Johny16 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nevite jestli tenhle kalkulator http://www.paused21.net/off/www/ragnarok/m...alc_brewing.php pocita s tema starsima zakl. sancema na vareni nebo s tema novyma? ten kalkulator nejde spustit. mas nejaky chybnu stranku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 ten kalkulator nejde spustit. mas nejaky chybnu strankuMe na tu otazku v tu dobu kdy jsem to napsal na forum odpovedel na irc koca, tak jsem ten post smazal. Pry ze s tema starsimi zakl. sancemi. Jinak http://www.paused21.net/off/www/ragnarok/m...alc_brewing.php edit: Tak nevim cim to je, ze se ten link deformuje, ale mas to na wiki mezi odkazy (kalkulator vareni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 Nevím kde jinde reagovat na novinky ChtÄl jsem se zeptat co se týÄe íşpravy chasewalku- shazuje quag alespoř boosty, které shazovat má po probÄhnutí? Např agiup, AAR? Dost by mÄ to zajímalo u takového nedispelnutelného stalkera s linkou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Nevím kde jinde reagovat na novinky ChtÄl jsem se zeptat co se týÄe íşpravy chasewalku- shazuje quag alespoř boosty, které shazovat má po probÄhnutí? Např agiup, AAR? Dost by mÄ to zajímalo u takového nedispelnutelného stalkera s linkou... Asi musite otestovat, ja sam nevim jak to funguje a cas to vsecko zkouset nemam. Pokud prijdete na neco fakt zvlastniho, co se vam nebude zdat, tak to klidne napiste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted July 15, 2008 Report Share Posted July 15, 2008 proc ma do geffenie pristup nyni jen tabornici? v cem je my, kteri nejsme na tabore, muzeme ohrozovat nebo omezovat?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 16, 2008 Report Share Posted July 16, 2008 proc ma do geffenie pristup nyni jen tabornici? v cem je my, kteri nejsme na tabore, muzeme ohrozovat nebo omezovat?...Protoze to maji jako odmenu a je tam vypnuty ztraceni expu Link to comment Share on other sites More sharing options...
High priest Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Mohl bych mít dotaz: Jak se dá dostat do Abbey? slyÄel jsem že je na to teÄ quest a warper pod veinsem uz taky zmizl. NeÄlo by mi prosím poradit? aspoř první NPC nebo tak něco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Mohl bych mít dotaz: Jak se dá dostat do Abbey? slyÄel jsem že je na to teÄ quest a warper pod veinsem uz taky zmizl. NeÄlo by mi prosím poradit? aspoř první NPC nebo tak něco? http://irowiki.org/wiki/Nameless_Island_Entrance_Quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamanda Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Mohl bych mít dotaz: Jak se dá dostat do Abbey? slyÄel jsem že je na to teÄ quest a warper pod veinsem uz taky zmizl. NeÄlo by mi prosím poradit? aspoř první NPC nebo tak něco? Na medznarodnom letisku(ja to robil v Yune) je NPC u ktoreho ten quest zacina. Ja to robil z google a najpodrobnejsie to bolo nemcine, ale daj do googlu: nameless island quest a si vyber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 co přesnÄ umí very very strong zbrař? (nikdy sem kované zbranÄ nepoužíval, smitha nemám, tak nevím ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor1 Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Snad ti tohle pomůže. http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:kovani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuka Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Äauky lidičky, nevite nejakej figl na to jak bych se staa wizardem, nechci zadnej ze se to da koupit to ne.. jen nejakou radu, pac mi proste nejdou udelat prakticky zkusky a zkousela jsem snad vÄechno. Pokaždý narazim na tu s dovolenim kurv* pannui a musim zdrhat a zabere mi to tolik casu ze potom nestihnu zabit ostatni... a docela uz me to zacina dost stvat, takze kazda rada dobra...:-) diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Äauky lidičky, nevite nejakej figl na to jak bych se staa wizardem, nechci zadnej ze se to da koupit to ne.. jen nejakou radu, pac mi proste nejdou udelat prakticky zkusky a zkousela jsem snad vÄechno. Pokaždý narazim na tu s dovolenim kurv* pannui a musim zdrhat a zabere mi to tolik casu ze potom nestihnu zabit ostatni... a docela uz me to zacina dost stvat, takze kazda rada dobra...:-) diky moc Jestli myslis Obeaune, tak ta se da zastavit Fire Wallem, a potom do ni pust trochu proudu v podobe Lightning Boltu, a mela by ti dat pokoj :-) jestli nejaky z tehle skillu