Eatel Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eatel Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 A tohle bude už snad můj poslední dotaz...Nevím jestli jsem málo hledal, nebo jen nedával pozor, ale tohle jsem nikde nenaÄel. ChtÄl bych vědět jak se dostanu na Advanced 2-1 class? Musím předtím být na 2-1 class a odtamtud jít na Advanced 2-1, nebo musím jít z 1-1 class rovnou na Advanced 2-1? Jak to tedy je? Wiki i ostatní návody už jsem si proÄítalDíky, Eatel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Je to jednoduche. Naexpis 99/50 normalni povolani (napr. hunter), pak zajdes za slecnou Valkyrkou, ktera z tebe udela maleho prcka - High Novice 1/1 a pak si vyexpis high novice -> high archera -> snipera a mas advanced povolani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Ten postup je nasledujici: Novice: job 10: -> 1st class: job 40-50 -> 2nd class: base level 99 -> prestup na Novice High Novice High:job 10: prestup na odpovidajici High 1st class -> job 45-50: Prestup na odpovidajici adv 2nd class Takze napr. z sworda->crusadera jsi pak jedine sworda high -> paladin Edit: prestup u adv je otazka jednoho kliku, nedelas quest, nemuzes si zmenit povolani za jine nez jsi mel jako ne-adv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eatel Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Díky vÄem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eatel Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Jak je možné, že když mÄ ma Kapra stát 500 (udÄlal jsem pro ní jeden íşkol), tak se mi při přenesení odeÄtou třeba 3000? Nemám dost penÄz, takže je to docela rána...díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Jak je možné, že když mě ma Kapra stát 500 (udělal jsem pro ní jeden íşkol), tak se mi při přenesení odečtou třeba 3000? Nemám dost peněz, takže je to docela rána...díky.Cena 750 zenů (500,250 a 0 po kapra questech) je jen do starších měst. Ty novější jako Veins, Rachel a Lighthalzen (to je starší, ale kapra je tam zavedená poměrně čerstvě) jsou za 3000 a zlevňují se také, ale pořád tě to přes 2k zenů stojí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Do nekterych novych mest stoji kapra 3000. Napr. do Lighthanzenu, Rachelu a Veisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Vzhledem k tomu, že jsou kolem toho dost Äasté dotazy, nestálo by za to kapře k daným mÄstům přidat upozornÄní, že se do nich teleportuje o něco dráž? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Vzhledem k tomu že se běžně nový hráči v těhle městech nevyskytují není ani důvod a navíc když bude mít na to peníze tak mu to sebere 3k a hráč by si toho měl všimnout a pokud ty peníze nemá tak se zobrazuje že nemá dostatečný počet zenů nebo nějak tak jako práce by s tím ani nějaká velká moc nebyla ale našel by se určitě někdo koho by to hrozně otravovalo a zdržovalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Vzhledem k tomu že se bÄžnÄ nový hráči v tÄhle mÄstech nevyskytují není ani důvod a navíc když bude mít na to peníze tak mu to sebere 3k a hráÄ by si toho mÄl všimnout a pokud ty peníze nemá tak se zobrazuje že nemá dostateÄný poÄet zenů nebo nějak tak jako práce by s tím ani nějaká velká moc nebyla ale naÄel by se určitě nÄkdo koho by to hroznÄ otravovalo a zdržovalo Otravovalo a zdrzovalo co ?Ted musis odkliknout prvni obrazovku s Dobry den, spolecnost Kapra ... sve sluzby za ... tak by se tam jen dopsalo ze do nekterych mest je to drazsi - tj. pri pouzivani vubec zadna zmena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Když mají baby blacksmith a baby alch poloviÄní Äanci na výrobu, nemá náhodou baby sage taky poloviÄní Äanci na íşspÄÄný vytvoření elemental converteru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eatel Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Když založím partu a přiberu do ní jednoho Älena, tak se mi automaticky zmÄní sdílení zkuÄenosti na 'Každý sám za sebe'. Jak je to možné? I když je nastaveno na 'Sdílené' a druhý hráÄ se připojí do hry je opÄt 'Každý sám za sebe. Můžete to být rozdílem mezi lvlem hráÄů? Kolik je přípustný rozdíl? A nebo je to nÄÄím jiným?Díky, Eatel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Když založím partu a přiberu do ní jednoho Älena, tak se mi automaticky zmÄní sdílení zkuÄenosti na 'Každý sám za sebe'. Jak je to možné? I když je nastaveno na 'Sdílené' a druhý hráÄ se připojí do hry je opÄt 'Každý sám za sebe. Můžete to být rozdílem mezi lvlem hráÄů? Kolik je přípustný rozdíl? A nebo je to nÄÄím jiným?Díky, Eatel. Na to aby vam fungovalo sdileni musite by od sebe maximalne 10 base levelu.