morgoth Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Co na to říct?! Kdyby nespamoval Loonyho a byl trpÄliví a poÄkal na jeho vyjádření, tak by se, myslím v krátké dobÄ doÄkal. TrpÄlivost a mít na vÄdomí, že GMka mají taky jiné starosti a zájmy než sedÄt u ICQ a vyřizovat registrace. Nechci se tady nikoho zastávat, ale jak říkám troÄku trpÄlivosti a myslím, že by bylo po problému6237[/snapback]BTW, neviete kde zmizol prispevok k3dTa o tych registraciach, kde pisal ako si pomoct a ako urcite nie? No ale kolko cakat? Mozno ho nespamoval, ale si spolu pisali, nikde sa nepise ze napisal 4 maily a az potom mu Loony odpisal.Osobne si myslim, ze je to len o stasti. Bud ho mas, GM je v dobrej nalade a da ti account, alebo zrovna nema cas, alebo naladu(horsi pripad ), a bude ta ignorovat, alebo iba nevsimat a potom ako zas napises povie ze nemas spammovat a da si na teba ignore.Tiez si myslim, ze je na nic to doporucenie o tom, ze treba napisat cez ICQ.Vzhladom na to, ze ked napises, a GM ta nebude autorizovat, nemas ani tusenie ci si tu tvoju spravu precital. Ked napises viac sprav, urcite je to spammovanie, tak teda ahoj...A vobec, ako sa da podla jednej spravy posudit, co je to za cloveka?No, da sa posudit ze je to decko/typek(plzzzzzz auttorizuj maaaa), ale ze je to normalny clovek?Byt tak blbe decko, poslem ku compu starsieho brata A aj z lamy na zaciatku sa moze vyvinut dobry hrac... VÄechno je to o lidech...nÄkdo je trpÄlivý a nÄkdo ne...chápu GM, že toho maj hodnÄ a taky trochu chápu Frenkyho tím, že již si chtÄl zahrát...ale myslím, že tohle si můžou vyřečit jen ti co s tím maj co dočinÄní a nikdo jinej s tim nic neudÄlá...(i když myslim, že po kapitulaci hráÄe ji není co řečit) 6239[/snapback]No podla mna je co riesit, lebo takych ako on moze byt dost. 2) Kdyz vas znam.Mozno by to bolo treba premenovat server z Free Ragnarok Server na server pre znamych a priatelov gamemastrov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Co na to říct?! Kdyby nespamoval Loonyho a byl trpÄliví a poÄkal na jeho vyjádření, tak by se, myslím v krátké dobÄ doÄkal. TrpÄlivost a mít na vÄdomí, že GMka mají taky jiné starosti a zájmy než sedÄt u ICQ a vyřizovat registrace. Nechci se tady nikoho zastávat, ale jak říkám troÄku trpÄlivosti a myslím, že by bylo po problému6237[/snapback]BTW, neviete kde zmizol prispevok k3dTa o tych registraciach, kde pisal ako si pomoct a ako urcite nie? No ale kolko cakat? Mozno ho nespamoval, ale si spolu pisali, nikde sa nepise ze napisal 4 maily a az potom mu Loony odpisal.Osobne si myslim, ze je to len o stasti. Bud ho mas, GM je v dobrej nalade a da ti account, alebo zrovna nema cas, alebo naladu(horsi pripad ), a bude ta ignorovat, alebo iba nevsimat a potom ako zas napises povie ze nemas spammovat a da si na teba ignore.Tiez si myslim, ze je na nic to doporucenie o tom, ze treba napisat cez ICQ.Vzhladom na to, ze ked napises, a GM ta nebude autorizovat, nemas ani tusenie ci si tu tvoju spravu precital. Ked napises viac sprav, urcite je to spammovanie, tak teda ahoj...A vobec, ako sa da podla jednej spravy posudit, co je to za cloveka?No, da sa posudit ze je to decko/typek(plzzzzzz auttorizuj maaaa), ale ze je to normalny clovek?Byt tak blbe decko, poslem ku compu starsieho brata A aj z lamy na zaciatku sa moze vyvinut dobry hrac...No podla mna je co riesit, lebo takych ako on moze byt dost.6243[/snapback]frenky psal docela normalne, jen sem od nej chtel aby mi napsal lidi co znam a kteri se za nej zaruci. napsal mi lidi o kterych sem nikdy neslysel, vcetne