Dj_Sat Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Ehm...mám malinký dotaz...kampak se podÄla z nabídky barev na Äaty Äerná? nějak sem ji tam nenaÄel?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Zdravím, nevíte jestli z přestupu ze sworda na cru z 50jobu se dostane nějak speÄl vÄciÄka? A když ta jaká. A jak to je s přestupem na 3class? Možná se to tady už psalo a minulo mÄ to, ale hodnÄ lidiÄek vÄetnÄ mÄ v tom moc jasno nemá a jsou jen dohady, Takže když jedu sworda->cru, mužu dál jet jen sword->paladin nebo lord. Nebo i jinou postavu místo sworda. No, to je asi blbost, protože by po [ /omg ]u tady bÄhali jen huntrové, co?! Je to lamerský dotaz, ale chtÄl bych mít jasno. Dík vÄem za odpovÄÄ. Neposílejte mÄ za to do VÄÄných loviÄÂť Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Zdravím, nevíte jestli z přestupu ze sworda na cru z 50jobu se dostane nějak speÄl vÄciÄka? A když ta jaká. A jak to je s přestupem na 3class? Možná se to tady už psalo a minulo mÄ to, ale hodnÄ lidiÄek vÄetnÄ mÄ v tom moc jasno nemá a jsou jen dohady, Takže když jedu sworda->cru, mužu dál jet jen sword->paladin nebo lord. Nebo i jinou postavu místo sworda. No, to je asi blbost, protože by po [ /omg ]u tady bÄhali jen huntrové, co?! Je to lamerský dotaz, ale chtÄl bych mít jasno. Dík vÄem za odpovÄÄ. Neposílejte mÄ za to do VÄÄných loviÄÂť 6836[/snapback]Ak pojdes Crusa tak to pojde len takto ... novice > swordsman > crusader > 99 lvl > high novice > high swordsman > paladin. 2nd advanced povolanie je viazane na 2nd povolanie co si zvolis, teda v tvojom pripade crusader > paladin. Edit: Co sa tyka tej odmeny tak myslim ze za 50 job to bola pike[4] ale mozem sa mylit, crusadera som nerobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 1. vetsina normalnich lidi se nejdriv shani po informacich o hre a pak ji jdou hrat. to ze nejaka banda kindosu ze zakladky se domluvi ze pujjdou hrat ro jen proto ze slyseli ze je to zadarmo, muzou chodit spolu a delat bordel, neni duvod k tomu, aby otravovali ve hre kde koho. to jen nase ceska povaha je takova ze musime pockat az nekdo neco udela za nas. na WoW se mi nikdy nestalo ze by me nekdo ostravoval s blbostma typu kde koupit poty a podobne. Asi nejsem normalni, ale ja si tedy informace pred hranim nove hry neshanim. Nejdriv si ji zahraju, abych vubec vedel jestli se mi libi Hry zatim porad hraju kvuli zabave a ne kvuli tomu abych si studoval fora a tabulky. Navic RO je docela extrem co se tabulek a informaci okolo tyce. Takovy wow se da hrat bez jakychkoliv zakladnich informaci docela obstojne. Chapu ze tohle ma bejt server pro pokrocilejsi, ale kazdy z nas nekdy zacinal. Ja napriklad, kdyz jsem prisel prvne na czechro jsem si vytvoril build podle pravidla "od vseho trochu a dex nejvic", prvni na co jsem zautocil byl creamy atd.. a postupne jsem se vse ucil a stale ucim.. B) B) Edit: a je vazne nutne rozlisovat mezi lamou a noobem. Jak jsem psal, kazdy z nas nejak zacinal a postupne se propracoval tam kde je ted. Ale zase znam cloveka co se nas na nasem ventrilu po roce hrani zeptal k cemu je huntrovi agi a kdyz jsme ho temer poslali do.. tak na nam vycetl ze hrajem mnohem dele nez on a mame mu poradit (hrajeme to asi o 3 mesice dele nez on ).v tomu rikam lama a kdyz jsme ho odkazali na internet tak nam rekl, ze nepotrebuje weby kdyz se nas muze zeptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Asi nejsem normalni, ale ja si tedy informace pred hranim nove hry neshanim. Nejdriv si ji zahraju, abych vubec vedel jestli se mi libi Hry zatim porad hraju kvuli zabave a ne kvuli tomu abych si studoval fora a tabulky. Navic RO je docela extrem co se tabulek a informaci okolo tyce. Takovy wow se da hrat bez jakychkoliv zakladnich informaci docela obstojne. 