Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Tak ted sem se podival do svn a fungujou vsechny krome Sunshine boxu...

2027,Giggling_Box,Giggling Box,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_Curse,30000,0; percentheal 9,0; },{}

12028,Lightning_Box,Lightning Box,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_SpeedUp1,20000,0; },{}

12029,Gloomy_Box,Gloomy Box,11,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ itemskill 45,3,"Improve Concentration"; },{}

12030,Grudge_Box,Box of Grudge,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_ATKPot,60000,20; },{}

12031,Sleepy_Box,Sleepy Box,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_MATKPot,60000,20; },{}

12032,Downpour_Box,Box of Heavy Rain,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_Frost,180000,0; },{}

12033,Sunshine_Box,Box of Sunshine,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{},{}

12034,Gasping_Box,Gasping Box,2,20,0,200,,,,,10477567,2,,,,,,{ sc_start SC_Silence,30000,0; percentheal 0,9; },{}

Ale jak na to koukam tak asi nebudou mit vsechny oficialni funkce.

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Myslí­m, že mí­sto lightning boxu padá horse crest. DalÄí­ neví­m

7561[/snapback]

Tak ted sem se podival do svn a fungujou vsechny krome Sunshine boxu...

Ale jak na to koukam tak asi nebudou mit vsechny oficialni funkce.

7563[/snapback]

Diky.

Ad. ofic. funkcie ... No hladal som chvilu aj co to robi ale nic som nenasiel, ale mozno to nebude to prave lebo ak som to spravne pochopil tak gloomy box dava lvl 3 improved concentration ? ..

Chci se zeptat. Co dostava Archer když přechází­ z 50jobu na Huntra? Já jen jestli to vyplatí­ přecházet z 50tky. Dí­ky za odpovÄÄ.

EDIT> existují­ nějaké stránky kde se to dá zjistit? Myslí­m tí­m odmÄny pro určité povolání­ z přechodu z 50jobu.

Chci se zeptat. Co dostava Archer když přechází­ z 50jobu na Huntra? Já jen jestli to vyplatí­ přecházet z 50tky. Dí­ky za odpovÄÄ.

EDIT> existují­ nějaké stránky kde se to dá zjistit? Myslí­m tí­m odmÄny pro určité povolání­ z přechodu z 50jobu.

7620[/snapback]

Archer -> Hunter myslim dostane Hunter's bow ak ide z jobu 50 inak dostane Crossbow[2]

O konkretnej stranke kde by to bolo vypisane ale neviem.

Mela bych dotazek ohledne par cepic :-)) respektive vytvoreni nekolika zde na rebornu.

Da se tu sehnat Santa hat? Kdyz by mob od angelinga nemel mit drop a santa poring, ze ktereho hatka pada nikde samovolne nebeha? bo se ma pockat na vanoce? :-)

A jak se da ziskat Solar God Helm? na czechru mysilm dropovala z nektereho z aldebaranskych hradu.. a jeji cast, ktera se jinak snad ani sehnat neda z pay hradu, tu je to jak?

Predem diky z a odpoved :-)

Santa Hat se da zatim ziskat jen za event. Na vanoce bude urcite vic moznosti :) Solar God Helm se momentalne neda ziskat vubec, ale neni problem jednou za cas vymenit pronterske truhly za jine. Uvidi se casem jestli bude mezi guildama zajem.

Dotaz1

Chci se vdat. Mohl byste sem nekdo napsat co vsechno je k tomu potreba a jak to nejjednoduseji udelat?

Topik od destroyera jsem cetl. - Mam se obratit na nej nebo je nejake wedding NPC?

Dotaz2

Pujdou louskat DB a amulety na GW v hradech?

Dotaz3

Slo by zaridit aby si guildy mohli zopakovat guildovni questy?

Ciste pro zabavu. Bez expu bez dropu.

Dotaz4

Proc mi NPC Monk v Niffhelmu rika ze se parta "nejaky cislo" snazi podvadet pri plneni guildovniho questu?

Dotaz5

Funguje quest nifflhelm piano keys na rebornu?

Dekuji ze me dotazy nezahodite ale odpovite na ne :)

Dotaz1

Chci se vdat.  Mohl byste sem nekdo napsat co vsechno je k tomu potreba a jak to nejjednoduseji udelat?