shadowa za ktereho se taky museli lidi zarcovat a to pro me nebyl dostatecne verohodny clovek. pak mi napsal jeste jednu pm ale tu sem nestihl precist driv nez mel tady na foru ten vylev Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 frenky psal docela normalne, jen sem od nej chtel aby mi napsal lidi co znam a kteri se za nej zaruci. napsal mi lidi o kterych sem nikdy neslysel, vcetne shadowa za ktereho se taky museli lidi zarcovat a to pro me nebyl dostatecne verohodny clovek. pak mi napsal jeste jednu pm ale tu sem nestihl precist driv nez mel tady na foru ten vylev6245[/snapback]Um... Nebolo niekde take pravidlo ze ked sa niekto zaruci za niekoho, kto bude robit bordel tak dostane banan aj on?Tak potom na to aby si zbavil server vsetkych nedoveryhodnych ludi by sa potom oplatilo (ked uz ten niekto kto sa zanho zarucuje hra), aby hral aj jeho kamarat, pretoze ak bude robit bordel zabijes 2 muchy jednou ranou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 frenky psal docela normalne, jen sem od nej chtel aby mi napsal lidi co znam a kteri se za nej zaruci. napsal mi lidi o kterych sem nikdy neslysel, vcetne shadowa za ktereho se taky museli lidi zarcovat a to pro me nebyl dostatecne verohodny clovek. pak mi napsal jeste jednu pm ale tu sem nestihl precist driv nez mel tady na foru ten vylev6245[/snapback]Myslim, ze tu uz beha spousta zacatecniku a lamicek. Sem tam se nekdo zepta, kde je quest na aco, sem tam nekdo spamuje "vyexpis me prosim na creamech" atd. Ale neni toho moc, aby to vadilo, a hlavne - kazdy nejak zacinal. Takze kdyz uz nekdo pise normalne (zadne "dej mi hesloooo"), tak si myslim, ze neni potreba, aby se za nej nekdo zarucoval. Kolik lidi, Loony, znas tak, aby jejich slovo pro tebe platilo? A co kdyz si chteji zahrat kamaradi te spousty, co neznas? Autorizace je dobra vec, ale zarucovani bych tak nehrotil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 BTW, neviete kde zmizol prispevok k3dTa o tych registraciach, kde pisal ako si pomoct a ako urcite nie?6243[/snapback] Smazal sem to, protoze se tim zacali ridit i lidi kterym bych registraci nepotvrdil. Spatne se to pak rozeznava. Um... Nebolo niekde take pravidlo ze ked sa niekto zaruci za niekoho, kto bude robit bordel tak dostane banan aj on?6246[/snapback] Porad plati a hojne se pouziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Myslim, ze tu uz beha spousta zacatecniku a lamicek. Sem tam se nekdo zepta, kde je quest na aco, sem tam nekdo spamuje "vyexpis me prosim na creamech" atd. Ale neni toho moc, aby to vadilo, a hlavne - kazdy nejak zacinal. Takze kdyz uz nekdo pise normalne (zadne "dej mi hesloooo"), tak si myslim, ze neni potreba, aby se za nej nekdo zarucoval. Kolik lidi, Loony, znas tak, aby jejich slovo pro tebe platilo? A co kdyz si chteji zahrat kamaradi te spousty, co neznas? Autorizace je dobra vec, ale zarucovani bych tak nehrotil...6248[/snapback]1. az nekdo bude otravovat abys ho vyexpil a bude te to obtezovat, napis mi. 100% takhle otravuje kazdyho koho uvidi, nejen tebe a je to nezadouci osoba2. o lidi kteri teprve "zacinaj" nestojim a nemaji tu co delat.3. pokud toho cloveka neznam tak to zarucovani potreba je, jinak dopadneme jako spodina na finalu. preci jen nejsme klasicky free server kde si nekdo udela bordel, zabanujou mu postavu a hned si udela dalsi ucet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1. az nekdo bude otravovat abys ho vyexpil a bude te to obtezovat, napis mi. 100% takhle otravuje kazdyho koho uvidi, nejen tebe a je to nezadouci osoba2. o lidi