Zeny Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Mel bych par dotazu ke skilum od SAGE: HINDSIGHT - kdyz za SAGE neumim Fire Ball ani Frost Diver tak se asi nema cenu ucit vetsi lvl nez 7 ne?FREE CAST - umozni mi pri casteni chodit i utocit, ale kdyz dostanu ranu, tak se mi kouzleni prerusi. Je to tak v poradku? Diky za odpoved ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Mel bych par dotazu ke skilum od SAGE: HINDSIGHT - kdyz za SAGE neumim Fire Ball ani Frost Diver tak se asi nema cenu ucit vetsi lvl nez 7 ne?FREE CAST - umozni mi pri casteni chodit i utocit, ale kdyz dostanu ranu, tak se mi kouzleni prerusi. Je to tak v poradku? Diky za odpoved ... Hindsight ti nedovoli pouzit skilly, ktery neumis... takze vyssi lvl nez 7 je ti k nicemu... a i kdyby, frost diver a fire ball mi neprijdou uplne vyuzitelny.. Ze Free Cast funguje takhle je spravne, nikde neni psano, ze by ti to melo dat neprerusitelnej cast edit: joo nj..sem zapomnel ze lvl hindsight ovlivnuje i max lvl seslanyho skillu.. Â Kvakik : o FB (pokud teda myslis fire bolt) tu rec snad nebyla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Hindsight ti nedovoli pouzit skilly, ktery neumis... takze vyssi lvl nez 7 je ti k nicemu... a i kdyby, frost diver a fire ball mi neprijdou uplne vyuzitelny.. Tak s tymto nesuhlasim. Hindsight s linkou umozni pouzivat bolty lvl 10 a potom uz aj k niecomu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kvakik Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Tak s tymto nesuhlasim. Hindsight s linkou umozni pouzivat bolty lvl 10 a potom uz aj k niecomu je. jj, presne tak a navic dokud nemas hindsight, tak muzes pohodlne expit napr. na geo, kde se lvl 10 FB proste hodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Tak s tymto nesuhlasim. Hindsight s linkou umozni pouzivat bolty lvl 10 a potom uz aj k niecomu je. Jen to trosku rozepisu... v zasade to bude to sameNemuzes seslat bold vyssiho levelu nez mas samotny nauceny popr. vyssi nez je lvl Hindsight.Tzn.I. situace: mas lvl 10 hindsight a nemas max treba cold bold, tak s linkou muzes automaticky vycastit pouze max lvl toho boldu.II: situace: mas na max cold bold ale nemas na max hindsight, tak nemuzes zase vycastit vyssi lvl boldu nez je lvl hindsage==> urcite hindsight na lvl 10 a boldy co budes pouzivat taky na max lvl. Snad to pujde prelustit :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 mam otazku, kde si zmenim pohlavie na chalana?lebo pri robeni charakteru to nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keldorn Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 Pohlaví si vybíráÄ při vytváření íşÄtu, podle toho pak máÄ vÄechny postavy dívky nebo chalany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 moja dalsia tazka je,ze odkial mam zobrat zen?je mi jasne ze predavanim dropnutych itemov z priser,ale aj tak to je malo,par krat sa portnem a som bez zen,750zen neni zo zaciatku malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 moja dalsia tazka je,ze odkial mam zobrat zen?je mi jasne ze predavanim dropnutych itemov z priser,ale aj tak to je malo,par krat sa portnem a som bez zen,750zen neni zo zaciatku maloMno můžeÄ prodávat nějaké itemy ostatním hráÄům a nebo si můžeÄ udÄlat kapra quest kde za každou Äást se ti to o 250z zlevní. První quest může udÄlat každej protože je to mlácení houbiÄek a druhej je obíhání NPC (za což zaplatíÄ dalÄích pár zenů, ale dost se to vyplatí) až třetí je problematickej protože to máÄ donést 20 karet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 oka sak si pokukam na wiki tie questy a pobeham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Ahoj mam takovej dotaz.Nevyte nekdo za jak dlouho zmizy monstrum vyvolane z dead branch??Driv to byvalo dokad potvoru nekdo nezabije pripadne do restartu serveru (obvykle v nedeli odpoledne pokud je vsechno v poradku, kdyz jsou problemy tak i casteji ). Tusim pred cca 3? mesici byla v SVN upravena doba, po kterou ziji kytky ze skillu Plant Cultivation, nevim jestli se nejak menilo i u branchu, ale v kazdem pripade kdyz o prazdninach nejaka trubka rano nekde vysummonila z branche nejakou prijemnost, tak na mape vetsinou jeste vecer byla. Edit: a pak je jeste treti moznost, kdyz je ta potvora (treba neco z labu) na mape kde expivaji newbici, dost casto ji mazne nejake GMko (a toho kdo tam tu mrchu vyvolal a nechal zrovna moc v oblibe pak nemaji...