trouble Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 to, aky level property ma mob je napisane v db - urcuje to ako velmi ho ty zranujes ktorym typom property to, ako utoci, to uz ziadne levely nema - tiez nemame fire sipy lvl 1,2,3,4 - proste su to fire sipy takze ked chces vediet redukcie na teba, staci si pozriet level 1. Ked chces vediet dmg na moba, netreba tabulku, staci db diky Vite nekdo presny popis toho jak pusobi external bleeding? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 proč mi nastavení hotkey na ventrilu nereaguje na boční tlačítka myši? (ovladače mám )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 proÄ mi nastavení hotkey na ventrilu nereaguje na boÄní tlaÄítka myči? (ovladaÄe mám )? no, vetsinou si na ty bocni tlacitka muzes nastavit nejakou klavesovou zkratku, takze kdyz i VT nastavis na tu zkratku co sis nastavil na ty mysi, melo by to jit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal III Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 poprvy jak jsem se připojil na reborn tak jsem uvidÄl na komsi toto http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=5304 a byl jsem tim fascinon a řek jsem si ze to musim mit. Po tom co jsem ale probÄh databazi tak jsem zjistil že to s niÄeho nepada.? Da se to teda nějak sehnat prosim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Sice to z niceho nepada, ale ta capka se da sehnat pomoci Executioner hood questu. Podrobnosti na wiki - http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:executioner_hood_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal III Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Sice to z niceho nepada, ale ta capka se da sehnat pomoci Executioner hood questu. Podrobnosti na wiki - http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:executioner_hood_1 jo díky moc jenom jsem se tam nějak nedoÄet v jakym pořadi zabijetty demony? a hlavnÄ ktery? to je nahodne to musim zkouÄet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest flex Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Nahodne - zkouset, zkouset a jeste zkouset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 jo díky moc jenom jsem se tam nějak nedoÄet v jakym pořadi zabijetty demony? a hlavnÄ ktery? to je nahodne to musim zkouÄet? pouzij Databazi, dej vyhledat demon monstra do 100.00HP a vynechej mvp a potvory z labu a poradi? nahodne, kazdy to majinak GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortal III Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 pouzij Databazi, dej vyhledat demon monstra do 100.00HP a vynechej mvp a potvory z labu a poradi? nahodne, kazdy to majinak GL ja si ted probehl tu databazi a tak nějak mÄ zarazilo no mohou tam byt v tom questu i monstra s posledni zony jako je třeba Frus nebo Flame Skull, Hellion revenant..... atd? popř monstra s thoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ja si ted probehl tu databazi a tak nějak mÄ zarazilo no mohou tam byt v tom questu i monstra s posledni zony jako je třeba Frus nebo Flame Skull, Hellion revenant..... atd? popř monstra s thoru? Monstra z thoru tam jsou... sem byl docela prekvapenej, kdyz sem s champem byl v thoru, nevedel sem, ze mam ten quest..skocil sem impa a uz byl prvni kousek duse na svete /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feech3ck Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Presne jsou tam tyhle monstra: Alicel, Aliot, Am Mut, Baphomet Jr., Blazer, Carat, Dark Frame, Demon Pungus, Deviling, Deviruchi, Diabolic, Disguise, Dokebi, Evil Nymph, Fire Imp, Flame skull, Frus, Gargoyle, Gazeti, Gibbet, Giearth, Gremlin, Harpy, Hell Poodle, Hodremlin, Hylozoist, Incubus, Isis, Jing Guai, Kaho, Knocker, Loli Ruri, Magnolia, Marionette, Medusa, Myiabi Doll, Nightmare, Nightmare Terror, Owl Duke, Raydric Archer, Rybio, Skogul, Sohee, Succubus, Tengu, Wanderer, Wind Ghost Doufam ze sem to tim moc neulehcil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Dotaz z gw topicu:Jak poznam zda je mob mvp? Urcite to budou vsechny potvurky co maji mvp drop nebo mvp exp, ale jsou to i dalsi, urcite budou mit vsichni flag boss, ale ne vsechny potvurky boss jsou mvp. Takze, jak to jednoznacne poznam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pro ty chapavejsi je tu jedna odpoved: Nehledejte v tom zadny klicky, nedelejte ze sebe blbce a pouzivejte mozek. Vysvetleni: Podle databaze to jsou vsecky monstra, co davaji MVP expy a MVP drop. K tomu musis pridat monstra, ktery jsou temer na chlup stejny a pozdeji se promeni v to samy, ale s MVP odmenou. Typickej priklad je prave Beelzebub, jehoz "online" verze nema MVP expy ani odmenu... to ale proto, ze se pozdeji promeni v "offline" MVP verzi. Tzn. ze pokud prijdete na Beelzebuba, mlatite jeho "online" non-MVP verzi a zacne vam do toho busit