Topik od destroyera jsem cetl.  - Mam se obratit na nej nebo je nejake wedding NPC?

Dotaz2

Pujdou louskat DB a amulety na GW v hradech?

Dotaz3

Slo by zaridit aby si guildy mohli zopakovat guildovni questy?

Ciste pro zabavu. Bez expu bez dropu.

Dotaz4

Proc mi NPC Monk v Niffhelmu rika ze se parta "nejaky cislo" snazi podvadet pri plneni guildovniho questu?

Dotaz5

Funguje quest nifflhelm piano keys na rebornu?

Dekuji ze me dotazy nezahodite ale odpovite na ne :)

7862[/snapback]

1. kluci se zeni :)

2. proberem to na plenarni schuzi

3. e e

4. no ten je na guild quest. pokud ho nedelas tak te bere jako ciziho cloveka co je v parte ktera ten quest dela

5. pokud to zase nekdo neprekopal, tak by fungovat mel

1. kluci se zeni :P

2. proberem to na plenarni schuzi

3. e e

4. no ten je na guild quest. pokud ho nedelas tak te bere jako ciziho cloveka co je v parte ktera ten quest dela

5. pokud to zase nekdo neprekopal, tak by fungovat mel

7863[/snapback]

Hraju za zenskou postavu takze se vdavam. Tema svatby je zrejme tajne.

Jinak si to nedovedu vysvetlit. Pobiha tady hromada paru ale co je k tomu potreba je normalnimu smrtelnikovi skryto. Odtajni to nekdo? :)

Ohledne tech guidlovnich questu - skoda zatim to byl ten nejzabavnejsi quest. :)

Nevim jestli jsem sam komu to nefunguje ale ta databaze itemu na control panelu se mi vzdycky po spusteni vyhledavani prepne na databazi priser. ( Neslo by tam dat jeste option view - podone jako jinde?

Slo by na controlpanelu zobrazovat u top hracu i jmeno guildy pokud nejakou maji?

Dotaz1

Chci se vdat.  Mohl byste sem nekdo napsat co vsechno je k tomu potreba a jak to nejjednoduseji udelat?

7862[/snapback]

Pokud chces svatbu v kostele, zajdi do pronterskyho kostela, pokecej se svatebnim npc a dozvis se vse potrebne.

Pokud chces neco extra a neni ti lito si trochu priplatit vyber si jednu ze dvou nabidek v tomhle topiku - Soukrome svatby. Napis o svoji nabidce destoj a uzivej si pohody, pac o zbytek se postara Destroyerova Svatebni Kancelar :)

Muzu poprosit o podrobny navod na vytvoreni Gildy na Rebornu.

Predem dekuji.

7890[/snapback]

Na co navod... vsechno je to v cestine tak cist snad umis ne?

Uz ve hre, paklize si to byl taky ty jsem ti rikal kde to zacina....

Tak jeste jednou.. Pujdes od pronterskeho namesti nahoru pres hrad, jako se chodi na GW a tusim na treti mape, v hrade kterym prochazis, je NPC u ktereho cely quest zacina... Nic vic nepotrebujes vedet...

Pokud chces svatbu v kostele, zajdi do pronterskyho kostela, pokecej se svatebnim npc a dozvis se vse potrebne.

Pokud chces neco extra a neni ti lito si trochu priplatit vyber si jednu ze dvou nabidek v tomhle topiku - Soukrome svatby. Napis o svoji nabidce destoj a uzivej si pohody, pac o zbytek se postara Destroyerova Svatebni Kancelar :lol:

7870[/snapback]

dekuji - to jsem presne potreboval vedet :lol:

Omlouvám se vÄem které tento dotaz pohorÄí­ a i jestli to tu už bylo, ale nemohl byste mi nekdo napsat, co chce Leon přinést za vÄci na questu pro fatal blow ? Nenapsal sem si to a on mi to už nechce ří­ct. Předem dí­ky  :lol:

7933[/snapback]

Myslim, ze to bude:

1x Banana Juice

10x Fire Arrow

5x Royal Jelly

10x Silver Arrow

30x Tentacle

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...