Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Mám ten samý problém a dÄlá mi to už nějakou dobu. /memo Äí­slo funguje jako obyÄ /memo. Ale co jsem se ptal jednoho člověka tak s tí­m problém nemá... jiné .exe?

EDIT: tak dí­ky kluci, odhaduju, že přepisování­ warpu je jen u jednoho pří­kazu a druhý je nastavený jako na ofiku /!

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Mám ten samý problém a dÄlá mi to už nějakou dobu. /memo Äí­slo funguje jako obyÄ /memo. Ale co jsem se ptal jednoho člověka tak s tí­m problém nemá... jiné .exe?

ja pouzivam @memo "pozice" a funguje mi to (teda nezkousel jsem to od posledniho restartu)

• 2 weeks later...

Pravdepodobne ne, staci ze bota ma jedno povolani, jeste aby ho meli vsichni :sadbye: Vim ze svitek je jen na chvilku, ale AFK kontroly by se staly neproveditelny (pri tom mnozstvi) a skript na to nasazovat nechci.. Nekdy se o tom muzem pobavit, sesumirovat pro a proti a rozodnout se. (ne v tomhle topicu at nejsme ot, diky)

Pravdepodobne ne, staci ze bota ma jedno povolani, jeste aby ho meli vsichni :sadbye: Vim ze svitek je jen na chvilku, ale AFK kontroly by se staly neproveditelny (pri tom mnozstvi) a skript na to nasazovat nechci.. Nekdy se o tom muzem pobavit, sesumirovat pro a proti a rozodnout se. (ne v tomhle topicu at nejsme ot, diky)

PrávÄ ten svitek jsem mÄl na mysli.. resp. jestli je jeÄtÄ zí­skatelný

Jde mi jen o podobu mé postavy ne o Mercenaryho jako spoleÄní­ka do tvrdých bojů...

Timhle zpusobem to funguje: prijdes k NPC a podle mercenary ranku (neco na zpusob oddanosti petu nebo homunu) si muzes koupit svitek (rikam svitek, ale je to "kontrakt, smlouva"), ktery pri pouziti vyvola jednoho pomocnika na urcitou dobu. Vzhled postavy, ktera to pouzila, to nemeni. Ani zadny dalsi vedlejsi ucinky to nema :sadbye:

Edit: jo zapomnel jsem dulezitou informaci, to NPC o kterym mluvim je u nas vyply :)

• 4 weeks later...
zdar, kdysi sem zaslechl ze je na rebornu mozne vypnout custom barevne palety obleceni - existuje tato moznost?

Pokud mnÄ už nebere skleróza tak je to nÄkde hluboko v nastavení­ kafry :)

pokud ne tak ti snad odpoví­ nějaký "mlaÄoch"

zdar, kdysi sem zaslechl ze je na rebornu mozne vypnout custom barevne palety obleceni - existuje tato moznost?

Hoj, kdysi to slo... ale vyzadovalo to tolik zmen v kodu serveru ze sem to nakonec zrusil... Nikdo to totiz nepouzival a nefungovalo to uplne spravne.

Mam dotaz odhledne Endless Toweru

V Endlesu je omezeni pro vztup na guildu, ucet nebo IP?

Pokud parta v dungu vychcipa a ma jeste cas na bobyt v dungu muze se vratit?

A jeste dotaz ohledne Guild Huntum

pokud se guilde zdvojnasobi odmeny mysli se tim i 2x vice (za marc hunt napr tights) nebo jen zakladni odmena ( elu, OCA, tribal, OPB a zlata truhla)

Guest jirkan
Mam dotaz odhledne Endless Toweru

V Endlesu je omezeni pro vztup na guildu, ucet nebo IP?

Pokud parta v dungu vychcipa a ma jeste cas na bobyt v dungu muze se vratit?

Pokud ve vezi zustal aspon jeden clen party, muze.

Limit je v soucasne dobe 24 hodin na postavu.

A jeste dotaz ohledne Guild Huntum

pokud se guilde zdvojnasobi odmeny mysli se tim i 2x vice (za marc hunt napr tights) nebo jen zakladni odmena ( elu, OCA, tribal, OPB a zlata truhla)

Jen zakladni odmena je 2x

• 2 weeks later...

Cus,technicka otazka,nemam s tim zkusenosti ale jak funguje divest na zbran a stit vs protekce.

Uvedu priklad :

mam katar a pouziju svitek "protekce na zbran" > dostanu protekt na cely katar nebo jen na ruku ? kdyz budu mit jen na ruku tak pri full divestu me to svlekne ?

a v opacnem pripade,divestnu sinovi katar pri pouziti divest shield ?

Prede diky za odpoved

Protekt máÄ na "slot", můžeÄ libovolnÄ přehazovat (není­ to jako u endowu, že by to bylo jen na aktuální­ zbrař a switchnutí­m by se to zručilo).

Full divest funguje stejnÄ, jako by se ty Ätyři divesty použily souÄasnÄ, takže svlékne to, kde je equip a kde není­ protekt :P

Divest shield na katary nefunguje, cí­l nemá Ätí­t a i při íşspÄchu se nic nestane.

Protekt máÄ na "slot", můžeÄ libovolnÄ přehazovat (není­ to jako u endowu, že by to bylo jen na aktuální­ zbrař a switchnutí­m by se to zručilo).

Full divest funguje stejnÄ, jako by se ty Ätyři divesty použily souÄasnÄ, takže svlékne to, kde je equip a kde není­ protekt :P

Divest shield na katary nefunguje, cí­l nemá Ätí­t a i při íşspÄchu se nic nestane.

Takze to plati i pro ten katar,kdyz dam svitek (zbran) ze pri full divestu mi zustane v ruce ? A co kdyz budu mit v ruce zrovna jednorucni zbran a pak nahodim katar? Boze zacinam se v tom zamotavat,nejlepsi bude si to ozkouset na testu :P I tak diky Gell (tvoje akcie stoupaji :) )

BTW. stejne je divny ze se nezrusi protekce pri switchnuti stejne jako u endow,logicky by to tak melo byt

To moc řeÄí­Ä :P Když máÄ protekt na weapon, tak ti nikdy nikdo žádnou zbrař nedivestne, ani 1h, ani 2h, ani katar. A když máÄ dual wield dýky, tak ta off-hand nejde divestnout nijak - divest weapon divestuje vždycky mainhand slot, offhand je na pozici Ätí­tu, ale není­ to Ätí­t, takže divestem shieldu taky ne :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...