(pripadne byt rodic+dite) DOTAZYFunguje steal lvl 10 i na bosy nebo minibosy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Funguje steal lvl 10 i na bosy nebo minibosy?Ma-li Boss flag, nelze stealovat vubec. (Mug ale funguje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Když mají baby blacksmith a baby alch poloviÄní Äanci na výrobu, nemá náhodou baby sage taky poloviÄní Äanci na íşspÄÄný vytvoření elemental converteru? Výrobu ele converterů neovlivřují staty sageho a v souÄasné dobÄ je Äance 100%. Pochybuju, že by mÄl baby sage poloviÄní Äanci Pár mÄsíců zpÄt to bylo nějakých +- 40% Äance, kterou taky neovlivřovaly staty Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumik Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ahoj,mam dotaz..nejak se mi zmenil pohled ve hre a nevim jak ho dat zpatky,mam to jakoby polozenejsi,nevidim pres zdi a tak. Predtim sem mel vic zvrchu. diky za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Podrzis Shift + prave tlacitko mysi a pohybem mysi ovladas sklon kamery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brumik Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurk Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Ahoj vsem,mel bych par dotazu ohledne hry, ve hre jsem novy a tak mam nekolik otazek . Jake povolani na pvm je "nejlepsi", myslim tim povolani, ktere si dobre poradi samo a je uzitecne i v parte...Vetsinou jsem v jinych hrach hraval za support chary (tady se mi nejvic libi priest ), ale ty me nebavi expit bez party, navic kdyz partu je celkem tezke sehnat...bud ma vetsina moc velky lvl a nebo nejsou lidi. Je tady vubec nejaka guilda, ktera hraje i neco jineho nez GW? treba chodi na bosse, dungeony atp. Zadny topic o guildach, nebo jejich naboru, jsem zde na foru nenasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ahoj ak sa ti paci priest tak si ho kludne sprav.vyexpis si ho celkom lahko na anubisoch aj sam alebo v parte s ostatnymi priestami tak ako to teraz robia vsetci.ak priesta nechces, musis sa rozhodnut ci chces utocit na dialku alebo zblizkaak chces utocit na dialku mas tu na vyber archer classzblizka asssin, merchant class, swordman classrogue je pripad u ktoreho si spravis build sam a podla toho expiseste mozes aj kuzlit na to je mage classak mas rad partove expenie tak je dobry priest na support wizzard na killovanie a nejaky agi char na tahanie trebars assassin. zaciatocnikovi by som odporucila bud to archer class (lahko expitelne, v pvm velky dmg, ale do party ta pravdepodobne nezoberu cize exis sam s priestom na dual a este k tomu v pvp si maslo{skuste sa so mnou hadat ze to tak nie je}) ja osobne mam vsak na lukove postavy slabost <3alebo by som ti odporucila assassina, ktory sa celkom pekne expi, do party ta vezmu na tahanie ak nejaka je, ked vyrasties na sinxa budes aj pvp killer a este k tomu aj dobre vyzera Edit: na vsutp do guildy musis mat nejaky minimalny lvl to uvidis ked budes aspon 60-70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 íplnÄ jsi zapomnÄla na monka Ten by se moh zařadit mezi postavy, bojující zblízka, možná se slabÄím dmg outputem a snadnÄjÄím sólováním. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Ahoj vsem,mel bych par dotazu ohledne hry, ve hre jsem novy a tak mam nekolik otazek . Jake povolani na pvm je "nejlepsi", myslim tim povolani, ktere si dobre poradi samo a je uzitecne i v parte...Vetsinou jsem v jinych hrach hraval za support chary (tady se mi nejvic libi priest ), ale ty me nebavi expit bez party, navic kdyz partu je celkem tezke sehnat...bud ma vetsina moc velky lvl a nebo nejsou lidi. Je tady vubec nejaka guilda, ktera hraje i neco jineho nez GW? treba chodi na bosse, dungeony atp. Zadny topic o guildach, nebo jejich naboru, jsem zde na foru nenasel Partu hledej prikazy @hledampartu a @parta S ostatnimi lidmi muzes mluvit na mainchatu @m on ho zapne @m Ahoj - napise na main chat. Pred rokem bych nikdi nic takoveho nerekl, ale ted bych ti doporucil hned do zacatku - udelej si vic postav. Na otazku ktera osava je opravdu dobra na pvm musim odpovedet ze wizard.Jako jeden z mala charu ma silna plosna kouzla, kterymi je schopen velmi pekne snizovat stavy nepratel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 To je pravda jediná nevýhoda tohoto charu jakožto u nÄkterých dalÄích je ,že se sám jen stÄží vyexpí proto buÄ si udÄlej priesta a pak s nim choÄ do pyramidy na anubise anebo doufej že si najdeÄ nějakou partiÄku nebo priesta což je v dneÄní dobÄ čim dál tim težÄí Ale to neznamená aby sis wizarda neudÄlal, ba naopak ti ho doporuÄuju až budeÄ trochu vyÄÄí lvl tak se neztratíÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 ibaze by isiel combo monka asuraka bez znamych a equipu no nic moc wizzna je ok davas slusny dmg ale aj tak mam radsej archer class jasne a s wizznou ta zoberu do party to je na tebe k comu inklinujes na tvojom mieste by som si spravila naraz priesta a nejakeho dmg makera najlepsie tu wizznu alebo nieco z archer class popripade thief class. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.