Vertol Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Mám ten samý problém a dÄlá mi to už nějakou dobu. /memo Äíslo funguje jako obyÄ /memo. Ale co jsem se ptal jednoho člověka tak s tím problém nemá... jiné .exe? EDIT: tak díky kluci, odhaduju, že přepisování warpu je jen u jednoho příkazu a druhý je nastavený jako na ofiku /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Mám ten samý problém a dÄlá mi to už nějakou dobu. /memo Äíslo funguje jako obyÄ /memo. Ale co jsem se ptal jednoho člověka tak s tím problém nemá... jiné .exe? ja pouzivam @memo "pozice" a funguje mi to (teda nezkousel jsem to od posledniho restartu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ja pouzivam @memo "pozice" a funguje mi to (teda nezkousel jsem to od posledniho restartu) me to take @memo "pozice" fungoval, zkouseno asi pred 4 dny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 tak @memo "pozice" funguje, ale zkouÄel jsem to tuÄím v nedÄli nebo v pondÄlí a posouvalo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 tak @memo "pozice" funguje, ale zkouÄel jsem to tuÄím v nedÄli nebo v pondÄlí a posouvalo to nechci kecat Radime,ale mam dojem ze "/memo" vzdy posouval a "@memo 0,1,2" vzdy prepisoval urcite pozice,ale profiwarper ze me nikdy nebude /! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Ovlivřuje DMG Magnum Breaku Sword mastery mám-li equipnutý 1h sword ( jedno jaký ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Mohu mít dotaz? Jak lze získat podobu "Mercenary"? A jde v této podobÄ normálnÄ bojovat či je to jak u Santa převleku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Hoj, jestli myslis mercenary system (podobnej jako homunculus), tak ten na Rebornu neni zpristupnen. Hrac nemuze ziskat podobu jednoho z mercenaries Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Hoj, jestli myslis mercenary system (podobnej jako homunculus), tak ten na Rebornu neni zpristupnen. Hrac nemuze ziskat podobu jednoho z mercenariesbtw. bude? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Pravdepodobne ne, staci ze bota ma jedno povolani, jeste aby ho meli vsichni Vim ze svitek je jen na chvilku, ale AFK kontroly by se staly neproveditelny (pri tom mnozstvi) a skript na to nasazovat nechci.. Nekdy se o tom muzem pobavit, sesumirovat pro a proti a rozodnout se. (ne v tomhle topicu at nejsme ot, diky) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Pravdepodobne ne, staci ze bota ma jedno povolani, jeste aby ho meli vsichni Vim ze svitek je jen na chvilku, ale AFK kontroly by se staly neproveditelny (pri tom mnozstvi) a skript na to nasazovat nechci.. Nekdy se o tom muzem pobavit, sesumirovat pro a proti a rozodnout se. (ne v tomhle topicu at nejsme ot, diky)PrávÄ ten svitek jsem mÄl na mysli.. resp. jestli je jeÄtÄ získatelnýJde mi jen o podobu mé postavy ne o Mercenaryho jako spoleÄníka do tvrdých bojů... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Mercenary Scroll na serveru nikdy nebyly no možná, že ani nebudou. Tudíž získatelný určitě není, o žádném itemu, který by mÄl mÄnit postavu do podoby žoldáka taky nevím (jen letní a zimní outfit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Timhle zpusobem to funguje: prijdes k NPC a podle mercenary ranku (neco na zpusob oddanosti petu nebo homunu) si muzes koupit svitek (rikam svitek, ale je to "kontrakt, smlouva"), ktery pri pouziti vyvola jednoho pomocnika na urcitou dobu. Vzhled postavy, ktera to pouzila, to nemeni. Ani zadny dalsi vedlejsi ucinky to nema Edit: jo zapomnel jsem dulezitou informaci, to NPC o kterym mluvim je u nas vyply Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Matus Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 zdar, kdysi sem zaslechl ze je na rebornu mozne vypnout custom barevne palety obleceni - existuje tato