Sir De Bill Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) Pár dotazů k trade chatu: - Je zakázané, "prodávat" item, který člověk nemá (ať už za účelem zjištění poptávky, nebo jiným)?- Je zakázané, napsat že prodám určitý item (třeba ho i mám), ale evidentně ho nejsem ochoten prodat?- Je na trade chatu povoleno hledat někoho, kdo v nedávné době prodával/kupoval určitý item? (Například přelognu na jinou postavu a už si nepamatuju jméno, tak se tam zeptám, jestli tu ten dotyčný není.) Nebo je k tomuto už určen main? Případně jsou za to už nějaké tresty, případně jaké? Edited July 13, 2010 by Sir De Bill Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 - Je zakázané, "prodávat" item, který člověk nemá (aÂť už za íşčelem zjištění poptávky, nebo jiným)?- Je zakázané, napsat že prodám určitý item (třeba ho i mám), ale evidentně ho nejsem ochoten prodat? zavyst pravidlo na kazdou blbost? to ne.. nevidim v tehle bodech problem pokud to nejde do extremu. - Je na trade chatu povoleno hledat někoho, kdo v nedávné době prodával/kupoval určitý item? (Například přelognu na jinou postavu a už si nepamatuju jméno, tak se tam zeptám, jestli tu ten dotyčný není.) Nebo je k tomuto už určen main? trade je jen na obchodovani, ne na zjistovani jestli je nekdo online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 nevidim v tehle bodech problem pokud to nejde do extremu.Aha, takze tebe pride normalne hodinu sa s niekym dohadovat na cene itemu a potom z toho pablba vyleze, ze ta cely ten cas taha za nos.Osobne poznam aj lepsie sposoby ako zabit hodinu casu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Aha, takze tebe pride normalne hodinu sa s niekym dohadovat na cene itemu a potom z toho pablba vyleze, ze ta cely ten cas taha za nos.Osobne poznam aj lepsie sposoby ako zabit hodinu casu.Ponauceni pro priste .. nech si danou vec ukazat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 jak jednoduche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ponauceni pro priste ... nasrat podobnou veci nekoho z IRC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Ponauceni pro priste .. nech si danou vec ukazat. jj to jsem zkouÄel... nato Äel ten člověk "afk" a už se neukázalNo co, aspoř jsem si přeházel prachy na jeden acc, až budu příÄtÄ něco dražÄího kupovat... k3dT: pokud teda sháním nÄkoho, jehož jméno jsem zapomÄl, můžu k tomuto íşÄelu použít main (protože tam zase íşdajnÄ nepatří K/P/V a tohle je tomu dost blízké)? Ono se to asi stejnÄ dá vyřečit tím, že napíÄu že prodám/koupím ten předmÄt o kterém se jednalo dřív a dotyÄnej se snad ozve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Já myslím, že to vÄtčinÄ lidí vadit nebude, když se zeptáÄ na nÄkoho kdo něco prodával/kupoval. Pořád je tam 15 minut Äasový limit a nikdo to takhle nezaspamuje. Na druhou stranu existuje: http://server.reborn.cz/trade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Sir De Bill: Je to celkem jasny - pokud shanis nekoho kdo K/P/V nejakou vec (na tradu) a jde ti o toho cloveka, tak se ptej na mainu. Pokud je ti sumak kdo ti tu vec K/P/V, tak pis na trade.Taky se mi stalo ze se nekdo chlubil +10sor, nechtel ji ukazat a kdyz jsem na tom trval tak zmizel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest White Sniper Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 A co kdyz chci informovat, ze byl pridan novej vykup? Ja vim, ze je to obchodni zalezitost, ale hledani kupce taky, takze tedka si nejsem jistej, muze se to psat na main? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 13, 2011 Report Share Posted January 13, 2011 A co kdyz chci informovat, ze byl pridan novej vykup? Ja vim, ze je to obchodni zalezitost, ale hledani kupce taky, takze tedka si nejsem jistej, muze se to psat na main?bÄžnÄ to píÄu na trade a obvykle mám do jednoho dne koupeno co potřebuju, nepatří to na main ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tula Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Sice to sem přímo nepatří, ale bohužel nemám práva na to, abych zakládal nové téma a tohle téma mi přijde nejbližší tomuhle problému. Poslední dobou nemám vůbec chuť zapínat main chat, protože se tam začali objevovat individua, co tam píšou naprosté blbosti, buzerují nováčky, kteří se slušně zeptají na nějakou věc, nebo se tam hádají o nějaké věci místo toho, aby si to psali PM. Co je za úroveň napsat na main chat „JA Komenský ho má malého“? Ne jenom to, že se to naprosto příčí zdravému rozumu, ale naprosto to demotivuje normální lidi na ten chat chodit. GM by měli tyto lidi minimálně napomenout, případně dát Jail, nebo nejlépe perma mute na Main. Pokud se s tím nezačně něco dělat, tak za chvilku všichni normální a slušní lidé úplně přestanou na main chodit a ovládnou ho ti, co to nejspíš nemají v hlavě úplně v pořádku. Edited February 11, 2011 by Tula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Já se demenci tÄch lidí smÄju a aspoř se při normální činnosti tak nenudím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 ...Uz se to resilo, viz. novinky:3. íşnora 2011 - Reborn Team» Psani na Main a Trade chat od 20.lvl vyse.Pokud tohle nepomaha, tak asi fakt jedine sepsat a poslat na nekoho z GM, aby ty lidi napomenul.Na druhou stranu - zkusene hrace zase obtezuji zbytecne otazky novacku - viz. http://www.reborn.cz/doku.php/wiki:faq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts