Leontinka Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Sem dneska vyhrabal v hlouby disku toto videjko, po kterem se par lidi shanelo...nikde jsem ho nenasel. Mozna to nekde kennik ma, a nebo to jirkan nekam hazel ale pro pripad ze by byl nekdo stejne telatko na hledani jako ja, tak to muze najit zde http://rapidshare.com/files/252944722/ro_score.avi.html Ma k tomu nekdo nejakej blizsi info? Ci to byl napad, jakou to melo odezvu...nejaky pikantnosti z nataceni... jak dopadl mozny pozdejsi rozhovor se spravci serveru? Bude se to opakovat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 7, 2009 Report Share Posted July 7, 2009 Prosím o nový upload nejde To Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Sem dneska vyhrabal v hlouby disku toto videjko, po kterem se par lidi shanelo...nikde jsem ho nenasel. Mozna to nekde kennik ma, a nebo to jirkan nekam hazel ale pro pripad ze by byl nekdo stejne telatko na hledani jako ja, tak to muze najit zde http://rapidshare.com/files/252944722/ro_score.avi.html Ma k tomu nekdo nejakej blizsi info? Ci to byl napad, jakou to melo odezvu...nejaky pikantnosti z nataceni... jak dopadl mozny pozdejsi rozhovor se spravci serveru? Bude se to opakovat? Majku dej to kdyžtak na nějakej free =] Nebo mi to poÄli a já to už nÄkam hodim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 jeste tj na fbooku http://www.facebook.com/home.php#/video/vi...oid=49314551786 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) Tehdy to byl tuÄím nápad Loonyho, nebo Kennyho? hmm pamÄÂť mi už neslouží . MÄli známého v redakci a domluvili se na recenzi a tuÄím že i na CD (byly tehdy už v obÄhu DVD? ) dávali tehdejÄího klienta, aby sem nalákali lidi.Doufám teda že to je ono, nemám Äas ani chuÂť to stahovat Edit: tak je to ono... btw jsem slavný , mihnul jsem se tam u rulety Edited July 8, 2009 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Loony, pracoval tam tenkrat mam ten pocit na help desku. Pokracovani nikdy neprislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Vím že je to pomÄrnÄ starý topic, ale nemá náhodou nÄkdo tohle video a pokud ano mohl by mi ho uploadnout? nemůžu ho vygooglit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcik Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 je na reborn facebooku v sekci videa myslim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 je na reborn facebooku v sekci videa myslim Nemám facebook, jiná možnost? (ta o vytvoření fb se zamítá) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Jak na FB tak sem, jsem to videjko daval ja. Mrknu po nem;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Horse Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 a nestaci to na FB spristupnit pre neregistrovanych? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 tak pri zalohovani disku som na to natrafil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Espectro Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 A kde je ten rozhovor? Ten uz se asi neuskutecnil , ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 A kde je ten rozhovor? Ten uz se asi neuskutecnil , ze? kdyby si Äítal tak mith psal že pokraÄování nikdy nepřiÄlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 tak pri zalohovani disku som na to natrafil lol tam v prontÄ vlevo ja jeÄtÄ jako oranžovej sniper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts