Jump to content
Reborn fórum

Novy Request Ticket system


Koca

Recommended Posts

Ahoj :D Protoze soucasny request stoji za starou backoru, rozhodli jsme se to trosku vylepsit :D Prejdu rovnou k veci:

 

Kdyz napisete @request, vyskoci vam standardni NPC dialog, kde mate na vyber nekolik moznosti:

 

 

Zakladni informace

- Velice strucny popis systemu a jak to funguje

 

Poslat ticket

- Zde mate na vyber nekolik kategorii: Problem s Questem, Bug, Stiznost a Ostatni. Vyberte si podle typu zadosti. Kategorie ticketu se mohou casem zmenit.

- Po vyberu kategorie muzete zacit psat zpravu... Muzete napsat opravdu dlouhou zpravu, takze vam budou skakat dalsi okna pro vkladani textu, dokud nenapisete slovo "konec" do noveho inputu. Potom vam bude vase zprava ukazana a vy budete mit na vyber jestli ticket poslat nebo ne.

- Kdyz poslete ticket, vsem pritomnym GM se zobrazi zprava, ze je novy ticket a taky jeho kategorie. Pokud se GM prihlasi, napise mu to kolik je novych ticketu.

 

Privolat GM

- Zde uvidite seznam online GM a pokud nejaci jsou, muzete je "stouchnout" - bud konkretnimu GM nebo vsem se napise zprava, ze si zadate jejich pozornost pres Request ticket system.

 

Screnshot abyste videli, jak to vypada na GM strane: http://dupeto.cz/~kingkoca/screenReborn081.jpg

 

GM mohou ticket prijmout k reseni, oznacit jako vyrizeny, oznacit jako neuspesny a nebo smazat ticket. Mohou k ticketu vkladat poznamku. U ticketu se eviduje i cas poslani ticketu, gm ktery ticket vyrizovalo a cas posledni aktualizace ticketu. Tyto tickety budou pozdeji spravovatelne i pres Control panel, takze GM nemusi byt nutne online, aby si Ticket precetlo.

Link to comment
Share on other sites

Ju skvely napad.... Aspon se vyhnem spamovani na mainu typu "Je nejake gm onlineeeee......." apod . :D

Dám za to ruku do ohřa, že spamovaÂť budíş aj tak, lidi se totiž neunuvaji si ten lehuÄkej prikaz @request ani zapamí¤taÂť. :D

Link to comment
Share on other sites

Dám za to ruku do ohřa, že spamovaÂť budíş aj tak, lidi se totiž neunuvaji si ten lehuÄkej prikaz @request ani zapamí¤taÂť. ;)

 

Tak to je jasne že tu ten spam bude, ale jak ří­ka Vittek snaha byla a muzem jen doufat ve zlepÄení­ ;)

Link to comment
Share on other sites

Pokud neselze lidsky faktor a i pres to ze je nekolik gm online mi zadne neodpovi. ;)

 

Edit: jasny, vsak ja si nestezuju, to byl jen takovej povzech .. koukam ze mam odpoved v mailu .. bude se to resit .. fajn, diky ;)

Edited by betr
Link to comment
Share on other sites

... Tedy pokud ti nikdo neodpovida, tak to znamena, ze nema cas, nebo nezna odpoved.

CelkovÄ si myslí­m, že tento systém vypadá hodnÄ slibnÄ do budoucna, ovÄem dovolí­m si malou poznámku z vlastní­ zkuÄenosti z práce: pokud uživatel poÄle požadavek emailem a nedostane odpovÄÄ do cca půl hodiny, tak automaticky zaÄne spamovat jiným způsobem (telefon, icq, osobnÄ ap.) Takže pokud mohu doporučit jestliže nÄkdo nezná odpovÄÄ nebo nemá Äas bylo by vhodné alepoř odeslat odpovÄÄ ,,neví­m", ,,neznám" nebo ,,nemám teÄ Äas(obraÂť se na..., přeposlal jsem požadavek dále...)"; pořád lepÄí­ když hráči budou vědět, že nÄkdo jejich požadavek Äetl než nemí­t na nÄj týden žádnou reakci! Ale pokud se ten systém uchytí­ a bude fungovat alespoř z poloviny jak se oÄekává bude to řečit hodnÄ problémů elegatní­m způsobem! :) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest Aslay

Ahojky,

vsem hracum.

 

Objevuje se posledni dobou v requestu dotaz, ktery si muzete kolikrat vyresit, aniz byste postrebovali GM. Questy, ne nadarmo se snazi GM o to, abyste si pres CP mohli prekontrolovat, zda mate vse spravne.

 

Ovsem proc tu pisu, je vas nesvar, stezovat si, ze vam na requesty neodpovidame a neresime. Pritom hlavni chyba je spise ve vas. Kdyz nejste ve hre, posilame vam do hry mejlik s udaji, co delat dal, nebo je tam, ze potrebujem doplnujici informace.

 

Request nefunguje tak, ze cekame, az se lognete do hry, takovych 70% je reseno pres mejlik ve hre, tak je prosim ctete.

 

Pokud shanite nejake GM konkretne, nepiste na to request, podivejte se, zda je ve hre, pokud ne, v sekci GM tym mate mejliky vsech GM, tak dotycnemu muzete poslat mejlik.

 

Tot asi vse.

 

Preji hezky den

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...