hyah Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 to same enriched Link to comment Share on other sites More sharing options...
strauchy Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 to same enriched Hmm, ta Äo už. Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Ahoj, omlouvam se za hloupej dotaz, ale RO zapinam poprve, tak abych to nepokazil hned ze zacatku. Kdyz se chci casem stat high wizardem, muzu zacit rovnou wizardem nebo je lepsi dat prva maga a az pak wizarda? Jde mi o to jestli bych neprisel o nejake job body, kdybych zacal rovnou tim wizardem. No a pak jeste jedna vec, na jakem lvl prestoupit z wizarda na highwizarda je nejvhodnejsi?Diky moc za Vas cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Vyvojova linie : novice - mage - wizard - high novice - high mage - high wizardnic nejde preskocit, precti si wiki, treba pochopis ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Ahoj, omlouvam se za hloupej dotaz, ale RO zapinam poprve, tak abych to nepokazil hned ze zacatku. Hlavne se podivej na wiki a tady na foru do sekce povolani - Mage Class a najdi si tam nejaky expitelny build.Za maga/wizarda moc nezkazis, ale:-prvne jed urcite ciste jen INT, po case nejakou DEX, na ostatni staty zapomen -jako mage urcite tam dej nejake bolty (alespon FireBolt na kytky)-za Wize je "povinnej" Storm Gust.-bacha, na nektere wizardi skilly muze byt potreba mit jiny magovsky (prerekvizita), nenech se pak zaskocit jinak te to stoji 2nd body.-Novice zonu si poctive odmakej na potvorach, dostanes token a mas pak az do 50lvl zadarma autores (a mag umira hodne ). A kdyz na zacatku neco zvrtas, zustan v klidu, po prestupu na High Novice se ti staty i skilly zresetuji a jedes znova lepe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Hlavne se podivej na wiki a tady na foru do sekce povolani - Mage Class a najdi si tam nejaky expitelny build.Za maga/wizarda moc nezkazis, ale:-prvne jed urcite ciste jen INT, po case nejakou DEX, na ostatni staty zapomen -jako mage urcite tam dej nejake bolty (alespon FireBolt na kytky)-za Wize je "povinnej" Storm Gust.-bacha, na nektere wizardi skilly muze byt potreba mit jiny magovsky (prerekvizita), nenech se pak zaskocit jinak te to stoji 2nd body.-Novice zonu si poctive odmakej na potvorach, dostanes token a mas pak az do 50lvl zadarma autores (a mag umira hodne ). A kdyz na zacatku neco zvrtas, zustan v klidu, po prestupu na High Novice se ti staty i skilly zresetuji a jedes znova lepe Ahoj, diky moc tohle je presne to co jsem potreboval vedet. Jen teda jak se dozvim, kdy (na jakem lvl) muz prestoupit z maga na wizarada, z wizarda na high novice atd..? Resp nikde jsem to nenasel tak by me zajimalo jestli to jde nekde vycist nbebo me na to hra sama upozorni. Tak jeste jednou diky za vas cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Mas to vsechno na wiki, ale podminky jsou nasledujici:mage = 1st class, wizard = 2nd class, po prestupu je to advanced (high mage, high wizard) novice -job10-> 1st class -job40-50-> 2nd class -base99-> prestup -> novice high -job10-> advanced 1st -job45-50-> advanced 2nd Edit: job 40-50 znamena ze muzes uz z jobu 40, ale u maga (kterej ma skillpointu nedostatek i na 50) je to hloupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 advanced 1st -job45-50-> advanced 2ndbezny mytus. prestoupit se i z high first classu da jiz z 40 lvlu [alespon testovano na job lvl 42 high thiefovy, archerovy aj.]