Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

to, aky level property ma mob je napisane v db - urcuje to ako velmi ho ty zranujes ktorym typom property

to, ako utoci, to uz ziadne levely nema - tiez nemame fire sipy lvl 1,2,3,4 - proste su to fire sipy :D takze ked chces vediet redukcie na teba, staci si pozriet level 1. Ked chces vediet dmg na moba, netreba tabulku, staci db

diky

Vite nekdo presny popis toho jak pusobi external bleeding?

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

proÄ mi nastavení­ hotkey na ventrilu nereaguje na boÄní­ tlaÄí­tka myči? (ovladaÄe mám ;) )?

no, vetsinou si na ty bocni tlacitka muzes nastavit nejakou klavesovou zkratku, takze kdyz i VT nastavis na tu zkratku co sis nastavil na ty mysi, melo by to jit

jo dí­ky moc jenom jsem se tam nějak nedoÄet v jakym pořadi zabijetty demony? a hlavnÄ ktery? to je nahodne to musim zkouÄet?

pouzij Databazi, dej vyhledat demon monstra do 100.00HP :clap: a vynechej mvp a potvory z labu :( a poradi? nahodne, kazdy to majinak :) GL

pouzij Databazi, dej vyhledat demon monstra do 100.00HP :clap: a vynechej mvp a potvory z labu :( a poradi? nahodne, kazdy to majinak :) GL

ja si ted probehl tu databazi a tak nějak mÄ zarazilo no mohou tam byt v tom questu i monstra s posledni zony jako je třeba Frus nebo Flame Skull, Hellion revenant..... atd? popř monstra s thoru?

ja si ted probehl tu databazi a tak nějak mÄ zarazilo no mohou tam byt v tom questu i monstra s posledni zony jako je třeba Frus nebo Flame Skull, Hellion revenant..... atd? popř monstra s thoru?

Monstra z thoru tam jsou... sem byl docela prekvapenej, kdyz sem s champem byl v thoru, nevedel sem, ze mam ten quest..skocil sem impa a uz byl prvni kousek duse na svete /!

Presne jsou tam tyhle monstra:

Alicel, Aliot, Am Mut, Baphomet Jr., Blazer, Carat, Dark Frame, Demon Pungus, Deviling, Deviruchi, Diabolic, Disguise, Dokebi, Evil Nymph, Fire Imp, Flame skull, Frus, Gargoyle, Gazeti, Gibbet, Giearth, Gremlin, Harpy, Hell Poodle, Hodremlin, Hylozoist, Incubus, Isis, Jing Guai, Kaho, Knocker, Loli Ruri, Magnolia, Marionette, Medusa, Myiabi Doll, Nightmare, Nightmare Terror, Owl Duke, Raydric Archer, Rybio, Skogul, Sohee, Succubus, Tengu, Wanderer, Wind Ghost

Doufam ze sem to tim moc neulehcil :wacko:

Guest betr

Dotaz z gw topicu:

Jak poznam zda je mob mvp?

Urcite to budou vsechny potvurky co maji mvp drop nebo mvp exp, ale jsou to i dalsi, urcite budou mit vsichni flag boss, ale ne vsechny potvurky boss jsou mvp. Takze, jak to jednoznacne poznam ?

Pro ty chapavejsi je tu jedna odpoved: Nehledejte v tom zadny klicky, nedelejte ze sebe blbce a pouzivejte mozek.

Vysvetleni: Podle databaze to jsou vsecky monstra, co davaji MVP expy a MVP drop. K tomu musis pridat monstra, ktery jsou temer na chlup stejny a pozdeji se promeni v to samy, ale s MVP odmenou. Typickej priklad je prave Beelzebub, jehoz "online" verze nema MVP expy ani odmenu... to ale proto, ze se pozdeji promeni v "offline" MVP verzi. Tzn. ze pokud prijdete na Beelzebuba, mlatite jeho "online" non-MVP verzi a zacne vam do toho busit nekdo jinej, nemuzete rict ani ň. Pravidla znate, ne? :D