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 No ja jsem s huntrem vyvolal Gemini-S58 v gon_dun 2.a nemuzu ho nijak dostat.Tak jestly by me nekdo nepomohl?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Tak uz jsem ho dostal teda po par hodinach a samym dead :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 Mam dotaz na onen death branch: jak z toho vysumonim nejakou riserku? Na to je nejaky Quest? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 ProstÄ otevřeÄ inventář, dvojklikem tu vÄtev použijeÄ a vypadne z ní náhodná příÄera. Vtip je v tom, že od určité doby nejde používat na vÄtčinÄ map, tj. mÄsta, fieldy okolo a vÄtčina slabÄích dungeonů. Takže se vÄtvičky lámou často buÄ v branch arénÄ ve Veinsu (nebo kde že ji dali) případnÄ Baylan F4, kam tÄ teleportuje za pár Äupů týpek kus pod pronterským námÄstím. Jinak by ale mÄli jít lámat ve vÄtčinÄ "tvrdÄích" dungů, musíÄ zkouÄet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 chcem sa opytat preco ked si dam na seba niake armor(robu) tak to na tej postave neni vidiet a stale vypadam ako keby som nic nemal,na inych hracov to aj vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 chcem sa opytat preco ked si dam na seba niake armor(robu) tak to na tej postave neni vidiet a stale vypadam ako keby som nic nemal,na inych hracov to aj vidimJe to by design hry, ze je z equipu videt pouze a jen headgear (no dejme tomu i animacka zbrani/stitu pri pouziti). To co vidis neni realny equip, ale obrazek nejakeho konkretniho classu bez ohledu co ma na sobe. (sinx vypada jako sinx i kdyz je ve skutecnosti nahej) Pak muzes jeste menit barvu postavy (viz quest Tonda Toluen na http://wiki.reborn.cz/ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 pls a ako dam prec veci/skilly zo skillbaru?lebo ked tu vec/skil chitim a pretiahnem prec tak sa nic nestane a ostane to tam Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 pls a ako dam prec veci/skilly zo skillbaru?lebo ked tu vec/skil chitim a pretiahnem prec tak sa nic nestane a ostane to tamnejsnadnÄjÄí je dát tam něco jiného (jednoduÄe přepsat), případnÄ více skillů postupnÄ nahradit jedním (příklad, mám na liÄtÄ agi, bless a heal, tak vezmu heal, přepíÄu s ním agi, pak zase vemu heal, přepíÄu s ním bless... nejspíÄ to jde vysvÄtlit líp, už mi to nemyslí ) edit: a pls se neříká, ne nadarmo to nemůžeÄ napsat ve hře Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrKILLER Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 ked si robim novu postavu tak kde si tam vyberam ci chcem aby to bola holka,alebo chalan?lebo ja tam mam vzdy babu,uz som vsetko preklikal a stale tam je babaa este by ma zaujimalo ci je tu povoleny dualbox(s jednou postavou hram a druhou predavam)ale asi je lebo som tak hracov uz videl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Pohlaví postavy si vybíráÄ při zakládání íşÄtu přímo ve hře to již pak nelze zmÄnit při zakládání postavy. Jediná možnost je pak ve hře zaplatit poplatek a GM ti mohou zmÄnit pohlaví celého íşÄtu. A co se týÄe prodeje tak pokud chceš prodávat offline staÄí při otevřeném obchodu zadat příkaz @autotrade nebo @at a postava ti zůstane ve hře s otevřeným obchodem. Pokud se ale přihlásíÄ znovu na íşÄet kde je postava s obchodem obchod se automaticky zruÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Dotaz ... v podstatÄ jen jednomu konrétnímu člověku, ale je to myslímpotřebná otázka... bude Armes jeÄtÄ kovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Dotaz ... v podstatÄ jen jednomu konrétnímu člověku, ale je to myslímpotřebná otázka... bude Armes jeÄtÄ kovat? To ví jen jeho majitel, jestli ti to pomůže tak napiÄ PM na foru na uživatele Ladik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 To ví jen jeho majitel, jestli ti to pomůže tak napiÄ PM na foru na uživatele Ladik Dík Dotaz no. 2:¨asi dva dny mam pod fotkou medveda uplne dole warn 0% a 5 ctverecku... proÄ? co to znamená Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted October 2, 2008 Report Share Posted October 2, 2008 Mam dotaz na Dokebi Battle Quest... funguje ?? Jsem totiz v cekaci mistnosti uz asi 10min a furt nic..... ??? Diky.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.