kteri teprve "zacinaj" nestojim a nemaji tu co delat.3. pokud toho cloveka neznam tak to zarucovani potreba je, jinak dopadneme jako spodina na finalu. preci jen nejsme klasicky free server kde si nekdo udela bordel, zabanujou mu postavu a hned si udela dalsi ucet6253[/snapback]1. Da se..2. No on je to trosku problem. Na jednu stranu chapu ze nechces nooby, na druhe strane noobove nemaji kde zacit. CzRO nejede, HeavenRO je pro smich, na Finalu je zase peknej bordel... (no flame prosim) A zacit na zahranicnich serverech? Vetsina zacatecniku si cizi jazyky moc nedava, takze se tam toho o RO moc nedozvi. A uprimne - nevadi mi clovek, co se me zepta, kde najde kohosi z aco questu, jak se nedavno stalo. Misto jsem si nepamatoval, tak jsem poradil RODatabase, kterou dotycny neznal. Info si dohledal, pekne podekoval a nikde nebyl zadny problem. Myslim, ze je potreba rozslisit "terminy" novacek a lama...3. Stejne tu hromadu lidi, kteri bordel nedalaji a v klidu hrajou, neznas... nebo mi chces tvrdit, ze jo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1. az nekdo bude otravovat abys ho vyexpil a bude te to obtezovat, napis mi. 100% takhle otravuje kazdyho koho uvidi, nejen tebe a je to nezadouci osoba2. o lidi kteri teprve "zacinaj" nestojim a nemaji tu co delat.3. pokud toho cloveka neznam tak to zarucovani potreba je, jinak dopadneme jako spodina na finalu. preci jen nejsme klasicky free server kde si nekdo udela bordel, zabanujou mu postavu a hned si udela dalsi ucet6253[/snapback] 1.) Podla toho ako o to poziada(celkovo, nie len vyexpenie)://samozrejme sa zohladnuje frekvencia, koho, kolkokrat ziada atd... - rel. slusne -> poradim nech si precita pravidla, alebo nieco v tom zmysleKed chce niekto poradit s nejakym questom(/nieco ine) odkazem na roempire.com, rodatabase.org ; Ja som o niecom takom na zaciatku nevedel, tak preco neporadit. - nie -> zhanam GMka , ved si mozno zahraju ked vyrastu. 2.) Preco? Mozu obohatit hru. Tiez si myslim, ze je treba rozlisovat medzi nevyliecitelnymi lamami a medzi novacikmi. Kazdy niekedy zacinal - z niekoho moze byt lama stale, po 2 rokoch hrania, niekto moze(povedzme vdaka skusenosti z inych (MMO)RPG) byt po 2 mesiacoch dobry hrac, uzitocny svojej gilde. 3.) Co si predstavujes pod bordelom? Najhorsie co sa stava je ze niekto sockuje o heal/vyexpenie, a nie je ich az tak vela...Okrem toho da sa bannut aj ipcka, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1. Da se..2. No on je to trosku problem. Na jednu stranu chapu ze nechces nooby, na druhe strane noobove nemaji kde zacit. CzRO nejede, HeavenRO je pro smich, na Finalu je zase peknej bordel... (no flame prosim) A zacit na zahranicnich serverech? Vetsina zacatecniku si cizi jazyky moc nedava, takze se tam toho o RO moc nedozvi. A uprimne - nevadi mi clovek, co se me zepta, kde najde kohosi z aco questu, jak se nedavno stalo. Misto jsem si nepamatoval, tak jsem poradil RODatabase, kterou dotycny neznal. Info si dohledal, pekne podekoval a nikde nebyl zadny problem. Myslim, ze je potreba rozslisit "terminy" novacek a lama...3. Stejne tu hromadu lidi, kteri bordel nedalaji a v klidu hrajou, neznas... nebo mi chces tvrdit, ze jo? 6258[/snapback]no, to ze czechro nejede je snad chvilkova zalezitost. a to ze nejdou na final nebo heavenro je mi naprosto ukradeny. ty to vidis z pohledu vecnyho rejpala co jen prudi ze ja nekoho utiskuju, ale zeptej se treba unicorna kam vede to, ze se pousti na servr kdejaka pakaz. nejakej blbecek okrade lilian a pak ji nadava do kosoctvercu a podobnych veci. ucet mel