Guest barbar_6 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 neverici Tomas ma pravdu Tome Tournament Date: Sunday, October 18thTournament Server Start: 8 a.m. (Central European Time)WoE Start: 8 p.m. (Central European Time) CET je GMT +1 coz je nas cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ehm... YES! takze schazet by se to melo nejpozdej v tech pul sedme aby se stihly pohodlne vyresit guildy a party btw HP, gypsy, clowny, profu vitame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracy Posted October 10, 2009 Author Report Share Posted October 10, 2009 Skoda ze na vsechny zapominas ... a machrovat umi kazdej kdyz jde k silnejsim ...že to říkáÄ zrovna ty....guildhopper and winnig-team-joiner forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ty si asi nebol mynule niekto by tam mal byt skoro od zaciatku co bude asi nieco okolo 9 00 rano priemerne by maly hraci prichadzat okolo 16 00 - 17 00 aby si oskusaly ci im ide hra atd. Cca hodku zabere kontrola kolko coho je a nezabudaj ze sa niekedy uzatvara zostava guild (potom sa uz neda naberat hracov) mam pocit ze mynule to bolo 30-60 min pred oki a este ked budem mat zase trochu casu tak spisem a poslem ti zoznam hracov co by sa pridaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Sejdem se v 8 ráno kdy zaÄne srvr a basta Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 že to říkáÄ zrovna ty....guildhopper and winnig-team-joiner forever Aha ... já odeÄel když RNR vládlo ... on tý doby chodim radsi se slabsima a mlc otroku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) Cz? neblbni Stejne nechápu proc nači tzv: oldschool hrači zakládají ci jdou do jine Guildy...to nejste jako schopni nás snést nebo co? tohle akorat ukaze na tom turnaji jak jsme nekoordinovani a take ze se neumime dát ani na jeden den do kupy jako jeden tym.. tohle me vazne mrzí ;] sryjá kdybych si mohl vybrat mezi týmem kde seÄ ty za falcon snipra (vyloženÄ pvm 4fun-dokud-mi-nepoleze-krkem-takže-normálnÄ-max-hunter build který je na gw víc než k smíchu ... ) a saravokem jako champem, tak jdu taky jinam jo oa, tys taky hopla do winnig-team, tak poslechni nagiho radu na závÄr Edited October 10, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dart Red Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ÄkrtnÄte si mÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 to formi >> neodesel dostal si kick ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hentai Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Taky prosím o Äkrt. Když tak koukám na to, co tu řeÄíte, nemám chuÂť jít ani s jednou skupinou. Promiř, Vítku. to silv >> docela by ti prospÄlo, kdyby ses přestal chovat jako arogantní debil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Warrior Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Wau, super debata, kdo z vas ho ma tentokrat teda nejvetsiho? Se chovate porad jako maly decka.Nez aby ste jednou za cas spolu dokazali tahnout za jeden provaz (coz se me libilo asi nejvic na tom minulym tournamentu) , tak se tu zase budete hadat o 100 let starych krivdach... Nechte si to do gw topicu... tam ten flame tolik neuskodi.Tohle ma byt o spolupraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsuyu Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Wau, super debata, kdo z vas ho ma tentokrat teda nejvetsiho? Se chovate porad jako maly decka.Nez aby ste jednou za cas spolu dokazali tahnout za jeden provaz (coz se me libilo asi nejvic na tom minulym tournamentu) , tak se tu zase budete hadat o 100 let starych krivdach... Nechte si to do gw topicu... tam ten flame tolik neuskodi.Tohle ma byt o spolupraci. Jeden z nejlepÄích postů, který tu zatím padl.