nekdo jinej, nemuzete rict ani ň. Pravidla znate, ne? PS: pro ty, kteri to doposud nepochopili: Online verzi belzebuba se muze pridat 1 MVP exp a jellopy MVP drop a je to jasny. A nebo jeste lip - 1G MVP exp a sleipniry jako MVP drop. Bohuzel tuhle mvp odmenu nikdy nikdo z vas nedostane, protoze belzebub se driv premeni v jinou verzi. Zkratka - nehledejte v tom zadny slozitosti a blbosti, ktery tam nejsou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 PS: pro ty, kteri to doposud nepochopili: Online verzi belzebuba se muze pridat 1 MVP exp a jellopy MVP drop a je to jasny. A nebo jeste lip - 1G MVP exp a sleipniry jako MVP drop. Bohuzel tuhle mvp odmenu nikdy nikdo z vas nedostane, protoze belzebub se driv premeni v jinou verzi. Zkratka - nehledejte v tom zadny slozitosti a blbosti, ktery tam nejsouDej to tam a jdem to zabít :-P víme jak to udÄlat, ale proÄ když z toho nic není... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Dej to tam a jdem to zabít :-P víme jak to udělat, ale proč když z toho nic není...To ví snad každej, ale aby se vám to taky povedlo. Kdo to neví, tak ve Fiber Locku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 To ví snad každejKazdy zjavne ee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 To ví snad každej, ale aby se vám to taky povedlo. Kdo to neví, tak ve Fiber Locku Hmm zkouÄel jsi ho v tom nÄkdy držet? Pokud ne tak doporuÄuju to na rebornu zkusit. Jsou ale i jiné způsoby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Hmm zkouÄel jsi ho v tom nÄkdy držet? Pokud ne tak doporuÄuju to na rebornu zkusit. Jsou ale i jiné způsoby...ZkouÄel jsem to jinde, vÄude je na to potřeba troÄku skill a né "tady máÄ Fiber Lock, a zamykej...", je jedno kde to je, ale dokážu na 90% říct, že se v tom zabít Dí, ale chce to troÄku cviku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 jen tak pro zajímavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní s HP a hodím si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojím, ale když si hodím assu lv4 a míř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, nevíte proÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 jen tak pro zajímavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní s HP a hodím si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojím, ale když si hodím assu lv4 a míř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, nevíte proÄ? Nektere skilly (Agi, Bless, zjevne assu) nejdou prepsat stejnym skillem s nizsim levelem. Asi to bude tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 jen tak pro zajímavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní s HP a hodím si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojím, ale když si hodím assu lv4 a míř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, nevíte proÄ? Mno už dvakrát sem se ptal Kennyho, jestli by se to mohlo upravit, a dvakrát sem dostal odpovÄÄ, že to je zbyteÄný a že to tak zůstane.Možná kdyby se víc lidí přidalo, třeba IRC grupa by to mohla vysockovat ..Můj důvod: lvl 5 magni = 90 sec, lvl 5 assu = 100 sec. Když nahazuju oboje souÄasnÄ a pak mi spadne magni, vím, že mám jeÄtÄ tak posledních 12 vteřin asu - pokud bych si ho mohl přehodit jedniÄkovým, které by jenom prodloužilo trvání (protože íşčinek mají stejný), bylo by to fajn. Ten cast time je ve vypjatých nebo krizových situacích znát - takhle se akorát zmÄní na fatální Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Mohlo by se to upravit tak, aby se to aplikovalo jen tehdy, kdyby ti to dobu trvani skillu prodlouzilo. To chce ale zasah primo do zdrojaku a ja nevim kdo se v tom bude stourat Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordOdol Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ChtÄl bych se optat, jaký je problém s výkupem ice heart u výkupÄího? Respektive proÄ to nejde? U stemů chápu, že by tam pak nebylo nic jiného ;-), u karet zase, že by to mohlo zbyteÄnÄ blokovat místo u výkupÄího (přecijen jich není moc a nevykupují se moc hromadnÄ)... proÄ u ice heart? ChtÄl jsem dát na nÄ výkup, mám jedno v inventáři a výkupÄí mi na nÄj výkup nenabízí, takže usuzuji, že je také bloklý. Nevíte nÄkdo, zda omylem, nebo íşmyslnÄ (a proÄ, je-li to naschvál). DÄkuju tomu, kdo ukojí mou zvÄdavost. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Hola, pac to bere jen itemy od 500 do 1100, pak 7000 az 7527 a 12000 az 12136. Nevim proc tomu tak je, ale postouram se v tom a po restartu to snad bude brat ice hearty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 No on takovej výkup equipu by taky nebyl Äpatnej - shoesky, bootsy, saintky, magni's capky a jiný kraviny ..Je mi jasný, že by to muselo kontrolovat, jestli v tom už není karta (refine snad ne, pochybuju, že by to kupci vadilo). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.