teprve treti den. to samy x dalsich. proste me prijde soucasny (respe 14 dnu zpet) stav idealni. to ze kenny pousti na servr kde koho mi pripada sice jako hovadina, ale jemu to rozmluvit nejde. az tu zacnou delat novacci bordel tak podekujte jemu. ja sem na servr pustil jen ty, o kterych sem mel jistotu ze nic neudelajiad 3 bod. trochu demagogie ne? stejne tak ty neznas hromadu lidi kteri delaji bordel a to sou vesmes ti co s RO zacinaji nebo prilezli z finalu ci heavenro. ty bany neresis, ja jo. nemas dost informaci k tomu abys mohl soudit a odsuzovat moje kroky a opatreni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1.) Podla toho ako o to poziada(celkovo, nie len vyexpenie)://samozrejme sa zohladnuje frekvencia, koho, kolkokrat ziada atd... - rel. slusne -> poradim nech si precita pravidla, alebo nieco v tom zmysleKed chce niekto poradit s nejakym questom(/nieco ine) odkazem na roempire.com, rodatabase.org ; Ja som o niecom takom na zaciatku nevedel, tak preco neporadit. - nie -> zhanam GMka , ved si mozno zahraju ked vyrastu. 2.) Preco? Mozu obohatit hru. Tiez si myslim, ze je treba rozlisovat medzi nevyliecitelnymi lamami a medzi novacikmi. Kazdy niekedy zacinal - z niekoho moze byt lama stale, po 2 rokoch hrania, niekto moze(povedzme vdaka skusenosti z inych (MMO)RPG) byt po 2 mesiacoch dobry hrac, uzitocny svojej gilde. 3.) Co si predstavujes pod bordelom? Najhorsie co sa stava je ze niekto sockuje o heal/vyexpenie, a nie je ich az tak vela...Okrem toho da sa bannut aj ipcka, nie?6261[/snapback]1. vetsina normalnich lidi se nejdriv shani po informacich o hre a pak ji jdou hrat. to ze nejaka banda kindosu ze zakladky se domluvi ze pujjdou hrat ro jen proto ze slyseli ze je to zadarmo, muzou chodit spolu a delat bordel, neni duvod k tomu, aby otravovali ve hre kde koho. to jen nase ceska povaha je takova ze musime pockat az nekdo neco udela za nas. na WoW se mi nikdy nestalo ze by me nekdo ostravoval s blbostma typu kde koupit poty a podobne.2. obohatit? ta se da obohatit jinak, ale ja nestojim o obohacovani lidmi co ani nevi jak se slovo ragnarok pise. na nauceni se zakladu a chovani na RO je net a jine servry 3. vse co otravuje ostatni je bordel Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Emperko element Ahoj slysel jsem nejake famy od FF o tom ze emperko na rebornu ma zemni element.Na control panelu je holy. - Je to tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locklear Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 no, to ze czechro nejede je snad chvilkova zalezitost. a to ze nejdou na final nebo heavenro je mi naprosto ukradeny. ty to vidis z pohledu vecnyho rejpala co jen prudi ze ja nekoho utiskuju, ale zeptej se treba unicorna kam vede to, ze se pousti na servr kdejaka pakaz. nejakej blbecek okrade lilian a pak ji nadava do kosoctvercu a podobnych veci. ucet mel teprve treti den. to samy x dalsich. proste me prijde soucasny (respe 14 dnu zpet) stav idealni. to ze kenny pousti na servr kde koho mi pripada sice jako hovadina, ale jemu to rozmluvit nejde. az tu zacnou delat novacci bordel tak podekujte jemu. ja sem na servr pustil jen ty, o kterych sem mel jistotu ze nic neudelajiad 3 bod. trochu demagogie ne? stejne tak ty neznas hromadu lidi kteri delaji bordel a to sou vesmes ti co s RO zacinaji nebo prilezli z finalu ci heavenro. ty bany neresis, ja jo. nemas dost informaci k tomu abys mohl soudit a odsuzovat moje kroky a opatreni6264[/snapback]Mno jako vecnyho rejpala, co jen prudi, me beres jenom ty, i kdyz asi nikdy nepochopim proc. Nicmene