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 bezny mytus. prestoupit se i z high first classu da jiz z 40 lvlu [alespon testovano na job lvl 42 high thiefovy, archerovy aj.].Pro upřesnÄní - dřív to skuteÄnÄ bylo možné až z 45. jobu. Ale to už je pomÄrnÄ dlouhá doba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitri Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ahoj lidi. Neví nÄkdo, jestli tady jde reset skillů? Pokud jo a bylo to tu nÄkde napsané, tak se omlouvám za spam, ale tady to hledat je dÄs...Prosím poraÄte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ahoj lidi. Neví nÄkdo, jestli tady jde reset skillů? Pokud jo a bylo to tu nÄkde napsané, tak se omlouvám za spam, ale tady to hledat je dÄs...Prosím poraÄte.http://ucty.reborn.cz/novinky.php - hledej 20.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Ahoj lidi. Neví někdo, jestli tady jde reset skillů? Pokud jo a bylo to tu někde napsané, tak se omlouvám za spam, ale tady to hledat je děs...Prosím poraďte. Ahoj nejde, jen ve vyjimecnych pripadech je mozne pozadat GM....Upozornuji ze ne vzdy muzeme vyhovet, a lze jen o bod nikoliv na "0"Edit: A vubec resetovat lze do 30 lvl(pres NPC) non advanced jinak nemate sanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitri Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Aaaaaha, takže se rozhodnout jestli expit do job lvl 53 nebo jestli to rozjet od zaÄátku...KaždopádnÄ dÄkuji za odpovÄÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Ahoj,chtel jsem se zeptat, ktera postava/postavy je/jsou nejvhodnejsi na expeni v jednom. Nejake PVP nebo GW je mi ukradeny. Jde mi ciste o PVM postavu, s kterou by se mi dobre expilo samotnemu (bez druhe postavy na buffy). Ptam se proto, ze casove na tom nejsem moc dobre, nehraju pravidelne a vlastne neni sance abych s nejakou partou drzel krok. Dekuji za radu od zkusenejsich hracu (pripadnym aktualnim buildum na skilly nebo staty taky nepohrdnu). edit: koukal jsem po combo monkovi, ma svoje buffy, heal, nejakej ten dmg taky, ale to asi az pozdeji. Bude mit asi tezsi zacatek co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 DoporuÄuji udÄlat si postavy 2. Acolytu -> priesta a k tomu to, co opravdu chceš expit. Mít k dispozici alespoř increase agi a blessing je velmi užiteÄné a samotný priest na nízkém lvl se neexpí až tak dlouho. Druhou postavu bych dÄlal asi huntera, assassina nebo crusadera. Každý má své pro a proti.Hunter se expí výbornÄ od nízkého lvl, ale nemá žádný sluÄnÄ využitelný ploÄný skill.Assassin se dá nádhernÄ expit v niffu, ale vyžaduje peta - smokieho. Toho ostatnÄ potřebuje na jakékoli démony a insecty, co chce zabíjet hromadnÄ.GC crusader má opaÄný problém než hunter - ÄpatnÄ se s ním zabíjí mobové po jednom, ale je stavÄnej na vláÄky. Navíc GC má vždy holy element, takže přestože se dá využít na rozliÄné potvory, je jeho okruh monster, na které chodí, zůžen na ty s shadow property a málo MDEF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 DoporuÄuji udÄlat si postavy 2. Acolytu..To je prave ono, nechtel bych mit dve postavy. I kdyz vim, ze by to pomohlo hodne, tak i na ukor toho bych byl radeji za postavu jednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 To je prave ono, nechtel bych mit dve postavy. I kdyz vim, ze by to pomohlo hodne, tak i na ukor toho bych byl radeji za postavu jednu.Tak kombo monk je prima na solovani.Podstatna nevyhoda -> tech 50 jobu na zacatku je de-facto nutne a je to s tim acolytem hodne tezke, jak prestoupis tak uz je to v klidu. Ale za 1st class bych ti doporucil slevit ze zasad a udelat si ho archerem na Geographerech na dualu. za vikend to mas hotove i kdyz jsi uplny zacatecnik. Dalsi zajimava moznost je GC crus, mas cim zabijet, s Isiskou (petem) mas i magni a celkem se s nim solovat da, expi se rychlejc nez monk, ale zase nezabije vse (ses limitovanej na holy element) Jako hardcore alternativu by se dal brat i SuperNovice - ale tam plati zase ze musis udelat novicem 