nemas, tak je tu jako zalozni varianta svitek (Fire Wall level 5 a pak Lightning Bolt level 3 nebo Lightning Bolt level 5 ) i kdyz chapu ze ty svitky jsou pro tebe na tvem levelu asi nedostupne, zkus se optat na mainu jestli je nekdo neschovava v kafre. Jinak vetsina tech priser se (stejne jako potom v normalni hre) resi a da vyresit zpusobem Neutralizace -> Eliminace tzv. ze nejdriv je odzbrojis (Stone Curse , Frost Diver , Fire Wall ) a pak je zabijes skillem ktery je ucinny na jejich element (u Fire Wallu), wind attackem (Lightning Bolt) u Frost Diveru, nebo fire attackem (Fire Bolt) u Stone Cursu.A pozor, obcas Obeaune hazi Silence, tak si vem radsi par Green Potu :-) Vic ti asi neporadim, snad jen ze nektere potvory se muzou samy zabit o Fire Wall, a mozna by ti mohlo pomoct mit na sobe pri boji Blessing ktery ti zvysuje DMG a snizuje Cast time, muzes si ho poprosit od nejakeho Priesta ve meste, nebo zkusit sehnat Blessing ScrollA hodne stesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuka Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Äauky lidičky, nevite nejakej figl na to jak bych se staa wizardem, nechci zadnej ze se to da koupit to ne.. jen nejakou radu, pac mi proste nejdou udelat prakticky zkusky a zkousela jsem snad vÄechno. Pokaždý narazim na tu s dovolenim kurv* pannui a musim zdrhat a zabere mi to tolik casu ze potom nestihnu zabit ostatni... a docela uz me to zacina dost stvat, takze kazda rada dobra...:-) diky moc DÄkuji moc...:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
High priest Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 JeÄtÄ se nabízí varianta naházet na F12 na 3 verze 3 elementovy kouzla pricemz vzdycky na F1 dej jednickovy bolt a na nektere z poslednich nejvyssi lvl toho daneho boltu co mas... pozn.: u Wind element (1.místnost) dej na Fka i Green Pot, u každýho pak něco na HP ( kdyztak nasetri ) pozn2.: Obeaune neni tak strasna..nejhorsi je GG a Horongove.. zvlast pak Earth spike Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 mÄl sem postaviÄku přetíženou na 99% a neÄlo ji zaháknout na follow, má to tak být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Dotázek- jak se sÄítá efekt dvou gemini karet? PoÄítám s tím, že 100% resist na SC a sleep dávat nebudou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Stejny bonusy (bonus ve skriptu, jako napr. bonus2 bResEff,Eff_Silence,3000;) se nescitaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 TeÄ jsem zmatený, druhá karta bude mít ted nulovou íşčinnost nebo se jejich efekt navyÄuje %? Třeba 50% * (100+50) = 75%? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 S mimicama je to jak? Taky funguje jen jeden, nebo se to nejak sÄítá/násobí/dÄlí? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 TeÄ jsem zmatený, druhá karta bude mít ted nulovou íşčinnost nebo se jejich efekt navyÄuje %? Třeba 50% * (100+50) = 75%? PokiaÂľ si dobre pamí¤tám, tak sa takéto rovnaké bonusy prepisujíş.A navyÄe je chyba buÄ v popisku, alebo fci Gemini karty:if(readparam(bAgi)>=90) { bonus2 bResEff,Eff_Silence,3000; bonus2 bResEff,Eff_Stun,3000; } if(readparam(bVit)>=80) { bonus2 bResEff,Eff_Stone,3000; bonus2 bResEff,Eff_Sleep,3000}tj. vÄade 30%, žiadnych 50. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 StejnÄ jako s jedním, tyhle vÄci se nesÄítají už to tu nÄkde zaznÄlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 tak znova stejny bonusy - uuuplne vsecky (!) - tzn. vsecko, co ma ve skriptu bonus, bonus2, az bonus5, tak se nescita, nenasobi, neprovadi se s tim ani zadna jina matematicka operace Proste plati jen jeden bonus stejnyho typu. Nevim jak je to u bonusautoscript a nevim, kterej z bonusu se pocita, pokud maj ruzny hodnoty (napr 50% a 30%, tak kterej z nich bude platnej). Vertol: ano, druha nebude mit zadnej efekt.Ar.Ulric : nescitaji, nenasobi, ani nedeli. Funguje jen jeden mimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Tak díky za vysvÄtlení fám, na jednom RO-foru jsem Äet o stackování gemini, valky armoru a stalactit golema a ostatního status redukÄního equipu... (samozřejmÄ bych nevÄřil souÄtu na 100% redukci stunu xD ). Stále mi to připadá podivné, ale budiž. Graviti má určitě své důvody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaoh Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Takže třeba hydry se taky nesÄítají, a například asuráci si dÄlají triple bloody chainy zcela zbyteÄnÄ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.