PS: pro ty, kteri to doposud nepochopili: Online verzi belzebuba se muze pridat 1 MVP exp a jellopy MVP drop a je to jasny. A nebo jeste lip - 1G MVP exp a sleipniry jako MVP drop. Bohuzel tuhle mvp odmenu nikdy nikdo z vas nedostane, protoze belzebub se driv premeni v jinou verzi. Zkratka - nehledejte v tom zadny slozitosti a blbosti, ktery tam nejsou

PS: pro ty, kteri to doposud nepochopili: Online verzi belzebuba se muze pridat 1 MVP exp a jellopy MVP drop a je to jasny. A nebo jeste lip - 1G MVP exp a sleipniry jako MVP drop. Bohuzel tuhle mvp odmenu nikdy nikdo z vas nedostane, protoze belzebub se driv premeni v jinou verzi. Zkratka - nehledejte v tom zadny slozitosti a blbosti, ktery tam nejsou

Dej to tam a jdem to zabí­t :-P ví­me jak to udÄlat, ale proÄ když z toho nic není­...

Hmm zkouÄel jsi ho v tom nÄkdy držet? Pokud ne tak doporuÄuju to na rebornu zkusit. Jsou ale i jiné způsoby...

ZkouÄel jsem to jinde, vÄude je na to potřeba troÄku skill a né "tady máÄ Fiber Lock, a zamykej...", je jedno kde to je, ale dokážu na 90% ří­ct, že se v tom zabí­t Dí, ale chce to troÄku cviku.

jen tak pro zají­mavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní­ s HP a hodí­m si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojí­m, ale když si hodí­m assu lv4 a mí­ř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, neví­te proÄ? :thumsup4:

Guest jirkan

jen tak pro zají­mavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní­ s HP a hodí­m si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojí­m, ale když si hodí­m assu lv4 a mí­ř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, neví­te proÄ? :thumsup4:

Nektere skilly (Agi, Bless, zjevne assu) nejdou prepsat stejnym skillem s nizsim levelem. Asi to bude tim :ph34r:

jen tak pro zají­mavost, když mám postavu s nahozeným assu, stoupnu si vedle ní­ s HP a hodí­m si lv5 assu na sebe, tak to "ukradne" ten assu efekt postavÄ vedle které stojí­m, ale když si hodí­m assu lv4 a mí­ř, tak postavÄ vedle mÄ ten efekt zůstane, neví­te proÄ? :ph34r:
Mno už dvakrát sem se ptal Kennyho, jestli by se to mohlo upravit, a dvakrát sem dostal odpovÄÄ, že to je zbyteÄný a že to tak zůstane.

Možná kdyby se ví­c lidí­ přidalo, třeba IRC grupa by to mohla vysockovat ..

Můj důvod: lvl 5 magni = 90 sec, lvl 5 assu = 100 sec. Když nahazuju oboje souÄasnÄ a pak mi spadne magni, ví­m, že mám jeÄtÄ tak poslední­ch 12 vteřin asu - pokud bych si ho mohl přehodit jedniÄkovým, které by jenom prodloužilo trvání­ (protože íşčinek mají­ stejný), bylo by to fajn. Ten cast time je ve vypjatých nebo krizových situací­ch znát - takhle se akorát zmÄní­ na fatální­ :thumsup4:

ChtÄl bych se optat, jaký je problém s výkupem ice heart u výkupÄí­ho? Respektive proÄ to nejde? U stemů chápu, že by tam pak nebylo nic jiného ;-), u karet zase, že by to mohlo zbyteÄnÄ blokovat mí­sto u výkupÄí­ho (přecijen jich není­ moc a nevykupují­ se moc hromadnÄ)... proÄ u ice heart? ChtÄl jsem dát na nÄ výkup, mám jedno v inventáři a výkupÄí­ mi na nÄj výkup nenabí­zí­, takže usuzuji, že je také bloklý. Neví­te nÄkdo, zda omylem, nebo íşmyslnÄ (a proÄ, je-li to naschvál). DÄkuju tomu, kdo ukojí­ mou zvÄdavost. :-)

No on takovej výkup equipu by taky nebyl Äpatnej - shoesky, bootsy, saintky, magni's capky a jiný kraviny ..

Je mi jasný, že by to muselo kontrolovat, jestli v tom už není­ karta (refine snad ne, pochybuju, že by to kupci vadilo).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...