45 base. Relativne pohodovej je Wizard kdyz uz mas equip a vyssi level (wing staff + to druhe a rychle chozeni, vitatu v klipu na heal, ... ale nevim. Pak muzes zkusit cokoli z archer classu s dex+agi+trochu int buildem, ten ma jednoduchej zacatek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Tak kombo monk je prima na solovani....Pise mi to, ze nemam povoleno pouzivat soukrome zpravy. Takze nevim co si v PM-ce psal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Pise mi to, ze nemam povoleno pouzivat soukrome zpravy. Takze nevim co si v PM-ce psal.Nejaka chybka v matrixu resp na foru, ja ti psal jen tady verejne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Ahoj,nenasel jsem vhodny topic, tak to dam sem. Nevite nekdo prosim o hezkem mercenary AI manageru? Chtel bych neco hezkeho jako MirAI, s knoflikama a barvickama. Zatim semi to nepovedlo nikde najit. Predem dekuju za odpoved. A usetrete se odpovedi typu "mercenary = zlo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 nabuduce UTFG hned prvy odkaz http://irowiki.org/wiki/AI ... ale odskusaj si to sam (nezabudni zalohovat AI) ja s tym uz spekulovat nebudem, mne staci ze mi Archerka striela po vsetkom co sa pohne (ano aj passivne moby) http://www.justanotherpixel.net/2009/05/ragnarok-mercenary-autoattack-ai-how-to.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 nabuduce UTFG hned prvy odkaz http://irowiki.org/wiki/AI ... ale odskusaj si to sam (nezabudni zalohovat AI) ja s tym uz spekulovat nebudem, mne staci ze mi Archerka striela po vsetkom co sa pohne (ano aj passivne moby) http://www.justanotherpixel.net/2009/05/ragnarok-mercenary-autoattack-ai-how-to.htmlSice silnÄ OT ale nemůžu si pomoct, já prvnÄ Äetl:"mne staci ze mi Amerika striela po vsetkom co sa pohne" ... a divil jsem se co s AI má momentální svÄtová situace spoleÄného Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 "mne staci ze mi Amerika striela po vsetkom co sa pohne"XD mno aj Amerike by sa zisiel nejaky AI manager...bohuzial tu vsemocny google nepomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulbotka Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Ahoj mel bych dotaz k prestupu na Wizarda a to konkretne k predmetu Worn Out Scroll. Delam si pomerne dost specifickyho wiznu a bohuzel mam extreme slabe wind kouzla. Takze je pro me docela velkej problem se dostat skrz prvni mistnost. Nekdo mi ale rikal, ze pokud to nekolikrat (rozumej v 10kach) neudelam nabidne mi NPC prines predmet Worn Out Scroll a muzu pak tuto cast testu preskocit. No a ma otazka teda je jestli je to mozne (protoze jsem tam umrel uz tak 30x a nic) a nebo jak rikal zase nekdo jiny musim vycistit aspon jednu mistnost jinak mi to nenabidne nikdy. Predem diky za odpoved, protoze na wiki jsem to bohuzel nenasel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onpu Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Ahoj mel bych dotaz k prestupu na Wizarda a to konkretne k predmetu Worn Out Scroll. Delam si pomerne dost specifickyho wiznu a bohuzel mam extreme slabe wind kouzla. Takze je pro me docela velkej problem se dostat skrz prvni mistnost. Nekdo mi ale rikal, ze pokud to nekolikrat (rozumej v 10kach) neudelam nabidne mi NPC prines predmet Worn Out Scroll a muzu pak tuto cast testu preskocit. No a ma otazka teda je jestli je to mozne (protoze jsem tam umrel uz tak 30x a nic) a nebo jak rikal zase nekdo jiny musim vycistit aspon jednu mistnost jinak mi to nenabidne nikdy. Predem diky za odpoved, protoze na wiki jsem to bohuzel nenasel. Nvm jak tady, ale na Czechru jsi musel vycistit alespon tu prvni mistnost... A to jde i bez wind kouzel, sice ztuha, ale jde ,o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.