moznost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 zdar, kdysi sem zaslechl ze je na rebornu mozne vypnout custom barevne palety obleceni - existuje tato moznost? Pokud mnÄ už nebere skleróza tak je to nÄkde hluboko v nastavení kafry pokud ne tak ti snad odpoví nějaký "mlaÄoch" Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 ono se to zručilo kvůli toho, že to nikdo nepoužíval se mi zdá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 zdar, kdysi sem zaslechl ze je na rebornu mozne vypnout custom barevne palety obleceni - existuje tato moznost? Hoj, kdysi to slo... ale vyzadovalo to tolik zmen v kodu serveru ze sem to nakonec zrusil... Nikdo to totiz nepouzival a nefungovalo to uplne spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mam dotaz odhledne Endless ToweruV Endlesu je omezeni pro vztup na guildu, ucet nebo IP?Pokud parta v dungu vychcipa a ma jeste cas na bobyt v dungu muze se vratit? A jeste dotaz ohledne Guild Huntumpokud se guilde zdvojnasobi odmeny mysli se tim i 2x vice (za marc hunt napr tights) nebo jen zakladni odmena ( elu, OCA, tribal, OPB a zlata truhla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Mam dotaz odhledne Endless ToweruV Endlesu je omezeni pro vztup na guildu, ucet nebo IP?Pokud parta v dungu vychcipa a ma jeste cas na bobyt v dungu muze se vratit?Pokud ve vezi zustal aspon jeden clen party, muze. Limit je v soucasne dobe 24 hodin na postavu. A jeste dotaz ohledne Guild Huntumpokud se guilde zdvojnasobi odmeny mysli se tim i 2x vice (za marc hunt napr tights) nebo jen zakladni odmena ( elu, OCA, tribal, OPB a zlata truhla)Jen zakladni odmena je 2x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Limit je v soucasne dobe 24 hodin na postavu. A to se pocita od vztupu nebo od uplynuti 8 hodin pobytu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 od vstupu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Cus,technicka otazka,nemam s tim zkusenosti ale jak funguje divest na zbran a stit vs protekce.Uvedu priklad : mam katar a pouziju svitek "protekce na zbran" > dostanu protekt na cely katar nebo jen na ruku ? kdyz budu mit jen na ruku tak pri full divestu me to svlekne ?a v opacnem pripade,divestnu sinovi katar pri pouziti divest shield ? Prede diky za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Protekt máÄ na "slot", můžeÄ libovolnÄ přehazovat (není to jako u endowu, že by to bylo jen na aktuální zbrař a switchnutím by se to zručilo).Full divest funguje stejnÄ, jako by se ty Ätyři divesty použily souÄasnÄ, takže svlékne to, kde je equip a kde není protekt Divest shield na katary nefunguje, cíl nemá Ätít a i při íşspÄchu se nic nestane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Protekt máÄ na "slot", můžeÄ libovolnÄ přehazovat (není to jako u endowu, že by to bylo jen na aktuální zbrař a switchnutím by se to zručilo).Full divest funguje stejnÄ, jako by se ty Ätyři divesty použily souÄasnÄ, takže svlékne to, kde je equip a kde není protekt Divest shield na katary nefunguje, cíl nemá Ätít a i při íşspÄchu se nic nestane. Takze to plati i pro ten katar,kdyz dam svitek (zbran) ze pri full divestu mi zustane v ruce ? A co kdyz budu mit v ruce zrovna jednorucni zbran a pak nahodim katar? Boze zacinam se v tom zamotavat,nejlepsi bude si to ozkouset na testu I tak diky Gell (tvoje akcie stoupaji ) BTW. stejne je divny ze se nezrusi protekce pri switchnuti stejne jako u endow,logicky by to tak melo byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 To moc řeÄíÄ Když máÄ protekt na weapon, tak ti nikdy nikdo žádnou zbrař nedivestne, ani 1h, ani 2h, ani katar. A když máÄ dual wield dýky, tak ta off-hand nejde divestnout nijak - divest weapon divestuje vždycky mainhand slot, offhand je na pozici Ätítu, ale není to Ätít, takže divestem shieldu taky ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.