to, ze nejsem na tvym friends-listu, klidne ozelim.Bod 3 jsi pochopil spatne - chtel jsem tim rict to, ze na rebornu neznas xy lidi, z nichz nekteri delaji bordel a nekteri ne, pricemz jsou tu vsichni. Takze pokud je s nekym rozumna rec na icq, tak neni duvod a priori predpokladat, ze kdyz treba s RO zacina, bude delat bordel. Demagogie je hazet nooby do jednoho pytle s lamama.Jinak tvoje kroky neodsuzuju, ackoli je soudim (nebo posuzuju, ches-li), a mezi tim je docela rozdil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ehm, troska osobna otazka, kto sa ti za mna musel zarucovat? Pokial viem tak som tu od uplneho zaciatku rebornu (teda skoro, boli este otvorene registracie). Ja som sa ti zarucoval za jednu kamosku a povedal si ok, tak neviem co je na mne nedoverihodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Emperko element Ahoj slysel jsem nejake famy od FF o tom ze emperko na rebornu ma zemni element.Na control panelu je holy. - Je to tak? 6270[/snapback]Odporucam verit viac Control panelu a menej FF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 2. o lidi kteri teprve "zacinaj" nestojim a nemaji tu co delat.6253[/snapback] Mno, ale jak poznas ze zrovna zacina, kdyz se normalne slusne zepta, treba na quest pro Aco? Nemuzes prece vedet ze to je lama. Treba ma napriklad lvl 8x Knechta, ale chtel trochu zmenu(ja vim je to hodne nepravdepodobny, ale stat se to muze ). Jasne ze kdyz bude kazdyho hrace kteryho potka otravovat s tim, aby mu pomohli, tak to je jeho blbost, ze si neprecet pravidla, ale kdyz si zalozi Chatroom, tak na tom neni snad nic spatnyho, ne? Jen muj nazor. Nic proti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ehm, troska osobna otazka, kto sa ti za mna musel zarucovat? Pokial viem tak som tu od uplneho zaciatku rebornu (teda skoro, boli este otvorene registracie). Ja som sa ti zarucoval za jednu kamosku a povedal si ok, tak neviem co je na mne nedoverihodne.6275[/snapback]jj omlouvam se, ty ses zarucoval za melian Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 1. vetsina normalnich lidi se nejdriv shani po informacich o hre a pak ji jdou hrat. to ze nejaka banda kindosu ze zakladky se domluvi ze pujjdou hrat ro jen proto ze slyseli ze je to zadarmo, muzou chodit spolu a delat bordel, neni duvod k tomu, aby otravovali ve hre kde koho. to jen nase ceska povaha je takova ze musime pockat az nekdo neco udela za nas. na WoW se mi nikdy nestalo ze by me nekdo ostravoval s blbostma typu kde koupit poty a podobne.2. obohatit? ta se da obohatit jinak, ale ja nestojim o obohacovani lidmi co ani nevi jak se slovo ragnarok pise. na nauceni se zakladu a chovani na RO je net a jine servry 3. vse co otravuje ostatni je bordel6265[/snapback]1) No napriklad diablo a kopu inych hier som zacal najprv hrat a az po tom, co ma zaujali som k nim hladal kadejake doplnujuce informacie(co mi moze padnut, ake su sady, bla bla)...Nehovoriac o tom, ze stranok na nete je kopa a medzi odporucane(co vidavam pouzivat hracov) patria 2. Myslis ze kazdy noob najde prave tieto? Najde akurat kopu zvastov o hre, trochu o povolaniach ale nic poriadne, resp sanca na to je mala...Ako rozoznas vek? Ak to nema priamo napisane na ICQ. 2) Neprehanaj... Taky co nevedia citat a pisat sa asi ani nezaregistruju...3) No neviem kolko ludi ide na nejaky server len preto aby sockovali o vyexpenie, to je jedine po com ludia tuzia... Mno, ale jak poznas ze zrovna zacina, kdyz se normalne slusne zepta, treba na quest pro Aco? Nemuzes prece vedet ze to je lama. Treba ma napriklad lvl 8x