Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Mám peta Lv.3, Má výbavu a je mi oddán. Jak může zvýčit svůj Lv. ? Mám ho nechat bojovat? Ve wiki to chápu tak, že až já zvýÄí­m svůj Lv, zvýÄí­ se Lv Peta.

Level peta nezvysis, je pevne dany naporad (a zavisi na nem mimo jine jak snadno mu stoupa intimacy, jak spatne se tamuje apod.)

Hi,

Jak mohu ovlivnit jeho ATK? Dával 1 a teÄ asi 3-4. Je to mí­m LV?

ATK peta se neda nijak ovlivnit. DMG zavisi na statech/elementu potvory, do ktere utoci, ale utok ma pet porad stejny.

Mám tu takový dotázek ohledně tohoto:http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:guilda_a_guild_wars --->>>Magicke skilly a skilly na blizko maji snizene poskozeni o 40%,jestli se to týká všech skillů,přesněji SB a Sacri Ritualu?

jj, behem Guild Wars podlehaji redukci vsechny utocne skilly. Mozna, ze je nejaka vyjimka, ale nevim o ni :megalol:

edit: jahy: no vidis, to je ono :( Ja si rikal ze neco bude... dokonce kdyby se me nekdo konkretne zeptal, tak bych rek ze pressure a grav. field se neredukujou, ale nevzpomnel jsem si. diky :(

jj, behem Guild Wars podlehaji redukci vsechny utocne skilly. Mozna, ze je nejaka vyjimka, ale nevim o ni :megalol:

Paladin - Gloria Domini (Pressure)

HWizard - Gravitation Field

Na tyhle skilly se neaplikuje GW redukce, ani žádné jiné redukce z equipu, dávají­ za jakékoliv možné situace stále stejný DMG

Pharaohovi se pry ale udajne stalo, ze dal v PvP grav. field a obet dostavala rany po 400, pak ho dal jistemu HP(plne naboostenemu s redukcemi) a ten dostaval jen 266 nebo nejak tak. :)

tieto neredukovatelne skilly su na eathene nastavene dost podivne.. tusim ze na niektore z nich funguje aj lexa, aj assu.. napriklad soul burn redukuje thara(co by nemala) a podobne aj u dalsich skillov :)

Me mnohem vic vadi asura co se ji neda utect, kdyz na me monk zacne natahovet pulhodinovou asuru a ja mezitim utecu 10 policek tak ji stejne chytim, co je vetsi blbost nez to ze na graw funguje assu :)

Ale to je správné, na "zapnutí­" asury, stejnÄ tak kteréhokoliv jiného skillu musí­Ä být sice v dosahu skillu, ale po zapoÄetí­ castu nejde utéct dostateÄnÄ daleko - pokud neuteÄeÄ za roh nebo nějakou jinou překážku. Pokud v okamžiku dokonÄení­ skillu, např. asury není­ pří­má cesta (např hunterovi by neÄlo vystřelit) mezi íştoÄní­kem a cí­lem, tak skill selže (kromÄ pressure - ten funguje i za roh, resp. by mÄl, jak to je tady netuÄí­m :) )

• 2 weeks later...

Což mi připomnÄlo, že stále jeÄtÄ jde pressure hidnout, aby se neprovedlo ^_^

To je správné nastavení­. Pressure zasahovalo i cí­le v hidu v první­ verzi tohoto skillu, ale po různých testech Gravity rozhodlo, že je to pří­liÄ nabuÄené, tak to zmÄnili (stejnÄ jako se upravovalo mnoho jiných skillů).

Mam dotaz co se tyce funkce follow... prohledal jsem net skrz na skrz a nasel jen mouse freedom (hraju v okne) ... ale to mi nejak nepomohlo proto bych se chtel zeptat jestli na to nekdo nezna fintu... proste mi to nefunguje na dual... :) diky predem za odpoved

Mam dotaz co se tyce funkce follow... prohledal jsem net skrz na skrz a nasel jen mouse freedom (hraju v okne) ... ale to mi nejak nepomohlo proto bych se chtel zeptat jestli na to nekdo nezna fintu... proste mi to nefunguje na dual... :) diky predem za odpoved

Mouse Freedom je ve vetsine pripadu potreba, aby se ti hejbaly oba klienti najednou, bez nej to obcas nejde. Follow taky nefunguje se zapnutym [noctrl], takze vypnout :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...