6868[/snapback]No loony mozno este pred tym ako videl ragnarok, iba o nom pocul, nastudoval vsetky tabulky, skilly, equip, itemy, mobov, spojadznil si server, vymyslel si 50 eventov, a az potom si RO prvykrat zahral.Tak to predsa normalni ludia robia, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cakeman Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Chapu ze tohle ma bejt server pro pokrocilejsi, ale kazdy z nas nekdy zacinal. Ja napriklad, kdyz jsem prisel prvne na czechro jsem si vytvoril build podle pravidla "od vseho trochu a dex nejvic", prvni na co jsem zautocil byl creamy atd.. tak na tyhle Äasy na czechRO si moc dobře vzpomínám EDIT> Ale je pravda, že Reborn je o hráÄích , kteří už vÄdí nebo mají vědět o Äem to je. A pro ty co zaÄínají by mÄly být tady jiné servery např. czechRO, ale ono je to teÄ tÄžký, když jim to teÄ pořád padá. Tak místo toho aby si nudou okousaly vÄechny nechty lezou tady. Není se Äemu divit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 zacinajuci hrac si nikdy nenastuduje o com hra je pretoze to hra len pre radost z hry, ale hrac ktory uz onlinovky nejaky ten cas hraje tak si zisti nejake to info o skilloch statoch buildoch(vacsinou pocas stahovania hry alebo cakania na registraciu ) a az tak zace hrat... hovorim z vlastnej skusenosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 zacinajuci hrac si nikdy nenastuduje o com hra je pretoze to hra len pre radost z hry, ale hrac ktory uz onlinovky nejaky ten cas hraje tak si zisti nejake to info o skilloch statoch buildoch(vacsinou pocas stahovania hry alebo cakania na registraciu ) a az tak zace hrat... hovorim z vlastnej skusenosti 6890[/snapback] Jo to ja si taky nejaky informace pred hranim sezenu, ale predstav si ze treba ragnarok vidis prvne. To ti ani pul rok studovani nepomuze, protoze ne vsechno spravne pochopis a ne rozeznas co je dulezite a co ne. To se dozvis prave spis od zkusenejsich hracu a nebo z vlastni zkusenosti s hranim. ale jinak jsem v zasade rad, ze jsem na serveru kam lamky nesmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HolyTommy Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 zacinajuci hrac si nikdy nenastuduje o com hra je pretoze to hra len pre radost z hry, ale hrac ktory uz onlinovky nejaky ten cas hraje tak si zisti nejake to info o skilloch statoch buildoch(vacsinou pocas stahovania hry alebo cakania na registraciu ) a az tak zace hrat... hovorim z vlastnej skusenosti 6890[/snapback]to neni uplne pravda... ja nez jsem kdysi zacal hrat po netu D1 tak jsem prolezl vsechny stranky a strategie bugy vychytavky atak pak jsem zacal hrat... net sme meli jen ve firme tak jsem cetl.. a cekal na net domu... samo bylo to kvuli tomu netu ale i takove situace se pocitaji a pak jsem to same delal se vsemi hrami protoze jsem zjistil ze to neni ztrata casu.. treba jsem procital iro forum o moncich a assasinech kdysi pred rokem a neco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 to neni uplne pravda... ja nez jsem kdysi zacal hrat po netu D1 tak jsem prolezl vsechny stranky a strategie bugy vychytavky atak pak jsem zacal hrat... net sme meli jen ve firme tak jsem cetl.. a cekal na net domu... samo bylo to kvuli tomu netu ale i takove situace se pocitaji a pak jsem to same delal se vsemi hrami protoze jsem zjistil ze to neni ztrata casu.. treba jsem procital iro forum o moncich a assasinech kdysi pred rokem a neco 6939[/snapback] No dobre... uznavam to, ze takovi lide taky jsou , ale na druhou stranu, ty jsi nejvetsi progamer co znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Prosim ako sa mam zaregistrovat? teda skor si vitvorit ucet? chcem hrat a nejde mi prihlasit sa do hri.. kde si mam spravit ucet prosim RADU...6979[/snapback]ZkouÄel sis přeÄíst pravidla ? Ono to tam totiž je.... A doufej, že si tvůj příspÄvek nepřeÄte Sir Loon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catelyn Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 TroÄku offtopic, ale já musím ChtÄl jsem jen říct, že konÄím s RO a chtÄl jsem se rozloučit se vÄema co se mnou nÄkdy hráli .) RO je super hra, zatuhnul jsem u