi ta vec nevipadne.ProÄ?vÄechny potvory co sbírají loot mají omezený poÄet vÄcí které mohou sebrat. Pokud se "překrmí" tak dalÄí vÄci co seberou už nevypadnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 já mám takový zvláÄtní dotázek, kdybych to psal obecnÄ, tak by sme se v tom nevyznali, tak to popíÄu na příkladu. Alligatora zabiju buÄ tím způsobem, že dám první DS a pak 3 normální rány, nebo dám první dvÄ normální rány a pak DS. Rozdíl je +-1k dmg a výsledek stejný, proÄ? P.S. Nestalo se mi to jednou, ale pokaždé, se stejnými boosty a equipem a stávalo se mi to i na jiných mobech, ne jen na alligatorech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Vypni si efekty a koukej se pozornějš .. nebo si počítej šípy .. nebo vypni nocontrol a dělej to hodně pomalu. Když máš noctrl zapnutej a dáš dvě rány a pak klikneš DS, tak spolu s DS vyletí ještě ta třetí. V obou případech ho zabiješ na DS+3 nebo 3+DS.(Tohodle se to sice netýká, ale u nějakýho počítání bacha na to, že DS má 380%, není to 4x obyč íştok, takže třeba na 8 obyč ran nemusej stačit dvě DS.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Vypni si efekty a koukej se pozornějš .. nebo si počítej šípy .. nebo vypni nocontrol a dělej to hodně pomalu. Když máš noctrl zapnutej a dáš dvě rány a pak klikneš DS, tak spolu s DS vyletí ještě ta třetí. V obou případech ho zabiješ na DS+3 nebo 3+DS.(Tohodle se to sice netýká, ale u nějakýho počítání bacha na to, že DS má 390%, není to 4x obyč íştok, takže třeba na 8 obyč ran nemusej stačit dvě DS.)to s tou maskovanou ránou mě to nenapadlo... jo a k tomu počítání, tak DS dává 380% dmg, s dragontailem (+5% dmg s DS) to vychází na 399% dmg... pozor dávám Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Jn .. 2x190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Hi, jak míşžu ve hře napsat maila? Chci ho polat příteli, ale nemám zpÄtnou kobntrolu. Objeví se mi podlouhlé okno s japonÄtinou. Name:.... Title: ... samotná zpráva ..... tlaÄítko na Zeni ................ tlaÄítko 1.. tlaÄítko 2..... VÄe vyplním, a zmáÄknu "tlaÄítko 1" to se mi zablokuje a tak můžu maÄkat jen"tlaÄítko 2" a to mi zavře okno. Když se vÄak podívám k sobě donastavení "Přehled odeslaných a přijatých zpráv" tak tam nic nemám, takže vůbec netuÄím, jestli jsme to poslala nebo ne. PS. Možná je to blbý dotaz, ale fakt nevím jestli mi to funguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Hi, jak míşžu ve hře napsat maila? Chci ho polat příteli, ale nemám zpÄtnou kobntrolu. Objeví se mi podlouhlé okno s japonÄtinou. Name:.... Title: ... samotná zpráva ..... tlaÄítko na Zeni ................ tlaÄítko 1.. tlaÄítko 2..... VÄe vyplním, a zmáÄknu "tlaÄítko 1" to se mi zablokuje a tak můžu maÄkat jen"tlaÄítko 2" a to mi zavře okno. Když se vÄak podívám k sobě donastavení "Přehled odeslaných a přijatých zpráv" tak tam nic nemám, takže vůbec netuÄím, jestli jsme to poslala nebo ne. PS. Možná je to blbý dotaz, ale fakt nevím jestli mi to funguje.Pres tenhle dialog v klientovi se to posilat neda. Maily ve hre se pisi pres prikaz @sm adresat zprava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Hi, byla jsem v partÄ, ale protože občas musím zmÄnit PC (jsem ve Äkole a 3 uÄebnami výpoÄetky) - vÄtčinou i jít do jiné uÄebny - tak mÄ to z party vyhodilo. Zajímavé je, že když jsem mÄla starýho klienta tak mi při tom "mizelo" nastavení skillů v panelu F12 (ty mi teÄ zůstavají) a parta taky - mizela. Nevíte, tedy nÄkdo o nÄÄem co by mi pomohlo (vedle zůstávaní na jednom PC)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Nechapu tvuj dotaz. Skilly uz nemizi protoze se ukladaji na server. Predtim se jen ukladaly do registru. Je to nova funkce hry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 O to jde, kam se ukládá "jsem v této XZY partÄ". Jestli do registru tak je mi jasný proÄ mi to mizí. Plánuje se to taky ukládat na server? Nebo to zůstane na registr (nebo-li uložiÄtÄ na PC kde jsem)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Party, stejne jako vetsina ostatnich veci ve hre se ukladaji na server, takze parta ti mohla zmizet jedine tak, ze te z ni party leader vyhodil nebo jsi ji sama leavnula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 případnÄ byla parta zruÄena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Hi, z party jsem neodeÄla a kdyby mÄ vyhodili, nemÄla bych dostat o tom zprávu? Protože se mi to stalo už 2x (starý i nový klient) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Hi, z party jsem neodeÄla a kdyby mÄ vyhodili, nemÄla bych dostat o tom zprávu? Protože se mi to stalo už 2x (starý i nový klient)spravu dostanes len v pripade, ze si v tom momente online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverine Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 JeÄtÄ zbývá možnost, že byla parta zcela rozpuÄtÄna (nebyla jsi tedy vyhozena cílenÄ) a nebo že doÄlo k systémovému smazání part, které se dÄlá Äas od Äasu a vÄtčinou je to napsané v novinkách. KaždopádnÄ se zcela určitě neukládá a neukládalo Älenství v partÄ na klienta, ale na server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Mam malý dotázek Nevíte prosím nÄkdo jak zprovoznit Xfire aby se zapocitavay i hodiny stravene na RO? DÄkuji předem Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Mam malý dotázek Nevíte prosím nÄkdo jak zprovoznit Xfire aby se zapocitavay i hodiny stravene na RO? DÄkuji předem V souboru xfiregames.ini prepises cestu z raganrok.exe na reexe.exe. Muzes prepsat i cestu k patcheru, ale tohle staci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Danke, tak uz mi to zobrazilo ze hraju, ale jeste tam nemam ani hodinu? Je nejaky cas, jaky musim minimalne mit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.