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Wau, super debata, kdo z vas ho ma tentokrat teda nejvetsiho? Se chovate porad jako maly decka.Nez aby ste jednou za cas spolu dokazali tahnout za jeden provaz (coz se me libilo asi nejvic na tom minulym tournamentu) , tak se tu zase budete hadat o 100 let starych krivdach... Nechte si to do gw topicu... tam ten flame tolik neuskodi.Tohle ma byt o spolupraci./no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 to presi> rika nekdo kdo si nechal pres prazdnej hrad projit sinXe na pastech ? , ja se alespon snazim hrat champa, alespon si te neberu do huby kdyz nemusim tak stfuto Hentai> rika nekdo jako ty ?to warri> je tezky kdyz sou lidi jako tyhle 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Já jen doufam, ze az se procisti pitomci co maji jen blbe kecy, tak se ten zbytek na tom turnaji opravdu sejde a bude fungovat jako parta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mei Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ale fajn OT ;] dost mozna sem s tim zacal ja co? ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ale fajn OT ;] dost mozna sem s tim zacal ja co? ;pCiste teoreticky bych to hodil na Aniho Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 (edited) to presi> rika nekdo kdo si nechal pres prazdnej hrad projit sinXe na pastech ? , ja se alespon snazim hrat champa, alespon si te neberu do huby kdyz nemusim tak stfudivný, žádnýho sinxe v prázdným hradu si za svou kariéru nepamatuju (proÄ bych pastil prázdný hrad? na gw sem chodil střízlivý ) a do huby sis mÄ bral, dost nevybíravým způsobem, aÄkoliv si nemusel (od té doby si taky myslím že seÄ !@#$%^&*, což se Äasem jen potvrdilo ) k tomu warimu... proÄ se bratříÄkovat s nÄkým, koho nemám rád? to je lehce pokrytecké a to hodnÄ lidí nerado a k vyÄÄímu íşÄelu to taky neslouží a k arekovi, uvažoval sem že zaskoÄím, Äas mi docela vyhovuje a jak se hraje kannonfutter vím , ale nějak mÄ ta myÄlenka a nadÄení opustilo, zvláÄt poté co slyÄím, že hráči co by mohli vážky zvrátit jdou hrát jinam a taky to, že trpíte nedostatkem hudebníku a taneÄnic (kteří na každé dobré akci prostě musí být ) btw, v OT se dycky zvrhne cokoliv ne? Edited October 10, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saravok Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 tj fuk, ty co nechtej na turnaj at sem nepisou. Vittku jak sme na tom s charama a kolik je vlastne lidi co zatim jdou ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 keby niekto potreboval poradit z niecim ohladom turnaju tak mi kludne napiste PM program / taktika / zostava / plan na den WoE a ine zalezitosti ohladom turnaja sa budu preberat predpokladam v stredu - stvrok po uzatvoreni zostavy vyberie vedenie ty co sa chcu este pridat piste v tvare nick - za co si najviac hral / za co by si rad hral blisie info ohladom poctu ludi a zlozenia sa dozvedia vsetci co to organizuju PM pripadne sa spravy privatne forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 BTW: pokud se tento nebo příÄtí víkend nebude mÄnit cas, tak to bude zacinat v 21:00 naseho casu protoze momentalne jedeme na letnim tedy GTM +2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
surya Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 BTW: pokud se tento nebo příÄtí víkend nebude mÄnit cas, tak to bude zacinat v 21:00 naseho casu protoze momentalne jedeme na letnim tedy GTM +2jn ale aj tak na turnaj budeme musiet prist skor aby sme maly dost casu na doladenie zostavy + prejdenie si co a ako bude kedze teraz mame pripraveny iny styl hry ako mynule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 BTW: pokud se tento nebo příÄtí víkend nebude mÄnit cas, tak to bude zacinat v 21:00 naseho casu protoze momentalne jedeme na letnim tedy GTM +2 Mam dojem ze krom Islandu je letni cas uznavany po cele evrope, takze 20:00 podle me plati ale kdo vi ,D Link to comment Share on other sites More sharing options...
F0rm1 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Kazdej tomu rikame jinak .. a abych rekl pravdu me je uplne jedno co se rika ... 90% lidi od vas jsou lidi co se bojej vyjit na verejnost aby to cloveku rekli do oci ... takhle muzes napsat a rict co chces ale fakt to se mnou nic neudela ... A kdyz uz teda ... V tom pripade dostal kick i dark? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts