Ebachan Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Hi, jakto, že mi Fantastic Pumpkin Head nepřidává +2 do vÄech statu, když to má v popisku přímo ve hře. A jak se dá vlastnÄ získat (a ji podobne předmÄty, co nemají nic v Drop by, ani se nedaji vyrobit ani koupit a přesto jsou ve hře)? Diky za odpovÄdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Hi, jakto, že mi Fantastic Pumpkin Head nepřidává +2 do vÄech statu, když to má v popisku přímo ve hře. A jak se dá vlastnÄ získat (a ji podobne předmÄty, co nemají nic v Drop by, ani se nedaji vyrobit ani koupit a přesto jsou ve hře)?1. Ani popisky ve hre nemusi odpovidat realite Rebornu, ani udaje na Wiki (Wiki pisou hraci kteri jsou omylni, funkce se meni) - jediny smerodatny udaj je script v databazi - ten odpovida realnemu hernimu nastaveni.(vysvetleni - popiska je soucasti klienta (Sakray), pokud by se mely vsechny opravovat podle Rebornu, narustal by (trochu) reborn.grf (coz by nevadilo) ale byla by s tim pro GM nehorazna piplacka (coz uz vadi) ) 2. Ziskat sel na eventu (tusim ze Heloween 2008), po eventu se mu jestli si dobre pamatuju orezaly bonusy. 3. Drop by a koupit - samotna databaze je jen parser scriptu, takze slozitejsi veci (typicky ziskani questem) tam muze ale nemusi byt. Nektere veci jsou zverejneny v Novinkach, u nekterych nechavaji GM iniciativu vyzkoumat co a jak na hracich uplne , to jestli je vec na Wiki je opet ciste na hracich, ale vetsinou byva uvedeno minimalne, ze neco lze ziskat a jak dany quest zacina. Edit: konkretne tvuj hat ma popisku:Hat of Pumpkin is a very unique item which makes the wearer look like Pumpkin Jack.All Stats + 2Add a 5% resistance against Demon monster.Gain a candy item when killing monsters of DemiHuman type by low chance.nicmene herni nastaveni je tohle:bonus2 bSubRace,RC_Demon,5neboli zustala mu ta redukce na demony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Hi, nevim kam bych mÄla tohle napsat tak to dávám se (doufám, že to není Äpatné místo ;-) ) Nechci to mínit jako stížnost, ale pÄknÄ to naštve. U jednoho mercha jsem si koupila Baphometa Jr. a podle jeho vývÄsky mÄl být již oddaný (za 800 000z) tak jsi ho jdu koupit (nejde o to, že je oddaný, stejnÄ jsem ho chtÄla takže to spíÄ byl bonus :-) ). Tak jsi ho nechám vyklubat a zjistim, že je stydlivý (aspoř že nacpaný)! DalÄím krmením ho mám v pořádku (aspoř něco). Nemyslím si, že je to poruÄení pravidel, jako je kradení lootu apod., ale spíÄ to lidi berte jako varování. !!Pozor na moc vychvalované pety!! PS. Baphyho si nechám a vycviÄím sama..jde jen o princip .. nebo jsem tak naivní, že by nÄkdo prodával pracnÄ ochoÄeného peta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Nemyslím si, že je to poruÄení pravidel, jako je kradení lootu apod., ale spíÄ to lidi berte jako varování.No to podstatne, na koho si mame dat bacha jsi zapomela napsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 ... No bohužel tomu tÄžko nÄkdo zabrání, s tvrzením, že je pet oddaný, vlastnÄ kupujeÄ zajíce v pytli. Je to jako koupit si zbrař, která je íşdajnÄ nabitá a ty bez kontroly, jestli tomu tak je, jdeÄ přepadnout banku bez kulek . Lidi jsou různí a dle mého názoru se chování na serveru rok od roku zhorÄuje, musíÄ si dávat pozor, to je jediné co se dá dÄlat.Jak psal jirkan, spíÄ zveřejni nick prodejce... může to být alespoř malá spravedlnost - výstraha pro ostatní a ztrapnÄní hříÄníka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 No bohužel tomu tÄžko nÄkdo zabrání, s tvrzením, že je pet oddaný, vlastnÄ kupujeÄ zajíce v pytli. Je to jako koupit si zbrař, která je íşdajnÄ nabitá a ty bez kontroly, jestli tomu tak je, jdeÄ přepadnout banku bez kulek . Lidi jsou různí a dle mého názoru se chování na serveru rok od roku zhorÄuje, musíÄ si dávat pozor, to je jediné co se dá dÄlat.Jak psal jirkan, spíÄ zveřejni nick prodejce... může to být alespoř malá spravedlnost - výstraha pro ostatní a ztrapnÄní hříÄníka. Moc si uz nevzpominám kdyz jsem to psala uz byl OFF, ale byl to myslim obchodnik 55..nebo tak nejak (s 55 jsem si 90% jistá). snad to pomůže :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 možná to byl char "obchodnik 55" click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Mno podle