Knechta, ale chtel trochu zmenu(ja vim je to hodne nepravdepodobny, ale stat se to muze ). Jasne ze kdyz bude kazdyho hrace kteryho potka otravovat s tim, aby mu pomohli, tak to je jeho blbost, ze si neprecet pravidla, ale kdyz si zalozi Chatroom, tak na tom neni snad nic spatnyho, ne? Jen muj nazor. Nic proti 6286[/snapback]No ja som hraval dost, ale obmedzil som sa zatial v podstate iba na archer classy a aco classy. Aj napriek tomu som bol prekvapeny ze je quest na dancerku(kedze som ju nerobil) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniak Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 potrebuju poradit jakou cenu ma karta archer skeleton card ktera pridava 10% dmg do vseho s pouzitim bow (je do zbrane) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Mam taky par otazek: jde i tady Shield Boomerangem rozbit zbran/brneni, kdyz mate Sword/Mailbraker? Podle Ragnainfo.com by to melo jit, ale funguje to i tady na Rebornu? Cruse uz nemam a i kdybych mel, tak uz vubec nemam Sword/Mailbreaker, takze jestli to nekdo vi, nebo by to mohl otestovat byl bych vdecnej A druha: nemel by jit Arrow Shower cilovat na zem, misto na potvoru/hrace? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Mam taky par otazek: jde i tady Shield Boomerangem rozbit zbran/brneni, kdyz mate Sword/Mailbraker? Podle Ragnainfo.com by to melo jit, ale funguje to i tady na Rebornu? Cruse uz nemam a i kdybych mel, tak uz vubec nemam Sword/Mailbreaker, takze jestli to nekdo vi, nebo by to mohl otestovat byl bych vdecnej A druha: nemel by jit Arrow Shower cilovat na zem, misto na potvoru/hrace? Dik6325[/snapback] S tim boomerangem by to melo jit, ze by se mel arrow shower zamerovat na zem o tom teda nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 S tim boomerangem by to melo jit, ze by se mel arrow shower zamerovat na zem o tom teda nevim 6327[/snapback] Mno, psali to zase na ragnainfo, ze v nejakym novejsim patchi by to melo jit, tak nevim jakej patch mysleli(ja se v tom nevyznam ) A jeste jedna otazka: Nemel by mit Rotar Zero(nebo jak se ta zatracena vec menuje, je to takovej ten litajici goblin) ranged attack? Jestli ho ma, tak sem si nejak nevsim, protoze vzdycky prileti az ke me. Na Czechro mel stopro ranged attack a podle ROEmpire by mel mit taky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Odporucam verit viac Control panelu a menej FF 6280[/snapback] Aha takze jedna pani povidala... hmm No kdyby mi to potvrdil nejaky GM byl bych jistejsi B) Lex divina sla na gw driv shodit lex divinou se shiftem. Tady tomu tak neni?V pvp to funguje ale na gw? Muzu pouzivat jenom poty a cure? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Control panel z 99.1% odpovida hre (zbytek je Kaho ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 hm.. v cestine?.. v tomhle kontextu asi neco jako "má tÄ", "dostal ho".. nebo spis m8 t2 XD (vyvlastnil zni divne)jak to vzniklo? obycejny preklep.. myslim ze to pouzivaj lidi co bud nevi jak se to spravne anglicky pise, nebo chtej zamachrovt l33tsp34kem... nebo oboji 6076[/snapback]Mí´j otec mal dobrý výraz... "vytrel mu kocíşra". ze by se mel arrow shower zamerovat na zem o tom teda nevim 6327[/snapback]Nový patch na kRO niekedy zo začiatku augusta... shower má zmeneníş AoE (z 5x5 na 3x3, myslím) a používa sa na políÄko, nie na protivníka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Jo to bylo presne ono Prej potom sli posouvat pasti Arrow Showerem(normalne je to odhazovalo, jako potvory/hrace). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.