Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Hi, jakto, že mi Fantastic Pumpkin Head nepřidává +2 do vÄech statu, když to má v popisku pří­mo ve hře.

A jak se dá vlastnÄ zí­skat (a ji podobne předmÄty, co nemají­ nic v Drop by, ani se nedaji vyrobit ani koupit a přesto jsou ve hře)?

Diky za odpovÄdi

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Hi, jakto, že mi Fantastic Pumpkin Head nepřidává +2 do vÄech statu, když to má v popisku pří­mo ve hře.

A jak se dá vlastnÄ zí­skat (a ji podobne předmÄty, co nemají­ nic v Drop by, ani se nedaji vyrobit ani koupit a přesto jsou ve hře)?

1. Ani popisky ve hre nemusi odpovidat realite Rebornu, ani udaje na Wiki (Wiki pisou hraci kteri jsou omylni, funkce se meni) - jediny smerodatny udaj je script v databazi - ten odpovida realnemu hernimu nastaveni.

(vysvetleni - popiska je soucasti klienta (Sakray), pokud by se mely vsechny opravovat podle Rebornu, narustal by (trochu) reborn.grf (coz by nevadilo) ale byla by s tim pro GM nehorazna piplacka (coz uz vadi) :) )

2. Ziskat sel na eventu (tusim ze Heloween 2008), po eventu se mu jestli si dobre pamatuju orezaly bonusy.

3. Drop by a koupit - samotna databaze je jen parser scriptu, takze slozitejsi veci (typicky ziskani questem) tam muze ale nemusi byt. Nektere veci jsou zverejneny v Novinkach, u nekterych nechavaji GM iniciativu vyzkoumat co a jak na hracich uplne :ho:, to jestli je vec na Wiki je opet ciste na hracich, ale vetsinou byva uvedeno minimalne, ze neco lze ziskat a jak dany quest zacina.

Edit: konkretne tvuj hat ma popisku:

Hat of Pumpkin is a very unique item which makes the wearer look like Pumpkin Jack.All Stats + 2Add a 5% resistance against Demon monster.Gain a candy item when killing monsters of DemiHuman type by low chance.

nicmene herni nastaveni je tohle:

bonus2 bSubRace,RC_Demon,5

neboli zustala mu ta redukce na demony.

Hi, nevim kam bych mÄla tohle napsat tak to dávám se (doufám, že to není­ Äpatné mí­sto ;-) )

Nechci to mí­nit jako stí­žnost, ale pÄknÄ to naštve.

U jednoho mercha jsem si koupila Baphometa Jr. a podle jeho vývÄsky mÄl být již oddaný (za 800 000z) tak jsi ho jdu koupit (nejde o to, že je oddaný, stejnÄ jsem ho chtÄla takže to spí­Ä byl bonus :-) ). Tak jsi ho nechám vyklubat a zjistim, že je stydlivý (aspoř že nacpaný)! DalÄí­m krmení­m ho mám v pořádku (aspoř něco).

Nemyslí­m si, že je to poruÄení­ pravidel, jako je kradení­ lootu apod., ale spí­Ä to lidi berte jako varování­.

!!Pozor na moc vychvalované pety!! :)

PS. Baphyho si nechám a vycviÄí­m sama..jde jen o princip .. nebo jsem tak naivní­, že by nÄkdo prodával pracnÄ ochoÄeného peta :ho:

Nemyslí­m si, že je to poruÄení­ pravidel, jako je kradení­ lootu apod., ale spí­Ä to lidi berte jako varování­.

No to podstatne, na koho si mame dat bacha jsi zapomela napsat :)

...

No bohužel tomu tÄžko nÄkdo zabrání­, s tvrzení­m, že je pet oddaný, vlastnÄ kupujeÄ zají­ce v pytli. Je to jako koupit si zbrař, která je íşdajnÄ nabitá a ty bez kontroly, jestli tomu tak je, jdeÄ přepadnout banku bez kulek :) . Lidi jsou různí­ a dle mého názoru se chování­ na serveru rok od roku zhorÄuje, musí­Ä si dávat pozor, to je jediné co se dá dÄlat.

Jak psal jirkan, spí­Ä zveřejni nick prodejce... může to být alespoř malá spravedlnost - výstraha pro ostatní­ a ztrapnÄní­ hří­Äní­ka. :ho:

No bohužel tomu tÄžko nÄkdo zabrání­, s tvrzení­m, že je pet oddaný, vlastnÄ kupujeÄ zají­ce v pytli. Je to jako koupit si zbrař, která je íşdajnÄ nabitá a ty bez kontroly, jestli tomu tak je, jdeÄ přepadnout banku bez kulek :) . Lidi jsou různí­ a dle mého názoru se chování­ na serveru rok od roku zhorÄuje, musí­Ä si dávat pozor, to je jediné co se dá dÄlat.

Jak psal jirkan, spí­Ä zveřejni nick prodejce... může to být alespoř malá spravedlnost - výstraha pro ostatní­ a ztrapnÄní­ hří­Äní­ka. :devil2:

Moc si uz nevzpominám kdyz jsem to psala uz byl OFF, ale byl to myslim obchodnik 55..nebo tak nejak (s 55 jsem si 90% jistá). snad to pomůže :-)

Zajimalo by me jak jsou bodovane hunty. Ten zaklad samozrejme znam, ale ruzne vyjimky a specialitky ...

typ huntu / jednotlive / po ukonceni

normalni hunty / 1b / 4b

novice hutny / 1b / 4b

vanocni hunty / 0b / 0b

hunt spolek / 2b / ?

baluovi hunty / ?

neco dalsiho ?

vim ze existuje nejakej quest na ziskani bodu, ale to me az tak nezajima :devil2:

Kazdy pet ktory je oddany utoci?

Myslí­m, že každý... a co já ví­m, tak íşdajnÄ pet sleduje íştoky hráÄe. Takže by nÄmÄlo záviset na tom, jak do tebe daná pří­Äera mlátí­ ale naopak jak ty mlátí­Ä do ní­... když nemáÄ lí­ného peta :lookaround: tak by mÄl zaÄí­t íştočit.

Cafte

robim quest Arrow crafting, mam uz vsetky veci okrem http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=7012.... neviem zabit stem worma z ktoreho to pada... neviete mi nejako poradit? stale ma zabije na 1 alebo 2 rany...

nepotrebujes tough stem ale Pointed Scale http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=s...isort=printname a wormtaili jsou fakt jednoduÄÄí­

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...