https://ucty.reborn.cz/log_postav.php to bude urcite obchodnik 55, jenze to ti stejne moc nerekne, kdyz nevis komu patri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 jo a ja dneska koupila dva smokace a oba dva mi chcipli, tak bych je chtela reklamovat:-p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 jo a ja dneska koupila dva smokace a oba dva mi chcipli, tak bych je chtela reklamovat:-p nesmis se v labu zakecavat a nezapominat krmit, chudinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 No každopádnÄ dobré upozornÄní .... i když .....kupovala jsi zajíce v pytli . KaždopádnÄ po tomhle upozornÄní si ho určitě GM budou vÄímat až mu to nebude příjemné Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Zajimalo by me jak jsou bodovane hunty. Ten zaklad samozrejme znam, ale ruzne vyjimky a specialitky ...typ huntu / jednotlive / po ukonceninormalni hunty / 1b / 4bnovice hutny / 1b / 4bvanocni hunty / 0b / 0bhunt spolek / 2b / ?baluovi hunty / ?neco dalsiho ? vim ze existuje nejakej quest na ziskani bodu, ale to me az tak nezajima Link to comment Share on other sites More sharing options...
segy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 chci se zeptat da se nejak udelat aby reborn client se zobrazoval v Xfire? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 chci se zeptat da se nejak udelat aby reborn client se zobrazoval v Xfire?Dá, kdysi mi s tím nÄkdo tady radil..ale už si to nepamatuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 zavri xfire, edituj xfire_games.ini hledej "Ragnarok" a dal na to urcite prijdes sam. (sakexe / ragexe.exe zmen na reexe.exe) Link to comment Share on other sites More sharing options...
segy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 bohuzel xfire_games.ini nemuzu nikde najit Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Tak prece jen se mi to povedlo... on ten soubor neni v adresari s Xfire... ja mam visty a mam ho v adresari c:\ProgramData\Xfire\xfire_games.ini tak jestli mas treba XPcka tak si prohledej disk a najdi si kde ho mas ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
segy Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 mam tez visty a neasel sem to a udelal podle navodu a funguje to diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardell Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Kazdy pet ktory je oddany utoci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Kazdy pet ktory je oddany utoci? Myslím, že každý... a co já vím, tak íşdajnÄ pet sleduje íştoky hráÄe. Takže by nÄmÄlo záviset na tom, jak do tebe daná příÄera mlátí ale naopak jak ty mlátíÄ do ní... když nemáÄ líného peta tak by mÄl zaÄít íştočit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ebachan Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Jeste k obchodnikovi 55, abych mu zas tak moc nekrivdila (i kdyz si to za falesnou vývÄsku zaslouží..) tak byl Baphy i s výbavou :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardell Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Cafte robim quest Arrow crafting, mam uz vsetky veci okrem http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7012.... neviem zabit stem worma z ktoreho to pada... neviete mi nejako poradit? stale ma zabije na 1 alebo 2 rany... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Cafte robim quest Arrow crafting, mam uz vsetky veci okrem http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7012.... neviem zabit stem worma z ktoreho to pada... neviete mi nejako poradit? stale ma zabije na 1 alebo 2 rany...nepotrebujes tough stem ale Pointed Scale http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=s...isort=printname a wormtaili jsou fakt jednoduÄÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardell Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ale http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:arrow_crafting pise ze mi treba tough stem.... ale okej ... skusim to s pointed scale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 ale http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:arrow_crafting pise ze mi treba tough stem.... ale okej ... skusim to s pointed scaleZkus a kdyztak to na wiki oprav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.