ní něco přes rok a 1/4, nejdřív na CZRO, pak na Rebornu a musím říct, že Reborn je (jak jistÄ včichni ví ) perfektní server .)Moje postavy jsou v Signatuře, takže vy kdo mÄ znáte se mÄjte o něco líp, než vy co mÄ neznáte Nemůžu si odpustit vyjmenování nÄkolika lidí kteří pro mÄ znamenali opravdu hodnÄ .) (pořadí je nahodilé)Elmo , Blade , Jeri, freemanko (omg nostalgie ), Potti, Pony, sestřiÄka Yuffinka .), Apollo, Modrooká, Regisek, Infinity, Destroyer , Origin, Coopy + celé LW .) ale úplně nejvíc pro mÄ udÄlala Eowyn :) Díky, super hra .) Jestli sem na nÄkoho zapomnÄl, tak se omlouvám .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skypeer Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Zdravim nevie mi niekto poradit ako sa dostat do labyrint forestu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monk18 Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Zdravim nevie mi niekto poradit ako sa dostat do labyrint forestu?6985[/snapback]Prontera hore hore hore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Zdravim nevie mi niekto poradit ako sa dostat do labyrint forestu?6985[/snapback] Mozna trosku jednodussi cesta: Aldebaran, dolu,vstup na mape vlevo dole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Sat Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 No možná zaspamuju ale asi ste na tu otázku zapomÄli:)...kampak se podÄla Äerná barva z nabídky obarvení na Äaty?!...a taky proÄ zase nefunguje haevens drive u green petita...respektive funguje ale nedává DMG.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 na to HD bych se taky rad zeptal kdyz sem mel petita tak daval normalni dmg mlacenim asi 400 ale kdyz dal HD tak zadny dmg nebyl Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo_ Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 6982[/snapback] aaaa... to je mi moc lito diky za vsechno!! tvoje sestřiÄka Yuffinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenee Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Ahoj,mam Orc Archer Card ale v popisu ma psano Not Implamented.Hádám že v tomto stavu je k niÄemu,nedá se použít.Bude nÄkdy k použití?Prosím nÄkoho z GM jestli by se mohli vyjádřit,předem dík nevím kam jinam bych mÄla tohle postnout.PřípadnÄ nÄkoho ze zkuÄených hráÄů o radu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Orc archer karta nefunguje. Teda Gasping Box z ni pada (se sanci 0.1% z kazdy demi-human potvory) ale ten pri pouziti nic nedela. Podle myho odhadu ta vec po pouziti ma prehrat zvuk, jako by dychal orc archer. Aspon je to tak v popisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Mam takovej noob dotaz: kdyz chci byt napr. high priest, tak predtim musim dosahnout 50jobu za priesta?a pak pudu rovnou na high priesta? diky, mam v tom torchu zmatek:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Kdyz chces byt High priest, musis dosahnout Base level 99 i job level 50. Pak prestoupis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Orc archer karta nefunguje. Teda Gasping Box z ni pada (se sanci 0.1% z kazdy demi-human potvory) ale ten pri pouziti nic nedela. Podle myho odhadu ta vec po pouziti ma prehrat zvuk, jako by dychal orc archer. Aspon je to tak v popisku.7535[/snapback]A ako su na tom ostatne boxy ? Napr. lightning box, gloomy box, ... tiez nic nerobia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selenee Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Orc archer karta nefunguje. Teda Gasping Box z ni pada (se sanci 0.1% z kazdy demi-human potvory) ale ten pri pouziti nic nedela. Podle myho odhadu ta vec po pouziti ma prehrat zvuk, jako by dychal orc archer. Aspon je to tak v popisku.7535[/snapback] Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 A ako su na tom ostatne boxy ? Napr. lightning box, gloomy box, ... tiez nic nerobia ?7546[/snapback]Myslím, že místo lightning boxu padá horse crest. DalÄí nevím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.